İflas

İflas

Son dakika iflas haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan iflas ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını iflas haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İflas

haberleri sayfasında son dakika yaşanan iflas gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.827 iflas haberi bulunmuştur. Tüm iflas haberleri aşağıda listelenmiştir.
2024 yılında bekçi alımı olacak mı? Bekçi alımı başvuruları başladı mı, ne zaman 2024? Bekçi alımı 2024 başvuru şartları belli oldu mu?
2024 yılında bekçi alımı olacak mı? Bekçi alımı başvuruları başladı mı, ne zaman 2024? Bekçi alımı 2024 başvuru şartları belli oldu mu? Mayıs ayına kısa bir süre kala Emniyet Genel Müdürlüğü'nün bekçi alımı başvurularına yönelik detaylar da gündeme gelmeye başladı. Çarşı ve mahalle bekçisi istihdamı başvurularına yönelik aramalar artarken Çarşı ve mahalle bekçiliği başvuru ekranı açıldı mı, bekçi alımı başvuru şartları neler olacak? Sorularına da yanıt aranıyor.
19.04.2024 Yaşam
Adli tatil ne zaman 2024? Adli tatil başlangıç ve bitiş tarihi
Adli tatil ne zaman 2024? Adli tatil başlangıç ve bitiş tarihi Adli tatilin ne zaman başlayacağına yönelik araştırmalar arttı. Davaları olan vatandaşları yargıda yıllık takvimi sorguluyor. Peki, adli tatil ne zaman başlayacak?
14.04.2024 Yaşam
Bakan Işıkhan duyurdu! SGK'ya en borçlu 5 belediye CHP'ye ait
Bakan Işıkhan duyurdu! SGK'ya en borçlu 5 belediye CHP'ye ait Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan "En borçlu belediyeler CHP'ye ait. Ankara Büyükşehir Belediyesi şirketleriyle birlikte SGK’ya en borçlu belediyesi. Yani Ankara Büyükşehir Belediyesi prim borçlarını dahi devlete ödeyemiyor. 5 yıl önce 200 milyon olan borç bugün 4,5 milyar olmuştur" dedi.
26.03.2024 Gündem
Bakan Işıkhan'dan flaş açıklama: Emeklilere özel indirimler sağlayacağız
Bakan Işıkhan'dan flaş açıklama: Emeklilere özel indirimler sağlayacağız Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, çeşitli programlara katılmak üzere Kırşehir'e geldi. AK Parti İl Başkanlığı Binası'nda açıklamalarda bulunan Bakan Işıkhan, hayata geçirilecek emeklilere özel indirim ve kampanyaları peş peşe sıraladı. İşte detaylar...
25.03.2024 Ekonomi
Reina’nın işletmecisi hakkında iflas kararı
Reina’nın işletmecisi hakkında iflas kararı 2017 yılında 39 kişinin yaşamını yitirdiği Reina gece kulübünün işletmecisi Mehmet Koçaslan’ın sahibi olduğu Antik Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi hakkında iflas kararı verildi.
14.03.2024 Ekonomi
Reina’nın sahibi hakkında flaş gelişme! Mahkeme kararını verdi
Reina’nın sahibi hakkında flaş gelişme! Mahkeme kararını verdi 2017 Yılında 39 kişinin yaşamını yitirdiği Reina gece kulübünün işletmecisi Mehmet Koçaslan’ın sahibi olduğu Antik Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi hakkında İstanbul 2. Asliye Ticaret Mahkemesi şirketin iflasına karar verdi.
14.03.2024 Gündem
PTT personel alımı olacak mı? 2024 PTT 10 bin personel alımı ne zaman, PTT KPSS’siz personel alımı mı yapacak?
PTT personel alımı olacak mı? 2024 PTT 10 bin personel alımı ne zaman, PTT KPSS’siz personel alımı mı yapacak? 2024'te PTT'nin personel alımı ne zaman olacak sorusu oldukça yoğun bir şekilde araştırılıyor. Özellikle başvuru tarihleri ve alım yapılacak branşlar konusundaki belirsizlikler merak ediliyor. PTT'nin personel alımı yapacak mı olduğu da merak konusu. İşte 2024 PTT personel alımına ilişkin tüm detaylar...
13.03.2024 Çalışma Hayatı
Milyonları İlgilendiriyor: Emekliye 3 bin lira ikramiye Meclis'te kabul edildi
Milyonları İlgilendiriyor: Emekliye 3 bin lira ikramiye Meclis'te kabul edildi TBMM Genel Kurulu'nda, emekli bayram ikramiyesinin 3 bin liraya çıkarılmasına yönelik düzenlemenin de yer aldığı '8'inci Yargı Paketi' kabul edilerek yasalaştı.
2.03.2024 Çalışma Hayatı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Antalya'dan dünyaya seslendi: Doğru bildiğimizi söyleyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan Antalya'dan dünyaya seslendi: Doğru bildiğimizi söyleyeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sözler eylemle desteklenmedikçe ne Filistin'deki zulmü durdurmanın, ne de uluslararası sisteme güveni yeniden inşa etmenin mümkün olmadığını belirterek, "Uluslararası toplum Filistin halkına borcunu ancak Filistin Devleti'nin kurulmasıyla ödeyebilir. Bunun için 1967 sınırları temelinde, başkenti Doğu Kudüs olan bağımsız, egemen ve coğrafi bütünlüğü haiz Filistin Devleti'nin teşekkülü sağlanmalı. Bu maksatla garantörlüğü de içerecek şekilde sorumluluk almaya Türkiye olarak hazır olduğumuzu belirttik" dedi.
1.03.2024 Gündem
Tarım ve Orman Bakanlığı kura sonuçları! Tarım ve Orman Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları nasıl sorgulanır? İŞKUR Tarım ve Orman Bakanlığı işçi alımı sonuçları
Tarım ve Orman Bakanlığı kura sonuçları! Tarım ve Orman Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları nasıl sorgulanır? İŞKUR Tarım ve Orman Bakanlığı işçi alımı sonuçları Tarım ve Orman Bakanlığı alımı kura sonuçları 27 Şubat 2024 Salı ile birlikte sorgulanıyor. Tarım Bakanlığı Personel alımı sonuçları https://www.youtube.com/tarimtv​ adresinden canlı yayında takip edilebilecek.​ Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı kura sonuçları Bakanlığın ve İşçi Genel Müdürlüğünün internet adresinde ilan edilecek. Peki, Tarım ve Orman Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları nasıl sorgulanır? İşte Tarım ve Orman Bakanlığı kura sonuçları…
28.02.2024 Çalışma Hayatı
MHP Lideri Devlet Bahçeli: DEM'lenmiş CHP Türkiye'den kopmuştur
MHP Lideri Devlet Bahçeli: DEM'lenmiş CHP Türkiye'den kopmuştur Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, 'Aramızdan devşirdikleri ile karşımıza geçtiler başarılı olmadılar. İhanetle yolumuzu kesmeye çalıştılar.' dedi.
13.02.2024 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli: 31 Mart seçimleri ile kayıp yıllar son bulacak
MHP lideri Devlet Bahçeli: 31 Mart seçimleri ile kayıp yıllar son bulacak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'daki törende açıklamalarda bulundu. "İktidara değil Türkiye'ye muhalefet eden partilere meydanın boş olmadığını göstereceğiz." diyen Bahçeli, konuşmasının devamında "31 Mart seçimleri ile kayıp yıllar son bulacak. Bugünkü CHP yönetimi PKK'nın eline geçmiştir. " dedi.
11.02.2024 Gündem
Ev sahibi-kiracı anlaşmazlığı ara bulucu ile 1 ayda çözüldü
Ev sahibi-kiracı anlaşmazlığı ara bulucu ile 1 ayda çözüldü Ankara'da ev sahibi Serkan Uğurelli (47), kirasını ödemeyen ve evden çıkmak istemeyen kiracısı ile yaşadığı sorunu, zorunlu ara buluculuk uygulaması ile 1 ayda çözüme kavuşturdu. Avukat Senem Yılmazel, en az 2 yıl sürecek yargılama sürecinin, ara bulucu ile 4 haftada çözüldüğünü belirterek, "Bu tür sıkıntılar yaşayan insanların yüzde 50'si zorunlu ara buluculuk şartıyla anlaşma sağlayabiliyor" dedi.
3.02.2024 Gündem
Kağıthane-Gayrettepe metrosu açıldı! Erdoğan: İstanbul’da trafik mesele olmaktan çıkacak
Kağıthane-Gayrettepe metrosu açıldı! Erdoğan: İstanbul’da trafik mesele olmaktan çıkacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Havalimanı Metrosu Kağıthane-Gayrettepe Etabı Açılış Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Fatih'in emaneti olan aziz şehri, inşaatına başlanmış metroları bile yapamayan zihniyetin insafına bırakmadık, bırakmayacağız. 31 Mart seçimleriyle ilgili takvim işlemeye başladıkça maskeler düşüyor. Kimi şehrine aşkla hizmet ettiği kiminin de 3 dönüm bostan yan gel yat Osman misali vaktini boşa geçirdiği netleşiyor" dedi.
29.01.2024 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli: CHP zihniyeti hepten çuvallamıştır
MHP lideri Devlet Bahçeli: CHP zihniyeti hepten çuvallamıştır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Başarısızlar gönderilmeli, başaracak olan vatan, millet ve Mersin sevdalıları şehremini vazifesini üstlenmelidir. Artık beceriksizlere kapıyı göstermeliyiz. İş bilmeyenlere, üretmeyenlere, insanımıza dokunamayanlara, Mersin'i tanımayanlara, akıntının tersine kürek çekenlere 'uğurlar olsun' demeliyiz. Gün doğmuş, vakit gelmiştir. Mersin için ümitler yeşermiş, huzur meşalesi yakılmıştır. Mersin bizim, Türkiye hepimizindir" dedi. 
28.01.2024 Gündem
Kripto paralarda yaprak dökümü
Kripto paralarda yaprak dökümü Kripto para piyasalarında kayıplar hızlandı. Uzun süre beklenen spot ETF onayı rağmen Bitcoin, 39 bin doların altına geriledi. BTC'deki kayıplar yaklaşık 2 haftada yüzde 20'yi gördü.
23.01.2024 Ekonomi
Depremde 100 kişinin öldüğü binanın müteahhidi: Vekaletle inşaat yapıyorduk
Depremde 100 kişinin öldüğü binanın müteahhidi: Vekaletle inşaat yapıyorduk Diyarbakır’da depremde yıkılan, 100 kişinin öldüğü, 32 kişinin de yaralandığı Hisami Apartmanı ile ilgili 1’i tutuklu, 4 sanığın 'bilinçli taksirle birden fazla kişinin ölümüne ve yaralanmasına neden olma' suçundan 22 yıl 6'şar aya kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davanın ilk duruşması yapıldı. Mahkeme heyeti diğer sanıkların da tutuklanmasına karar verirken, müteahhit Mehmet Meşe savunmasında, “Vekaletle inşaat yapıyorduk. Hisami Apartmanı’ndan önce 2 bina daha yaptık. Aynı imar, aynı çimento ve malzemeleri kullandık. Hisami Apartmanı’nda kolon kesilmeseydi bina çökmezdi. Diğerleri yıkılmadı, bu neden yıkıldı anlamadım” dedi.
18.01.2024 Gündem
9 yıldır su içmiyordu! Gelen telefonla hayatı değişti
9 yıldır su içmiyordu! Gelen telefonla hayatı değişti Antalya'da böbrek yetmezliği nedeniyle 9 yıl diyaliz tedavisi gören Hasan Alpar (44), beyin ölümü gerçekleşen 22 yaşındaki gencin böbreğiyle sağlığına kavuştu. Alpar, “9 yıldır suya hasret kaldım. Organ nakli sayesinde çok güzel su içebiliyorum" dedi.
13.01.2024 Gündem
'Sahibinden' çıtır hasarlı! 20 saat boyunca erişim sağlanamadı
'Sahibinden' çıtır hasarlı! 20 saat boyunca erişim sağlanamadı Gayrimenkul, taşıt ve elektronik cihaz gibi onlarca kategoride ilanın yayınlandığı ve alım-satım işlemlerinin yapıldığı online platform ‘sahibinden. com’un internet sitesi ve mobil uygulamasına dün yaklaşık 20 saat erişim sağlanamadı.
4.01.2024 Gündem
Ev sahibi ve kiracılara dikkat çeken fiyat uyarısı yapıldı! Yeni tarife açıklandı
Ev sahibi ve kiracılara dikkat çeken fiyat uyarısı yapıldı! Yeni tarife açıklandı Milyonlarca kişiyi ilgilendiren arabuluculuk faaliyetlerinde ücret tarifesi belli oldu. Saat ve kişi bazında değişen fiyatlar en çok kiracı ve ev sahiplerini ilgilendiriyor.
29.12.2023 Ekonomi
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Tüzüğe göre Faruk Koca'nın ihracı istendi
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Tüzüğe göre Faruk Koca'nın ihracı istendi AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu toplantısı sonrası gündeme dair açıklamalarda bulundu. Ömer Çelik, Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırısı sonrası AK Parti'den ihracı talebi ile ilgili olarak, ' Disiplin suçu oluştu, tüzüğe göre ihracı istendi.' dedi.
12.12.2023 Gündem
8'inci yargı paketinin detayları ortaya çıktı! Evlenen kadın sadece kendi soyadını taşıyabilecek
8'inci yargı paketinin detayları ortaya çıktı! Evlenen kadın sadece kendi soyadını taşıyabilecek AK Parti’nin önümüzdeki günlerde Meclis’e sunacağı 8. Yargı Paketi’ne göre kadın, eşinin soyadı yerine yalnızca kendi soyadını taşıyabilecek.
10.12.2023 Gündem
Kargoda yeni dönem başlıyor! Motokuryeler ile ilgili yeni düzenleme geliyor
Kargoda yeni dönem başlıyor! Motokuryeler ile ilgili yeni düzenleme geliyor Ulaştırma Bakanlığı’nın taslağına göre, kurye teslimi için kaydedilecek motosiklet 10 yaşından büyük olmayacak. Kurye gönderiyi taşıma süresi taahhüdünde bulunmadan, “makul sürede” ulaştırmakla yükümlü olacak.
7.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Süreci başlattık
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Süreci başlattık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite 9. Toplantısı'na katılmak üzere Katar'a kritik ziyaret gerçekleştirdi. Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani ile bir araya geldi. Erdoğan kritik toplantıda dünyaya önemli mesajlar verdi. Katar ziyareti sonrası Erdoğan, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, enflasyonla mücadele ve fiyat istikrarında kararlılık vurgusunda bulundu.
6.12.2023 Gündem
İki ay ömrü kalan kaynana için inanılmaz fedakarlık! Umutların tükenmeye başladığı anda gelin hayat oldu...
İki ay ömrü kalan kaynana için inanılmaz fedakarlık! Umutların tükenmeye başladığı anda gelin hayat oldu... Yaşadığı rahatsızlığı nedeniyle kendisine 2 ay ömür biçilen kaynanaya gelini hayat oldu. Denizli'de yıllardır mücadele ettiği hastalık yüzünden iki aylık ömrü kalan kaynanası için hiç tereddüt etmeden fedakarlık yapan gelin, kaynanasının yeniden yaşama tutunmasını sağladı.
23.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İflas ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki iflas haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.