Gazete Vatan Logo

Sayısal Loto çekilişi sonuçlandı! (15 Temmuz 2017)

Sayısal Loto oyununda bugün bin 79’uncu hafta çekilişi gerçekleştirildi. Yapılan çekilişe göre kazandıran numaralar; "06-07-11-22-41-42" olarak açıklandı. Sayısal Loto çekilişinde bu hafta 6 bilen çıkmadı.

Sayısal Loto çekilişi sonuçlandı! (15 Temmuz 2017)

Sayısal loto çekişi sonuçları açıklandı. Sayısal Loto çekilişine göre kazandıran numaralar; "06-07-11-22-41-42" olarak açıklandı. Sayısal Loto çekilişinde geçen hafta 6 bilerek büyük ikramiye almaya hak kazanan talihlilerin Gaziantep ve İstanbul’dan kupon yatırdıkları tespit edildi.

Büyük ikramiye dışında Sayısal Loto çekilişi sonucunda 5 bilen 231 talihli 3 bin 715 lira 25 kuruş, 4 bilen 13 bin 997 talihli 45 lira 95 kuruş ve 3 bilen 171 bin 893 talihli de 10 lira 60 kuruş almaya hak kazandı. Çekiliş ile kazanan talihlilere toplamda 8 milyon 818 bin 340 lira 60 kuruş ikramiye dağıtımı yapıldı. Elde edilen hasılattan 2 milyon 131 bin 488 lira KDV olarak kamuya aktarıldı. Şans Oyunları Vergisi olarak da 1 milyon 191 bin 203 lira 98 kuruş aktarım gerçekleştirildi.

SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıdaki link bilgilendirme amaçlıdır.

SAYISAL LOTO İKRAMİYELERİ NEREDEN ALINIR?

Sayısal Loto çekilişi sonucunda 3 bilen, 4 bilen, 5 bilen ve 6 bilen talihliler ikramiye almaya hak kazanır. Çekiliş sonucunda;

Haberin Devamı

3 bilen ve 4 bilen talihliler loto bayilerinden,

5 bilen talihliler loto bayileri ve Milli Piyango İdaresi şubelerinden,

6 bilen talihliler ise Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nden ikramiyelerini alabilirler.

SAYISAL LOTO’DA EN ÇOK ÇIKAN RAKAMLAR NELERDİR?

1079. hafta çekilişi gerçekleştirilecek olan Sayısal Loto oyununda şimdiye kadar çıkan sayılara bakıldığında en çok kazandıran 5 rakam 18, 21, 36, 38 ve 40

Sayısal Loto çekilişleri sonucunda en az çıkan rakamlar ise; 33, 37, 43 ve 45’tir.

SAYISAL LOTO OYNARKEN BİLİNMESİ GEREKENLER

Sayısal Loto çekilişlerine 18 yaşından küçük olanlar katılamazlar. Katılmış ve ikramiye kazanmış olsalar bile ikramiye verilmez. Sayısal Loto kuponlarındaki kolonları işaretlenirken dik olarak işaretlenmelidir ve işaretlemeler kırmızı kalem ile yapılmamalıdır. Kupon doldurulduktan sonra eğer iptal edilmek istenirse kuponun altında yer alan iptal kutucuğunun işaretlenmesi yeterlidir. İptal kutucuğu işaretlenmezse kolon makine tarafından oynanmış olarak kabul edilir. Sayısal Loto kuponları, aşırı ısınmaya karşı korunmalıdır. Aksi halde biletin yapısında bozulmalar meydana gelebilir.

Haberin Devamı

Sayısal Loto çekilişlerine katılım için bir sınır yoktur. İstenilen sayıda kolon doldurularak çekilişe katılınabilir. Sistem tarafından kabul edilmeyen sahte biletler ile tahrif edilen, yırtılan biletler için ödeme yapılmaz. Kuponun sizde olması bilet ile kazanılan ikramiyenin talep edilme hakkını size vermez. Sayısal Loto kuponlarının arka yüzüne ad ve soyad yazılarak imza atılması gereklidir. İkramiye kazanılması durumunda, bu işlem ispat için delil niteliğinde olacaktır. İkramiye kazanan talihlilere Milli Piyango İdaresi tarafından da biletin arka yüzüne ad ve soyad yazdırılıp imza attırılır.

Sayısal Loto çekilişi sonucunda talihlilere verilecek olan ikramiyelerin süreleri Milli Piyango İdaresi tarafından belirlenir. İkramiye kazanan kişilerin bir yıl içinde ikramiyelerini ilgili yerden alması gereklidir. Bir yıl sonunda alınmamış olan ikramiyeler zaman aşımına uğrar. Zaman aşımına uğrayan ikramiyeler için de ödeme yapılmaz. Bu ikramiye tutarları da Milli Piyango İdaresi’ne gelir olarak kayıt edilir. Sayısal Loto çekilişi sonucunda 6 bilen çıkmazsa ikramiye bir sonraki haftaya devreder. Toplamda üç devir sonrasında dördüncü haftada da 6 bilen çıkmazsa ikramiye 5 bilen talihlilere dağıtılır. Çekiliş sonucunda 5 bilen de çıkmazsa ikramiye 4 bilenler arasında dağıtılır. Milli Piyango biletleri, Milli Piyango İdaresi tarafından yetki verilen yerlerden alınmalıdır. Yetki verilmemiş olan yerlerden ya da kişilerden alınacak biletlere ikramiye ödemesi yapılmaz.

Haberin Devamı