29 Mayıs

29 Mayıs

Son dakika 29 mayıs haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 29 mayıs ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 29 mayıs haber sayfamızda bulabilirsiniz.

29 Mayıs

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 29 mayıs gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.913 29 mayıs haberi bulunmuştur. Tüm 29 mayıs haberleri aşağıda listelenmiştir.
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferine başladı
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferine başladı Ankara- Diyarbakır hattında işletilecek olan Turistik Diyarbakır Ekspresi, ilk seferi için Ankara'dan uğurlandı.
19.04.2024 Ekonomi
Fenerbahçe, Konferans Ligi’nde yarı final yolunda!
Fenerbahçe, Konferans Ligi’nde yarı final yolunda! UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında temsilcimiz Fenerbahçe, Yunan ekibi Olympiacos ile Kadıköy’de kozlarını paylaşacak. Misli, merakla beklenen karşılaşmanın heyecanına “Şampiyon Oranlar” ile ortak oluyor. Dev maçta “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile yine Misli üyelerini bekliyor.
18.04.2024 İddaa
Fenerbahçe’nin rakibi kim oldu? İşte Konferans Ligi Fenerbahçe rakibi
Fenerbahçe’nin rakibi kim oldu? İşte Konferans Ligi Fenerbahçe rakibi Fenerbahçe’nin rakibi kim oldu? Fenerbahçe'nin UEFA Konferans Ligi çeyrek finalindeki rakibi belli oldu! Sarı-lacivertliler Olympiakos ile eşleşti.
15.03.2024 Şampiy10
Konferans Ligi kura çekimi saat kaçta, hangi kanalda? Konferans ligi çeyrek final kura çekimi ne zaman?
Konferans Ligi kura çekimi saat kaçta, hangi kanalda? Konferans ligi çeyrek final kura çekimi ne zaman? Fenerbahçe'nin Konferans Ligi çeyrek final kura çekimi heyecanla bekleniyor. Sarı-lacivertli ekip, son 16 turunda Belçika'nın Union Saint Gilloise takımını toplamda 3-1 mağlup ederek çeyrek finale yükselmeyi başardı. Fenerbahçe'nin çeyrek finaldeki muhtemel rakipleri arasında Fiorentina, Aston Villa, Olympiakos, Lille, Viktoria Plzen, Club Brugge gibi güçlü takımlar bulunuyor. Peki, Konferans Ligi kura çekimi saat kaçta? Konferans ligi kura çekimi hangi kanalda 2024? İşte Fenerbahçe Konferans Ligi çeyrek final kura çekimi…
15.03.2024 Şampiy10
Fenerbahçe rakibi kim olacak? Fenerbahçe Konferans Ligi rakibi kim oldu? Fenerbahçe Konferans Ligi kura çekimi sonucu
Fenerbahçe rakibi kim olacak? Fenerbahçe Konferans Ligi rakibi kim oldu? Fenerbahçe Konferans Ligi kura çekimi sonucu Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Union Saint-Gilloise'ı eleyerek çeyrek finale yükselmesinin ardından kura çekimi için heyecanlı bekleyiş başladı. Konferans Ligi'nde son 16 maçlarının tamamlanmasının ardından Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri de belli oldu. Peki, Fenerbahçe rakibi kim olacak? Fenerbahçe Konferans Ligi rakibi kim oldu?
15.03.2024 Şampiy10
Fenerbahçe'nin Konferans Ligi'nde rakibi belli oldu
Fenerbahçe'nin Konferans Ligi'nde rakibi belli oldu Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turunda U.S. Gilloise ile eşleşti. Sarı-lacivertliler ilk maçı 7 Mart'ta, rövanş karşılaşmasını 14 Mart'ta oynayacak.
23.02.2024 Fenerbahçe
Beşiktaş'ta büyük gün! Seçim heyecanı
Beşiktaş'ta büyük gün! Seçim heyecanı Siyah-Beyazlı kulüp, bugün yeni başkanını seçecek. Serdal Adalı ve Hasan Arat, Beşiktaş’ın 35. başkanı olabilmek için yarışıyor. BJK Akatlar Emlakjet Spor Salonu’nda saat 10.00’da başlayan kongrede 21 bin 219 üye oy kullanabilecek.
3.12.2023 Şampiy10
Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi yönetimi ibra edildi! Toplam borç açıklandı
Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi yönetimi ibra edildi! Toplam borç açıklandı Beşiktaş Kulübü'nde Ahmet Nur Çebi başkanlığındaki yönetim kurulunun son üç dönemi ayrı ayrı idari ve mali açıdan ibra edildi. Ayrıca Siyah-beyazlı kulübün borcu da açıklandı.
2.12.2023 Beşiktaş
İskenderun Limanı'nın bir rıhtımı daha gemi trafiğine açıldı! Bakan Uraloğlu: Kapasitesi 2.6 milyon tona ulaştı
İskenderun Limanı'nın bir rıhtımı daha gemi trafiğine açıldı! Bakan Uraloğlu: Kapasitesi 2.6 milyon tona ulaştı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İskenderun Limanı’nın bir rıhtımının daha gemi trafiğine açıldığını belirterek, 6 Şubat 2023'teki Kahramanmaraş merkezli depremlerde ciddi hasar alan İskenderun Limanlarında elleçleme ve kapasite artırılarak toparlanma sürecine girildiğini açıkladı.
5.11.2023 Gündem
Cumhuriyet'in 100. yılında 4 müze 100 gün boyunca ücretsiz
Cumhuriyet'in 100. yılında 4 müze 100 gün boyunca ücretsiz Cumhuriyet'in 100. yılına özel olarak yerli ziyaretçiler bugünden itibaren 100 gün boyunca Yerebatan Sarnıcı, Şerefiye Sarnıcı, Miniatürk ve Panorama 1453 Tarih Müzesi'ni sabah 11.00'e kadar ücretsiz ziyaret edebilecekler.
2.10.2023 Kültür Sanat
Mehmet Aslantuğ'dan video açıklaması geldi: Acındıracak bir kafada mıyım sanırsın
Mehmet Aslantuğ'dan video açıklaması geldi: Acındıracak bir kafada mıyım sanırsın 27 yıldır evli olan Arzum Onan ile Mehmet Aslantuğ 29 Mayıs'ta boşanmıştı. Aslantuğ'un Gözde Akpınar ile yaşadığı aşk nedeniyle boşandığı öne sürülmüştü. Bu iddiayı yalanlayan Aslantuğ boşanmanın gerçek nedenini açıklamıştı. Mehmet Aslantuğ yeni hayatını takipçileri ile paylaşan Aslantuğ'a 'kendini acındırdı' yorumları yapılmıştı. Ünlü sanatçı o yorumlara cevap verdi.
26.09.2023 Magazin
Arzum Onan ile 27 yıllık evliliğini sonlandıran Mehmet Aslantuğ 'bekar hayatını' önce paylaştı sonra sildi
Arzum Onan ile 27 yıllık evliliğini sonlandıran Mehmet Aslantuğ 'bekar hayatını' önce paylaştı sonra sildi 27 yıldır evli olan Arzum Onan ile Mehmet Aslantuğ 29 Mayıs'ta boşanmıştı. Aslantuğ'un Gözde Akpınar ile yaşadığı aşk nedeniyle boşandığı öne sürülmüştü. Bu iddiayı yalanlayan Aslantuğ dün de boşanmanın gerçek nedenini açıkladı. Mehmet Aslantuğ yeni hayatını takipçileri ile paylaştı. Ancak yayınladığı son videoyu kısa bir süre içinde sildi.
20.09.2023 Magazin
Finlandiya Bayrağı Anlamı Nedir? Finlandiya Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Finlandiya Bayrağı Anlamı Nedir? Finlandiya Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Finlandiya, Avrupa kıtasının kuzeyinde yer alan bir ülkedir. İskandinav ülkesi olan Finlandiya'nın komşuları arasında İsveç, Rusya ve Norveç yer alır. 
5.09.2023 Eğitim
KONFERANS LİGİ KURA ÇEKİMİ CANLI İZLE | Konferans ligi kura çekimi başladı mı, nasıl ve nereden izlenir, takip edilir? UEFA kura çekimi canlı yayın izlenir mi?
KONFERANS LİGİ KURA ÇEKİMİ CANLI İZLE | Konferans ligi kura çekimi başladı mı, nasıl ve nereden izlenir, takip edilir? UEFA kura çekimi canlı yayın izlenir mi? Konferans Ligi grup kura çekimi ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın rakipleri oluyor. UEFA Konferans Ligi'ne 2 ön eleme oynayıp daha sonrasında play-offlarda da başarılı olan temsilcilerimiz, Konferans Ligi gruplarına katılmaya hak kazandı. Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın turnuvadaki muhtemel rakipleri netleşecek. Öte yandan UEFA tarafından Monaco'da gerçekleştirilecek olan kura çekimi için canlı yayın bilgisi de paylaşıldı. İşte Konferans Ligi kura çekimi canlı izle bilgileri ile Konferans ligi kura çekimi saati ve kanalı…
1.09.2023 Futbol
Pınar Şipaloğlu kimdir, ne iş yapıyor, nereli? Pınar Şipaloğlu ile Mehmet Aslantuğ aşk mı yaşıyor?
Pınar Şipaloğlu kimdir, ne iş yapıyor, nereli? Pınar Şipaloğlu ile Mehmet Aslantuğ aşk mı yaşıyor? Başarılı oyuncu Mehmet Aslantuğ ile Arzu Onan 27 yıllık evliliğini 29 Mayıs'ta tek celsede bitirdi. Mehmet Aslantuğ geçtiğimiz günlerde yayınlandığı videoda evliliğinin ihanet yüzünden bittiği iddiasını yalanladı. Öte yanda Aslantuğ'un Bozcada'da tanıştığı Pınar Şipaloğlu ile aşk yaşadığı ileri sürüldü. Peki, Pınar Şipaloğlu kimdir, kaç yaşında, nereli?
1.09.2023 Magazin
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın! 
5.08.2023 İddaa
40 üniversite için yeni karar! Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı
40 üniversite için yeni karar! Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararıyla 40 üniversite bünyesinde 52 yeni fakülte, enstitü ve yüksekokul kurulduğu Resmi Gazete'de yayımlandı.
4.08.2023 Gündem
Mert Müldür kimdir, kaç yaşında, nereli? Mert Müldür istatistikleri (sakatlık geçmişi), sözleşme süresi, maaşı ve İstanbul'a geleceği tarih...
Mert Müldür kimdir, kaç yaşında, nereli? Mert Müldür istatistikleri (sakatlık geçmişi), sözleşme süresi, maaşı ve İstanbul'a geleceği tarih... Fenerbahçe'nin transfer etmek için Galatasaray ile yarıştığı Mert Müldür için Sassuolo ile anlaşmaya vardığı ileri sürüldü. 3.5 milyon euro ve bonuslardan oluşan bonservis bedeliyle sarı lacivertli takıma imza atacağı belirtilen Mert Müldür'ün bugün İstanbul'a gelmesi bekleniyor.
31.07.2023 Şampiy10
Ve Mert Müldür bombası patlıyor! İtalya'ya çıkarma yaptılar
Ve Mert Müldür bombası patlıyor! İtalya'ya çıkarma yaptılar Sacha Boey'un takımdan ayrılma ihtimalini göz önünde bulunduran Galatasaray, Mert Müldür'le görüşmelere başladı.
25.07.2023 Galatasaray
İtalyan basını F.Bahçe ile G.Saray'ı karşı karşıya getirerek...
İtalyan basını F.Bahçe ile G.Saray'ı karşı karşıya getirerek... Alfredo Pedulla'nın haberine göre; Galatasaray ve Fenerbahçe Mert Müldür'ün transferi için Sassuolo'nun kapısını çaldı.
21.07.2023 Fenerbahçe
Merdan Yanardağ hakkında "Cumhurbaşkanına hakaret"ten 8 yıl 2 ay hapis cezası istendi
Merdan Yanardağ hakkında "Cumhurbaşkanına hakaret"ten 8 yıl 2 ay hapis cezası istendi Bir gazetede yayımlanan yazı dizisi nedeniyle "Cumhurbaşkanına hakaret" suçundan yargılanan gazeteci Merdan Yanardağ hakkında savcı mütalaasını açıkladı. Savcı, Yanardağ'ın 8 yıl 2 aya kadar hapisle cezalandırılmasını talep etti.
18.07.2023 Gündem
Deprem bölgesi için ek kontenjan kararı! Bakan Işıkhan duyurdu
Deprem bölgesi için ek kontenjan kararı! Bakan Işıkhan duyurdu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, depremin vurduğu Hatay, Kahramanmaraş, Adıyaman ve Malatya’ya Toplum Yararına Çalışma Programları (TYP) çerçevesinde ek kontenjan tahsisi yapıldığını duyurdu.
14.07.2023 Ekonomi
Özkan Uğur'un sağlık durumu nasıl? Emre Irmak, 'oğlu ile konuştum' deyip açıkladı
Özkan Uğur'un sağlık durumu nasıl? Emre Irmak, 'oğlu ile konuştum' deyip açıkladı Usta müzisyen Özkan Uğur'dan birkaç gün önce üzücü haber gelmişti. Daha önce üç kez lenf kanserini yenen, üç hafta önce de yoğun bakıma alınan Uğur, kısa süre önce entübe edilmişti. Tedavisi yoğun bakım ünitesinde devam eden Özkan Uğur'un son durumuyla ilgili gelişmeyi müzisyen Emre Irmak açıkladı.
1.07.2023 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tüm enerjimizi milletimizin taleplerini karşılamaya ayıracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tüm enerjimizi milletimizin taleplerini karşılamaya ayıracağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinin geride bırakılmasıyla birlikte artık ülkemizin sorunlarına daha fazla yoğunlaşma imkanına kavuştuk. Bundan sonra tüm enerjimizi ve vaktimizi Türkiye'yi büyütmeye, milletimizin taleplerini karşılamaya hasredeceğiz" dedi.
27.06.2023 Gündem
Bakan Koca'dan Özkan Uğur açıklaması
Bakan Koca'dan Özkan Uğur açıklaması Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yoğun bakıma alınan sanatçı Özkan Uğur'un sağlığı hakkında açıklama yaptı. Koca, paylaşımında "Tedavisi, bulunduğu hastanede halen yoğun bakımda devam ediyor" dedi.
25.06.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

29 Mayıs ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 29 mayıs haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.