Adıyaman ve ilçelerini kazanan partiler 💥​ Adıyaman ilçe belediye başkanları hangi partiden? Besni, Çelikhan, Gerger, Gölbaşı, Kahta, Samsat, Sincik, Tut seçim sonuçları
Adıyaman ve ilçelerini kazanan partiler 💥​ Adıyaman ilçe belediye başkanları hangi partiden? Besni, Çelikhan, Gerger, Gölbaşı, Kahta, Samsat, Sincik, Tut seçim sonuçları Adıyaman seçim sonuçları ile birlikte Adıyaman Belediyesi hangi partide, Adıyaman Belediye başkanı kim oldu? Sorularına aranan yanıt dışında Adıyaman ilçe belediyelerini hangi partilerin aldığı da merak konusu oldu. Peki, Adıyaman ilçe belediye başkanları hangi partiden? İşte Adıyaman ve ilçelerini kazanan partiler…
2.04.2024 Gündem
61 milyon sandığa gidiyor... Söz sende Türkiye
61 milyon sandığa gidiyor... Söz sende Türkiye 5 yıl görev yapacak yerel yönetimlerin belirlenmesi için Türkiye bugün sandığa gidiyor. 61 milyon 441 bin 882 kayıtlı seçmenin oy kullanacağı bu seçimde 1 milyon 32 bin 610 genç ilk kez oy verecek.
31.03.2024 Gündem
Türkiye sandık başına gidiyor! Sonuçlar anbean gazetevatan.com'da olacak
Türkiye sandık başına gidiyor! Sonuçlar anbean gazetevatan.com'da olacak Türkiye yarın yerel yönetimlerde görev yapacak isimleri seçmek için sandığa gidiyor. Seçimlerde 81 il, 973 ilçe ve 390 beldede binlerce aday yarışacak. Yayın yasaklarının kalkmasının ardından en hızlı ve en ayrıntılı seçim sonuçları gazetevatan.com'da olacak...
30.03.2024 Gündem
AK Parti Şanlıurfa belediye başkan adayı kim oldu? 2024 AK Parti Şanlıurfa belediye başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül kimdir, nereli, kaç yaşında?
AK Parti Şanlıurfa belediye başkan adayı kim oldu? 2024 AK Parti Şanlıurfa belediye başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül kimdir, nereli, kaç yaşında? AK Parti Şanlıurfa Belediye Başkan adayı kim oldu, 2024 Şanlıurfa AK Parti Belediye Başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül kimdir? AK Parti Şanlıurfa Belediye Başkanı adayı belli oldu. ATO Kongre Salonu'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti belediye başkan adaylarını açıkladı. Peki, AK Parti Şanlıurfa Belediye Başkanı adayı Zeynel Abidin Beyazgül kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu?
18.01.2024 Gündem
Yüreğimize ateş düştü, 16 yıl sonra aynı acı... Şehitlerimizin isimleri belli oldu
Yüreğimize ateş düştü, 16 yıl sonra aynı acı... Şehitlerimizin isimleri belli oldu Türkiye şehitlerine ağlıyor. Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen kahramanlarımızın kimlikleri açıklandı. Piyade Sözleşmeli Er Kemal Batur, Piyade Uzman Çavuş Serkan Sayın, Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir, Piyade Sözleşmeli Er Emrullah Gülmez, Piyade Üsteğmen Gökhan Delen, Piyade Uzman Çavuş Hakan Gün, Piyade Uzman Çavuş Ahmet Köroğlu, İstihkam Sözleşmeli Er Muhammed Tunahan Evcin ve Sözleşmeli Er Murat Atar'ın ailelerine şehadet haberi verildi. Şehit olan 9 askerin cenazeleri, Şırnak’ta Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler’in katıldığı törenle memleketlerine uğurlandı.
13.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bahçeli seçim ittifakını konuştu! AK Parti'de 3 aşamalı yerel seçim planı
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bahçeli seçim ittifakını konuştu! AK Parti'de 3 aşamalı yerel seçim planı Yerel seçim tarihi yaklaşırken CNN Türk Ankara Temsilcisi Dicle Canova kulislerden son bilgileri paylaştı.. AK Parti'de 3 temel çalışmanın yapılacağını söyleyen Canova detayları da aktardı.
31.07.2023 Gündem
Bakan Kurum Zeytinburnu’nda gençlerle bir araya geldi
Bakan Kurum Zeytinburnu’nda gençlerle bir araya geldi Zeytinburnu Millet Bahçesi’nde gençlerle bir araya gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat kurum, "İstanbul'da 200 bin konutu, yerinde, gönüllü, hızlı dönüştüreceğiz. Bu sayede trafik sorununu çözeceğiz" dedi.
23.04.2023 Gündem
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi Kahramanmaraş'ta sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan son açıklamaya göre depremler; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlırurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 2 bin 921'e yükseldi.
7.02.2023 Gündem
Yoğun kar yağışı geliyor! Yeni dalga radarda göründü, Meteoroloji son dakika duyurdu, alarm seviyesine geçiliyor, günlerce....
Yoğun kar yağışı geliyor! Yeni dalga radarda göründü, Meteoroloji son dakika duyurdu, alarm seviyesine geçiliyor, günlerce.... Kuvvetli kar yağışı başlıyor. Son dakika kar uyarısı Meteoroloji tarafından yapıldı. MGM tarih ve saat vererek vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı. Yeni kar dalgası geliyor. İller tek tek açıklandı. Alarm seviyesine geçildi. Meteoroloji, ülkemizde beklenen yeni soğuk ve yağışlı hava sistemine karşı uyarı yayınladı. Son hava durumu raporuna göre İstanbul'da beklenen kar yağışı yarın başlayacak. Meteoroloji'nin 5 günlük hava durumu raporunda İstanbul'da yağışın kaç gün süreceği ve en kuvvetli gün olacağı gün açıklandı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya yaptığı açıklamada, “Meteoroloji Bölge Müdürlüğünün verilerine göre; 18 Mart Cuma günü İstanbul’da aralıklı ve yerel olarak kuvvetli kar sağanakları bekleniyor. Kar yağışlarının Cumartesi günü etkisini artırarak devam etmesi öngörülüyor. Dikkatli olalım, tedbiri elden bırakmayalım” dedi. AKOM tarafından yapılan açıklamada “Soğuk ve kar yağışlı havanın yeni hafta başına kadar etkili olması beklenirken, kuvvetli rüzgâr ve kar yağışı nedeni ile yaşanacak olumsuzluklara karşı hazırlıklı ve tedbirli olunması, mesai saatleri dışında nöbetçi personel görevlendirilmesi, AKOM tarafından yapılacak uyarılar doğrultusunda yollarda gerekli müdahalenin yapılması önem arz etmektedir.” denildi.
17.03.2022 Gündem
Orman yangınlarında son dakika gelişmesi! Aydın, Manavgat, Bodrum, Milas, Marmaris, Denizli, Hatay, Çanakkale, Isparta, Kütahya, Hatay, Manisa ve Balıkesir'de son durum...
Orman yangınlarında son dakika gelişmesi! Aydın, Manavgat, Bodrum, Milas, Marmaris, Denizli, Hatay, Çanakkale, Isparta, Kütahya, Hatay, Manisa ve Balıkesir'de son durum... Türkiye'de peş peşe çıkan orman yangınlarında bir hafta doldu. Şimdiye kadar 38 ilde çıkan 174 yangının 167 tanesi söndürüldü. Marmaris'te devam eden yangında, TOMA'lar yerleşim yerline 80 metre kala yangını söndürdü. Hatay'ın Dörtyol ilçesinde orman yangını çıktı. Bölgeye sevk edilen ekipler, yangına müdahale ediyor. Manavgat'ın Kızıldağ Mahallesi'nde yoğunlaşan orman yangınına havadan ve karadan müdahale sürüyor. İşte çıkan yangınlardaki mücadelede son durum...
4.08.2021 Gündem
Türkiye'yi yasa boğan orman yangınlarında son durum! Alevler mahalleyi sardı... Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras: Artık ne yapacağımızı şaşırdık...
Türkiye'yi yasa boğan orman yangınlarında son durum! Alevler mahalleyi sardı... Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras: Artık ne yapacağımızı şaşırdık... Türkiye'nin ciğerleri yanıyor. Kahreden haberler Muğla'dan peş peşe geldi. Bodrum ilçesinde Gökpınar, Aşağı Mazı ve Yukarı Mazı mahallerinde yanan çam ağaçlarının yola devrilmesi ve kaya parçalarını sürüklemesi nedeniyle zaman zaman ulaşım sağlanamıyor. Manavgat ve Gündoğmuş dışındaki yerlerde yangın kontrol altına alındı. Milas ilçesindeki yangın rüzgarın etkisiyle Çökertme, Bozolan, Fesleğen, Gökbel ve Türkevleri mahallelerine sıçradı. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras "Artık ne yapacağımızı şaşırdık. Bizim şu anda yapabileceğimiz tek şey meskun mahalleri korumak." dedi ve Çökertme Mahallesi'ndeki yangına dikkat çekti. İşte Bodrum, Manavgat, Marmaris ve Milas'ta devam eden yangınlarda son durum...
2.08.2021 Gündem
Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı!İki değişiklik var...
Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı!İki değişiklik var... Milyonlarca memur bekliyordu. Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı kararda 2006 yılında Bakanlar Kurulu kararı ile yürürlüğe konulan Devlet Memurlarına Ödenecek Zam ve Tazminatlara İlişkin Karar ve eki cetvellerin uygulanacağı belirtildi. Kararda zam ve tazminatların ödenmesine esas olmak üzere;karar ve eki cetvellerin uygulanmasından doğacak her türlü sorunu çözüme bağlamaya, uygulamayı yönlendirmeye ve uygulama birliğini sağlamaya; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Strateji ve Bütçe Başkanlığının görüşü üzerine, Hazine ve Maliye Bakanlığı yetkilidir. Karar 1 Ocak 2020'den itibaren geçerli.
Türkiye şehitlerini son yolculuğa uğurladı!
Türkiye şehitlerini son yolculuğa uğurladı! İdlib'deki hain saldırıda 33 askerimiz şehit oldu. Şehit askerlerimiz memleketlerinde son yolculuklarına uğurlandı. Törenlere binlerce kişi katıldı. Şehit Uzman Onbaşı Emre Baysal için Pendik'te bulunan 15 Temmuz Şehitler Camii'nde tören düzenlendi. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı. Törende konuşan Erdoğan "Şehitler Tepesi boş kalmayacak" dedi.
29.02.2020 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert sözler: Sesin çıkmıyor yazıklar olsun!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert sözler: Sesin çıkmıyor yazıklar olsun! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu.Erdoğan, ABD'nin açıkladığı 'Yüzyılın Anlaşması' planına tepki göstererek "İslam dünyasındaki ülkelerin tavırlarına baktığımızda ben halimize acıyorum. Başta Suudi Arabistan, sesin çıkmıyor, ne zaman çıkacak?" ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'nin tek taraflı Ortadoğu planına yönelik yaptığı açıklamada, "Kudüs kırmızı çizgimizdir. Planı asla tanımıyor ve kabul etmiyoruz" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye tarihinin en hızlı ve etkili afete müdahalesini göğsümü gere gere söylüyorum bu depremde yürütmüştür" ifadelerini kullandı.
31.01.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan o isimlere ödül!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan o isimlere ödül! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde en fazla oy alan ilk beş sıradaki büyükşehir, il, ilçe, belde belediye başkanlarına ödül verecek.
28.04.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ciddi yanılma yaşayacaklar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ciddi yanılma yaşayacaklar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Meydanların diline baktığımızda, bu seçimde çok ciddi bir yanılmayı anket şirketleri yaşayacak. Gerçek anketi pazar akşamı göreceğiz' dedi.
28.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bundan böyle hiçbir güç...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bundan böyle hiçbir güç... Van'da halka hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Buradan ilan ediyorum' deyip "Bundan böyle hiçbir güç Türkiye’yi ekonomide altyapı da geldiği seviyenin gerisine düşüremeyecektir." dedi. Erdoğan ayrıca "Ülkemizde küçükbaş hayvan yetiştiriciliğini teşvik etmek için yeni bir destek programını hayata geçiriyoruz." diyerek müjdeyi verdi.
26.03.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çok sert tepki: Temelsiz bu adam!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çok sert tepki: Temelsiz bu adam! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Beylikdüzü'nde vatandaşlara seslendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "31 Mart itibariyle Beylikdüzü’nde 5 yıllık fetret dönemine artık bir son vereceğinize inanıyorum" dedi. HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli'nin sözlerini eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye'de Kürdistan diye bir bölge var mı? Sezai Temelli denilen, temelsiz bu adam, Kürt de değil ama benim Kürt kardeşlerimi istismar ediyor" diye konuştu.
12.03.2019 Gündem
YSK kararları Resmi Gazete’de yayımlandı
YSK kararları Resmi Gazete’de yayımlandı Yüksek Seçim Kurulu (YSK), mahalli idareler seçimlerinde uyulacak esasların belirlendiği 3 yeni karar yayımladı.
27.12.2018 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İstanbul için özel çalışma
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İstanbul için özel çalışma Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptırılan anketler, profil araştırmaları ve kendisine sunulan raporlar üzerinde ‘en doğru aday’ı belirlemeye çalışırken, en fazla mesaiyi İstanbul adayları için harcıyor.
16.11.2018 Siyaset
Tüm Türkiye İsrail'e tepki için sokaklara döküldü!
Tüm Türkiye İsrail'e tepki için sokaklara döküldü! Türkiye'de bir çok ilde bir araya gelen yüzlerce kişi, Filistin bayraklarıyla yürüyerek İsrail'e tepki gösterdi.
15.05.2018 Yaşam
Son Dakika: YSK'dan seçim açıklaması
Son Dakika: YSK'dan seçim açıklaması Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçiminde aday olmak için görevinden ayrılacaklar, emeklilik veya ayrılma dilekçelerini 26 Nisan'a kadar verecek. YSK, seçim çevreleri ve çıkaracağı milletvekili sayısının tespitinde, Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi'nden alınan 2017 nüfus bilgilerini kullanacak.
21.04.2018 Siyaset
Demokrasi nöbeti devam ediyor
Demokrasi nöbeti devam ediyor 15 Temmuz kalkışmasıyla başlayan ‘demokrasi nöbetleri’ Türkiye’nin dört bir yanında sürüyor
29.09.2021 Gündem
Teşkilata ‘Morali yükseltin’ talimatı
Teşkilata ‘Morali yükseltin’ talimatı Ak Parti’de üst üste yapılan toplantılarda teşkilata “Halkı koalisyona hazırlayın” denilirken, olası bir erken seçim için de hazırlıkların sürdürülmesi istendi Ak Parti, 7 Haziran seçimleri sonrasında parti tabanındaki moralsizliğin giderilmesi ve yeniden teşkilatların moral kazanabilmesi amacıyla yaklaşan ramazanda seferberlik başlatacak...
29.09.2021 Gündem
Ankara’da vekalet dönemi başlıyor
Ankara’da vekalet dönemi başlıyor MİT Müsteşarı Fidan'ın sürprizi ile başlayan istifa furyası dün zirveye ulaştı.
29.09.2021 Gündem