Bakü

Bakü

Son dakika bakü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bakü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bakü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bakü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bakü gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.394 bakü haberi bulunmuştur. Tüm bakü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yazılım kaosuyla ilgili detayları anlattı: Global bir problem olduğunu gördük
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yazılım kaosuyla ilgili detayları anlattı: Global bir problem olduğunu gördükUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, NTV'de gündeme dair merak edilen konuları cevapladı. Dünya genelindeki yazılım sistemlerinde yaşanan arıza ile ilgili Bakan Uraloğlu "Tam normale dönmedi ama hayatı kilitleyen noktada değil" dedi.
19.07.2024Gündem
Beşiktaş'ta Ajdin Hasic'in yeni adresi belli oldu!
Beşiktaş'ta Ajdin Hasic'in yeni adresi belli oldu!Beşiktaş'a geldiği günden bu yana beklentileri karşılamakta zorlanan ve geleceği merak edilen Ajdin Hasic'in yeni adresi belli oldu.
15.07.2024Beşiktaş
BOZKURT İŞARETİ TARİHİ | Bozkurt işaretinin anlamı nedir, bozkurt işareti ne demek? Bozkurt sembolü ne zaman çıktı, Atatürk bozkurt işareti yaptı mı?
BOZKURT İŞARETİ TARİHİ | Bozkurt işaretinin anlamı nedir, bozkurt işareti ne demek? Bozkurt sembolü ne zaman çıktı, Atatürk bozkurt işareti yaptı mı?Avusturya maçında attığı 2 golle dünyanın gündemine oturan Merih Demiral’ın Bozkurt işareti yapması tepki çekti. Almanya'nın başvurusu üzerine Merih Demiral hakkında UEFA soruşturma başlattı. Öte yandan TFF konuya ilişkin bir savunma dosyası hazırladı. Peki Bozkurt işareti ve simgesi ne demek, Bozkurt sembolü ne zaman çıktı, Atatürk bozkurt işareti yaptı mı? Bozkurt işaretini ilk kim yaptı? İşte Bozkurt işaretinin anlamı ve merak edilen diğer detaylar…
5.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Berlin ziyareti! Merih Demiral'e soruşturma sonrası Almanya'ya gidecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Berlin ziyareti! Merih Demiral'e soruşturma sonrası Almanya'ya gidecekCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, programlarını erteleyerek EURO 2024 çeyrek final maçında A Milli Takıma destek olmak için Almanya'ya gidecek. Merih Demiral gol sevincinde bozkurt işareti yapmasına ilişkin, 'Bir gol sevinci vardı aklımda, onu yaptım, Türklükle alakalı. Herhangi bir mesaj yok.' açıklamasında bulunmuştu.
4.07.2024Gündem
Pegasus'tan kampanyalı bilet dönemi!
Pegasus'tan kampanyalı bilet dönemi!Pegasus 26-27 Haziran 2024 tarihinde alınacak yurt dışı hat biletlerine yönelik kampanya düzenledi.
26.06.2024Ekonomi
Pegasus'tan yeni bilet kampanyası!
Pegasus'tan yeni bilet kampanyası!Pegasus Hava Yolları 1 Eylül - 24 Ekim tarihlerinde belirli yerlere yapılacak uçuşlar için 19 Euro'dan (+ KDV) başlayan fiyatlarla sınırlı sayıda bilet satacağı kampanyayı duyurdu.
14.06.2024Ekonomi
Türkiye ve Azerbaycan’dan Avrupa’nın doğal gaz arz güvenliğine yeni katkı
Türkiye ve Azerbaycan’dan Avrupa’nın doğal gaz arz güvenliğine yeni katkıTürkiye ve Azerbaycan, doğal gazda kendilerinin yanı sıra Avrupa’nın da arz güvenliğini sağlamaya dönük adımlar atıyor. Azerbaycan doğal gazının Türkiye’ye ve buradan da Avrupa’ya ulaştırılması için yeni ortaklıklar geliştirilirken mevcut iş birlikleri de derinleştiriliyor.
24.05.2024Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail 76 yıldır kan döküyor, soykırımcılar hesap vermeli
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail 76 yıldır kan döküyor, soykırımcılar hesap vermeliCumhurbaşkanı Erdoğan, Uluslararası İyilik Ödülleri töreni konuştu. Erdoğan, "İsrail Nekbe'den beri 76 yıldır kan döküyor, can alıyor. Filistin halkının topraklarını alenen gasp ediyor. Uluslararası hukuku tanımadığını her defasında açıkça gösteriyor." sözlerine yer verdi ve 'Soykırımcılar hesap vermeli' şeklinde konuştu.
22.05.2024Gündem
Bakan Uraloğlu duyurdu! YHT kullanan yolcu sayısı Türkiye nüfusunu geçti
Bakan Uraloğlu duyurdu! YHT kullanan yolcu sayısı Türkiye nüfusunu geçtiUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, hizmete verdikleri raylı sistem hatlarının büyük ilgi gördüğünü ifade etti. Bugüne kadar yüksek hızlı trenlerle taşınan yolcu sayısının Türkiye’nin nüfusunu geçtiğini açıklayan Bakan Uraloğlu, ilk hizmet vermeye başladığı 13 Mart 2009 tarihinden bugüne kadar toplam 86 milyon 100 bin kişinin seyahat ettiğini bildirdi. Bakan Uraloğlu, Yüksek Hızlı trenlerin Yüksek hızlı trenlerin bugüne kadar 80 milyon 291 bin kilometrenin üzerinde yol kat ettiği bilgisini de verirken, bu rakamın aynı zamanda dünyanın etrafında yaklaşık 2003 kez tur atacak kadar bir mesafeye eşit olduğunu ifade etti.
19.05.2024Gündem
17 yıl sonra müziğe döndü! Mahsun Kırmızıgül: Çok zor bir işmiş
17 yıl sonra müziğe döndü! Mahsun Kırmızıgül: Çok zor bir işmişMahsun Kırmızıgül önceki gün Azerbaycan’daki Bakü Kongre Merkezi’nde vereceği konserler için Bakü’ye gitti.
18.05.2024Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan Gürcistan lideriyle görüştü: Ticaret hacmi 3 milyar dolara ulaştı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Gürcistan lideriyle görüştü: Ticaret hacmi 3 milyar dolara ulaştıCumhurbaşkanı Erdoğan, Gürcistan Başbakanı Irakli Kobakhidze ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ortak basın toplantısı düzenledi.
16.05.2024Gündem
İki ayda e-ihracat ile 4.5 milyon ürün satıldı
İki ayda e-ihracat ile 4.5 milyon ürün satıldıE-ticaret platformu Trendyol, mart ve nisan ayına ilişkin e-ihracat verilerini açıkladı. Buna göre Türk üreticiler iki aylık dönemde yaklaşık 4.5 milyon ürünü dünya pazarlarıyla buluşturdu. En çok satış yapılan ülkeler Suudi Arabistan ve Azerbaycan oldu.
15.05.2024Ekonomi
Sanatçı İbrahim Tatlıses,  Azerbaycan'da..
Sanatçı İbrahim Tatlıses, Azerbaycan'da..Sanatçı İbrahim Tatlıses, yıllar sonra Azerbaycan’ın başkenti Bakü'de hayranlarıyla buluştu. Azerbaycan'lı ünlü sanatçı ve iş insanları sanatçı Tatlıses'i dinlemeye geldi.
14.05.2024Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan milli sporcu Mete Gazoz'a tebrik mesajı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan milli sporcu Mete Gazoz'a tebrik mesajı!Milli sporcu Mete Gazoz, Açık Avrupa Şampiyonası Klasik Yay Erkekler finalinde Sloven Den Habjan Malavasic'i yenerek altın madalya kazandı.
12.05.2024Şampiy10
Semih Kılıçsoy'un değeri 46 kat arttı! Milyon eurolara gidiyor
Semih Kılıçsoy'un değeri 46 kat arttı! Milyon eurolara gidiyorBeşiktaş'ın kötü geçen sezonunda göze çarpan en önemli isim Semih Kılıçsoy oldu. Genç yıldız 8 ay içinde müthiş bir performansa imza atarak değerine değer kattı. İşte tüm detaylar...
10.05.2024Beşiktaş
Pegasus'tan ucuz bilet kampanyası! Yüzde 40 indirimli
Pegasus'tan ucuz bilet kampanyası! Yüzde 40 indirimliPegasus, 3-5 Mayıs 2024 tarihlerinde alınan biletleri indirimli satma kararı aldı.
3.05.2024Ekonomi
Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev açıkladı: Ermenistan ile barışa doğru ilerliyoruz
Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev açıkladı: Ermenistan ile barışa doğru ilerliyoruzAzerbaycan'ın başkenti Bakü’de düzenlenen 6. Dünya Kültürlerarası Diyalog Forumu, resmi açılış töreniyle başladı. Azerbaycan ve Ermenistan’ın barış müzakerelerine değinen Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, “Şimdi aslında olumlu bir şekilde Ermenistan ile barışa doğru ilerliyoruz, sınırların belirlenmesi başladı. Sadece sınırların belirlenmesi değil, hatta sınırların tespiti de başladı” dedi.
1.05.2024Dünya
Aida Mahmudova’nın “Bir Rüya Açılır | A Dream Unfolds” İsimli Kişisel Sergisi Vision Art Platform’da
Aida Mahmudova’nın “Bir Rüya Açılır | A Dream Unfolds” İsimli Kişisel Sergisi Vision Art Platform’daVision Art Platform, “Bir Rüya Açılır | A Dream Unfolds” ismini taşıyan yeni sergisiyle Aida Mahmudova’nın kişisel sergisine Fırat Arapoğlu küratörlüğünde ev sahipliği yapıyor. 23 Nisan 2024, Salı günü saat 18.00’de açılışı gerçekleşecek olan sergi, 22 Temmuz 2024’e kadar Vision Art Platform, Akaretler No:35’te ziyaret edilebilir.
11.04.2024Magazin
Selçuk Bayraktar duyurdu: AKINCI'dan 50 bin saatlik uçuş
Selçuk Bayraktar duyurdu: AKINCI'dan 50 bin saatlik uçuşSavunma Sanayii Başkanlığı liderliğinde yürütülen AKINCI Projesi kapsamında Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Bayraktar AKINCI TİHA, 50 bin uçuş saatini başarıyla tamamladı. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, AKINCI'nın uçuş saati ile ilgili sosyal medyadan önemli bir mesaj paylaştı.
9.04.2024Gündem
İlk üç ayın e-ihracat şampiyonu tekstil ürünleri ve mutfak eşyaları oldu
İlk üç ayın e-ihracat şampiyonu tekstil ürünleri ve mutfak eşyaları olduBir e-ticaret platformunun açıkladığı verilere göre 2024’ün ilk çeyreğinde Türk üreticiler en çok Suudi Arabistan, Azerbaycan ve Birleşik Arap Emirlikleri’ne satış yaptı. En çok ihracat gerçekleştiren iller İstanbul, Ankara ve İzmir’den sonra; Bursa, Adana, Gaziantep, Denizli ve Mersin oldu. Tekstil ve mutfak eşyaları ise, ihracatı en fazla yapılan ürün grupları olarak dikkat çekti.
4.04.2024Ekonomi
Pegasus'tan ucuz bilet kampanyası! İşte kampanyanın geçerli olduğu hatlar
Pegasus'tan ucuz bilet kampanyası! İşte kampanyanın geçerli olduğu hatlarPegasus, yurt dışına özel olarak 27-28 Mart 2024 tarihlerinde alınan biletlerle 27 Ekim 2024-29 Mart 2025 tarihleri arasında seyahat imkanı sağlıyor.
27.03.2024Gündem
Bayraktar AKINCI’dan İHA-230 ile çifte atış
Bayraktar AKINCI’dan İHA-230 ile çifte atışBaykar’ın milli ve özgün olarak geliştirdiği Taarruzi İnsansız Hava Aracı Bayraktar AKINCI, süpersonik füze İHA-230 ile bir kere daha hedefini tam isabetle vurdu.
17.03.2024Ekonomi
Yerli ve milli hızlı tren geliyor! Saatte 225 km hıza ulaşacak
Yerli ve milli hızlı tren geliyor! Saatte 225 km hıza ulaşacakUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, TÜRESAŞ Sivas Bölge Müdürlüğü “Boji Üretim Fabrikası” açılış töreninde yaptığı konuşmada, “Saatte 225 km hıza sahip Milli Elektrikli Hızlı Tren Seti Projesinde de tasarım çalışmalarında son aşamaya geldik” dedi.
13.03.2024Ekonomi
Bakan Uraloğlu, CNN Türk'te açıkladı! İstanbul-Ankara arasına süper hızlı tren
Bakan Uraloğlu, CNN Türk'te açıkladı! İstanbul-Ankara arasına süper hızlı trenUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu CNN Türk'te Türkiye'nin dev projeleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Uraloğlu Ankara-İstanbul arasına yapılacak süper hızlı tren projesinin de detaylarını anlattı.
6.03.2024Ekonomi
Bayraktar Akıncı İHA-230 füzesi ile tam isabetle vurdu
Bayraktar Akıncı İHA-230 füzesi ile tam isabetle vurduBayraktar AKINCI TİHA, Roketsan’ın milli olarak geliştirdiği hava aracından atılan İHA-230 füzesi ile gerçekleştirdiği test atışında tam isabetle vurdu.
2.03.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bakü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bakü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.