İBB’den YKS tercihleri için ücretsiz danışmanlık! İBB YKS tercih hizmeti nerelerde var? İBB tercih sistemi ekranı!
İBB’den YKS tercihleri için ücretsiz danışmanlık! İBB YKS tercih hizmeti nerelerde var? İBB tercih sistemi ekranı! İBB’den YKS tercihlerinde öğrencilere ücretsiz danışmanlık! İBB, Yükseköğretim Kurumları Sınavı tercihlerinde (YKS) gençlere tercih hizmeti veriyor. 20 Temmuz’dan itibaren İstanbul’un 22 meydanında kurulan tercih platformları ve gezici mobil araçla ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti verilecek. Meydanlara gelemeyenler için tercih hattı da oluşturuldu. Peki, İBB tercih hattı numarası kaç? İBB YKS tercih hizmeti nerelerde var? İBB tercih sistemi ekranı!
19.07.2022 Eğitim
Murat Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Rakibimiz villa yapmakla meşgulmüş!
Murat Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Rakibimiz villa yapmakla meşgulmüş! Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında projelerini anlattı. Kurum mevcut belediye yönetimini eleştirerek 'Depreme harcanan paranın 2 katı reklama harcamışlar.' ifadelerini kullandı. Kurum, İmamoğlu'nun mal varlığıyla ilgili iddialara da değindi.
26.03.2024 Gündem
Taksiciler Uber'i çileye dönüştürdü!
Taksiciler Uber'i çileye dönüştürdü! Dünyada konfor ve hız için tercih edilen Uber, İstanbul'da kuralları kendi yöntemleriyle delen taksiciler yüzünden çileye dönüştü.
4.04.2022 Gündem
Fiyatlar aylık 9.500 lira! Her yıl yüzde 30 zam geliyor, vergi yok ve...
Fiyatlar aylık 9.500 lira! Her yıl yüzde 30 zam geliyor, vergi yok ve... Fiyatlardaki fahiş artış tartışma konusu olmuştu, flaş zam açıklaması geldi. Aylık 9.500 liraya yükseldi. Her yıl yüzde 30 zam geliyor. Mal sahibi ve kiracı bu işi kendi arasında yapıyor. Fiyatlar her geçen gün artmaya devam ediyor. Vergi hariç her şey kiralayana ait. Yasal boşluk nedeniyle hiçbir suretle tahsil edilmiyor. Her ay binlerce lira kazanan ve yüzde 92'si kirada olan ticari taksilerin vergi ödemediği ortaya çıktı. Birleşik Taksi Şoförleri Derneği Başkanı Hüseyin Duman "Kiralamaya yönelik hiçbir vergi ödenmiyor. Galerici, mal sahibi ve kiracı bu işi kendi arasında yapıyor. Devlete bildirilmiyor" dedi.
7.09.2021 Ekonomi
İBB tercih danışma merkezleri nerelerde var? İBB YKS tercih danışma hattı ve İBB tercih çadırları!
İBB tercih danışma merkezleri nerelerde var? İBB YKS tercih danışma hattı ve İBB tercih çadırları! İBB, her yıl olduğu gibi bu yıl da üniversite tercihi yapacak gençlere ücretsiz danışmanlık hizmeti verecek. İstanbul’un 21 meydanında kurulan tercih platformları ve 2 mobil araçla, gençlere en doğru tercihi yapmaları için yardım edecek. Meydanlara gelemeyenlere de telefon hattıyla hizmet verecek. Peki, İBB tercih danışma merkezleri nerelerde var? İBB YKS tercih danışma hattı telefon numarası kaç? İBB YKS tercih danışma hattı ve İBB tercih çadırları!
29.07.2021 Eğitim
AKOM'dan son dakika kar yağışı açıklaması! Hafta sonu başlıyor
AKOM'dan son dakika kar yağışı açıklaması! Hafta sonu başlıyor İBB Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) dün İstanbul’da yoğun kar yağışının ardından bugün Şile, Darlık ve Ağva mevkilerinde 60-70 cm'ye ulaşan kar kalınlığı ölçüldüğünü açıkladı. Yarın sabah saatlerinde Marmara Bölgesi'nde karla karışık yağmur, yer yer kar yağışı beklendiği, hafta sonu sıcaklıkların artacağı duyuruldu.
17.02.2021 Gündem
Kar İstanbul'u ne zaman terk edecek?
Kar İstanbul'u ne zaman terk edecek? İstanbul'da etkili olan kar yağışı Anadolu Yakası'nın Karadeniz kıyısında ve İstanbul'un doğusunda görülmedi. Meteoroloji Mühendisleri Odası Bilim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Orhan Şen yaptığı açıklamada, “Şehir içerisinde kar 5-10 santimetre tuttu. Deniz kenarlarında ise düşük kaldı. Deniz karaya göre daha sıcak olduğu için Marmara’da 10-11 derece, Karadeniz’de ise 9-10 derece; bu sıcaklıktan dolayı deniz kenarlarında olan yerler; mesela Riva, Şile gibi alçak yerlerde tutmadı ama tepelerinde tuttu" dedi. Şen ayrıca, kar yağışının çarşamba günü etkisini kaybedeceğini söyledi.
16.02.2021 Yaşam
YKS İBB tercih robotu ve ALO Tercih Hattı! İBB YKS tercih danışma merkezleri nerede? İBB'den YKS tercihleri için destek!
YKS İBB tercih robotu ve ALO Tercih Hattı! İBB YKS tercih danışma merkezleri nerede? İBB'den YKS tercihleri için destek! YKS sonuçları açıklandı. Sonuçların açıklanmasının ardından binlerce aday üniversite tercihlerine odaklandı. Öğrenciler, yaşamlarına yön verecek, mesleklerini belirleyecek ilk adımı, yaptıkları bu tercihle atacak. Üniversiteli olmanın yolu doğru tercihten geçiyor. İBB, İstanbul’da Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) giren gençlere, ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti verecek. İstanbul’un 18 noktasına kurulacak İBB Tercih Danışma Merkezleri ile gençlerin, üniversite tercihlerini bilinçli ve doğru bir şekilde yapmalarına katkı sağlanacak. Peki, İBB YKS Tercih Danışma Merkezleri nerede? İşte İBB tercih robotu...
28.07.2020 Eğitim
İstanbul'da deniz çalıştayı
İstanbul'da deniz çalıştayı Haliç Tersanesi'nde düzenlenen çalıştayda konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu “Burası, Fatih Sultan Mehmet'in bize kadim İstanbul'u kazandırdığı zaferden iki yıl sonra kurulmasını sağladığı eserlerden biri"dedi.
11.12.2019 Siyaset
Kaçak öğrenci servisleriyle ilgili önemli uyarı!
Kaçak öğrenci servisleriyle ilgili önemli uyarı! İzmir'in Çiğli ilçesinde 3 yaşındaki Alperen Sakin'in kaçak bir servis aracının içerisinde unutularak hayatını kaybetmesinin üzerinden iki yıl geçti. İstanbul'da hostessiz ve yönetmeliğe uygun olmayan çok sayıda kaçak servis öğrencileri taşımaya devam ediyor. Kaçak çalıştıkları belirlenen sürücülerin araçları 60 gün trafikten men ediliyor ayrıca 5060 TL ceza kesiliyor. İstanbul Servis Odaları İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Hamza Öztürk velilere uyarılarda bulundu. Öztürk, "Veliler, taşıt kartını görmeden, yetki belgesini görmeden, hatta aracının kapısında, önünde L serisi plaka görmeden, çocuklarını asla teslim etmesinler, ödeme de yapmasınlar" dedi.
11.11.2019 Yaşam
Bahçeli'den yeni parti çıkışı: Selam vermeyene oy verilir mi?
Bahçeli'den yeni parti çıkışı: Selam vermeyene oy verilir mi? Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün akşam MHP’yi izleyen gazetecilerle yemekte bir araya geldi. Bahçeli yeni parti çalışmalarından kadın cinayetlerine kadar gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptı. Bahçeli, siyasetteki yeni parti girişimleri için "taş yerinde ağırdır" diyerek yerinde kalmaları ve mücadelelerini orada sürdürmelerinde ülke açısından fayda olduğunu söyledi.
12.09.2019 Siyaset
İstanbul'da ilk günün tanzim satışları belli oldu!
İstanbul'da ilk günün tanzim satışları belli oldu! İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), ilk günde tanzim satış noktalarından vatandaşlara 297,7 ton sebzeyi ulaştırdığını duyurdu. En çok domates satıldı.
12.02.2019 Ekonomi
İstanbul'da şok operasyon! 120 taksi her yerde aranıyor...
İstanbul'da şok operasyon! 120 taksi her yerde aranıyor... İstanbul’da turistleri dolandıran, sahte para veren, müşteri kabul etmeyen, kayıt dışı şoför çalışan 120 araç tespit edildi. Ekipler MOBESE kameraların yardımıyla belirlenen bir aracı Taksim’de suçüstü yakaladı. Araç şoförü “Aracın şoförü değilim, sahibi cezaevine girdi. Onun yerine çıkıyorum” dedi.
21.11.2018 Gündem
Bahçeli'den yeni ekonomik program ile ilgili flaş sözler
Bahçeli'den yeni ekonomik program ile ilgili flaş sözler MHP Genel Başkanı Bahçeli Kızılcahamam kampında yaptığı konuşmada 'Yeni ekonomik programda bahar havası çok uzak değil' dedi. Bahçeli Af teklifi ile ilgili olarak da 'Bir seferliğine 5 yıl ceza indirimi öneriyoruz' açıklamasını yaptı.
30.09.2018 Siyaset
İstanbul'da kar hazırlığı! Ekipler teyakkuzda
İstanbul'da kar hazırlığı! Ekipler teyakkuzda İBB, gece başlaması beklenen kar yağışı nedeniyle 7 bin personel ve bin 345 araç görevlendirdi
28.12.2016 Yaşam
İBB trafik durumunu canlı takip edebilmek için online uygulama geliştirildi!
İBB trafik durumunu canlı takip edebilmek için online uygulama geliştirildi! İBB trafik durumu internet sisteminden kontrol edilebilir bir sistem olmaya başlamıştır. İBB trafik durumu ile ilgili tüm bu bilgilere kısa sürede ulaşabilirler. Bu nedenle İBB trafik durumu oldukça merak edilen işlemlerden biridir.
29.09.2021 Gündem
Online İBB trafik durumunu kolayca öğrenebilirsiniz
Online İBB trafik durumunu kolayca öğrenebilirsiniz İBB trafik durumu alanında en güncel haberlere internet yolu ile ulaşabilirsiniz. Trafiğin büyük bir sorun haline geldiği İstanbul ilinde İBB trafik durumu ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. İBB trafik durumu hakkında detaylı bilgiler haberimizde!
29.09.2021 Gündem
İBB trafik durumunu internetten takip edebilir miyim?
İBB trafik durumunu internetten takip edebilir miyim? İBB trafik durumu hakkında bilgi sahibi olmak oldukça kolaydır. İBB trafik durumu hemen hemen her gün tam bir kaos ortamıdır. Bu nedenle İBB trafik durumunu takip etmek sürücüler için oldukça önemlidir.
29.09.2021 Gündem
İBB trafik durumu uygulaması ile köpülerdeki araç yoğunluğunu takip edin!
İBB trafik durumu uygulaması ile köpülerdeki araç yoğunluğunu takip edin! İBB trafik durumu uygulaması ile siz de kolaylıkla yoğunluğu tespit edebilirsiniz. İBB trafik durumu uygulaması canlı olarak internetten kullanılabiliyor. İBB trafik durumu uygulaması ile köprülerin yoğunluğunu da gözlemleyebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
İBB trafik durumunu internetten takip edebilirsiniz!
İBB trafik durumunu internetten takip edebilirsiniz! İnternet uygulamaları sayesinde İBB trafik durumunu anlık olarak takip etmeniz mümkündür. İBB trafik durumu hakkında bilgi sahibi olmak vatandaşları rahatlatan bir uygulamadır. İBB trafik durumunu bilen vatandaşlar gidecekleri güzergahı belirleyerek trafik yoğunluğuna takılmazlar.
29.09.2021 Gündem
İBB trafik durumu anlık canlı takip sistemi!
İBB trafik durumu anlık canlı takip sistemi! İstanbul’un güncel ve anlık trafik İBB trafik durumu uygulaması ile artık internette. Özellikle mobil olarak da kullanılabilen İBB trafik durumu uygulaması sayesinde nerede olunursa olunsun İstanbul’un anlık trafiği hakkında bilgi alınabiliyor. Bu yüzden de İstanbulluların son dönemlerde en çok kullandığı uygulamaların başında İBB trafik durumu uygulaması geliyor.
29.09.2021 Gündem
LYS sınav giriş yerleri açıklandı!
LYS sınav giriş yerleri açıklandı! 2016 LYS sınav giriş yerleri açıklandı. Binlerce öğrenci yarın gerçekleştirilecek olan LYS sınavında ter dökecek. 2016 LYS sınav giriş belgesi ve merak edilen tüm detaylar haberimizde...
17.06.2016 Eğitim
İBB trafik durumu yoğunluğunu canlı izle!
İBB trafik durumu yoğunluğunu canlı izle! İBB trafik durumu şehrin en büyük problemidir. Bu yüzden İBB trafik durumunu gösteren uygulamalar geliştirilmiştir. Böylelikle sürücülerin İBB trafik durumu hakkında anlık olarak bilgi sahibi olmaları amaçlanmıştır.
29.09.2021 Gündem
İBB trafik durumunu canlı gösteren internet uygulaması!
İBB trafik durumunu canlı gösteren internet uygulaması! İBB trafik durumunu internet üzerinden takip etmek mümkündür. İBB trafik durumunu canlı olarak gösteren yoğunluk haritaları belediyeye ait resmi internet sitesi üzerinden kullanıma sunulmuştur. Ayrıca İBB trafik durumunu gösteren mobil uygulamalar da geliştirilmiştir.
29.09.2021 Gündem
Boğaz köprülerinde İBB trafik durumu canlı takibi!
Boğaz köprülerinde İBB trafik durumu canlı takibi! İBB trafik durumu canlı olarak izlenebiliyor. İBB trafik durumunu kolayca takip edebilmek için uygulamalar gerçekleştirilmiştir. İBB trafik durumu hakkında bilgi sahibi olmak güzergah belirmede çok işimize yaramaktadır.
29.09.2021 Gündem