Her şey Ebru Şallı için! 4 ay uzak kalacak...
Her şey Ebru Şallı için! 4 ay uzak kalacak... Ebru Şallı ile aşk yaşayan Uğur Akkuş, eşi Gonca Akkuş için 4 ay uzaklaştırma kararı aldırdı.
27.07.2017 Magazin
Ebru Şallı'nın itirafı başını yaktı!
Ebru Şallı'nın itirafı başını yaktı! 10 yıllık evli Uğur Akkuş’la birlikte olan Ebru Şallı, “Uğur’un evli olduğunu biliyordum” diye konuşunca; Akkuş’un eşi Gonca Akkuş, Ebru Şallı’ya ‘ikinci kadın’ davası açma kararı aldı. İhanetle sarsılan Akkuş, avukatına talimat verdi.
24.07.2017 Magazin
Emine Erdoğan: Dünya liderleri hangi gerekçe ile sessiz kalabiliyor?
Emine Erdoğan: Dünya liderleri hangi gerekçe ile sessiz kalabiliyor? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Antalya Diplomasi Forumu'nda yaptığı konuşmada, “Buradan sormak istiyorum, 25 kişi öldürüldüğünde Paris'te kol kola yürüyüş düzenleyen dünya liderleri, bugün ekseriyeti kadın ve çocuk olan 30 bin insan vahşice katledilirken hangi gerekçe ile sessiz kalabiliyor" dedi.
2.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu coğrafyada Türkiye’ye rağmen plan yapmak mümkün değil
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu coğrafyada Türkiye’ye rağmen plan yapmak mümkün değil Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Suudi Arabistan ziyareti dönüşü uçakta gazetecilere önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarıyla ilgili konuşarak, "Gazze’de masum siviller, ayrım göz etmeyen ağır bombardıman altında hayatlarını kaybediyor, kendi topraklarında ayrıca göçe zorlanıyor. İsrail, hastaneleri, okulları, ibadethaneleri, cami, kilise ayırt ekmeksizin hatta hasta, ölü taşıyan ambulanslara varıncaya kadar, mülteci kamplarını hedef almak suretiyle bütün dünyanın gözleri önünde savaş suçu işliyor." ifadelerini kullandı.
12.11.2023 Gündem
Şarkıcı Göksel'in konserine gitti hayatı karardı! Duyma yetisini yüzde 65 kaybetti: 'Göksel Hanım'ın menajeri tarafından tehdit edildim'
Şarkıcı Göksel'in konserine gitti hayatı karardı! Duyma yetisini yüzde 65 kaybetti: 'Göksel Hanım'ın menajeri tarafından tehdit edildim' 7 Temmuz 2023 tarihinde Şarkıcı Göksel'in konserine giden 33 yaşındaki spor eğitmeni Selin Gül'ün kafasına, konser sırasında ateşlenen havai fişekler sebebiyle demir parçası düştü. Kaza sonrası sol kulağında yüzde 65 engel oluştuğunu ifade eden Selin Gül, 400 bin liralık manevi tazminat davası açtı. Gül, "Bu süreçte hiçbir şekilde, İBB Kültür A.Ş.'den, organizasyonu yapan şirketin sahibinden, Göksel Hanım'ın ekibinden hiç kimseden hiçbir şekilde yardım görmedim. Üstüne ilk olarak götürüldüğümüz hastanede yapılan işlemlerden dolayı evime icra kağıdı geldi" diye konuştu. Organizasyon şirketi iddialarla ilgili açıklama yapmazken, İBB Kültüe A.Ş. konser alanındaki sorumluluğun, alanın kiralandığı organizasyon şirketlerinde bulunduğunu belirtti.
5.10.2023 Gündem
Emeklilik başvurusu yapacaklar dikkat! Yazılı olarak müracaat edenlerin maaşları yükseliyor
Emeklilik başvurusu yapacaklar dikkat! Yazılı olarak müracaat edenlerin maaşları yükseliyor Emeklilik planı yapan herkesi yakından ilgilendiriyor. Özellikle pek çok EYT'li aynı durumu yaşıyor. SGK'ya yazılı olarak başvuru yapılması ile hem prim günü eksik olanlar emekli olabiliyor, hem de emekli maaşları artıyor. Tek bir kurumdan emekli olamayanlar hizmet birleştirmesi ile emeklilik imkanına kavuşuyor. Ancak bu kanun bazı çalışanlar için dezavantaj yaratıyor. Konunun detaylarını anlatan İş ve Sosyal Güvenlik Uzmanı Dilek Ete emeklilik için müracaat edecekleri uyararak başvurusu reddedilenlerin neler yapması gerektiğini açıkladı.
10.08.2023 Ekonomi
Yargıtay'dan tüp bebek kararı: Boşanma nedeni sayılıyor
Yargıtay'dan tüp bebek kararı: Boşanma nedeni sayılıyor Bir boşanma davasının temyiz müracaatını değerlendiren Yargıtay 2. Hukuk Dairesi, tüp bebek yöntemiyle çocuk sahibi olmak isteyen eşinin tedavisinden kaçınan, ona ilgisiz davranan kocayı ağır kusurlu buldu.
21.07.2023 Gündem
Evli milyonları ilgilendiren karar! Satarken eşinin görüşünü almayan erkek tam kusurlu sayılıyor
Evli milyonları ilgilendiren karar! Satarken eşinin görüşünü almayan erkek tam kusurlu sayılıyor Yargıtay 2. Hukuk Dairesi, "Eşin kendi adına kayıtlı taşınmazı eşinin görüşünü almadan satması güven sarsıcı bir davranış olup diğer eşin kişilik haklarına saldırı teşkil eder" dedi. İşte evli milyonları ilgilendiren davadan çıkan kararın sonuçları...
30.06.2023 Yaşam
Wagner Kurucusu Yevgeny Prigojin'den Rusya’ya misilleme: Cezalandırılacaklar
Wagner Kurucusu Yevgeny Prigojin'den Rusya’ya misilleme: Cezalandırılacaklar Rus paralı asker grubu Wagner Kurucusu Yevgeny Prigojin, Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu ve Rusya Genelkurmay Başkanı Valery Gerasimov'a suçlamalarda bulunarak, "Binlerce Rus askerinin hayatını mahveden ve adamlarımızı yok edenler cezalandırılacak" dedi. Rusya Savunma Bakanlığı, Yevgeny Prigojin’in Rusya’nın füze saldırısı düzenlediği iddialarını reddetti. Rostov şehri sokaklarında Wagner birliklerinin askeri araçları ilerlerken, Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, darbe iddiaları hakkında "Devlet Başkanı Vladimir Putin, Prigojin ile ilgili meydana gelen tüm olaylar hakkında bilgilendirilmiştir. Gerekli tedbirler alınıyor" açıklamasını yaparken Rusya Federal Güvenlik Servisi (FSB), “Prigojin’in açıklamaları ve eylemleri Rusya topraklarında bir iç savaş başlatma çağrısıdır” yorumunda bulundu.
23.06.2023 Dünya
5 farklı isim nedeniyle 2 kez askere çağrıldı, cezaevine girdi, şimdi emekli olamıyor
5 farklı isim nedeniyle 2 kez askere çağrıldı, cezaevine girdi, şimdi emekli olamıyor Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde yaşayan Ersin Akbaş (57), doğumundan itibaren süren hatalar nedeniyle 5 farklı isim ile yaşamını sürdürmek zorunda kaldı. Resmi kurumlarda adı 'Ersin, Ersün, Ergün, Ergun ve Ergin' olarak geçen, bu nedenle 2'nci kez askere çağrılan, cezaevine giren Akbaş, şimdilerde emekli olabilmek için çalıştığını kanıtlamaya çalışıyor.
28.04.2023 Gündem
Donald Trump'a Stormy Daniels'tan sonra bir şok daha! Playboy modeli Karen McDougal: 10 ay ilişki yaşadık...
Donald Trump'a Stormy Daniels'tan sonra bir şok daha! Playboy modeli Karen McDougal: 10 ay ilişki yaşadık... ABD eski başkanı Donald Trump hayatının en sıkıntılı günlerini yaşıyor. Yetişkin film yıldızı Daniels'a yapılan 130 bin dolarlık ödeme nedeniyle ABD tarihinde hakkında ceza davası açılan ilk başkan olan Trump'ın dosyasında, ikinci bir sürpriz var. Hakkındaki dava sürecini eleştiren ABD eski başkanı Donald Trump, yaşananları "Aşırı solcuların görülmemiş ölçekteki kitlesel seçim müdahalesi" olarak yorumladı. Hakkındaki davanın yaklaşan 2024 seçimlerine müdahale etmek için açıldığını iddia eden Trump, "Böyle bir şeyin Amerika’da olabileceğini asla düşünmezdim" ifadelerini kullandı.
5.04.2023 Dünya
Eşine 'Sen kadın değilsin, eşcinselsin' dedi! Gerçek hastanede ortaya çıktı
Eşine 'Sen kadın değilsin, eşcinselsin' dedi! Gerçek hastanede ortaya çıktı Genç kadının hayatı kabusa döndü. Ergenlik döneminde regl görmeyince hastaneye gitti, doktorlar 'sağlıklısın dedi. Sonra evlenen genç kadın sadece 8 ay evli kalabildi. Eşinin "Sen kadın değilsin; erkeksin, eş cinselsin, beni kandırdın" diyerek boşanma davası açtı, gerçek hastanede ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
3.02.2023 Yaşam
'MİT'e alacağız' diyerek lise öğrencisine istismar! Okulu eve çevirmişler, 2 gece süren iğrençlik
'MİT'e alacağız' diyerek lise öğrencisine istismar! Okulu eve çevirmişler, 2 gece süren iğrençlik Konya’da iğrenç olay gün yüzüne çıkmıştı. İçerisinde çocuk istismarı, alıkoyma ve dolandırıcılığın da yer aldığı olayda, 17 yaşındaki lise son sınıf öğrencisi G.A.’nın hayatı kabusa döndü. MİT’in adını kullanarak kurulan korkunç tuzakta; okul müdürü H.A genç kıza, derslerinde başarılı olma kaydı ile istihbaratçı olma sözü verdi. Bu sırada da evli 1 çocuk babası Ahmet Mandal ile tanıştırdı. Kendisini MİT mensubu olarak tanıtan Ahmet Mandal’ın asıl mesleği bambaşka çıkarken, bir genç kızın hayatını karartan olaydaki yeni detaylar mide bulandırdı. Öte yandan Okul müdürüyle ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı. İşte detaylar...
13.01.2023 Gündem
İki gelinine cinsel saldırıdan ceza aldı savcıdan itiraz geldi: Gelinlerin rızası var
İki gelinine cinsel saldırıdan ceza aldı savcıdan itiraz geldi: Gelinlerin rızası var Bursa'nın Osmangazi ilçesinde iki gelinine cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan Osman L.'ye (56) verilen 54 yıl hapis cezası, istinaf mahkemesince onandı. Duruşma savcısı ise oy çokluğu ile alınan karara 'Gelinlerin rızası var' diyerek itiraz etti. İlişki sırasında zor kullanıldığına dair hiçbir maddi bulgu olmadığını belirten savcı, "Bu olaylara şahit olan kimse bulunmadığı gibi en ufak şüphe duyan bir aile bireyi dahi yoktur" dedi.
7.01.2023 Yaşam
Babasının rahatsız edici ve uygunsuz fotoğrafları sonu oldu...
Babasının rahatsız edici ve uygunsuz fotoğrafları sonu oldu... ABD'nin Colorado eyaletinde yaşanan olay ülke gündemine oturdu. Eşinden ayrılan Mark Allen Redwine velayetini almaya çalıştığı oğlu ile son görüşmesinde yaşananlar dehşete düşürdü. Herşey babanın uygunsuz ve rahatsız edici fotoğraflarını oğlunun görmesiyle başladı...
15.12.2022 Dünya
ABD'yi sarsan cinayet davası! 'Kocanı Nasıl Öldürürsün'ün yazarı Crampton Brophy suçlu bulundu...
ABD'yi sarsan cinayet davası! 'Kocanı Nasıl Öldürürsün'ün yazarı Crampton Brophy suçlu bulundu... 'Kocanı Nasıl Öldürürsün' adlı makale kaleme alan yazar Crampton Brophy, kocası Daniel Brophy'yi öldürmekten suçlu bulundu! Savcının ortaya attığı iddialar ise jüri heyetini şaşkına çevirdi.
28.05.2022 Dünya
Rus ordusunun öldüremediği adam! Ukrayna'da kardeşlerinin cesetleri ile diri diri gömüldü ama...
Rus ordusunun öldüremediği adam! Ukrayna'da kardeşlerinin cesetleri ile diri diri gömüldü ama... Ukrayna topraklarını işgal eden Rus ordusu binlerce sivilin ölümüne neden oldu. Rusya'nın harabeye çevirdiği ülkeden dehşete düşüren haberler gelmeye devam ediyor. Dizlerinin üzerine çökmüş gözleri bağlı üç Ukraynalı kardeş... Arkalarında bir Rus askeri... Susturucu takılmış bir silah... O kardeşlerin ikisi kafalarına sıkılan kurşunlarla infaz edildi, üçüncüsü ise ister şans deyin ister kader, küçücük bir detay sayesinde kurtuldu ve bugün yaşadıklarını dünyaya duyurmak istiyor. İşte savaşın korkunçluğunu tüm çıplaklığıyla gözler önüne seren bir hayatta kalma hikayesi...
18.05.2022 Dünya
Britney Spears hamile mi, sevgilisi Sam Asghari kimdir? Britney Spears kaç yaşında, kaç çocuğu var?
Britney Spears hamile mi, sevgilisi Sam Asghari kimdir? Britney Spears kaç yaşında, kaç çocuğu var? Britney Spears hamile mi? Sam Asghari ile birlikteliğini sürdüren Britney Spears, anne olmaya hazırlandığını açıkladı. Sam ve Jayden James adında iki çocuğu bulunan ünlü şarkıcı, nişanlısından ilk bebeğini kucağına alacak.
12.04.2022 Magazin
Koronavirüs yalanıyla inanılmaz dolandırıcılık! Bir aylık eşi altınları alıp kayıplara karıştı
Koronavirüs yalanıyla inanılmaz dolandırıcılık! Bir aylık eşi altınları alıp kayıplara karıştı Adana’da bir müteahhit 1 ay önce evlendiği eşi tarafından dolandırıldığını ileri sürdü. Eşine ‘Annem koronavirüse yakalandı. Eve gelme’ diye mesaj atan kadın, 150 bin lira değerindeki düğün altınlarını ve evdeki su ısıtıcısına varana kadar bütün eşyaları alıp eşi hakkında da ‘Beni darp etti’ diyerek suç duyurusunda bulunup kayıplara karıştı. Eşinden şikayetçi olan adam, şimdi kara kara ne yapacağını düşünüyor.
9.03.2022 Gündem
Şule belgeseli nedir, kimi anlatıyor? Şule Yüksel Şenler belgeseli TRT ekranlarında izleyiciyle buluşacak!
Şule belgeseli nedir, kimi anlatıyor? Şule Yüksel Şenler belgeseli TRT ekranlarında izleyiciyle buluşacak! Şule belgeseli nedir, kimi anlatıyor? Şule Yüksel Şenler’in mücadele dolu hayatını konu alan “ŞULE” belgeseli, Türk siyasi tarihine ‘Postmodern darbe’ olarak geçen 28 Şubat’ın yıl dönümünde televizyonda ilk kez bu akşam TRT ekranlarında izleyiciyle buluşacak.
28.02.2022 Gündem
Tansu Çiller parti mi kuruyor, siyasete dönüyor mu? Tansu yıllar kaç yılında başbakan oldu, siyaset kariyeri…
Tansu Çiller parti mi kuruyor, siyasete dönüyor mu? Tansu yıllar kaç yılında başbakan oldu, siyaset kariyeri… Eski Başbakanlardan Tansu Çiller, Türkiye gündemine ilişkin açıklamalarda bulunurken, son günlerde merak edilen “Tansu Çiller parti mi kuruyor?” sorusuna da yanıt verdi. Eski Başbakan Çiller, bir süredir gündemi meşgul eden iddialarla ilgili net konuştu. Şu an için bir parti kurma kararı almadığını belirten Çiller "Toplumu kucaklamak lazım. Bunu en iyi yapabilecek girişimin her tarafı kucaklayan bir merkez sağ oluşumu olacağını düşünüyorum. Bunun Türkiye’ye yeniden kazandırılması gerektiğine inanıyorum." diye konuştu.
28.02.2022 Gündem
Üniversitede cinsel istismar iddiası! Akademik kadro ikiye bölündü
Üniversitede cinsel istismar iddiası! Akademik kadro ikiye bölündü Uluslararası akademik camiada tanınmış isimlerin kadın öğrencilerine yönelik cinsel tacizleriyle ilgili suçlamalar gündemden düşmüyor. Son olarak sadece ABD'nin değil dünyanın en iyi üniversiteleri arasında ilk sıralarda yer alan Harvard Üniversitesi, böyle bir olaya sahne oldu. Üç kadın öğrencinin dile getirdiği suçlamalar mahkemeye taşınırken, okulun akademik kadrosu da ikiye bölündü. İşte tüm ayrıntılar...
12.02.2022 Dünya
Mide bulandıran olay! Yıllar sonra yanına gelen kızına içki içirip istismarda bulundu
Mide bulandıran olay! Yıllar sonra yanına gelen kızına içki içirip istismarda bulundu Bursa'da M.S.'nin. (43), kızı Z.S.’ye (20) içki içirip, cinsel istismarda bulunmak suçlamasıyla 2 yıldır tutuksuz yargılanığı davada karar çıktı. M.S. ile kızı arasında geçen telefon görüşme kayıtları ve mesajlaşmaların yer aldığı bilirkişi raporunu dikkate alan mahkeme heyeti, suçunu sabit gördüğü babayı, 'nitelikli cinsel istismar' suçundan 12 yıl hapis cezasına çarptırıp, tutuklanmasına karar verdi. M.S. adliyede gözaltına alınarak cezaevine gönderildi.
12.01.2022 Gündem
Burcu Kıratlı kararını verdi! Sinan Akçıl'a boşanma davası açıyor...
Burcu Kıratlı kararını verdi! Sinan Akçıl'a boşanma davası açıyor... Burcu Kıratlı, Sinan Akçıl’a boşanma davası açıyor. Önceki gün Hürriyet’e konuşan Akçıl, “Evden ayrıldım ama çözmeye çalışıyoruz. Evlilik çıkmazındayız” demişti.
12.01.2022 Magazin
Nafaka ile ilgili önemli açıklama! Eğer eşler sigortalı çalışıyorsa...
Nafaka ile ilgili önemli açıklama! Eğer eşler sigortalı çalışıyorsa... Boşanan eşler arasındaki nafaka davaları ile ilgili açıklama yapıldı. İki tarafın da sigortalı çalışması halinde gelir denkliğinin söz konusu olduğunu ve bundan dolayı da nafaka talebinin mahkeme tarafından dikkate alınmayacağı belirtildi.
22.12.2021 Yaşam