14 Nisan

14 Nisan

Son dakika 14 Nisan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 14 Nisan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 14 Nisan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

14 Nisan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 14 nisan gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.642 14 nisan haberi bulunmuştur. Tüm 14 nisan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan 'milliyet farkı' ücretine ilişkin açıklama
Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan 'milliyet farkı' ücretine ilişkin açıklama Kültür ve Turizm Bakanlığı, Antalya'da bir otel tarafından alınan "Milliyet Farkı" ücretine ilişkin gerekli denetim ve incelemenin ardından yasal mevzuata göre cezai işlem uygulanacağını duyurdu.
28.04.2024 Gündem
G7: “İran’a yaptırım uygulamaya ve önlem almaya hazırız”
G7: “İran’a yaptırım uygulamaya ve önlem almaya hazırız” G7 Dışişleri Bakanları Toplantısı'nın ardından yayınlanan ortak bildiride, İran hükümetinin kötü niyetli ve istikrarsızlaştırıcı eylemlerinden sorumlu tutulacağı belirtilerek, “Artan istikrarsızlaştırıcı girişimlere karşılık daha fazla yaptırım uygulamaya veya başka önlemler almaya hazırız” ifadeleri kullanıldı. İtalya Dışişleri Bakanı Antonio Tajani, İsrail'in İran'a yönelik saldırısında ABD'nin "son dakikada bilgilendirildiğini" söyledi.
19.04.2024 Dünya
BİLSEM sınav sonuçları 2024 saat kaçta, ne zaman açıklanacak? BİLSEM MEB GOV TR 2024 1.2.3.4.5. sınıf sonuçları açıklandı mı, sorgulama ekranı aktif mi?
BİLSEM sınav sonuçları 2024 saat kaçta, ne zaman açıklanacak? BİLSEM MEB GOV TR 2024 1.2.3.4.5. sınıf sonuçları açıklandı mı, sorgulama ekranı aktif mi? BİLSEM sonuçları 2024, büyük bir merakla bekleniyor. Özellikle ilkokul 1, 2 ve 3. sınıf öğrencileri arasında yapılan BİLSEM sınavına girenler, sonuçların açıklanıp açıklanmadığını sık sık sorguluyor. Öğrenciler ve veliler, sonuçların açıklanmasıyla ilgili güncel duyuruları yakından takip ediyor ve heyecanla sonuçların yayınlanmasını bekliyor. Peki, BİLSEM sonuçları saat kaçta açıklanacak, ne zaman MEB tarafından açıklanacak?
18.04.2024 Gündem
BİLSEM SONUÇLARI 2024 | BİLSEM meb gov tr sorgulama ekranı! BİLSEM sonuçları ne zaman açıklanacak, BİLSEM mülakat sonuçları açıklandı mı?
BİLSEM SONUÇLARI 2024 | BİLSEM meb gov tr sorgulama ekranı! BİLSEM sonuçları ne zaman açıklanacak, BİLSEM mülakat sonuçları açıklandı mı? BİLSEM sonuçları 2024 açıklandı mı? BİLSEM sonuçları 2024 sorgulama ekranı sık sık ziyaret ediliyor. ilkokul 1, 2 ve 3. Sınıfları kapsayan BİLSEM sınavına girenler sonuçların açıklanıp açıklanmadığını sorguluyor. Peki, BİLSEM sonuçları 2024 ne zaman açıklanacak?
18.04.2024 Gündem
Düzensiz göçmenlere "Kalkan-20" operasyonu: 2 bin 101 kişi yakalandı
Düzensiz göçmenlere "Kalkan-20" operasyonu: 2 bin 101 kişi yakalandı Göçmen kaçakçılığı organizatörleri ve düzensiz göçmenlere yönelik, Mobil Göç Noktası araçlarıyla gerçekleştirilen “Kalkan-20" denetimlerinde 2 bin 101 düzensiz göçmen yakalandı.
17.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: SİHA teknolojisinde farklı bir ligdeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: SİHA teknolojisinde farklı bir ligdeyiz Yerel seçimlerin ardından yapılan ilk Kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "KIZILELMA ve ANKA 3 ile artık farklı lige yükseliyoruz. Türkiye'nin gurur kaynağı olan savunma şirketlerinin ahlaksızca hedef alınmasının gerisinde işte bu eşsiz başarı hikayesi vardır. 5.kol elemanları yerli ve milli firmalarımıza saldırarak iplerini ellerinde tutanlara karşı diyet borçlarını ödemeye çalışıyor." dedi.
16.04.2024 Gündem
Adalar'da çifte bayram! Binlerce Türk çıkartma yaptı
Adalar'da çifte bayram! Binlerce Türk çıkartma yaptı Yunan adalarına kapıda vize uygulaması sonucunda binlerce Türk, Adaya çıkartma yaptı. Turizmciler adalara giden Türk turistlerin memnun olduğunu ve yoğunluğun sezonda da devam etmesini beklediklerini ifade ettiler.
16.04.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı: 11.2 milyon araç geçti
Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı: 11.2 milyon araç geçti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı tatili boyunca otoyolları 11,2 milyonun üzerinde aracın kullandığını belirterek, “Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nü ise 2 milyon 94 bin 924 araç, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nü de 1 milyon 772 bin 112 araç kullandı” dedi. Uraloğlu, 9 gün süren bayram tatili süresince 3 milyon 284 bin kişinin otobüslerle yolculuğu tercih ettiğini, demiryolları ile seyahat eden kişi sayısının ise 820 bini bulduğunu bildirdi.
15.04.2024 Gündem
14 Nisan Yargı var mı, bu akşam Yargı dizisinin yeni bölümü yayınlanacak mı?
14 Nisan Yargı var mı, bu akşam Yargı dizisinin yeni bölümü yayınlanacak mı? Yargı bu akşam var mı 14 Nisan, bugün Yargı dizisi yok mu? Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Yargı dizisi her hafta Pazar günü saat 20:00 'da Kanal D'de ekranlara geliyor.
14.04.2024 Magazin
Yargı’da nefesler tutuldu! Eren’in gizli yürüttüğü plan ortaya çıkacak mı?
Yargı’da nefesler tutuldu! Eren’in gizli yürüttüğü plan ortaya çıkacak mı? Nefesleri kesecek, heyecan dolu bölümden yeni tanıtım yayınlandı. Yargı dizisi 14 Nisan 2024 Pazar akşamı yeni bölümüyle izleyicilerle buluşacak.
14.04.2024 Magazin
Bayram tatilinin 7 günlük bilançosu: Bakan Yerlikaya İstanbul'da bayram dönüşü için alınacak önlemleri açıkladı
Bayram tatilinin 7 günlük bilançosu: Bakan Yerlikaya İstanbul'da bayram dönüşü için alınacak önlemleri açıkladı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram tatilinin ilk 7 gününde toplam 4 bin 370 trafik kazası meydana geldiğini, 55 vatandaşın hayatını kaybettiğini duyurdu.
13.04.2024 Gündem
Süper Lig'de 32. haftanın hakemleri belli oldu
Süper Lig'de 32. haftanın hakemleri belli oldu Trendyol Süper Lig'in 32. hafta müsabakalarında görev yapacak hakemler ve yardımcıları Dijital Atama Yöntemi ile belirlendi.
11.04.2024 Fenerbahçe
YSK’da itiraz süreci sona erdi!
YSK’da itiraz süreci sona erdi! Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrası İl Seçim Kurullarından çıkan kararlara karşı yapılan olağan itirazların sona erdiğini açıkladı.
10.04.2024 Gündem
Türkiye'de 1,5 Milyon hastası var! Maraton koşacak seviyeye geldi
Türkiye'de 1,5 Milyon hastası var! Maraton koşacak seviyeye geldi Ankara'da nefes darlığı ve göğüs ağrısı şikayetiyle hastaneye başvuran emekli Osman Çetin Düzgün, kalp pili takılarak sağlığına kavuştu. Kardiyoloji Uzmanı Dr. Çağatay Tunca, Türkiye'de 1,5 Milyon kalp yetmezliği hastası olduğunu söyledi.
9.04.2024 Gündem
Yüksek Seçim Kurulu'ndan Hatay, Ardahan ve Iğdır kararı
Yüksek Seçim Kurulu'ndan Hatay, Ardahan ve Iğdır kararı Yüksek Seçim Kurulu(YSK) 31 Mart seçimlerinin ardından Hatay, Ardahan ve Iğdır'da seçim yenileme taleplerini karara bağladı.
8.04.2024 Gündem
Tutulma Koç burcunda; etkisi Akrep, Boğa ve Yay'da! Güneş Tutulması haftasında 5 burç her şeyi kafada bitirdi!
Tutulma Koç burcunda; etkisi Akrep, Boğa ve Yay'da! Güneş Tutulması haftasında 5 burç her şeyi kafada bitirdi! Güneş Tutulması haftasında hiçbir şeyin yarım kalmadığı zamanlara giriş yaptığımızı söyleyen Astrolog Aygül Aydın, net olmayan birçok şeyin de hayatlarımızda ışıldayacağını ifade etti. Aygül Aydın'dan 8-14 Nisan haftasında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…
8.04.2024 Astroloji
Güneş Tutulmasında 3 burç balya balya paraya kavuşuyor! Astrolog Dinçer Güner: 5 burç için reddedilmeyecek teklif var!
Güneş Tutulmasında 3 burç balya balya paraya kavuşuyor! Astrolog Dinçer Güner: 5 burç için reddedilmeyecek teklif var! Hafta boyunca Mars ve Satürn'ün birlikte hareket edeceğini söyleyen Astrolog Dinçer Güner, 8 Nisan Güneş Tutulması'nın burçlara etkilerini yorumladı. Terapi gibi geçecek 8 - 14 Nisan haftasında şansın kapısını çalacağı burçları da açıkladı. İşte Dinçer Güner'den Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…
7.04.2024 Astroloji
Halkbank Fenerbahçe voleybol biletleri ne zaman satışa çıkacak? Fenerbahçe Halkbank voleybol maçı bileti satışa çıktı mı?
Halkbank Fenerbahçe voleybol biletleri ne zaman satışa çıkacak? Fenerbahçe Halkbank voleybol maçı bileti satışa çıktı mı? Fenerbahçe Parolapara finalde Halkbank ile karşılaşacak. Peki, Halkbank Fenerbahçe voleybol biletleri ne zaman satışa çıkacak? Fenerbahçe Halkbank voleybol maçı bileti satışa çıktı mı?
6.04.2024 Şampiy10
Osmangazi Köprüsü bayramda ücretsiz mi, köprüler ve otoyollar ne zaman ücretsiz? Bayramda köprüler kaç gün ücretsiz?
Osmangazi Köprüsü bayramda ücretsiz mi, köprüler ve otoyollar ne zaman ücretsiz? Bayramda köprüler kaç gün ücretsiz? Ramazan Bayramında Osmangazi Köprüsünün ücretsiz olup olmadığı, bayrama günler kala sorgulanan konu başlıklarından biri oldu. Bakan Uraloğlu, bayramı üç büyük şehirde geçirecek vatandaşlar için İstanbul'da; Marmaray, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy Metro Hatları, Ankara'da Başkentray ve İzmir'de İzban'ın ücretsiz kullanılabileceğini açıkladı. Uraloğlu, ayrıca hızlı tren, ana hat ve bölgesel trenlerde bayrama özel kapasite artışına gittiklerini belirtti. Peki, bayramda köprüler kaç gün ücretsiz, köprü ve otoyollar ne zaman ücretsiz? Osmangazi Köprüsü bayramda ücretsiz mi, ücretli mi?
6.04.2024 Yaşam
Devlet bankaları pazartesi açık mı, kapalı mı, 8 Nisan Pazartesi bankalar tatil mi? Arefe günü bankalar işlem yapacak mı?
Devlet bankaları pazartesi açık mı, kapalı mı, 8 Nisan Pazartesi bankalar tatil mi? Arefe günü bankalar işlem yapacak mı? Bayram tatilinin 9 güne çıkarılmasıyla vatandaşlar bankaların çalışma günleri ile bayram tatili günlerini sorgulamaya başladı. Ramazan Bayramı sabırsızlıkla beklenirken, banka işlemleri olanlar 10 Nisan’da başlayacak bayramın öncesinde “Pazartesi (8 Nisan) bankalar açık mı, bankalar arefe günü çalışıyor mu, kapalı mı?” sorularına yanıt aramaya başladı.
5.04.2024 Yaşam
Ramazan Bayramı’ndan sonra okullar ne zaman açılacak 2024? Okullarda bayram tatili kaç gün?
Ramazan Bayramı’ndan sonra okullar ne zaman açılacak 2024? Okullarda bayram tatili kaç gün? Bayramdan sonra okullar ne zaman açılıyor? sorusunun yanıtı merak ediliyor. Bayram tatili sonrası ilkokul, ortaokul ve lise çağındaki öğrenciler için eğitim öğretim kaldığı yerden devam edecek.
5.04.2024 Gündem
23 Nisan Basketbol Festivali başlıyor
23 Nisan Basketbol Festivali başlıyor Avrupa Basketbolu’nun ve ülkemizin genç yetenekleri Limaspor organizatörlüğünde İstanbul Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu’nda basketbol severlerle buluşuyor.
5.04.2024 Diğer Sporlar
TFF'den Süper Kupa açıklaması! Fenerbahçe'nin erteleme talebi kabul edilmedi
TFF'den Süper Kupa açıklaması! Fenerbahçe'nin erteleme talebi kabul edilmedi Türkiye Futbol Federasyonu, Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa hakkında açıklama yaptı.
4.04.2024 Futbol
POMEM alımı, 7.500 polis adayı alınacak! Başvuru şartları ve tarihleri belli oldu
POMEM alımı, 7.500 polis adayı alınacak! Başvuru şartları ve tarihleri belli oldu Polis Meslek Eğitim Merkezlerine 7 bin 500 yeni öğrenci alımı yapılacak. POMEM başvuruları başladı. 31. Dönem POMEM Giriş Sınavı Aday Belirleme Ön Başvuruları 4 Nisan itibariyle başladı. Adaylar başvuruları e-Devlet aracılığıyla yapacak. Peki, POMEM başvuruları için son gün ne zaman? İşte son dakika haberin detayları...
4.04.2024 Çalışma Hayatı
9 günlük bayram tatilinden kimler yararlanacak? İşte kamu ve özel sektör çalışanlarıyla ilgili flaş detay
9 günlük bayram tatilinden kimler yararlanacak? İşte kamu ve özel sektör çalışanlarıyla ilgili flaş detay Ramazan Bayramı için 8 Nisan Pazartesi ve sonraki salı günü de dahil edildi, bayram tatili dokuz güne çıkarıldı. Ancak bu süre herkes için geçerli değil. Özel sektör çalışanları için bayram tatili 9 Nisan Salı günü öğlen başlayacak ve 14 Nisan Pazar günü son bulacak. Yani, 5.5 gün tatil yapabilecekler. Bu süreyi dokuz güne çıkarmak şirketlere bağlı. Birçok şirket idari izin veriyor ama herkes için geçerli değil. Peki bayram tatilinden kimler yararlanacak. İşte detaylar...
4.04.2024 Çalışma Hayatı

Benzer Haber Etiketleri

14 Nisan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 14 nisan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.