30 Kasım

30 Kasım

Son dakika 30 kasım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 30 kasım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 30 kasım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

30 Kasım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 30 kasım gelişmeleri de dahil olmak üzere 8.149 30 kasım haberi bulunmuştur. Tüm 30 kasım haberleri aşağıda listelenmiştir.
THY'den ucuz bilet kampanyası! İşte tarihler...
THY'den ucuz bilet kampanyası! İşte tarihler... Türk Hava Yolları, 4-5 Nisan 2024 tarihinde alınan 799 liradan başlayan yurt içi uçak biletleriyle 1 Ekim-30 Kasım 2024 tarihinde seyahat edilebilecek.
4.04.2024 Ekonomi
Beşiktaş'ın toplam borcu açıklandı!
Beşiktaş'ın toplam borcu açıklandı! Beşiktaş’ın 30 Kasım 2023 tarihi itibariyle borcunun 8 milyar 453 milyon 690 bin TL olduğu açıklandı.
9.03.2024 Beşiktaş
Tahkim Kurulu itirazı reddetti! Kayserispor'un 3 puanı silinecek
Tahkim Kurulu itirazı reddetti! Kayserispor'un 3 puanı silinecek Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Kayserispor'un 3 puan tenzili ile ilgili itirazını reddetti ve Kulüp Lisans Kurulu’nun kararını onadı. Bu gelişme sonrası sarı-kırmızılı takımın 29 olan puanı 26'ya düşecek.
20.01.2024 Kayseri Spor
Muhammed Emin Demirkol kimdir? AK Parti Bolu Belediye başkan adayı kim oldu, Muhammed Emin Demirkol nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde yer aldı?
Muhammed Emin Demirkol kimdir? AK Parti Bolu Belediye başkan adayı kim oldu, Muhammed Emin Demirkol nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde yer aldı? AK Parti’nin Bolu Belediye Başkan adayı Muhammed Emin Demirkol oldu. Peki Muhammed Emin Demirkol kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte merak edilenler…
18.01.2024 Gündem
Moody's Türkiye için not kararını açıkladı
Moody's Türkiye için not kararını açıkladı Kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Türkiye'nin kredi notunu "B3" olarak teyit ederken, not görünümünü "durağan"dan "pozitif"e çevirdi.
13.01.2024 Ekonomi
Manisa'da ikinci kez yangın çıkan geri dönüşüm tesisi mühürlendi
Manisa'da ikinci kez yangın çıkan geri dönüşüm tesisi mühürlendi Manisa'da, Muradiye Organize Sanayi Bölgesi’nde, geçen yıl haziran ayında sonra dün yine yangın çıkan, geri dönüşüm tesisi mühürlendi. İlk yangında tesise 7 milyon 330 bin lira ceza kesilmiş ve mühür işleminin yapılabilmesi amacıyla tesisteki malzemelerin bertarafı için süre verilmişti.
9.01.2024 Gündem
Geri dönüşüm tesisindeki yangın kontrol altına alındı
Geri dönüşüm tesisindeki yangın kontrol altına alındı Manisa'nın Yunusemre ilçesinde bulunan geri dönüşüm tesisindeki yangın Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekiplerinin hızlı müdahalesi sonucu kısa sürede tamamen kontrol altına alındı. Geçtiğimiz haziran ayında büyük bir yangının çıktığı tesisin lisansının iptal edildiği ancak tahliye kararına uymayarak Ocak 2024'e kadar ek süre talep ettiği öğrenildi.
8.01.2024 Gündem
Ergün Turan kimdir, nereli, kaç yaşında? Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan AK Parti İstanbul belediye başkan adayı mı? İşte Ergun Turan'ın biyografisi
Ergün Turan kimdir, nereli, kaç yaşında? Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan AK Parti İstanbul belediye başkan adayı mı? İşte Ergun Turan'ın biyografisi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayının 7 Ocak Pazar günü açıklanacağını belirtti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi için ismi geçenlerden biri de Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan oldu. Peki, Ergün Turan kimdir? Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan AK Parti İstanbul belediye başkan adayı mı, Ergün Turan nereli, kaç yaşında?
4.01.2024 Gündem
Moody's takvimini açıkladı! Türkiye ilk sırada, 14 gün sonra not açıklaması gelebilir
Moody's takvimini açıkladı! Türkiye ilk sırada, 14 gün sonra not açıklaması gelebilir Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, 2024 yılına ilişkin not takvimini açıkladı. Türkiye için ilk rapor tarihi 12 Ocak 2024 oldu. Türkiye ekonomisi para ve mali alanda atılan adımlar ve reformların etkisiyle güçlenmesine devam ederken kredi derecelendirme kuruluşları da not takvimlerinde ilk sıraları belirledi.
29.12.2023 Ekonomi
Depremin vurduğu Malatya’da kayısı yüz güldürdü
Depremin vurduğu Malatya’da kayısı yüz güldürdü Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin vurduğu Malatya’da depreme rağmen toplamda 68 bin 346 ton kuru kayısı ile çekirdek ihracatı gerçekleştirildi.
27.12.2023 Ekonomi
Somali Cumhurbaşkanının oğluna 6 yıla kadar hapis istendi
Somali Cumhurbaşkanının oğluna 6 yıla kadar hapis istendi Fatih'te motosikletli kurye Yunus Emre Göçer'e arkadan çarparak ölümüne neden olduğu iddiasıyla hakkında yakalama kararı çıkarılan Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu Mohammed Hassan Sheikh Mohamud'un karıştığı kazaya ilişkin soruşturma tamamlandı. Savcılık, şüpheli Mohamud hakkında " Taksirle ölüme neden olma" suçundan 6 yıla kadar hapis istendi.
26.12.2023 Gündem
Borsada en çok kazandıran hisse hangisi oldu? Haftanın en çok kazandıran hisseleri netleşiyor
Borsada en çok kazandıran hisse hangisi oldu? Haftanın en çok kazandıran hisseleri netleşiyor Ege Endüstri geçen hafta en yüksek kazancı elde ederek yüzde 26.29 artışla birinci sıraya yerleşirken, Konya Çimento da yüzde 20.46'lık getirisiyle ikinci sırada yer aldı. Öte yandan, en büyük kayıpları yaşayan hisseler arasında sırasıyla yüzde -12.25 ve yüzde -10.21'lik değer kaybıyla Mia Teknoloji ve Oyak Çimento bulunuyor. 30 Kasım - 1 Aralık 2023 tarihleri arasında 290.000.000 TL nominal değerli payları 3 TL sabit fiyattan satışa sunulan Batı Ege GYO ile 7,00 TL'den halka arz edilen Şeker Yatırım ve 57,15 TL'den halka arz edilen ÇATES Elektrik Üretim’in yatırımcısına ne kadar kazandırdığı merak ediliyor.
9.12.2023 Ekonomi
İzmir'in 'La Casa del Papel'lerinden pompalı saldırı! Kimlikleri belli oldu
İzmir'in 'La Casa del Papel'lerinden pompalı saldırı! Kimlikleri belli oldu İzmir'in Gaziemir ilçesinde bir iş yerine pompalı tüfekle saldıran maskeli şahıs, kendisine yardım eden 3 kişi ile birlikte, gerçekleştirilen operasyonla yakalandı.
7.12.2023 Gündem
Maskeli kadın, iş yerine pompalı tüfekle ateş açtı! Şok eden olay
Maskeli kadın, iş yerine pompalı tüfekle ateş açtı! Şok eden olay İzmir'in Gaziemir ilçesinde yüzü maskeli kadın şüpheli, alacak yüzünden aralarında husumet bulunan kişinin sahibi olduğu oto galeriye pompalı tüfekle ateş açıp, kaçtı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
3.12.2023 Gündem
Miras kavgası vahşete dönüştü! Sopalarla dövüp katlettiler...
Miras kavgası vahşete dönüştü! Sopalarla dövüp katlettiler... Miras yüzünden başlayan kavga cinayetle sonuçlandı. Denizli'de miras kavgasında Mehmet Deniz'in (43) sopalarla darbedilip öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan 5 şüpheliden Emrah Y. (27) ile eşi Gül Yağmur Y. (31) tutuklandı, diğerleri tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
2.12.2023 Gündem
Şeker Yatırım halka arz kaç lot verdi? Borsada ne zaman işlem görecek, Şeker Yatırım Menkul Değerler A. Ş halka arz sonuçları açıklandı mı?
Şeker Yatırım halka arz kaç lot verdi? Borsada ne zaman işlem görecek, Şeker Yatırım Menkul Değerler A. Ş halka arz sonuçları açıklandı mı? Şeker Yatırım Menkul Değerler (SKYMD) halka arzında talep toplama 30 Kasım-1 Aralık yapıldı. Halka arz sonucu bu akşam saat 18.30 itibarıyla belli oldu. Peki, SKYMD halka arz kaç lot verdi? Şeker Yatırım halka arz borsada ne zaman işlem görecek?
2.12.2023 Magazin
TFF'den flaş play-off açıklaması
TFF'den flaş play-off açıklaması Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yeni dönem yayın ihalesiyle ve yeni bir lig tasarımı önerisi ile ilgili detayları açıkladı.
30.11.2023 Süper Lig
UEFA ülke puanı 30 Kasım 2023: Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş sonuçlarıyla Türkiye UEFA ülkeler sıralamasında kaçıncı oldu?
UEFA ülke puanı 30 Kasım 2023: Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş sonuçlarıyla Türkiye UEFA ülkeler sıralamasında kaçıncı oldu? UEFA ülkeler sıralaması güncellendi. Galatasaray Manchester United ile berabere kaldı. Ülke puanında en yakın takipçimiz İskoçya'nın takımı Celtic Avrupa kupalarından elendi. Bu akşam Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın UEFA Konferans Ligi'nde alacakları muhtemel puanlarla birlikte Türkiye'nin UEFA ülke puanı da güncellenecek. İşte 30 Kasım UEFA ülke puanları...
30.11.2023 Futbol
30 Kasım 2023 Süper Loto çekiliş sonuçları millipiyangoonline.com'da!
30 Kasım 2023 Süper Loto çekiliş sonuçları millipiyangoonline.com'da! Süper Loto bu akşam saat 21:30'da heyecanlı anlara sahne olacak. 30 Kasım Süper Loto çekilişinin sonuçları canlı olarak Milli Piyango Tv'den takip edilebilecek. Ardından kazandıran numaraların sorgulama işlemleri başlayacak. Peki Süper Loto sonuçları nasıl sorgulanır? Detaylar haberimizde.
30.11.2023 Ekonomi
Borsa neden düşüyor? Borsa İstanbul bugün neden düşüşte, borsa neden düştü? 30 Kasım borsanın durumu
Borsa neden düşüyor? Borsa İstanbul bugün neden düşüşte, borsa neden düştü? 30 Kasım borsanın durumu Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında yüzde 0,21 değer kazanarak 8.026,16 puana çıktı. İlerleyen saatlerde ise borsada düşüş gözlemlendi. Peki, Borsa neden düşüyor? Borsa İstanbul bugün neden düşüşte, borsa neden düştü? İşte 30 Kasım borsanın durumu…
30.11.2023 Finans
Bugün kimin maçı var 30 Kasım 2023? 30 Kasım hangi maç var 2023? Maç programı
Bugün kimin maçı var 30 Kasım 2023? 30 Kasım hangi maç var 2023? Maç programı Galatasaray Manchester United 3-3 berabere kaldı. Bayern Münih ile Kopenhag ise 0-0 berabere kaldı. Peki, bugün kimin maçı var? 30 Kasım hangi maçlar var?
30.11.2023 Şampiy10
Çates Elektrik halka arzı başladı! Çates halka arz kaç gün sürecek, kaç lot verecek, katılım endeksine uygun mu olacak?
Çates Elektrik halka arzı başladı! Çates halka arz kaç gün sürecek, kaç lot verecek, katılım endeksine uygun mu olacak? Çates Elektrik halka arz oluyor. Kaç gün sürecek?, Kaç lot verecek?, Hisse kodu nedir?, Hisse fiyatı nedir?, Eşit dağıtım mı oransal dağıtım mı olacak?, Hangi bankalarda var? Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından Çates Elektrik Üretimin halka arzı onaylanınca yatırımcılar Çates Elektrik Halka arz sürecine dair detayları sorgulamaya başladı. Çates halka arzın toplam büyüklüğü 1.8 milyar TL olacak. Çates Elektrik, halka arz yoluyla 140.405.000 TL olan mevcut sermayesini 24.795.000 TL artırarak 165.200.000 TL’ye çıkaracak. Halka arz aşamasında ayrıca şirketin mevcut ortağı Parla Enerji Yatırımları A.Ş.’ye ait 8.255.000 TL nominal değerli (B) grubu paylar da satılacak. Böylece Çates Elektrik halka arzında toplamda 33.050.000 TL nominal değerli payların satışı gerçekleşecek.
30.11.2023 Finans
MSB: Son bir haftada 49 terörist etkisiz hâle getirildi
MSB: Son bir haftada 49 terörist etkisiz hâle getirildi Milli Savuma Bakanlığı (MSB) Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, son bir haftada 49 teröristin etkisiz hale getirildiğini söyledi. Aktürk, "Böylece etkisiz hale getirilen terörist sayısı 1 Ocak’tan itibaren 1976’ya, 24 Temmuz 2015’ten itibaren ise 39 bin 319’a ulaştı" dedi.
30.11.2023 Gündem
İstanbul'da 1 gün boyunca yapan yağmur barajlarda büyük artış sağladı
İstanbul'da 1 gün boyunca yapan yağmur barajlarda büyük artış sağladı İstanbul'da yağmur barajlara yaradı. 1 günlük yağışla barajlardaki doluluk oranı yüzde 25.62'den yüzde 31.03'e çıktı. Yüzde 74 doluluk oranıyla en yüksek doluluk oranına sahip baraj Elmalı Barajı olurken, yüzde 9 ile Pabuçdere barajı en düşük doluluk oranına sahip baraj oldu.
30.11.2023 Gündem
Şeker Yatırım kaç lot verir, Şeker Yatırım halka arz hangi bankalarda var ve SKYMD katılım endeksine uygun mu (helal mi)? Şeker Yatırım halka arz tarihi, kodu ve fiyatı
Şeker Yatırım kaç lot verir, Şeker Yatırım halka arz hangi bankalarda var ve SKYMD katılım endeksine uygun mu (helal mi)? Şeker Yatırım halka arz tarihi, kodu ve fiyatı Şeker Yatırım Menkul Değerler halka arz olacak şirketler arasında yer alıyor. SPK tarafından Şeker Yatırım halka arzın onaylanmasının ardından talep toplamaya başlıyor. Şeker Yatırım (SKYMD) kaç lot verir, hangi bankalarda var, katılım endeksine uygun mu? Sorularına yanıt aranıyor. 2 iş günü talep toplayacak olan SKYMD, 52.500.000 TL nominal değerli paylarını adet başına 7,00 TL'den halka arz edecek. Şeker Yatırım Menkul Değerler, halka arz ile 120.000.000 TL olan mevcut sermayesini 35.000.000 TL artırarak 155.000.000 TL’ye çıkaracak. Peki, Şeker Yatırım Menkul Değerler kimin, ne iş yapıyor, Şeker Yatırım halka arz hisse kodu, fiyatı ve tarihi…
30.11.2023 Finans

Benzer Haber Etiketleri

30 Kasım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 30 kasım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.