Gazete Vatan Logo

İBB trafik durumunu internetten takip edebilirsiniz!

İnternet uygulamaları sayesinde İBB trafik durumunu anlık olarak takip etmeniz mümkündür. İBB trafik durumu hakkında bilgi sahibi olmak vatandaşları rahatlatan bir uygulamadır. İBB trafik durumunu bilen vatandaşlar gidecekleri güzergahı belirleyerek trafik yoğunluğuna takılmazlar.

İBB trafik durumunu internetten takip edebilirsiniz!

Ülkemizde en büyük sorunlardan bir tanesi trafik sorunudur. Özellikle de İstanbul kentinde dünyanın her yerinde bilinmekte olan bu sorun oldukça yaygın bir şekilde bilinmektedir. İstanbul trafiği gün geçtikçe daha da artış göstermektedir. Çünkü gelişen teknoloji ile artan araç sayıları trafikte sorun yaratmaktadır. Artan bu trafik sorunu vatandaşlar için oldukça problem haline gelmektedir. Ve de yetkililerden bir çaresini bulmasını istemektedirler. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından İstanbul trafiği için bir çok farklı çözümler bulunmaya çalışılmıştır. Köprüler artmış otobanlar için hızlı geçiş sistemi yapılmıştır. Ama bu ne yazık ki çok bir çözüm haline gelmemiştir.

İBB TRAFİK DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Vatandaşlar gidecekleri yere saatler sonrasında varmaktadır. Vatandaşlar toplu taşıma araçlarını tercih etmedikleri için kendi araçları ile trafiğe çıkarak trafik daha da yoğun bir hale gelmektedir. Bu neden ile İstanbul trafiği durma noktasına gelebilmektedir. Bizler trafiğe çıkarken tereddüt yaşamaktayız. Acaba trafikte bekler miyim gideceğim yere saatinde ulaşır mıyım gibi sorular kafamızın hep bir bölümündedir. Bu neden ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul’da yaşamakta olan vatandaşlar için çok özel bir uygulama tasarlamıştır. Bu uygulamanın adı İBB trafik durumudur. Uygulama vatandaşlar arasında oldukça yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. Çünkü uygulama oldukça basit kullanışlı ve pratik bir uygulamadır. İBB trafik durumu dijital platform üzerinden internet yardımı ile hizmet vermektedir. İBB trafik durumu İstanbul’daki akan trafik sorununu minimum seviyeye getirmeye çalışmaktadır. Çünkü İBB trafik durum haritasına göre İstanbul’un güncel olarak trafik durumu hakkında bilgi vermektedir. Bu uygulamayı internetiniz olmadan kullanamazsınız. İnternet erişimi sağladığınız her yerden İBB trafik durumunu kullanabilirsiniz. İBB trafik durumu sayesinde vatandaşlar İstanbul trafiği hakkında sadece dakikalar içerisinde detaylı bir şekilde bilgi alabilmeyi sağlamaktadırlar. İBB trafik durumu teknolojik açıdan oldukça ilerlemiş bir uygulamadır. Çünkü İBB trafik durum uygulamasını bilgisayarınıza tabletinize ya da akıllı cep telefonunuza çok kolay ve pratik bir şekilde indirebilirsiniz. İstanbul’da yaşamakta olan vatandaşlar İBB trafik durum uygulamasını akıllı cep telefonlarına indirerek bu uygulama ile çok rahat bir şekilde İstanbul trafiğine çıkabilmektedir. Çünkü İBB trafik durumu ile vatandaşlar gidecekleri yer için gidilebilecek en alternatif yolu seçerek daha az bir süre de varmış olabiliyor. İBB trafik durumu trafiğin yoğun olduğu yerleri ve trafiğin az yoğun olduğu yerleri belirleyerek vatandaşları uyarmaktadır. Vatandaşlar da trafiğin yoğun olduğu yolları seçmeyip trafiğin az yoğun olduğu yolları tercih ederek daha kısa sürede gideceği yere ulaşım sağlıyor. Vatandaşlar İBB trafik durumunu internet üzerinden açarak İstanbul’da ki anlık trafiği detaylı bir şekilde bilgi sahibi olmaktadır. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete sunulan İBB trafik durumu vatandaşlar için oldukça kullanışlı bir uygulamadır. Vatandaşlar bu uygulamayı kullanarak trafik çilesinden kurtulma imkanı sağlar.

Haberin Devamı