12 Ekim

12 Ekim

Son dakika 12 ekim haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 12 ekim ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 12 ekim haber sayfamızda bulabilirsiniz.

12 Ekim

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 12 ekim gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.837 12 ekim haberi bulunmuştur. Tüm 12 ekim haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ev sahibi- kiracı kavgasında boruyla cinsel saldırı iddiası
Ev sahibi- kiracı kavgasında boruyla cinsel saldırı iddiası Zonguldak’ta Hasan S. (67) kira artışı tartışması sonrası kiracısı Cengiz M. (53) ve oğlu Hakan M. (27) tarafından makatına boru sokulduğu iddiasıyla şikayetçi oldu. Hasan S.’nin makatındaki 15 cm uzunluğunda, 2 cm çapında PVC boru hastanede çıkarılırken, tutuklanan baba-oğul daha sonra ev sahibi Hasan S.'nin çelişkili ifadeleri nedeniyle tahliye edildi. Baba-oğul hakkında ‘nitelikli cinsel saldırı’ suçundan 18'er yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Davanın ilk duruşmasında Cengiz M. ve Hakan M., kira artışı nedeniyle ev sahibiyle aralarında husumet olduğunu belirterek suçlamaları reddetti.
1.04.2024 Gündem
Kira artışı tartışması sonrası ev sahibi- kiracı kavgasında boruyla cinsel saldırı iddiası
Kira artışı tartışması sonrası ev sahibi- kiracı kavgasında boruyla cinsel saldırı iddiası Zonguldak’ta Hasan S. (67) kira artışı tartışması sonrası kiracısı Cengiz M. (53) ve oğlu Hakan M. (27) tarafından makatına boru sokulduğu iddiasıyla şikayetçi oldu. Hasan S.’nin makatındaki 15 cm uzunluğunda, 2 cm çapında PVC boru hastanede çıkarılırken, tutuklanan baba-oğul daha sonra ev sahibi Hasan S.'nin çelişkili ifadeleri nedeniyle tahliye edildi. Baba-oğul hakkında ‘nitelikli cinsel saldırı’ suçundan 18'er yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Davanın ilk duruşmasında Cengiz M. ve Hakan M., kira artışı nedeniyle ev sahibiyle aralarında husumet olduğunu belirterek suçlamaları reddetti.
1.04.2024 Gündem
Hatay Havalimanı'nda uçak seferleri yeniden başlıyor! ilk sefer cuma günü
Hatay Havalimanı'nda uçak seferleri yeniden başlıyor! ilk sefer cuma günü Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Hatay Havalimanı’nın depremlere dayanıklı hale getirilmesi amacıyla başlatılan çalışmaların 2026 yılı başında tamamlanacağını belirterek, “Benzer depremler yaşanması halinde dahi altyapı hasar görmeyecek şekilde yapılıyor” dedi.
27.03.2024 Adana
Bu tarihlerde doğanlar dikkat! Ünlü astrolog 8 Nisan müjdesi verdi: En ideal dönem
Bu tarihlerde doğanlar dikkat! Ünlü astrolog 8 Nisan müjdesi verdi: En ideal dönem O tarihlerde doğanlara müjde. Yılın en önemli ay ve güneş tutulmaları kapıda! Tutulmaların ardından, 1995 Aralık ile 1998 Haziran arasında doğanlar hızlı evlilik kararları alabilir. 1980 Ekim -1982 Aralık arasında doğanlar ise ilişkilerinde devrim yaşayabilirler. 6-7-8 Nisan doğumlular ile 10-11-12 Ekim doğumlular, kadersel anlamda büyük heyecanlara ve değişimlere hazır olun!
22.03.2024 Astroloji
A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar Ligi'nde rakipleri belli oluyor
A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar Ligi'nde rakipleri belli oluyor A Milli Futbol Takımı, 2024-2025 UEFA Uluslar Ligi B Ligi'nde mücadele edeceği rakipleri yarın Fransa'nın başkenti Paris'te yapılacak kura çekimi ile belli olacak.
7.02.2024 Süper Lig
Ulaştırma Bakanı Uraloğlu: Deprem bölgesinde bütün ulaştırma ve haberleşme altyapımızı iyileştiriyoruz
Ulaştırma Bakanı Uraloğlu: Deprem bölgesinde bütün ulaştırma ve haberleşme altyapımızı iyileştiriyoruz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ‘asrın felaketi’nin ulaştırma ve haberleşme altyapısında yol açtığı hasarı hızlıca onardıklarını ve kalıcı yapıların çalışmalarının da aynı hızla devam ettiğini söyledi. Bakan Uraloğlu, deprem bölgesi için bu yıl bütçeden 35,43 milyar harcama yapılacağını bildirdi.
3.02.2024 Ekonomi
Halis Bilden kimdir? AK Parti Diyarbakır belediye başkan adayı kim oldu, Halis Bilden nerelidir, kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu? Diyarbakır AK Parti belediye başkan adayı Halis Bilden
Halis Bilden kimdir? AK Parti Diyarbakır belediye başkan adayı kim oldu, Halis Bilden nerelidir, kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu? Diyarbakır AK Parti belediye başkan adayı Halis Bilden Diyarbakır AK Parti belediye başkan adayı 2024 için aramalar arttı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak mahalli idareler seçimi için partisinin belediye başkan adaylarını açıklamaya devam ediyor. Halis Bilden, 31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesinde oy kullanacak olan vatandaşlar tarafından sorgulanmaya başladı. Peki, Halis Bilden kimdir? AK Parti Diyarbakır Belediye Başkan adayı Halis Bilden kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu?
18.01.2024 Gündem
Halil Falyalı davası: Savunma yapmaları için Söylemez kardeşlere son kez süre verildi
Halil Falyalı davası: Savunma yapmaları için Söylemez kardeşlere son kez süre verildi Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) Halil Falyalı ve şoförü Murat Demirtaş'ın öldürülmesine ilişkin haklarında dava açılan, aralarında Mehmet Faysal Söylemez ve Mustafa Söylemez kardeşlerin de bulunduğu 7 sanığın yargılandığı davada, karar çıkmadı. Mahkeme, Söylemez kardeşlere ve avukatlara 'son kez' uyarısında bulunarak süre verdi.
22.12.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu: Hatay Havalimanına ilave yeni pist inşa edeceğiz
Bakan Uraloğlu: Hatay Havalimanına ilave yeni pist inşa edeceğiz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ”Hatay Havalimanı’nda PAT sahaları çalışmaları 21 Kasım’da başladı, Hatay Havalimanı için yapılan yer tespitinde en uygun yer bulunduğu alan, Hatay Havalimanı’na ilave yeni bir pist inşa edeceğiz, Hatay’ı çok daha güçlü ve gelişmiş bir şekilde ayağa kaldıracağız.” ifadelerine yer verdi. Bakan Uraloğlu ayrıca, İskenderun’u Hatay’a bağlayacak; İskenderun Hatay Otoyolu Projesini hazırladık, 2024’te ihalesini yapacağız ve Dörtyol-Hassa Tünel Yolu Projesi’nin ihalesi de bu yıl yapılacak” dedi.
2.12.2023 Ekonomi
Bebeğini arsaya gömen anne tahliyesini talep etti mahkeme kararını verdi
Bebeğini arsaya gömen anne tahliyesini talep etti mahkeme kararını verdi Ölen bebeğini fındık bahçesine gömen anne 6. kez hakim karşısına çıktı. Ordu’da, dünyaya getirdiği bebeği evinin yakınındaki bir arsaya gömdüğü iddiasıyla yargılanan, ilk duruşmada adli kontrol şartıyla serbest bırakılan ve çıkarıldığı 4. duruşmada ise yeniden tutuklanan anne, 6’ncı kez hakim karşısına çıktı. Tutuklu yargılanan Bilge Ç.’nin, akıl sağlığının yerinde olup olmadığına dair rapor beklenecek.
23.11.2023 Gündem
Bebeğini fındık bahçesine gömen anne 5’nci kez hakim karşısına çıktı! Doğum için hastaneye götüren taksicinin ifadesi ortaya çıktı
Bebeğini fındık bahçesine gömen anne 5’nci kez hakim karşısına çıktı! Doğum için hastaneye götüren taksicinin ifadesi ortaya çıktı Ölen bebeğini çöp poşetine koyarak gömen anne 5’nci kez hakim karşısına çıktı. Ordu’da, dünyaya getirdiği bebeği evinin yakınındaki bir arsaya gömdüğü iddiasıyla yargılanan, ilk duruşmada adli kontrol şartıyla serbest bırakılan ve çıkarıldığı 4. duruşmada ise yeniden tutuklanan anne, 5’nci kez hakim karşısına çıktı.
2.11.2023 Gündem
MSB'den Doğu Akdeniz'deki ABD gemilerine ilişkin açıklama
MSB'den Doğu Akdeniz'deki ABD gemilerine ilişkin açıklama Milli Savuma Bakanlığı (MSB) Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, terörle mücadelenin kararlılıkla sürdürüldüğünü belirterek, "Irak ve Suriye'nin kuzeyi dahil son 1 haftada etkisiz hale getirilen 42 terörist ile bu yıl içerisinde toplam 1682 terörist etkisiz hale getirilmiştir" dedi.
19.10.2023 Gündem
Özge Özpirinçci: O zamanlar anlamazdım ama şimdi çok iyi anlıyorum
Özge Özpirinçci: O zamanlar anlamazdım ama şimdi çok iyi anlıyorum Oyuncu Özge Özpirinçci'nin bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden babası Kadri Emrah Özpirinçci, 12 Ekim'de yaşama veda etti. Kadri Emrah Özpirinçci'yi gözyaşlarıyla toprağa veren ünlü isim, sosyal medya hesabından duygusal bir mesaj yayınlayarak babasına veda etti.
17.10.2023 Magazin
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan flaş açıklama: Orta Doğu barışının en temel şartlarından biri
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan flaş açıklama: Orta Doğu barışının en temel şartlarından biri Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, 1967 sınırlarında, bağımsız, bütünleşik, egemen ve başkenti Kudüs olan Filistin devletinin kurulması için çalışılması gerektiğini belirterek, “Sadece kağıt üzerinde var olan, mahalle mahalle bölünmüş bir Filistin değil, toprak bütünlüğü de temin edilmiş bir Filistin’in kurulması hem İslam dünyasının en temel ödevlerinden hem de Orta Doğu barışının en temel şartlarından birisidir.” dedi.
16.10.2023 Gündem
MSB acı haberi duyurdu! Bir asker şehit oldu
MSB acı haberi duyurdu! Bir asker şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit operasyon bölgesindeki bir üs bölgesine yapılan taciz ateşi sonucu Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Musa Esat Kaya'nın şehit olduğunu duyurdu.
13.10.2023 Gündem
Barış, Azize ve Esra'nın makyajsız halleriyle dalga geçti! MasterChef All Star'da tepki çeken anlar
Barış, Azize ve Esra'nın makyajsız halleriyle dalga geçti! MasterChef All Star'da tepki çeken anlar MasterChef All Star'da dokunulmazlık oyunlarının önüne geçen bir an yaşandı. 12 Ekim MasterChef dokunulmazlık oyunu öncesi yaşanan makyaj tartışmasının başrollerinde Barış, Azize ve Esra vardı. Barış, "Abla sana yüz tane caps yapmışlar görmedin mi" diyerek dalga geçti. Azize'yi makyajsız gördüğünü söyleyen Barış'a Mehmet Şeften olay cevap geldi: "Ya o derece mi?"
12.10.2023 Televizyon
Türkiye'nin maçı hangi kanalda? Hırvatistan Türkiye maçı şifresiz mi, saat kaçta başlıyor?
Türkiye'nin maçı hangi kanalda? Hırvatistan Türkiye maçı şifresiz mi, saat kaçta başlıyor? Milli maç hangi kanalda sorusunun yanıtı merak ediliyor. EURO 2024 D grubu liderlik mücadelesinde A Milli Futbol Takımımız Hırvatistan karşılaşmasına çıkıyor. Hırvatistan ile çıktığı müsabakalarda sadece bir galibiyeti bulunan Türkiye, 6 beraberlik ve 4 yenilgi almıştı. 12 Ekim 2023 Perşembe akşamı oynanacak karşılaşmayı kazanıp gruptaki liderliğini garantilemek için çıkacak olan her iki takımda da hedef mutlak galibiyet. Peki Türkiye'nin maçı hangi kanalda? Hırvatistan Türkiye maçı şifresiz mi, saat kaçta başlıyor? İşte detaylar...
12.10.2023 Futbol
Kendi Düşen Ağlamaz neden yok, final mi yaptı? 12 Ekim Kendi Düşen Ağlamaz yeni bölüm var mı?
Kendi Düşen Ağlamaz neden yok, final mi yaptı? 12 Ekim Kendi Düşen Ağlamaz yeni bölüm var mı? Kendi Düşen Ağlamaz neden yok, final mi yaptı sorusunun yanıtı merak ediliyor. 12 Ekim TRT 1 yayın akışında yer almayan Kendi Düşen Ağlamaz'ın başrollerinde Eylül Tumbar, Selen Soyder ve Enes Koçak yer alıyor. Final iddialarının uzun süredir gündemde olduğu dizi bu akşam yeni bölümüyle ekranda olmayacak. Peki Kendi Düşen Ağlamaz yeni bölüm ne zaman? İşte merak edilen diğer soruların detayları...
12.10.2023 Televizyon
12 Ekim 2023 Süper Loto çekiliş sonuçları millipiyangoonline.com'da!
12 Ekim 2023 Süper Loto çekiliş sonuçları millipiyangoonline.com'da! 12 Ekim 2023 Süper Loto sonuçları için geri sayım başladı. Milli Piyango Tv'nin Youtube kanalından canlı takip edilecek çekiliş birkaç dakika içerisinde sonuçlanacak. Ardından talihlilerin ikramiye sorgulamaları başlayacak. Peki Süper Loto sonuç sorgulama nasıl yapılır?
12.10.2023 Ekonomi
Evde bakım maaşı yatan iller 12 Ekim 2023 | Evde bakım maaşı yatan iller güncel liste: Evde bakım maaşı yattı mı, evde bakım maaşı yatan illerin listesi nasıl sorgulanır?
Evde bakım maaşı yatan iller 12 Ekim 2023 | Evde bakım maaşı yatan iller güncel liste: Evde bakım maaşı yattı mı, evde bakım maaşı yatan illerin listesi nasıl sorgulanır? Evde bakım parası yatan iller listesi güncel durum merak ediliyor. 12 Ekim 2023 evde bakım maaşı yatan iller güncel listesi kontrol ediliyor. Evde bakım parası Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından evinde bakıma muhtaç, ihtiyacı olan engelliler ile yaşlı bireylere bakan kişilere veriyor. Evde bakım maaşı alanlar ekim ayında yatırılacak evde bakım parası hakkındaki aramalarını yoğunlaştırdı. Peki, 12 Ekim evde bakım maaşı yatan iller hangileri, evde bakım maaşı yattı mı, ne kadar oldu? Evde bakım parası ne zaman yatacak? İşte Evde bakım maaşı yatan iller 12 Ekim 2023 listesi sorgulama ekranı…
12.10.2023 Ekonomi
12 Ekim okullar tatil mi, yarın okullar var mı? Kar yağışı nedeniyle 12 Ekim tatil mi?
12 Ekim okullar tatil mi, yarın okullar var mı? Kar yağışı nedeniyle 12 Ekim tatil mi? Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan hava durumu tahmin raporuna göre birçok ilde sağanak yağışların beklenmesi, öğrencilerde tatil beklentisi oluşturdu. Geçtiğimiz haftalarda Samsun'da meydana gelen sel felaketi sonrasında okulların tatil edilmesi, öğrencilerin tatil beklentisini arttırdı. Veliler ve öğrenciler arama motorlarına yöneldi ve 12 Ekim okullar tatil mi? Kar yağışı nedeniyle 12 Ekim tatil mi? sorularına yanıt aramaya başladı.
11.10.2023 Eğitim
A101 12 Ekim aktüel katalog 2023 yayınlandı! Bu ürün kimsenin aklına gelmez, bu fiyat bir daha bulunmaz!
A101 12 Ekim aktüel katalog 2023 yayınlandı! Bu ürün kimsenin aklına gelmez, bu fiyat bir daha bulunmaz! A101 12 Ekim aktüel katalog 2023 yayınlandı. Ucuz alışveriş yapmak isteyenlerin merakla beklediği katalogda süpürge, çamaşır makinesi, airfryer gibi ürünlerde indirimler aldı başını gitti. Fırsatlar sunan ve her katalogda kampanyalar yapan A101 güncel katalogda mutfak ve temizlik ürünlerinin fiyatları da dibi gördü. İşte 12 Ekim A101 aktüel katalog 2023...
9.10.2023 Ekonomi
A Milli Takım'ın Hırvatistan ve Letonya maçlarının aday kadrosu açıklandı!
A Milli Takım'ın Hırvatistan ve Letonya maçlarının aday kadrosu açıklandı! A Milli Futbol Takımı'nın UEFA EURO 2024 Elemeleri'nde 12 Ekim'de deplasmanda Hırvatistan ve 15 Ekim'de Konya'da Letonya ile oynayacağı maçların aday kadrosu açıklandı. Adana Demirspor'dan Ertaç Özbir ve Juventus forması giyen 18 yaşındaki Kenan Yıldız ilk kez milli takıma davet edildi.
6.10.2023 Futbol
Anadolu’nun 4 bin yıllık lezzeti Avrupa’da dönere rakip oluyor!
Anadolu’nun 4 bin yıllık lezzeti Avrupa’da dönere rakip oluyor! Türk dönerine Avrupa'da rakip olarak Anadolu'nun eşsiz lezzeti çıktı. 4 bin yıllık Anadolu lezzeti çiğ köftenin Avrupa’da revaçta olduğunu söyleyen Mevlüt Ceyhun Tekdemir, “Son yıllarda Avrupa’da hem lezzetli hem de sağlıklı bir besin olması dolaysıyla çiğ köfte oldukça popüler, dönere rakip oluyor. Çiğ köftenin lezzetli, yeşillikli, sağlıklı ve vegan bir ürün olması tüketici tercihinde büyük rol oynuyor. Başta Türkler olmak üzere Avrupalı birçok girişimci çiğ köfte işletmesi açmak için bize talepte bulunuyor” dedi.
25.09.2023 Ekonomi
Zübeyde, Analar ve Oğullar filmi Toronto’da gösterilecek
Zübeyde, Analar ve Oğullar filmi Toronto’da gösterilecek Kuzey Amerika’nın en büyük Güney Asya filmleri festivali olan IFFSA Toronto’nun açılışı “Zübeyde, Analar ve Oğullar” filmiyle gerçekleşecek.
17.09.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

12 Ekim ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 12 ekim haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.