Gazete Vatan Logo

İBB trafik durumu anlık canlı takip sistemi!

İstanbul’un güncel ve anlık trafik İBB trafik durumu uygulaması ile artık internette. Özellikle mobil olarak da kullanılabilen İBB trafik durumu uygulaması sayesinde nerede olunursa olunsun İstanbul’un anlık trafiği hakkında bilgi alınabiliyor. Bu yüzden de İstanbulluların son dönemlerde en çok kullandığı uygulamaların başında İBB trafik durumu uygulaması geliyor.

İBB trafik durumu anlık canlı takip sistemi!

Türkiye’de trafik sorunu insanların günlük yaşamları içerisinde son derece önemli sorunlara ve aksaklıklara yol açıyor. Özellikle de insanların gün içerisinde ulaşım konusunda yoğun olarak tercih etmek durumunda kaldıkları karayollarındaki araç trafiği oldukça yüksek boyutlara ulaşıyor ki çoğu noktada trafik durma noktasına geliyor. Bu durum insanların gün içerisinde okuluna veya işine geç kalabilmesine neden olabildiği gibi oldukça yorucu bir trafik çilesi ile de karşı karşıya kalmasına yol açabiliyor. Bu yüzden de günümüz modern Türkiye’sinin en büyük, en kalabalık ve en gelişmiş kenti konumunda yer alan İstanbul trafiğindeki ciddi sorunlara yönelik olarak önemli çözüm uygulamaları gerçekleştiriliyor. Tüm Türkiye’deki karayolları üzerinde yer alan köprü ve otoyol ücretli geçiş gişeleri üzerinde kullanılmaya başlanan Hızlı Geçiş Sistemi, bu alanda Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile Karayolları Genel Müdürlüğü’nün önemli bir hizmetidir.

İBB TRAFİK DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Haberin Devamı

İstanbul’da çevre yolları üzerinde ve boğaz köprülerinde yer alan Hızlı Geçiş Sistemi ile bu geçiş gişelerinden kaynaklı trafik sıkışıklığının önemli ölçüde önüne geçilebilmesi sağlanabiliyor. Ancak bunun dışında da İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından bölgesel kapsamlı olarak uygulamalar gerçekleştiriliyor. Bu uygulamalardan birisi olarak da İBB trafik durumu uygulaması ön plana çıkıyor. Günümüz modern mobil ve akıllı teknolojilerinin etkin bir şekilde kullanılması sayesinde geliştirilen bu hizmetin faaliyete geçirilmesi ile birlikte İstanbul trafiği sanal ortama taşınıyor. Çünkü İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete açılan online İBB trafik durumu uygulaması üzerinden vatandaşların internet kolaylığında İstanbul’un her bölgesindeki güncel ve anlık trafik durumu hakkında bilgi alabilmesine olanak sağlıyor. Bu yüzden de günümüz modern İstanbul’unda vatandaşlar tarafından trafikte veya trafiğe çıkmadan önce İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete açılan online İBB trafik durumu oldukça yoğun ve sık bir şekilde kullanılmakta olan bir dijital trafik uygulaması hizmetidir.

Haberin Devamı

İstanbul gibi metropol bir kentin yüksek sayıdaki araç sayısından kaynaklı trafik sorununa yönelik olarak önemli bir çözüm sağlaması amacı ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından geliştirilen İBB trafik durumu hizmet uygulaması, İBB web TV hizmetinin önemli bir parçasıdır. İstanbul trafiğine ilişkin olarak internet altyapısı sayesinde anlık bilgi alabilme şansı veren İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin bu yenilikçi hizmet uygulaması İBB trafik durumu ile birlikte artık vatandaş, İstanbul’un gerçek zamanlı trafiğine ilişkin olarak her an güncel bilgilere sahip olabiliyor.

İstanbul haritası üzerinde gerçek zamanlı akış gerçekleştiren interaktif İBB trafik durumu uygulamasında haritadan İstanbul’un trafiğinin sıkışık olan noktaları ve açık olan noktalarını ayrıntılı bir şekilde öğrenebilme şansına sahip olunabiliyor. İstanbul trafiğinde olan veya İstanbul trafiğine çıkmayı planlayan kişilerin akıllı cihazlarından veya bilgisayarlarından İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin online İBB trafik durumu hizmet uygulamasını kullanarak, İstanbul’da sıkışık ve açık olan yollar hakkında bilgi alabilmesi mümkün hale geliyor.

Haberin Devamı