Memur Sen

Memur Sen

Son dakika memur sen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan memur sen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını memur sen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Memur Sen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan memur sen gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.667 memur sen haberi bulunmuştur. Tüm memur sen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Işıkhan'la kritik görüşme! 3600 ek gösterge açıklaması
Bakan Işıkhan'la kritik görüşme! 3600 ek gösterge açıklaması Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Genel Başkanı Ali Yalçın, "Kamu görevlileri ve emeklilerinin hayata geçmesini beklediği birinci dereceye 3600 ek gösterge çalışmasının bir an önce başlaması ve çalışmanın ivedi olarak TBMM'ye sunulmasını bekliyoruz" dedi.
13.02.2024 Ekonomi
Murat Kurum: 7/24 esasıyla çalışan kreşler açacağız
Murat Kurum: 7/24 esasıyla çalışan kreşler açacağız AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Eğitim Bir-Sen 12.Bölge 7. Dönem 1.Teşkilat Eğitim Programı’nda açıklamalarda bulundu.
11.02.2024 Gündem
AK Parti Muş Belediye Başkan adayı Feyat Asya kimdir? Feyat Asya kaç yaşında?
AK Parti Muş Belediye Başkan adayı Feyat Asya kimdir? Feyat Asya kaç yaşında? AK Parti Muş Belediye Başkan adayı Feyat Asya oldu. 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri önces AK Parti adaylarını açıkladı. Peki Feyat Asya kimdir? Feyat Asya kaç yaşında?
18.01.2024 Gündem
Memur emeklilerinden 'zam' açıklaması
Memur emeklilerinden 'zam' açıklaması Ankara'da Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) bünyesinde faaliyet gösteren Emekli Memur-Sen üyeleri, emeklilerin yaşadığı geçim sıkıntısına dikkat çekmek için Ulus'ta basın açıklaması yaptı.
29.12.2023 Emekli
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına zam! Yeni veri açıklandı, oranlar değişti
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına zam! Yeni veri açıklandı, oranlar değişti Ağustos ayı enflasyon rakamları memur, memur emeklisi, SGK, Bağ-Kur emeklilerinin enflasyon farkı oranı ile iş yerlerine özel kira artış oranlarını da belirledi. Memur-Sen en düşük memur maaşının 32 bin liraya çıkacağını belirtti. Peki tüm bu veriler ışığından kim ne kadar maaş alacak? İşte emekli ve memur zammı ile ilgili son dakika gelişmelerinin detayları...
4.09.2023 Ekonomi
Memur ve memur emeklisi için ocak zammı oranı netleşiyor! Yüzde 26,6 zam artı enflasyon farkı, işte yeni maaş tablosu
Memur ve memur emeklisi için ocak zammı oranı netleşiyor! Yüzde 26,6 zam artı enflasyon farkı, işte yeni maaş tablosu Memur ve memur emeklilerin ilgilendiren ocak zammı için rakamlar netleşiyor. Ağustos ayı enflasyon rakamları ile birlikte memur, memur emeklisi, SSK, Bağ-Kur emeklilerinin alacağı enflasyon farkı oranı belli oldu! Memur-Sen en düşük memur maaşının 32 bin liraya çıkacağını belirtti. Öte yandan kamu görevlilerinin maaş ve ücretlerine; 2024 yılı için %15 + %10 olmak üzere kümülatif olarak toplamda %26,50 zam yapılacak. Peki tüm bu veriler ışığından kim ne kadar maaş alacak? İşte detaylar...
4.09.2023 Ekonomi
Hakem heyeti memur maaşı ne zaman açıklanacak? Hakem heyeti zam karar verdi mi, hakem heyeti toplantısı saat kaçta, memur zam oranı açıklandı mı?
Hakem heyeti memur maaşı ne zaman açıklanacak? Hakem heyeti zam karar verdi mi, hakem heyeti toplantısı saat kaçta, memur zam oranı açıklandı mı? Memur ve memur emeklisinin alacağı zammı belirleyecek toplu sözleşme süreci artık sona eriyor. Son görüşmede ilk yıl için 15+10, ikinci yıl için 6+5 teklif edilmişti. Kamu işveren ve yetkili sendika Memur-Sen’in 1 Ağustos’ta 7'nci Dönem toplu sözleşme maratonu bugün hakem heyetinin vereceği karar ile bitecek. Hakem Heyeti'nin vereceği merak konusu oldu. Peki, Hakem heyeti kararı ne zaman açıklanacak? Hakem heyeti karar verdi mi, hakem heyeti toplantısı saat kaçta, memur zam oranı açıklandı mı?
31.08.2023 Memur
Memur ve memur emeklilerinin zam oranı belli oldu!
Memur ve memur emeklilerinin zam oranı belli oldu! 4 milyon memur ve 2 buçuk milyon memur emeklisinin gözünü diktiği Hakem Kurulu'nun son toplantı sona erdi. Toplantıyla birlikte önümüzdeki 2 yılı kapsayan zam oranı belli oldu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan memur zamlarına ilişkin yaptığı açıklamada, "Kamu görevlilerini ve memurları enflasyona ezdirmeyeceğiz." demişti. İşte Memur ve memur emeklilerinin 2023-2024 yılları için zam oranı...
31.08.2023 Emekli
Bakan Işıkhan'dan flaş memur zammı açıklaması: Enflasyona ezdirmeyeceğiz
Bakan Işıkhan'dan flaş memur zammı açıklaması: Enflasyona ezdirmeyeceğiz Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan memmur zammına ilişkin konuşarak " Kamu görevlilerini ve emeklileri enflasyona ezdirmeyeceğız." dedi.
30.08.2023 Ekonomi
Memur zammı için gözler perşembe gününe çevrildi
Memur zammı için gözler perşembe gününe çevrildi Memur zammını belirleyecek hakem kurulunun dördüncü toplantısı sona erdi. Son toplantı perşembe günü yapılacak.
29.08.2023 Ekonomi
Toplu sözleşme görüşmelerinde flaş gelişme! Gözler bakanlıktan çıkacak sonuçta
Toplu sözleşme görüşmelerinde flaş gelişme! Gözler bakanlıktan çıkacak sonuçta 7. Dönem Kamu Toplu Sözleşmesi dördüncü toplantısı Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’ın katılımıyla, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda başladı.
22.08.2023 Ekonomi
Memur ve emekliye yeni zam teklifi sunuldu! Gözler salı gününde
Memur ve emekliye yeni zam teklifi sunuldu! Gözler salı gününde Milyonlarca memur ve emekliyi yakından ilgilendiriyor. 7. Kamu Toplu Sözleşmesi'nde kamu işveren tarafı ilk teklifini güncelleyerek 2024'ün ilk altı ayında yüzde 15, ikinci altı ayında yüzde 10 artış teklif etti. Süreç 22 Ağustos Salı günü yapılacak dördüncü toplantıyla devam edecek.
19.08.2023 Memur
Bakan Işıkhan memurlar için ikinci zam teklifini açıkladı
Bakan Işıkhan memurlar için ikinci zam teklifini açıkladı 7. Dönem Kamu Toplu Sözleşme Görüşmeleri üçüncü toplantısı bugün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Bakan Vedat Işıkhan "2024'ün ilk altı ayı için yüzde 15, ikinci altı ay için yüzde 10, 2025 ilk altı ay için yüzde 6, ikinci altı ay için yüzde 5 olarak teklifimizi açıklıyorum" dedi.
17.08.2023 Ekonomi
Zam pazarlığında kritik viraj! Toplu sözleşme görüşmelerinde ikinci teklif açıklanacak
Zam pazarlığında kritik viraj! Toplu sözleşme görüşmelerinde ikinci teklif açıklanacak Kamu çalışanlarının toplu sözleşme görüşmeleri devam ediyor. Üçüncü toplantı bugün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda yapılacak. Kamu işveren tarafının ikinci teklifini açıklaması bekleniyor.
17.08.2023 Ekonomi
Memur maaş zammı ne kadar olacak? Memur toplu sözleşme zam oranı: 2024-2025 memur maaş zam oranları toplu sözleşme yüzde kaç? Memur zammı ne kadar?
Memur maaş zammı ne kadar olacak? Memur toplu sözleşme zam oranı: 2024-2025 memur maaş zam oranları toplu sözleşme yüzde kaç? Memur zammı ne kadar? Memur zammı ne kadar? 7. Dönem Kamu Toplu Sözleşmesi görüşmelerinde, memur ve memur emeklilerinin 2024-2025 yıllarındaki zam oranları belirlenecek. Hükümet, bu görüşmelerde ilk zam teklifini sundu. Peki, Memur maaş zammı ne kadar olacak? 2024-2025 memur maaş zam oranları yüzde kaç?
14.08.2023 Çalışma Hayatı
Hükümetin zam teklifi belli oldu mu? 2024 memur zammı ne kadar olacak, memur zam teklifi yüzde kaç?
Hükümetin zam teklifi belli oldu mu? 2024 memur zammı ne kadar olacak, memur zam teklifi yüzde kaç? Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, hükûmetin memur ve memur emeklisine zam teklifini açıkladı. Peki, 2024 memur zammı ne kadar olacak, memur zam teklifi yüzde kaç?
14.08.2023 Memur
Hükümet zam teklifi saat kaçta? Memura zam ne kadar olacak 2023, memur zam teklifi meclisten geçti mi? 2023-2025 memur toplu sözleşme zammı
Hükümet zam teklifi saat kaçta? Memura zam ne kadar olacak 2023, memur zam teklifi meclisten geçti mi? 2023-2025 memur toplu sözleşme zammı Emekli ve memur zammı için ilk teklif masaya geliyor. 2024-2025 yıllarındaki mali ve sosyal haklarının belirleneceği 7. Dönem Kamu Toplu Sözleşmesi görüşmelerinde beklenen gün nihayet geldi. Hükümetin ilk zam teklifi belli oluyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 7. Dönem Toplu Sözleşme sürecine ilişkin, "Ağustos ayının sonunda tamamlanacağını öngördüğümüz müzakerelerimizin tüm tarafları memnun edecek şekilde hayırla sonuçlanacağını ümit ediyorum” ifadelerini kullandı. Peki, Memura zam ne kadar olacak 2023, zam teklifi meclisten geçti mi? Hükümet zam teklifi saat kaçta açıklanacak? İşte 2023-2025 memur toplu sözleşme zammı ile memura zam teklifi ile ilgili son durum…
14.08.2023 Memur
Memur ne kadar zam alacak? Hükümetin teklifi bugün belli olacak
Memur ne kadar zam alacak? Hükümetin teklifi bugün belli olacak Memur ve memur emeklilerinin önümüzdeki iki yıla ilişkin maaş artışlarının belirleneceği toplu sözleşme görüşmelerinde bugün kritik gün olacak. Hükümetin zam teklifinin bugün netleşmesi ve açıklanması bekleniyor.
14.08.2023 Memur
Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın, "Memur ve memur emeklileri için fırsat olarak görüyoruz" deyip tarihi açıkladı
Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın, "Memur ve memur emeklileri için fırsat olarak görüyoruz" deyip tarihi açıkladı Memur Sendikaları Konfedarasyonu (Memur-Sen) Genel Başkanı Ali Yalçın, 7. Dönem Kamu Toplu Sözleşme birinci toplantısına ilişkin “Çalışanlar arasındaki ücret makasları bu anlamda şu an en büyük tartışma konusu. O yüzden hem çalışanlar arasında ücret makasının kapatılması ve gelir adaletinin sağlanması konusunda toplu sözleşmeyi bir fırsat olarak görüyoruz.” dedi.
1.08.2023 Ekonomi
Memur sözleşme zammı 2023-2024! Memur zammı ne kadar olacak, memur toplu sözleşme zammı yüzde kaç oldu?
Memur sözleşme zammı 2023-2024! Memur zammı ne kadar olacak, memur toplu sözleşme zammı yüzde kaç oldu? Memurların toplu sözleşme süreci başladı. En düşük memur maaşının ara zamla birlikte 22 bin TL'ye yükseltilmesinin ardından memur ve emeklilerinin yeni zam toplantısı yapıldı. Toplantının açılışını Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan yaptı. Işıkhan, şimdiye kadar hiçbir kamu çalışanını enflasyona ezdirmediklerini belirterek, "Milli refahımızı hedefleyen, sosyal devlet ve katılımcı yönetim anlayışımızın en belirgin nişanesi olan toplu sözleşme sürecimizin ülkemiz çalışma hayatı adına hayırlı olmasını diliyorum" dedi. Toplu sözleşme görüşmeleri yıl boyunca uygulanacak memur zammı için doğrudan belirleyici oluyor. Peki, Memur sözleşme zammı belli oldu mu, memur toplu sözleşme zammı ne kadar oldu?
1.08.2023 Memur
Memur ve emeklileri ilgilendiriyor! Zam pazarlığında ilk toplantı bitti
Memur ve emeklileri ilgilendiriyor! Zam pazarlığında ilk toplantı bitti 7. Dönem Kamu Toplu Sözleşme 1. Görüşmesi, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan başkanlığında toplandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan "Eğitim, sağlık, adalet gibi diğer kamusal alanlardaki çalışan sayımızı sürekli artırdık. Kamu çalışanlarımızı enflasyona ezdirmedik" dedi.
1.08.2023 Ekonomi
Memurların toplu sözleşme görüşmeleri bugün başlıyor
Memurların toplu sözleşme görüşmeleri bugün başlıyor Memurların Toplu Sözleşme sürecinde ilk toplantı bugün yapılacak. Toplantıda memur ve emeklisinin 2024-2025 yıllarını kapsayan zam oranları değerlendirilecek.
1.08.2023 Ekonomi
Memur-Sen'den Bakan Şimşek'e ziyaret
Memur-Sen'den Bakan Şimşek'e ziyaret Memur-Sen heyeti, milyonlarca kamu görevlisini ilgilendiren ve 1 Ağustos'ta başlayacak olan 7. Dönem Toplu Sözleşme görüşmeleri öncesinde Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'i ziyaret etti.
31.07.2023 Ekonomi
Tarihi bina alev alev yandı
Tarihi bina alev alev yandı Muğla’nın Milas ilçesinde tarihi ahşap bine çıkan yangın sonucu küle döndü.
24.07.2023 Gündem
Kritik sıcak hava uyarısı: Koma ve ölümle sonuçlanabiliyor
Kritik sıcak hava uyarısı: Koma ve ölümle sonuçlanabiliyor Dahiliye Uzman Dr. Pelin Köprücü Arslan, "Sıcak çarpmasında genellikle şu belirtileri görüyoruz. Yüksek ateş, kuru ve kızarık cilt, kalp atım hızında artış, baş dönmesi, baş ağrısı ve hatta komaya kadar giden hastalarımız olabiliyor. Ciddi bir organ hasarına da neden olabiliyor ve ölüme kadar giden hasta sonuçlarını görebiliyoruz" dedi.
24.07.2023 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Memur Sen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki memur sen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.