3600 Ek Gösterge Açıklaması

3600 Ek Gösterge Açıklaması

Son dakika 3600 ek gösterge açıklaması haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 3600 ek gösterge açıklaması ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 3600 ek gösterge açıklaması haber sayfamızda bulabilirsiniz.

3600 Ek Gösterge Açıklaması

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 3600 ek gösterge açıklaması gelişmeleri de dahil olmak üzere 145 3600 ek gösterge açıklaması haberi bulunmuştur. Tüm 3600 ek gösterge açıklaması haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Işıkhan'la kritik görüşme! 3600 ek gösterge açıklaması
Bakan Işıkhan'la kritik görüşme! 3600 ek gösterge açıklaması Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Genel Başkanı Ali Yalçın, "Kamu görevlileri ve emeklilerinin hayata geçmesini beklediği birinci dereceye 3600 ek gösterge çalışmasının bir an önce başlaması ve çalışmanın ivedi olarak TBMM'ye sunulmasını bekliyoruz" dedi.
13.02.2024 Ekonomi
Memur-Sen'den 3600 ek gösterge düzenlemesine ilişkin açıklama!
Memur-Sen'den 3600 ek gösterge düzenlemesine ilişkin açıklama! Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, “Ek göstergeleri 3600’ün altında kalan kamu görevlilerinin Tanzimat yansıtma oranlarında artış yapılması beklentileri karşılayacaktır” dedi.
6.06.2022 Ekonomi
Emekli, memur milyonlar nefesini tuttu! 3600 ek göstergede son dakika! Kabine toplantısı başladı
Emekli, memur milyonlar nefesini tuttu! 3600 ek göstergede son dakika! Kabine toplantısı başladı Emekli memur, milyonları ilgilendiriyor. Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına zam geliyor. Kabine toplantısı Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Kabine Toplantısı sonrası ek gösterge çalışmasını kamuoyuna detayları ile duyurması bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması ile '3600 ek gösterge düzenlemesinden kimler yararlanacak?' 'Ek gösterge ile emekli maaşı ve ikramiyeleri ne kadar artacak?' soruları da yanıt bulmuş olacak. Düzenleme; öğretmen, polis, hemşire, din görevlisi ve diğer meslek gruplarındaki memurları kapsayacak. Kamu görevlilerinin tamamına 500-600 gösterge verilmesi bekleniyor. Emekli maaşı ve emekli ikramiyeleri de büyük oranda artacak. İşte son dakika 3600 ek gösterge ile ilgili tüm gelişmeler...
6.06.2022 Emekli
Kayıp kuaför olayında flaş gelişme! Arkadaşı itiraf etti, acı gerçek ortaya çıktı!
Kayıp kuaför olayında flaş gelişme! Arkadaşı itiraf etti, acı gerçek ortaya çıktı! Arkadaşı ile birlikte sırra kadem basmıştı, olaya ilişkin acı detaylar ortaya çıkıyor. Sakarya’da 25 Nisan tarihinde gizemli şekilde ortadan kaybolan kuaför Savaş Aydoğan olayına ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Arkadaşının kaybolmasıyla alakalı ifade verdikten sonra kayıplara karışan ve Zonguldak’ta polis ekiplerine teslim olan şüphelinin olayı itiraf ettiği iddia edildi. Şüphelinin ifadesinden yola çıkan ekipler Kocaali’de, Savaş Aydoğan’ın cesedini arıyor.
5.06.2022 Yaşam
Buğday ve arpa alım fiyatı açıklandı!
Buğday ve arpa alım fiyatı açıklandı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kızılcahamam'daki kampında çiftçilere de güzel haberi verdi. Erdoğan, Toprak Mahsuller Ofisi'nin sert ekmeklik buğdayın tonu için 7 bin 50 TL, arpa alımı için de 500 TL'si prim olmak kaydıyla toplamda 6 bin TL ödeme yapacağını belirtti.
5.06.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 3600 ek gösterge açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 3600 ek gösterge açıklaması! Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, Kızılcahamam’da partisinin '30. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda konuştu. Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunana Erdoğan memur ve çiftiçileri ilgilendiren müjdeleri art arda açıkladı. Memur ve emekliler tarafından yakından takip edilen 3600 ek göstergesi düzenlemesi ile ilgili yeni gelişmeyi paylaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan yarınki kabine toplantısının ardından konunun detaylarının kamuoyu ile paylaşılacağını aktardı. Öte yandan çiftçilere de bir müjde duyuran Erdoğan, "Buğday alım fiyatlarını açıklamak istiyorum. Toprak Mahsulleri Ofisimiz, sert ekmeklik buğdaya bu yıl ton başına 6 bin 50 lira alım ve 1000 lira prim bedeli olmak üzere toplam 7 bin 50 lira ödeme yapacaktır." diye konuştu.
5.06.2022 Siyaset
3600 ek gösterge ile ilgili son dakika açıklaması!
3600 ek gösterge ile ilgili son dakika açıklaması! Memur milyonlarca vatandaş bekliyordu. 3600 ek gösterge ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Genel Başkanı Ali Yalçın, 3600 ek göstergeye ilişkin "Ek gösterge komisyonu çalışıyor; 2 toplantı yaptık, 3üncü toplantı için gün sayıyoruz. Kamu işveren tarafı bize bir öneri getirecek ve onun üzerinden tartışmamız devam edecek" dedi.
7.05.2022 Memur
Maaş artışı müjdesi! 3600 ek göstergeyle ilgili flaş açıklama: Beklentileri karşılayacak
Maaş artışı müjdesi! 3600 ek göstergeyle ilgili flaş açıklama: Beklentileri karşılayacak 3600 ek göstergeyle ilgili son dakika açıklaması geldi. Maaşlar artacak. Memur ve emekli hepsini yakından ilgilendiriyor. Milyonlarca memur ve memur emeklisini ilgilendiren gelişme. Öğretmen, polis, hemşire, din görevlileri dahil birçok meslek grubu çalışanını etkiyecek. AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, 3600 ek gösterge konusunda sona gelindiğini belirterek, "Uzun süredir gündemimizde olan 3600 diye tanımlanan mesele Çalışma Bakanlığımızın yoğun gündemi olarak devam ediyor. Artık bir sonuçlandırma aşamasına yaklaşıyor. Bunun birçok etapları var. Zor bir düzenleme. İnşallah beklentileri karşılayacak şekilde bir sonuca vardırılır" dedi. Öte yandan AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş'ta konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı: "Başta hemşireler ve diğer sağlık bilimi lisansiyerleri de 3600 ek gösterge kapsamı içine alınacak. Sağlık çalışanlarıyla ilgili yasal düzenlemeleri mayıs ayı içerisinde Meclis gündemine getiriyoruz. " İşte 3600 ek gösterge ile ilgili son dakika gelişmeleri...
AK Parti'den '3600 ek gösterge' açıklaması! Geri sayım başladı
AK Parti'den '3600 ek gösterge' açıklaması! Geri sayım başladı Sağlık çalışanları, polis ve din görevlilerine verilecek 3600 ek gösterge çalışması için geri sayım başladı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş önemli mesajlar verdi. Peki gerçekleşecek olan düzenlemenin maaşlara yansıması nasıl olacak? İşte detaylar...
5.05.2022 Siyaset
Memur ve emekli maaşlarına zam geliyor! Kritik tarih belli oldu, 1000 TL fark ve...
Memur ve emekli maaşlarına zam geliyor! Kritik tarih belli oldu, 1000 TL fark ve... Memur ve emekli milyonlarca kişiyi kapsıyor. Memurların maaşlarında artış olacak. Emekli olanların da emekli maaşları artacak. Emekli maaşında 1000 TL civarında fark olacak. 3600 ek gösterge ile ilgili Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın'dan son dakika açıklaması geldi. Yalçın, 3'üncü toplantının tarihini açıkladı ve emekli ikramiyelerinde 30 bin TL artış olacağını söyledi. Yalçın, "Ek göstergelerin hayata geçmesi durumunda memurların maaşları artacak, emekli olanların da emekli maaşları artacak. Emekli ikramiyelerinde 30 bin lira bir fark olacak. Emekli maaşında da bin liraya varan farklar meydana gelecek. Bu da bir emekli zammı anlamına geliyor. Ek gösterge ile ilgili samimiyetle ter akıtmaya, konuya ilişkin katkı sunmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.
23.03.2022 Çalışma Hayatı
3600 ek gösterge ile ilgili son dakika gelişmesi! Bakan duyurdu...
3600 ek gösterge ile ilgili son dakika gelişmesi! Bakan duyurdu... 3600 ek gösterge ile ilgili son dakika açıklaması! Milyonlarca memur ve emekliyi ilgilendiriyor. Tarih belli oldu. 3600 ek gösterge ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. 3600 ek gösterge ile ilgili açıklamayı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin yaptı. Bilgin, "Önümüzdeki haftanın günlerinde Memur-Sen masada olacak, orada (3600) müzakere edeceğiz, 3600’ü de en adil bir şekilde düzenleyeceğiz" ifadelerini kullandı.
12.02.2022 Ekonomi
Maaşlara bir zam daha! Tarih belli oldu, memur, emekli hepsini kapsıyor! 1311 TL artış ve...
Maaşlara bir zam daha! Tarih belli oldu, memur, emekli hepsini kapsıyor! 1311 TL artış ve... Maaşlara zam geliyor. Milyonlarca emekli ve çalışanı yakından ilgilendiriyor. Öğretmen, polis, memur, sağlık çalışanını kapsıyor. 3600 ek gösterge ile ilgili son dakika gelişmesi. Türkiye'de kamuoyunun gündeminde geniş yer edinen 3600 ek gösterge memur ve emekli maaşlarında ciddi oranda artış sağlayacak. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay 3600 ek gösterge ile ilgili tarihi duyurdu. Oktay, '3600 ek göstergeyi bu yıl çözeceğiz. Mayıs yada Haziran'da gündeme gelecek.' ifadelerini kullandı. Öte yandan 3600 ek göstergenin özellikle emeklileri nasıl etkileyeceği merak ediliyor. 2022 emekli maaşlarına yapılan zam oranlarının netleşmesinin ardından 3600 ek gösterge ile aynı yıl içinde bir kere daha maaşlarda artış yaşanacak. İşte 3600 ek gösterge ile ilgili son dakika gelişmeleri...
4.02.2022 Memur
3600 ek göstergede son dakika gelişmesi! Bakan Bilgin resmen duyurdu...
3600 ek göstergede son dakika gelişmesi! Bakan Bilgin resmen duyurdu... Milyonlarca çalışan ve emekli bekliyor. 3600 ek gösterge ile ilgili son dakika açıklamaları gelmeye devam ediyor. 3600 ek göstergenin hayata geçirilmesi durumunda hem maaşlar hem de emekli ikramiyeleri artacak. Ek gösterge ile ilgili son açıklama Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'den geldi. Bakan Bilgin milyonların beklediği tarihi duyurdu. 3600 ek gösterge mayıs ayında Meclis'e gelecek. Peki ek gösterge kimleri kapsayacak? Öğretmen, polis, hemşire, din görevlisi ve emekliler dışında kapsama hangi meslek grupları dahil edilecek? 3600 ek gösterge hayata geçirildiğinde kimin maaşı ne kadar artacak? İşte 3600 ek gösterge ile ilgili son dakika gelişmeleri ve ek gösterge ile ilgili merak edilen tüm detaylar...
20.01.2022 Ekonomi
Memura ek zam ile ilgili son dakika açıklaması! Canlı yayında duyurdu...
Memura ek zam ile ilgili son dakika açıklaması! Canlı yayında duyurdu... Son dakika haberi... Memura ek zam ve 3600 ek göstergeyle ilgili son dakika gelişmesi! Asgari ücret zammından sonra merak konusu olmuştu, açıklama geldi. Görüşmeler başlıyor, seyyanen bir iyileşme olabilir. Aralık ayı enflasyonu açıklandıktan sonra ortaya çıkacak rakamın yüzde 15-16'ten daha yüksek olabileceğine dikkati çeken Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, "Ek zam görüşmelerimizin bir an önce başlamasını istedik. Sayın Bakan Aralık ayı enflasyonunu beklenmesi gerektiğine işaret etti" dedi. Yalçın, “Mutlaka ek zam uygulamasının devreye alınması gerekiyor. 163 lira 173 lira gibi rakamlarla bir avantaja düşüldüyse diğerlerinde 800 lira olduysa ek zam bu makası daha da açacaktır. Seyyanen memur zammına ağırlık veriyoruz. Seyyanen bir iyileşme olmalı” ifadelerini kullandı.
21.12.2021 Ekonomi
3600 ek gösterge ve AGİ ile ilgili son dakika açıklaması! Milyonları kapsıyor
3600 ek gösterge ve AGİ ile ilgili son dakika açıklaması! Milyonları kapsıyor 3600 ek gösterge ve Asgari geçim indirimi(AGİ) ile ilgili flaş açıklama! Bakan Bilgin duyurdu. Tarih verildi. Milyonları kapsıyor. Paralar hesaba yatacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Bilgin, "4 bin 250 liranın içerisinde de AGİ var. Verdiğimiz asgari ücret içerisinde bu AGİ desteği artık herkese var. Oransal olarak asgari ücrete yansıdı. Emeklilerimiz çok önemli. Düşük gelirli emeklileri gözeten bir düzenleme yapacağız. Bundan sonra yapacağımız çalışma bütün emekli gruplarına yansıyacak." dedi. Öte yandan Bakan Bilgin, 3600 ek gösterge ile ilgili konuşarak, "Sözleşmemizde olan bir başka şey de 3600 meselesidir. Bakanlık bünyesinde çalışmalarımızı tamamladık. Önümüzdeki hafta pazartesiden itibaren bu meseleyi de gündemimize alacağız takvimlendireceğiz. Bakanlık bünyesindeki çalışmalar bitti." dedi.
19.12.2021 Çalışan Hakları
Asgari ücretle ilgili son dakika gelişmesi! Bakan resmen duyurdu: Bayram havası yaratacak
Asgari ücretle ilgili son dakika gelişmesi! Bakan resmen duyurdu: Bayram havası yaratacak Asgari ücretle ilgili son dakika gelişmesi. Milyonlarca çalışan merak ediyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin "Asgari ücrette toplumun, işçinin beklentisini karşılayacak ciddi bir rakam belirleyeceğiz. Bayram havası yaratacak, rahat bir nefes aldıracak bir seviyede belirleneceğini belirtmek isterim" açıklamasında bulundu.
11.12.2021 Ekonomi
Son dakika zam, emekli ikramiyesi ve 3600 ek gösterge açıklaması!
Son dakika zam, emekli ikramiyesi ve 3600 ek gösterge açıklaması! Zam, 3600 ek gösterge, emekli ikramiyesi, kamuda çalışan sözleşmelilerin durumuna ilişkin son dakika açıklaması geldi. Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın çok önemli değerlendirmelerde bulundu. Asgari ücret belli olduktan sonra rakam konuşulacağını belirten Yalçın, memura bir refah düzeyinin yapılmasına ve ek zamma ihtiyaç olduğunu söyledi. Yalçın, "Ocak 15'te maaşlara yansıyacak şekilde bu düzenlemeyi tamamlayacağız. Biz son bitirdiğimiz sözleşmede karar aldık. 3600 ek gösterge ve bu göstergeler 2022’de yetkililer tarafından tamamlanacak." dedi.
8.12.2021 Çalışma Hayatı
3600 ek gösterge ile ilgili son dakika gelişmesi!
3600 ek gösterge ile ilgili son dakika gelişmesi! Hemşire, polis, din görevlisi ve öğretmen maaşları ile ikramiyelerini doğrudan etkileyecek 3600 ek gösterge ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Ek gösterge ile ilgili son dakika açıklaması Memur-Sen'den geldi. Memur-Sen ek gösterge açıklamasında yeni bir çalışma başlatılacağı duyuruldu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'ndan gelen son dakika açıklamasında ise,"3600 Ek Gösterge meselesi vaat olmaktan çıkarılarak toplu sözleşme maddesi haline getirildi." denildi. İşte 360 ek göstergede son durum...
6.12.2021 Memur
3600 ek gösterge ne zaman Meclis’e gelecek? Bakan Bilgin'den son dakika 3600 ek gösterge açıklaması!
3600 ek gösterge ne zaman Meclis’e gelecek? Bakan Bilgin'den son dakika 3600 ek gösterge açıklaması! Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, 3600 ek gösterge için bakanlık içinde oluşturulan kurulun çalışmalarını tamamladığını belirtti. Peki, 3600 ek gösterge ne zaman Meclis’e gelecek? İşte ek göstergede son durum…
30.11.2021 Çalışma Hayatı
Memur-Sen'den 3600 ek gösterge açıklaması
Memur-Sen'den 3600 ek gösterge açıklaması Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, 3600 ek gösterge sürecinin tüm kamu görevlilerini memnun etmesi için ellerinden gelen tüm gayreti ortaya koyacaklarını söyledi.
19.11.2021 Ekonomi
Asgari ücret zammında son dakika gelişmesi! 3 bin 532 lira! Bugün itibarıyla...
Asgari ücret zammında son dakika gelişmesi! 3 bin 532 lira! Bugün itibarıyla... Asgari ücret zammı ile ilgili flaş açıklama! Ve belli oluyor. Asgari ücret oranının masaya yatırılacağı kritik toplantı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde başladı. Burada İşçi, işveren ve özel sektör temsilcilerinin asgari ücretle ilgili talepleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'a iletilecek. Yapılan değerlendirmeler sonucu asgari ücret için yüzde 25-30 artış tahminleri ön plana çıkıyor. Yüzde 25'lik zamma göre brüt asgari ücretin 4.471 liraya net asgari ücretin de 3.532 liraya, yüzde 30'luk zamma göre brüt asgari ücretin 4.650 liraya, net asgari ücretin de 3.673 liraya çıkması bekleniyor. Her iki oran dikkate alındığında asgari ücretin 3.500 ile 3.750 lira arasında olacağı tahmin ediliyor. İşte asgari ücret zammı ile ilgili tüm gelişmeler...
15.11.2021 Çalışan Hakları
3600 ek gösterge ne zaman çıkacak? 3600 ek gösterge kimleri kapsıyor? 3600 ek gösterge nedir, maaşa etkisi nedir?
3600 ek gösterge ne zaman çıkacak? 3600 ek gösterge kimleri kapsıyor? 3600 ek gösterge nedir, maaşa etkisi nedir? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 7. Memur-Sen Büyük Türkiye buluşmasında 3600 ek gösterge ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, öğretmenler başta olmak üzere 3600 ek gösterge meselesini çözmeyi planladıklarını duyurdu. Peki, 3600 ek gösterge ne zaman çıkacak? 3600 ek gösterge kimleri kapsıyor? 3600 ek gösterge nedir, maaşa etkisi nedir? İşte 3600 ek göstergede son durum ve merak edilenler...
14.11.2021 Memur
3600 ek gösterge ne zaman çıkacak? 3600 ek gösterge kimleri kapsıyor?
3600 ek gösterge ne zaman çıkacak? 3600 ek gösterge kimleri kapsıyor? 4 milyon memur ve memur emeklisini gündeminde yer alan 3600 ek gösterge gündemde olmaya devam ediyor. İlk olarak Toplu sözleşme görüşmelerinde kayıt altına alınan konuyla ilgili olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ardından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin açıklama yapmıştı. 3600 ek gösterge ile birlikteöğretmen, polis, din görevlileri, hemşireler ve pek çok meslek grubunun maaşı artış gösterecek. Peki, 3600 ek gösterge ne zaman çıkacak? 3600 ek gösterge kimleri kapsıyor? 3600 gösterge hangi meslekleri kapsıyor? 3600 gösterge ile ilgili merak edilenler...
7.11.2021 Memur
3600 ek gösterge ve asgari ücret ile ilgili son dakika gelişmesi! Bakan duyurdu...
3600 ek gösterge ve asgari ücret ile ilgili son dakika gelişmesi! Bakan duyurdu... 3600 ek gösterge ve asgari ücret ile ilgili son dakika gelişmesi! Milyonlarca çalışan bekliyor. 3600 ek gösterge ile ilgili yeni bir açıklama geldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin duyurdu. Bilgin 3600 ek gösterge ile ilgili yaptığı son açıklamada, "3600 ek göstergesinin bakanlık bünyesinde çalışmaları başladı. Kapsamını ve maliyetini şu anda çalışıyoruz. Yakında sendikalarla birlikte ortak bir çalışma yürüteceğiz." derken, asgari ücrete ilişkin de "Asgari ücret ile ilgili hepimizin yaptığı hesaplar var. Enflasyon karşısında emeği koruyacak bir asgari ücret seviyenin belirlenmesi düşüncesiyle hareket ediyoruz." ifadelerini kullandı. Bilgin, özellikle asgari ücret düzeyinde, 3 bin 577 lira ücret alan işçilerin ücretlerini yüzde 38 artırdıklarını, pazarlıkta ortaya çıkan yüzde oranları da koyulduğunda 4 bin 500 lira civarına çektiklerini söyledi.
5.11.2021 Çalışma Hayatı
3600 ek gösterge ile ilgili yeni açıklama! Tarih belli oldu
3600 ek gösterge ile ilgili yeni açıklama! Tarih belli oldu Milyonlarca çalışan merakla bekliyordu. 3600 ek gösterge ile ilgili yeni açıklama geldi. Eğer hayata geçerse hem maaşlar hem de ikramiyeler artacak. Konuya ilişkin açıklama yapan Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, “3600 ek gösterge ve göstergeler yetkili konfederasyon Memur-Sen ile 2022 içerisinde çalışılacak, tamamlanacak ve hayata geçirilecektir” dedi.
28.10.2021 Çalışan Hakları

Benzer Haber Etiketleri

3600 Ek Gösterge Açıklaması ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 3600 ek gösterge açıklaması haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.