3 Aralık Dünya Engelliler Günü

3 Aralık Dünya Engelliler Günü

Son dakika 3 Aralık Dünya Engelliler Günü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 3 Aralık Dünya Engelliler Günü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 3 aralık dünya engelliler günü gelişmeleri de dahil olmak üzere 128 3 aralık dünya engelliler günü haberi bulunmuştur. Tüm 3 aralık dünya engelliler günü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dünya Engelliler Günü’nde Atatürk filmi işaret dili çevirisiyle işitme engelliler ile buluştu
Dünya Engelliler Günü’nde Atatürk filmi işaret dili çevirisiyle işitme engelliler ile buluştu Atatürk 1881 – 1919 filmi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle işaret diline çevrilmiş formatıyla işitme engellilerle buluştu.
7.12.2023 Vitrin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Engelliler Günü' paylaşımı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Engelliler Günü' paylaşımı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Erdoğan paylaşımında, "Engelli kardeşlerimizin sosyal hayatımızdaki yerini daha da güçlendirmek için çalışmalarımız aralıksız devam edecek" dedi.
3.12.2023 Gündem
Görme engelli genç girişimci Zülal geliştirdiği teknolojiyle Togg'un gözleri oldu
Görme engelli genç girişimci Zülal geliştirdiği teknolojiyle Togg'un gözleri oldu Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, From Your Eyes uygulamasının Kurucusu, görme engelli genç girişimci Zülal Tannur ile bir araya geldi. Kacır, Tannur’un yapay zeka ve insan iş birliğiyle geliştirdiği görme engelli kullanıcılara anlatım hizmeti sunan teknolojisi hakkında bilgiler aldı. Bakan Kacır, Zülal Tannur’a TEKNOFEST montu hediye etti.
3.12.2023 Gündem
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan engelli yolcular için açıklama
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan engelli yolcular için açıklama Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, demir yolunda yapılan 'Erişilebilir Ulaşım' çalışmaları ile 2023 yılının başından bugüne kadar yüksek hızlı tren ve ana hat trenlerinde 1 milyon 142 bin 142 engelli yolcunun seyahat ettiğini duyurdu. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından yapılan açıklamada, 'Temin çalışmaları devam eden Milli Tren Projesi ve yeni imal edilecek araçlar engelli yolcuların erişimine uygun olarak projelendirildi.' ifadeleri kullanıldı.
3.12.2023 Gündem
Pantene Altın Kelebek'te bir ilk! Yıldızlar kırmızı halıda...
Pantene Altın Kelebek'te bir ilk! Yıldızlar kırmızı halıda... Bu yıl 49’uncusu düzenlenecek olan Pantene Altın Kelebek Ödülleri, bu akşam Zorlu PSM’de gerçekleşecek.
3.12.2023 Magazin
Bakan Kasapoğlu, para masa tenisi sporcuları ile bir araya geldi
Bakan Kasapoğlu, para masa tenisi sporcuları ile bir araya geldi Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde, para masa tenisi sporcuları ile bir araya geldi.
3.12.2022 Diğer Sporlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan terörle mücadele mesajı: Güvenlik şeridini tamamlayacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan terörle mücadele mesajı: Güvenlik şeridini tamamlayacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa Kuzeybatı Çevre Yolu, Abide Kavşağı İlave Köprü Viranşehir Pompaj Sulaması 1. ve 2. Kademe ile Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Şanlıurfa'daki mitinge 110 bin kişinin katıldığını açıklayarak, "Bu bir rekor" dedi. Erdoğan, "Güvenlik şeridini mutlaka tamamlayacağız, terör koridoru kurulmasına izin vermeyeceğiz." ifadelerini kullandı.
3.12.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yaptığı paylaşımda, "Türkiye Yüzyılı’nda eğitimden sağlığa, sosyal yardımdan istihdama her alanda engelli vatandaşlarımızla birlikte olmayı sürdüreceğiz" dedi.
3.12.2022 Siyaset
Bakan Özer 'İlk kez hazırladık' diyerek duyurdu!
Bakan Özer 'İlk kez hazırladık' diyerek duyurdu! Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, özel eğitime ihtiyacı olan çocukların eğitim süreçlerini desteklemek, hayata uyumlarını güçlendirmek ve velilerin üzerindeki maddi ve manevi yükü hafifletmek için ilk kez kaynaştırma/bütünleştirme yoluyla eğitim uygulaması için kapsamlı bir yol haritası sunan eylem planı hazırladıklarını belirtti.
3.12.2022 Eğitim
3 Aralık Dünya Engelliler Günü resimli mesajlar galerisi burada! Facebook, Whatsapp, Twitter, Instagram için Dünya Engelliler Günü ile ilgili mesaj ve sözler!
3 Aralık Dünya Engelliler Günü resimli mesajlar galerisi burada! Facebook, Whatsapp, Twitter, Instagram için Dünya Engelliler Günü ile ilgili mesaj ve sözler! 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajları ve sözleri sorgulanıyor. Dünya genelinde engelli hakları konusunda farkındalık kazandırmak, engellilerin sorunlarına dikkat çekmek amacıyla ilan edilen Dünya Engelliler Günü için biz de Resimli, anlamlı, Dünya Engelliler Günü ile ilgili sözler ve mesajlar derledik… İşte Dünya Engelliler Günü mesajları ve sözleri...
3.12.2022 Gündem
Emine Erdoğan'dan "Dünya Engelliler Günü" paylaşımı
Emine Erdoğan'dan "Dünya Engelliler Günü" paylaşımı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yaptığı paylaşımda, gençler için tüm güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini aktardı.
3.12.2022 Siyaset
Dünya Engelliler Günü ne zaman ilan edildi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü ne zaman kabul edildi? İşte Dünya Engelliler Günü mesajları ve sözleri!
Dünya Engelliler Günü ne zaman ilan edildi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü ne zaman kabul edildi? İşte Dünya Engelliler Günü mesajları ve sözleri! Dünya Engelliler Günü Birleşmiş Milletler tarafından ilan edildi. Engelliler konusunda farkındalık kazandırmayı amaçlayan bugün her yıl farklı bir temayla kutlanıyor. Dünya Engelliler Günü ne zaman ilan edildi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü ne zaman kabul edildi?
3.12.2022 Gündem
Emine Erdoğan: Eğitim sistemine kayıtlı engelli çocuk sayısı 9 kat artarak 472 bine yükseldi
Emine Erdoğan: Eğitim sistemine kayıtlı engelli çocuk sayısı 9 kat artarak 472 bine yükseldi Bağcılar Belediyesi tarafından düzenlenen 2.Engelsiz Dünya Dostu Festivali'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan "2001 yılından  bu yana eğitim sistemine kayıtlı engelli çocuk sayısı 9 kat artarak 472 bine yükseldi. Engelli yavrularımızın keşfedilmesi ve hayallerindeki kariyere ulaşabilmeleri için var gücümüzle çalışıyoruz. Önemli olan engellerimize takılmadan geliştirebileceğimiz yönlerimize odaklanmaktır. Bu bakış açısıyla engelli vatandaşlarımızın kendine yeten ve güven dolu bireyler olmalarının toplumumuzu çok daha güçlü kılacağına yürekten inanıyorum" dedi.
2.12.2022 Gündem
Şef Mehmet Yalçınkaya, engelli çocuklarla bir araya geldi
Şef Mehmet Yalçınkaya, engelli çocuklarla bir araya geldi MasterChef Türkiye jüri üyesi Şef Mehmet Yalçınkaya, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde engelli bireylerin yaşadığı sorunlara dikkat çekmek ve toplumda farkındalık oluşturmak için engelli çocuklarla bir araya geldi.
2.12.2022 Magazin
Memur adaylarına atama müjdesi! Bakan duyurdu
Memur adaylarına atama müjdesi! Bakan duyurdu Son dakika haberi... Milyonlarca memur adayına müjdeli haber geldi. Atama yapılıyor. Sınav ücretleri karşılanacak, tercihler ocak ayında yapılacak. Konuya ilişkin açıklama yapan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, “2022 yılı ocak ayı sonunda 2 bin 927 engelli memurumuzun kamuya atamasını gerçekleştireceğiz. Böylelikle kamuda çalışan engelli memur sayımızı 66 bin 14'e çıkarmış olacağız” dedi.
22.12.2021 Personel Alımı
15 bin öğretmen ataması ne zaman? Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'dan öğretmen ataması müjdesi!
15 bin öğretmen ataması ne zaman? Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'dan öğretmen ataması müjdesi! Milyonlarca öğretmen adayının beklediği müjde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'dan geldi. TBMM Genel Kurulunda, Cumhurbaşkanlığı ile bağlı ve ilgili kuruluşların 2022 yılı bütçelerini sunan Oktay, 2022'de yapılacak öğretmen alımını duyurdu. Oktay, "15 bin öğretmen ataması daha gerçekleştirilecek." dedi. Peki, 15 bin öğretmen ataması ne zaman? İşte detaylar...
15.12.2021 Eğitim
Bakan Özer'den resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediye
Bakan Özer'den resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediye Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, '3 Aralık Dünya Engelliler Günü' kapsamında farkındalığı artırmak amacıyla yurt genelinde düzenlenen resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyelerini verirken, dereceye giren 3 öğrenci de resimlerini Bakan Özer'e hediye etti.
8.12.2021 Eğitim
Adalet Bakanı Gül: Sosyal devlet anlamında Türkiye çok önemli adımlar attı
Adalet Bakanı Gül: Sosyal devlet anlamında Türkiye çok önemli adımlar attı Kocaeli’de 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında düzenlenen etkinliğe katılan Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "Cumhurbaşkanımız liderliğinde her alanda olduğu gibi sosyal devlet anlamında da Türkiye çok önemli adımlar attı" dedi.
3.12.2021 Siyaset
Muhalefet liderleri işaret diliyle “Memleketim” dedi
Muhalefet liderleri işaret diliyle “Memleketim” dedi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde dikkat çeken etkinlik. CHP, İYİ Parti, Demokrat Parti ve Gelecek Partisi Genel Başkanları işitme engelliler için anlamlı bir klibe imza atarak Ayten Alpman’ın “Memleketim” şarkısını işaret diliyle seslendirdi.
3.12.2021 Siyaset
3 Aralık Dünya Engelliler günü mesajı ve anlamlı-kısa sözler! Dünya Engelliler Günü ne zaman ilan edildi, ortaya çıkış hikayesi?
3 Aralık Dünya Engelliler günü mesajı ve anlamlı-kısa sözler! Dünya Engelliler Günü ne zaman ilan edildi, ortaya çıkış hikayesi? Dünya Engelliler Günü mesajları ile 3 Aralık Dünya Engelliler Günü farkındalık sözleri sorgulaması başladı. Dünya Engelliler Günü ile ilgili sözler ve mesajlar paylaşmak isteyenler günün anlam ve önemine yönelik, engellilere karşı farkındalık oluşturacak, yaşadıkları sorunlara ve zorluklara dikkat çekecek nitelikte mesajlar araştırıyor. 3 Aralık, 'Uluslararası Engelliler Günü' Birleşmiş Milletler tarafından ilan edildi. Biz de bugüne anlamlı kısa Dünya Engelliler Günü sözleri ve 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajları derledik. Peki, Dünya Engelliler Günü ne zaman ilan edildi?
3.12.2021 Gündem
Engelli öğretmen atama başvuru ekranı: 750 engelli öğretmen atama başvurusu başladı mı, ne zaman? MEB engelli öğretmen ataması 2021!
Engelli öğretmen atama başvuru ekranı: 750 engelli öğretmen atama başvurusu başladı mı, ne zaman? MEB engelli öğretmen ataması 2021! Engelli öğretmen atama başvurusu ne zaman başlayacak? Engelli öğretmen ataması merakla bekleniyor. Engelli öğretmen atama başvurusu 8-12 Kasım tarihleri arasında yapılacak. 750 kişinin alınacağı engelli öğretmen ataması başvuruları “Ön Başvuru” ve “Tercih Başvurusu” olmak üzere iki aşamalı olarak gerçekleştirilecek. İşte, Engelli öğretmen atama başvuru ekranı...
8.11.2021 Çalışma Hayatı
MEB 750 engelli öğretmen ataması yapacak! Başvuru tarihleri belli oldu mu?
MEB 750 engelli öğretmen ataması yapacak! Başvuru tarihleri belli oldu mu? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde 750 engelli öğretmen ataması yapılacağının müjdesini vermişti. Açıklamanın ardıdan binlerce öğretmenin gözü MEB tarafından yapılacak açıklamaya çevrildi. Açıklama Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'den geldi. Peki, 750 engelli öğretmen ataması başvuruları ne zaman başlayacak? İşte Bakan Özer'in açıklamaları...
30.10.2021 Eğitim
750 engelli öğretmen ataması kontenjanları belli oldu mu, engelli öğretmen atama başvurusu ne zaman? Engelli öğretmen atama tarihi 2021!
750 engelli öğretmen ataması kontenjanları belli oldu mu, engelli öğretmen atama başvurusu ne zaman? Engelli öğretmen atama tarihi 2021! Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kabine toplantısı sonrasında 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde 750 engelli öğretmen atamasının yapılacağı açıklamasının ardından merak başvuruların ne zaman yapılacağı, kontenjanların belli olup olmadığı sorgulanmaya başlandı. Merak edilenlere Mili Eğitim Bakanı Mahmut Özer yanıt verdi. Peki, 750 öğretmen ataması kontenjanları belli oldu mu, engelli öğretmen atama başvurusu ne zaman?
12.10.2021 Çalışma Hayatı
Engelli öğretmen ataması yapılacak! İşte tarih...
Engelli öğretmen ataması yapılacak! İşte tarih... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısı sonrası açıkladı. Erdoğan,3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde 750 engelli öğretmen atamasının yapılacağını duyurdu.
11.10.2021 Eğitim
Asgari ücret 2021 tahmini ne kadar olacak? Asgari ücret 2. toplantı ne zaman?
Asgari ücret 2021 tahmini ne kadar olacak? Asgari ücret 2. toplantı ne zaman? Asgari ücret 2021 toplantısının ilki dün 4 Aralık’ta gerçekleştirildi. Koronavirüs salgınından dolayı asgari ücret toplantısı ilk kez zoom üzerinden online yapıldı. 7 milyona yakın asgari ücretli çalışan ve asgari ücretin etkileyeceği birçok kaleme ne kadar zam geleceğini bekleyenler asgari ücret toplantısından sonra ne karar alındığını, asgari ücret ile ilgili nelerin konuşulduğunu merak ediliyor. Yasa gereği 5'er işçi, işveren ve devlet temsilcisi olmak üzere 15 kişiden oluşan Asgari Ücret Tespit Komisyonu, ayrı ayrı 4 toplantı yapılmasının ardından bir sonraki senenin asgari ücretine karar veriyor. Peki, asgari ücret 2021 ne kadar olacak? Asgari ücret 2. toplantı ne zaman?

Benzer Haber Etiketleri

3 Aralık Dünya Engelliler Günü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 3 aralık dünya engelliler günü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.