2022-İcra/2 sınavı temel soru kitapçığı ve cevap anahtarı yayımlandı! İcra müdürlüğü sınavı puan hesaplama nasıl yapılır?
2022-İcra/2 sınavı temel soru kitapçığı ve cevap anahtarı yayımlandı! İcra müdürlüğü sınavı puan hesaplama nasıl yapılır? ÖSYM, Adalet Bakanlığı İcra Müdür ve İcra Müdür Yardımcılarını Seçme Sınavı (2022-İcra/2) temel soru kitapçığı ve cevap anahtarı yayımlandığını duyurdu. Adaylar, ÖSYM’in sitesinden soru ve cevaplara erişebilecek. Peki, İcra müdürlüğü sınavı ne zaman açıklanacak? İcra müdürlüğü sınavı puan hesaplama nasıl yapılır? İşte İcra müdürlüğü sınavı soru ve cevapları…
25.12.2022 Personel Alımı
Bugün ne sınavı var? İcra Müdürlüğü sınavı ne zaman bitecek, soru ve cevapları ne zaman açıklanır? 2022-İcra/2 sınavı sonuçları ne zaman açıklanır?
Bugün ne sınavı var? İcra Müdürlüğü sınavı ne zaman bitecek, soru ve cevapları ne zaman açıklanır? 2022-İcra/2 sınavı sonuçları ne zaman açıklanır? 2022 Adalet Bakanlığı İcra Müdür ve İcra Müdür Yardımcılarını Seçme Sınavı (2022-İcra/2) bugün gerçekleştirilecek. Peki, İcra Müdürlüğü sınavı ne zaman bitecek? İcra Müdürlüğü sınavı soru ve cevapları ne zaman açıklanır? 2022-İcra/2 sınavı sonuçları ne zaman açıklanır? İşte detaylar…
25.12.2022 Personel Alımı
Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) 50 personel alacak! KPSS 75 puan alanlar başvurabilecek! İşte başvuru şartları!
Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) 50 personel alacak! KPSS 75 puan alanlar başvurabilecek! İşte başvuru şartları! Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) personel alımı ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, 40 uzman yardımcısı ve 10 bilişim uzman yardımcısı alımı için giriş sınavı yapılacak. Adayların KPSS’den en az 75 puan almış olmaları gerekiyor. Peki, SPK personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Sermaye Piyasası Kurulu personel alımı şartları ve Kariyer kapısı başvuru ekranı!
9.11.2022 Personel Alımı
ÖSYM duyurdu! Adalet Bakanlığı sınavlarına başvurular başladı! Adli Yargı, İdari Yargı, Adli Yargı Avukat sınav başvurusu nasıl yapılır?
ÖSYM duyurdu! Adalet Bakanlığı sınavlarına başvurular başladı! Adli Yargı, İdari Yargı, Adli Yargı Avukat sınav başvurusu nasıl yapılır? ÖSYM duyurdu! Adalet Bakanlığı sınavları için başvurular başladı. Adaylar, 2022-Adalet Bakanlığı Sınavları (Adli Yargı/İdari Yargı/Adli Yargı-Avukat) başvuruları https://ais.osym.gov.tr internet adresinden yapabilecek. Peki, Adalet Bakanlığı sınav başvurusu nasıl yapılır? Adalet Bakanlığı sınavına kimler girebilir? İşte Adli Yargı ve İdari Yargı hakim ve savcı alımı başvuru şartları!
4.10.2022 Personel Alımı
Ziraat Bankası servis görevlisi maaşı ne kadar? Ziraat Bankası servis görevlisi nedir, ne iş yapar, sınav konuları belli mi, başvurusu ne zaman ve nasıl yapılır?
Ziraat Bankası servis görevlisi maaşı ne kadar? Ziraat Bankası servis görevlisi nedir, ne iş yapar, sınav konuları belli mi, başvurusu ne zaman ve nasıl yapılır? Ziraat Bankası servis görevlisi alımı için aramalar arttı. Ziraat Bankası ile Ziraat Katılım Bankası için 1800 servis görevlisi alımı yapılacak. Peki, Ziraat Bankası servis görevlisi ne iş yapar, maaşı ne kadar? Ziraat Bankası servis görevlisi başvuru şartları nelerdir, nasıl ve ne zaman yapılır? Sınav soruları ve konuları belli mi?
27.09.2022 Personel Alımı
MSB sözleşmeli er alımı başvurularında son günler! Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri’ne sözleşmeli er alınacak! İşte başvuru şartları
MSB sözleşmeli er alımı başvurularında son günler! Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri’ne sözleşmeli er alınacak! İşte başvuru şartları Milli Savunma Bakanlığı Kara, Deniz Ve Hava Kuvvetleri Komutanlıklarına sözleşmeli er alacak. Sözleşmeli er alımı başvurularında son günlere girildi. Başvurular, 25 Eylül 2022’de sona erecek. Başvurular online olarak alınacak. Peki, MSB sözleşmeli er alımı başvurusu nasıl yapılır? Sözleşmeli er alımı başvuru şartları ne? Sözleşmeli er maaşı ne kadar? 2022 Sözleşmeli er alımı başvuru ekranı!
13.09.2022 Personel Alımı
Adalet Bakanlığı duyurdu! 1500 adli yargı hakim ve savcı adayı alınacak! Hakimlik ve savcılık sınavı 2022 başvuru şartları ve sınav tarihleri!
Adalet Bakanlığı duyurdu! 1500 adli yargı hakim ve savcı adayı alınacak! Hakimlik ve savcılık sınavı 2022 başvuru şartları ve sınav tarihleri! Adalet Bakanlığı hakimlik ve savcılık sınavı başvuru şartları belli oldu! Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, Adalet Bakanlığı’na sınavla 1200 adlî yargı hâkim ve savcı adayı, 150 avukatlık mesleğinden adli yargı hâkim ve savcı adayı, 150 idari yargı hâkim adayı alınacak. Peki, Adalet Bakanlığı hakimlik ve savcılık sınavı 2022 başvurusu nasıl yapılır? Hakimlik savcılık sınavı başvuru şartları ne? İşte ilanın detayları…
2.09.2022 Personel Alımı
Hazine ve Maliye Bakanlığı duyurdu! 400 mali hizmetler uzman yardımcısı alınacak! İşte Hazine ve Maliye Bakanlığı personel alımı başvuru şartları!
Hazine ve Maliye Bakanlığı duyurdu! 400 mali hizmetler uzman yardımcısı alınacak! İşte Hazine ve Maliye Bakanlığı personel alımı başvuru şartları! Hazine ve Maliye Bakanlığı personel alımı ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı! İlana göre, ÖSYM tarafından yapılacak yarışma sınavı ve sözlü sınavla ile Bakanlığa 400 mali hizmetler uzman yardımcısı alınacak! Sınav için ön başvurular 8-14 Eylül 2022 tarihleri arasında alınacak. Peki, Hazine ve Maliye Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Hazine ve Maliye Bakanlığı personel alımı başvuru şartları ne? İşte detaylar…
4.07.2022 Personel Alımı
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) personel alacak! İşte başvuru şartları!
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) personel alacak! İşte başvuru şartları! Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’na (BDDK) personel alınacak! Yayımlanan ilana göre, giriş sınavıyla bankacılık alanında uzman yardımcısı alınacak. Başvurular 5 Mayıs'ta başlıyor. Peki, BDDK personel alımı başvurusu nasıl yapılır? BDDK personel alımı başvuru şartları!
29.04.2022 Personel Alımı
MSÜ tercih yapma ekranı! MSÜ tercihleri nasıl yapılır, MSÜ tercihleri ne zaman? MSÜ e- Devlet tercih süreci…
MSÜ tercih yapma ekranı! MSÜ tercihleri nasıl yapılır, MSÜ tercihleri ne zaman? MSÜ e- Devlet tercih süreci… MSÜ sonuçlarının açıklanmasıyla, gözler MSÜ tercihlerine çevrilmişti. Milli Savunma Bakanlığı bugün yaptığı açıklamada "Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca 27 Mart 2022 tarihinde icra edilen 2022 Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı'na (2022-MSÜ) katılan ve 2022-YKS başvurusu bulunan adaylar tercih yapabilecektir. Adayların, Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksekokulları tercihlerini 18 Nisan-13 Mayıs 2022 saat 23:59'a kadar yapmaları gerekmektedir. Belirtilen süre içerisinde tercihini yapmayan adaylar, 2'nci seçim aşamalarına çağrılmayacaktır." denildi. Peki, MSÜ tercihleri nasıl yapılır?
18.04.2022 Eğitim
Ticaret Bakanlığı sınavla 80 personel alacak! İşte ticaret uzman yardımcısı alımı başvuru şartları!
Ticaret Bakanlığı sınavla 80 personel alacak! İşte ticaret uzman yardımcısı alımı başvuru şartları! Ticaret Bakanlığı duyurdu! Sınavla ticaret uzman yardımcısı alıcak. İlan kamu personeli alım ilanlarında yayınlandı. İlana göre, Ticaret Bakanlığında Genel İdare Hizmetleri Sınıfından giriş sınavı ile merkez kadrolarına ticaret uzman yardımcısı alınacak. Peki, Ticaret Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Ticaret Bakanlığı ticaret uzman yardımcısı alımı başvuru şartları!
1.04.2022 Personel Alımı
MSB duyurdu! Kara Kuvvetleri Komutanlığı’na en az ilköğretim mezunu sözleşmeli er alınacak! Başvurular başladı! İşte başvuru kılavuzu ve başvuru ekranı!
MSB duyurdu! Kara Kuvvetleri Komutanlığı’na en az ilköğretim mezunu sözleşmeli er alınacak! Başvurular başladı! İşte başvuru kılavuzu ve başvuru ekranı! Milli Savunma Bakanlığı (MSB) duyurdu! Kara Kuvvetleri Komutanlığı’na sözleşmeli er alınacak. Başvuru kılavuzu yayınlandı. Başvuru yapacak adaylar MSB’nin Personel Temin Başkanlığı üzerinden başvurularını gerçekleştirebilecek. Başvurular 27 Mart’ta sona eriyor. Peki, MSB Kara Kuvvetleri sözleşmeli er başvurusu nasıl yapılır? Sözleşmeli er başvuru şartları ne? İşte MSB Kara Kuvvetleri Komutanlığı 2021-2 dönemi yılı sözleşmeli er temini başvuru kılavuzu!
22.03.2022 Personel Alımı
ÖSYM duyurdu! Adalet Bakanlığı İcra Müdürlüğü sınavı geç başvurusu başladı!
ÖSYM duyurdu! Adalet Bakanlığı İcra Müdürlüğü sınavı geç başvurusu başladı! ÖSYM, 3 Nisan 2022 tarihinde uygulanacak Adalet Bakanlığı icra müdür ve icra müdür yardımcılarını seçme sınavı için geç başvuru günü uyarısı yaptı. Adaylar, başvurularını elektronik ortamda ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla veya bireysel olarak internet üzerinden yapabilecek. Peki, Adalet Bakanlığı İcra Müdürlüğü sınavı başvurusu nasıl yapılır? İcra Müdürlüğü geç başvuru sınav ücreti ne kadar? İcra Müdürlüğü sınav başvuru şartları ne? İşte detaylar…
2.03.2022 Personel Alımı
ÖSYM duyurdu! Adalet Bakanlığı 2022 İcra sınavı başvuruları başladı!
ÖSYM duyurdu! Adalet Bakanlığı 2022 İcra sınavı başvuruları başladı! ÖSYM duyurdu! Adalet Bakanlığı icra müdür ve icra müdür yardımcılarını seçme sınavı için başvurular başladı. Adaylar, başvurularını elektronik ortamda ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla veya bireysel olarak internet üzerinden yapabilecek. Peki, Adalet Bakanlığı İcra Müdürlüğü sınavı başvurusu nasıl yapılır? İcra Müdürlüğü sınav ücreti ne kadar? İcra Müdürlüğü sınav başvuru şartları ne? İşte detaylar…
16.02.2022 Personel Alımı
POMEM sınava giriş yerleri açıklandı! İşte 28. dönem POMEM sınav giriş belgesi ve parkur bilgisi öğrenme ekranı!
POMEM sınava giriş yerleri açıklandı! İşte 28. dönem POMEM sınav giriş belgesi ve parkur bilgisi öğrenme ekranı! Polis Akademisi Başkanlığı duyurdu! POMEM parkur bilgisi ve sınav yerleri açıklandı. Binlerce polis adayının gözü kulağı 28. Dönem POMEM sınav yerleri açıklamasındaydı. Sınav yerleri ve tarihleri sorgulama ekranı https://www.pa.edu.tr/ adresi üzerinden açıldı. Peki, POMEM sınavı ne zaman? POMEM 28. dönem sınav yerleri nasıl öğrenilir? İşte POMEM sınav giriş belgesi sorgulama ekranı...
15.02.2022 Personel Alımı
Adalet Bakanlığı 550 icra müdür ve icra müdür yardımcısı alacak!
Adalet Bakanlığı 550 icra müdür ve icra müdür yardımcısı alacak! Adalet Bakanlığı duyurdu! Adalet Bakanlığı’nın yayınlanan ilanına göre, 550 adet İcra Müdür ve İcra Müdür Yardımcısı açıktan ve naklen alınacak. Yazılı sınav, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılacak. Peki, Adalet Bakanlığı icra müdür ve icra müdür yardımcısı başvurusu nasıl yapılır? İşte Adalet Bakanlığı personel alımı şartları!
29.12.2021 Personel Alımı
İcra Müdürlüğü sınavı 2022 ne zaman? 550 icra müdür ve müdür yardımcısı sınavı başvuru şartları ve tarihi…
İcra Müdürlüğü sınavı 2022 ne zaman? 550 icra müdür ve müdür yardımcısı sınavı başvuru şartları ve tarihi… İcra Müdürlüğü sınavı ne zaman 2022, İcra Müdürlüğü sınavı şartları nelerdir? 550 icra müdür ve müdür yardımcısı alınacak. Resmi Gazetede bugün yayımlanan ilanın detayları Adalet Bakanlığı İcra İşleri Dairesi Başkanlığı internet sitesi üzerinden yayınlandı. İlana göre Adalet Bakanlığı, 410’u açıktan 140’ı naklen olmak üzere 550 icra müdür ve müdür yardımcısı alacak. İşte İcra Müdürlüğü sınavı tarihi, başvuru şartları hakkındaki detaylar…
28.12.2021 Personel Alımı