17 Nisan

17 Nisan

Son dakika 17 nisan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 17 nisan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 17 nisan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

17 Nisan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 17 nisan gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.614 17 nisan haberi bulunmuştur. Tüm 17 nisan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şampiyonlar Ligi’nde Türkiye’nin En Yüksek Oranları Misli’de! Öne çıkan istatistikler, dev karşılaşma hakkında bilinmesi gerekenler…
Şampiyonlar Ligi’nde Türkiye’nin En Yüksek Oranları Misli’de! Öne çıkan istatistikler, dev karşılaşma hakkında bilinmesi gerekenler… UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Real Madrid, bu akşam saat 22.00’de Estadio Santiago Bernabéu’da Bayern Münih’i konuk edecek. 2-2’lik ilk maçın ardından oynanacak rövanş mücadelesinde iki takım da adını Devler Ligi finaline yazdırmak için sahaya çıkacak. Dev karşılaşmanın heyecanı Misli’de en yüksek oranlarla yaşanacak.
8.05.2024 İddaa
Final Yolunda Türkiye’nin En Yüksek Oranları Misli’de!
Final Yolunda Türkiye’nin En Yüksek Oranları Misli’de! UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Real Madrid, bu akşam saat 22.00’de Estadio Santiago Bernabéu’da Bayern Münih’i konuk edecek. 2-2’lik ilk maçın ardından oynanacak rövanş mücadelesinde iki takım da adını Devler Ligi finaline yazdırmak ve Dortmund’un rakibi olmak için sahaya çıkacak. Karşılaşmayı Bayern Münih’in alması durumunda finalin adı 2013’teki gibi Almanya finali olacak ve iki ezeli rakip Dortmund ve Bayern Münih karşı karşıya gelecek. Dev karşılaşmanın heyecanı Misli’de Türkiye’nin en yüksek oranlarıyla yaşanacak.
8.05.2024 Şampiy10
Nuran Şahin bulundu mu, Müge Anlı’da aranan Nuran Şahin ve Gökmen Kaya öldü mü?
Nuran Şahin bulundu mu, Müge Anlı’da aranan Nuran Şahin ve Gökmen Kaya öldü mü? Antalya Gazipaşa'da yaşayan Nuran Şahin (52) yaklaşık 2 hafta önce evinden hastaneye gitmek üzere ayrıldı ve bir daha dönmedi. Ailenin yakınları Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi. Peki, Nuran Şahin bulundu mu?
7.05.2024 Yaşam
Coğrafya öğretmeni, öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklandı!
Coğrafya öğretmeni, öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklandı! Konya'da bir lisede öğrenim gören 9’uncu sınıf öğrencisini ocak ayından itibaren kendisine 'WhatsApp' ve sosyal medya üzerinden mesajlar gönderdiğini, özellikle son bir aydır da mesajların cinsel içerikli olduğu öne sürülen coğrafya öğretmeni M.K. (55), cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklandı.
25.04.2024 Gündem
Annesi kazada ölüp sezaryenle dünyaya gelen bebek hayata tutundu! Taburcu edilecek
Annesi kazada ölüp sezaryenle dünyaya gelen bebek hayata tutundu! Taburcu edilecek Adana’da annesi trafik kazasında hayatını kaybeden ve annenin karnından sezaryenle alınan erkek bebek, solunum cihazı olmadan nefes alması sağlanarak hayati tehlikeyi atlattı. Doktorların ‘yaşaması imkansız’ olarak nitelendirdiği bebek, birkaç hafta sonra taburcu edilecek.
24.04.2024 Adana
Rönesans halka arz kaç lot verir, Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, helal mi? Rönesans gayrimenkul halka arz ne zaman işlem görecek?
Rönesans halka arz kaç lot verir, Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, helal mi? Rönesans gayrimenkul halka arz ne zaman işlem görecek? Rönesans Gayrimenkul Yatırım AŞ'nin halka arzı RGYAS borsa kodu ile 17 Nisan’da başladı, 19 Nisan’a kadar devam edecek. Halka arz fiyatı ise pay başına 135 lira olarak belirlendi. Şirketin, nominal değeri 33 milyon 357 bin 450 lira olan payları satışa çıkacak. Böylece, şirketin yüzde 10,08'i halka açılmış olacak. Borsa İstanbul Kodu 'RGYAS' olan şirket Yıldız Pazar'da işlem görecek. Söz konusun halka arzın ardından Rönesans halka arzının kaç lot vereceği, katılım endeksine uygun olup olmadığı sorgulanmaya başlandı. İşte Rönesans Gayrimenkul halka arzına dair merak edilen detaylar…
18.04.2024 Ekonomi
MSB'den İncirlik ve Kürecik açıklaması: Söz konusu değildir
MSB'den İncirlik ve Kürecik açıklaması: Söz konusu değildir Yunanistan'ın Deniz Parkı ilan etme girişimi hakkında konuşan MSB Kaynakları, "Bakanlık olarak Ege Denizi’nde hak, alaka ve menfaatlerimizi korumak ve Yunanistan’ın tek taraflı statü oluşturma çabalarını engellemek maksadıyla teyakkuz halinde bulunmaktayız." ifadelerini kullandı. Bakanlık kaynakları, Kürecik’teki NATO radarının İran’ın İsrail’i vurduğu sırada İsrail’e bilgi aktarıp aktarmadığı yönündeki iddialarla ilgili, "Bu radar sisteminden elde edilen bilgiler NATO prosedürleri çerçevesinde müttefiklerle paylaşılmakta, NATO müttefiki olmayan ülkelerle paylaşımı söz konusu değildir” dedi.
18.04.2024 Gündem
Suphiye Orancı kimdir?) Duygu Nebioğlu, annesi için Müge Anlı'ya başvurdu! Suphiye Orancı hangi filmde oynadı, şu an nerede?
Suphiye Orancı kimdir?) Duygu Nebioğlu, annesi için Müge Anlı'ya başvurdu! Suphiye Orancı hangi filmde oynadı, şu an nerede? Suphiye Orancı kimdir, kaç çocuğu var? Metin Akpınar'ın evlilik dışı dünyaya gelen ikiz kızlarından biri olan Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için Müge Anlı ve ekibine başvurdu. Nebioğlu, 17 Nisan tarihli bölümde canlı yayına katılarak annesinin yaşamına ilişkin de önemli açıklamalarda bulundu. Peki, Suphiye Orancı neden cezaevine girdi?
18.04.2024 Yaşam
Survivor'da birleşme öncesi şok veda: Final düellosunda kaybetti, adaya veda etti
Survivor'da birleşme öncesi şok veda: Final düellosunda kaybetti, adaya veda etti Survivor All Star 2024 yarışmasında eleme heyecanı yaşandı. Birleşme partisinden önceki son eleme gecesi 17 Nisan Çarşamba akşamı gerçekleşti. Survivor All Star'da ilk eleme adayı Özgür Tetik, ikinci eleme adayı Yaman Keleş, üçüncü eleme adayı Yunus Emre Özden, dördüncü ve son eleme adayı da Batuhan Karacakaya olmuştu. "Survivor kim elendi? Survivor birleşme partisi öncesi son elenen hangi yarışmacı oldu, adaya kim veda etti?"
18.04.2024 Magazin
Ömer Çelik'ten İsrail açıklaması: Bölgesel savaş istiyorlar
Ömer Çelik'ten İsrail açıklaması: Bölgesel savaş istiyorlar AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti MKYK Toplantısına ilişkin açıklamalarda bulundu. İsrail ve İran arasındaki gerilime değinen Çelik, "Biz bu gelişmelerin Filistin'deki asıl meseleyi unutturmaması gerektiğini ifade ediyoruz. Acil olarak ateşkes sağlanmalı ve iki devletli çözüm uygulanmalıdır." ifadelerini kullandı. Ekonomi programı hakkında konuşan Çelik, "Cumhurbaşkanımızın ekonomi programına desteği tamdır" şeklinde konuştu.
17.04.2024 Gündem
İngiltere'de büyük rövanş: Manchester City-Real Madrid maçı saat kaçta, hangi kanalda? Manchester City-Real Madrid şifresiz mi?
İngiltere'de büyük rövanş: Manchester City-Real Madrid maçı saat kaçta, hangi kanalda? Manchester City-Real Madrid şifresiz mi? Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçlarından en heyecanlısı bu akşam oynanıyor. 3-3'lük ilk maçın rövanşında karşı karşıya gelecek olan taraflardan kazanan ekip adını yarı finale yazdıracak. UCL tarihinin belki de en önemli maçlarından biri olacak Manchester City-Real Madrid maçı saat kaçta, hangi kanalda? Manchester City-Real Madrid şifresiz mi yayınlanacak?
17.04.2024 Şampiy10
Ece Sükan “Taş Kağıt Makas” dizisine konuk oluyor
Ece Sükan “Taş Kağıt Makas” dizisine konuk oluyor Kanal D’nin ilgiyle izlenen dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nun kadrosuna sürpriz bir isim katılıyor. Hikayesi kadar kadrosuyla da dikkatleri üzerine çeken dizinin yeni bölümüne ünlü isim Ece Sükan konuk oluyor.
15.04.2024 Magazin
AÖL (Açıköğretim Lisesi) sınavı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? 2024 AÖL sınav sonuç takvimi
AÖL (Açıköğretim Lisesi) sınavı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? 2024 AÖL sınav sonuç takvimi AÖL (Açıköğretim Lisesi) sınavı 2.dönem sınav sonuçlarına yönelik araştırmalar takvim yaklaştıkça arttı. Peki, AÖL (Açıköğretim Lisesi) sınavı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?
14.04.2024 Yaşam
Doğu Ekspresi’nden sonra iki yeni turistik tren daha geliyor
Doğu Ekspresi’nden sonra iki yeni turistik tren daha geliyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu "Turistik hatlarımız sayesinde vatandaşlarımız kültürel ve tarihi değerleri daha yakından görme imkanı bulacak" dedi.
11.04.2024 Ekonomi
Dışişleri Bakanlığı'ndan, Yunanistan'ın Ege Denizi'nde ilan edeceğini duyurduğu 'deniz parkı' hakkında açıklama
Dışişleri Bakanlığı'ndan, Yunanistan'ın Ege Denizi'nde ilan edeceğini duyurduğu 'deniz parkı' hakkında açıklama Dışişleri Bakanlığı, Yunanistan'ın Ege Denizi'nde ilan edeceğini duyurduğu 'deniz parkı' hakkında açıklamada bulundu.
9.04.2024 Gündem
Halkbank Fenerbahçe voleybol biletleri ne zaman satışa çıkacak? Fenerbahçe Halkbank voleybol maçı bileti satışa çıktı mı?
Halkbank Fenerbahçe voleybol biletleri ne zaman satışa çıkacak? Fenerbahçe Halkbank voleybol maçı bileti satışa çıktı mı? Fenerbahçe Parolapara finalde Halkbank ile karşılaşacak. Peki, Halkbank Fenerbahçe voleybol biletleri ne zaman satışa çıkacak? Fenerbahçe Halkbank voleybol maçı bileti satışa çıktı mı?
6.04.2024 Şampiy10
Askerlerin oy kullanma görüntülerine MSB'den yanıt: Mevzuata göre yerine getirildi
Askerlerin oy kullanma görüntülerine MSB'den yanıt: Mevzuata göre yerine getirildi Milli Savunma Bakanlığı Kaynakları, 31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde bazı askerlerin toplu olarak oy kullandığı görüntülere yanıt verdi. Yapılan açıklamada, "18 yaşını dolduran her Türk vatandaşı seçme ve halkoylamasına katılma hakkına sahiptir. Vatandaşlık görevini yerine getirmek için oy kullanma hakkını yürürlükteki mevzuat esasları kapsamında yerine getirmektedir" denildi.
4.04.2024 Gündem
Tatvan'a gitmek isteyenlere müjde! Detayları açıklandı
Tatvan'a gitmek isteyenlere müjde! Detayları açıklandı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına bağlı Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Müdürlüğü, X hesabından Ankara-Tatvan turistik treni için bireysel bilet satışlarının başladığını duyurdu.
18.03.2024 Gündem
Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final eşleşmeleri belli oldu
Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final eşleşmeleri belli oldu UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final kuraları çekildi. Devler Ligi'nde çeyrek finalin ilk maçları 9-10 Nisan'da oynanacak.
15.03.2024 Futbol
Türkiye turistik tren seferlerini sevdi! 11 bin 611 yolcu seyahat etti
Türkiye turistik tren seferlerini sevdi! 11 bin 611 yolcu seyahat etti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, turistik tren seferlerine ilginin yoğun olduğunu belirterek, "Turistik Doğu Ekspresi, Ankara-Kars yönünde 42, Kars-Ankara yönünde 42 olmak üzere toplam 84 tren sefer yaptı. Dönem sonu itibarıyla bu seferlerde 11 bin 611 yolcu seyahat etti. Ankara-Diyarbakır-Ankara Turistik Treni ve Ankara-Tatvan-Ankara Turistik Treni işletilmeye başlanacak." dedi.
14.03.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu: Güneydoğu’ya iki yeni turistik hat
Bakan Uraloğlu: Güneydoğu’ya iki yeni turistik hat Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ‘Ankara-Diyarbakır’ ve ‘Ankara-Tatvan’ hatlarında yemekli ve yataklı vagonlardan oluşan yeni turistik trenlerin sefere başlamaya hazırlandığını duyurdu.
1.03.2024 Gündem
AÖF bahar dönemi kayıt yenileme uzatıldı mı? AÖF kayıt yenileme tarihleri
AÖF bahar dönemi kayıt yenileme uzatıldı mı? AÖF kayıt yenileme tarihleri Anadolu Üniversitesi AÖF bahar dönemi kayıt yenileme sürecinin bitip bitmediği sorgulanıyor. 2023-2024 AÖF sınav takvimine göre ara sınav 23-24 Mart’ta yapılacak. Öğrenciler sınav için sayarken AÖF kayıt yenileme tarihleri 2024 sorgulaması deva ediyor. Peki, AÖF bahar dönemi kayıt yenileme uzatıldı mı, Açıköğretim kayıt yenileme nasıl yapılır 2024?
13.02.2024 Gündem
MSB: Son 1 haftada 114 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Son 1 haftada 114 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savuma Bakanlığı (MSB) Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, "Irak ve Suriye'nin kuzeyi dahil 114'ü son 1 haftada olmak üzere, 1 Ocak 2023'ten bugüne kadar etkisiz hale getirilen terörist sayısı 2 bin 396'ya ulaşmıştır" diye konuştu.
18.01.2024 Gündem
Cardin'den Türkiye'ye F-16 satışı için ilk açıklama Güncelleme Tarihi: Eylül 29, 2023 09:35
Cardin'den Türkiye'ye F-16 satışı için ilk açıklama Güncelleme Tarihi: Eylül 29, 2023 09:35 ABD Senatosu Dış İlişkiler Komisyonu başkanlığını Bob Menendez'den devralan kıdemli Demokrat senatör Ben Cardin ayağının tozuyla Türkiye'ye F-16 satışını değerlendirdi.
29.09.2023 Dünya
Merkez Bankası PPK toplantı özeti yayımlandı
Merkez Bankası PPK toplantı özeti yayımlandı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK) Toplantı Özeti'nde, "Yumuşak bir geçiş süreci için sadeleşme politikasının kademeli olmasına karar verilmiştir" denildi.
3.07.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

17 Nisan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 17 nisan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.