Bugün okullar tatil mi, ders işlenecek mi, 2 Kasım okullar var mı? Öğretmen grevi nedir, hangi sendikalar 2 Kasım’da grev kararı aldı?
Bugün okullar tatil mi, ders işlenecek mi, 2 Kasım okullar var mı? Öğretmen grevi nedir, hangi sendikalar 2 Kasım’da grev kararı aldı? Öğretmen grevi 2022 için yapılan aramalar arttı. “Bugün okullar tatil mi, 2 Kasım okul var mı?” sorularına yanıt aranıyor. 2 Kasım Çarşamba günü öğretmenler iş bırakıyor. Öğretmenler Öğretmenlik Meslek Kanunu’nun revize edilmesini istiyor. Bu kapsamda sosyal medya platformu Twitter üzerinden ‘YarınZilçalmayacak’ etiketi ile birçok paylaşımlar yapılınca hem veliler hem de öğrenciler bugün okulların tatil olup olmadığını sorguluyor. Peki, Bugün okullar tatil mi 2 Kasım? Öğretmen grevi nedir, 2 Kasım grev kararı alanlar hangi sendika, 2 Kasım ne günü?
2.11.2022 Eğitim
2 Kasım okullar tatil mi, çarşamba günü okul var mı? 2 Kasım öğretmen grevi!
2 Kasım okullar tatil mi, çarşamba günü okul var mı? 2 Kasım öğretmen grevi! Öğretmenler Öğretmenlik Meslek Kanunu’nun iptali için grev kararı aldı. Söz konusu kararın ardından öğrenciler “2 Kasım okullar tatil mi?” sorusuna yanıt aramaya başladı.
2.11.2022 Eğitim
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) 30 personel alacak! EPDK personel alımı başvurusu nasıl yapılır?
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) 30 personel alacak! EPDK personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) sınavla 30 personel alacak. Personel alımı ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Enerji Uzman Yardımcılığı giriş sınavı başvuru şartları!
2.11.2020 Personel Alımı
Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi açılıyor
Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi açılıyor Giresun Sağlık İl Müdürü Ahmet Bal, Giresun 350 yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin bir bölümün 2 Kasım Pazartesi günü itibariyle sağlık hizmeti vermeye başlayacağını açıkladı.
23.10.2020 Sağlık