İBB trafik durumu uygulaması trafik yoğunluğu hakkında bilgi veriyor!
İBB trafik durumu uygulaması trafik yoğunluğu hakkında bilgi veriyor! İBB’nin yeni uygulaması İBB trafik durumu uygulaması yoğun ilgi görüyor. İstanbullunun yoğun şekilde kullandığı İBB trafik durumu uygulaması kent trafiği hakkında anlık bilgi akışı sağlıyor. Pratik ara yüzü ve anlaşılır grafikleri ile İBB trafik durumu uygulaması kent trafiğinin çözümüne önemli katkı sağlıyor.
29.09.2021 Gündem
İBB trafik durumu uygulaması ile köpülerdeki araç yoğunluğunu takip edin!
İBB trafik durumu uygulaması ile köpülerdeki araç yoğunluğunu takip edin! İBB trafik durumu uygulaması ile siz de kolaylıkla yoğunluğu tespit edebilirsiniz. İBB trafik durumu uygulaması canlı olarak internetten kullanılabiliyor. İBB trafik durumu uygulaması ile köprülerin yoğunluğunu da gözlemleyebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
İBB trafik durumunu internetten takip edebilirsiniz!
İBB trafik durumunu internetten takip edebilirsiniz! İnternet uygulamaları sayesinde İBB trafik durumunu anlık olarak takip etmeniz mümkündür. İBB trafik durumu hakkında bilgi sahibi olmak vatandaşları rahatlatan bir uygulamadır. İBB trafik durumunu bilen vatandaşlar gidecekleri güzergahı belirleyerek trafik yoğunluğuna takılmazlar.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri