Mpi

Mpi

Son dakika mpi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mpi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mpi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mpi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mpi gelişmeleri de dahil olmak üzere 470 mpi haberi bulunmuştur. Tüm mpi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Milli Piyango 23 Nisan 2024 çekilişi: 23 Nisan MPİ çekilişi saat kaçta? Bilet sorgulama ekranı
Milli Piyango 23 Nisan 2024 çekilişi: 23 Nisan MPİ çekilişi saat kaçta? Bilet sorgulama ekranı Milli Piyango 23 Nisan 2024 çekilişinde büyük ikramiye 80 milyon TL. Talihli adayları büyük ikramiyenin sahibi olmak için biletlerini kontrol etmeye başladı. İşte Milli Piyango 23 Nisan çekilişi bilet fiyatları, çekiliş saati ve sonuçlar ile ilgili merak edilenler.
23.04.2024 Gündem
Milli Piyango 2024 yılbaşı çekilişi son iki rakam ne kadar ikramiye verdi? 2024 MPİ son 2 rakam ikramiyesi kaç TL?
Milli Piyango 2024 yılbaşı çekilişi son iki rakam ne kadar ikramiye verdi? 2024 MPİ son 2 rakam ikramiyesi kaç TL? Heyecan giderek artıyor. Milli Piyango 2024 yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye 400 milyon TL oldu. Milli Piyango'da son 2 rakamı bilenlerin alacağı ikramiye de merak konusu oldu. Peki MPİ son 2 rakam ne oldu, ikramiyesi ne kadar?
31.12.2023 Ekonomi
2024 Milli Piyango yılbaşı 400 bin TL teselli ikramiyesi isabet eden numaralar: 63 teselli ikramiyesi nedir? Teselli ikramiyesi ne demek?
2024 Milli Piyango yılbaşı 400 bin TL teselli ikramiyesi isabet eden numaralar: 63 teselli ikramiyesi nedir? Teselli ikramiyesi ne demek? 2024 Milli Piyango Yılbaşı çekilişinde 63 Teselli İkramiyesi ikramiyesi dağıtılacak. Teselli ikramiyesi, büyük ikramiyeyi kazanan numara yalnızca tek bir rakamla farklı olan bir bilete sahip olan kişilerin almaya hak kazandığı ikramiyedir. Büyük ikramiye heyecanı ile ''Milli Piyango teselli ikramiyesi ne kadar, kaç TL?'' sorusu yöneltiliyor. Peki Teselli ikramiyesi nedir, kimlere verilir?
31.12.2023 Ekonomi
Yarım bilete ne kadar para çıkar? 2024 Milli Piyango yılbaşı çekilişinde yarım bilete ne veriyor? İşte ikramiyeler
Yarım bilete ne kadar para çıkar? 2024 Milli Piyango yılbaşı çekilişinde yarım bilete ne veriyor? İşte ikramiyeler 2024 Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi için geri sayım başladı. 31 Aralık 2023'te saat 18:30'da başlayacak ve canlı yayınlanacak çekiliş bilet sahibi vatandaşların gündemine yer aldı. Büyük ikramiyenin 400 milyon TL olduğu yılbaşı öze çekilişinde yarım bilete ne kadar para çıkar merak ediliyor.
31.12.2023 Ekonomi
Fsı Motor Nedir? Fsı Motorun Özellikleri Nelerdir?
Fsı Motor Nedir? Fsı Motorun Özellikleri Nelerdir? FSI motorun ne olduğu, özellikleri ve üretim teknolojisi merak konusu olmaktadır. FSI motor, Hitler motor olarak tanımlanan 1.6 lt. kapasiteli standart Atmosferik motora alternatif olarak geliştirilmiştir. MPI Atmosferik VW motora oranla daha düşük tüketimli emisyon değerlerine sahip motorlar geliştirebilmek amacıyla üretilmiş bulunmaktadır. FSI motorlar ileri teknoloji ürünleri olarak geliştirilmiş bulunmaktadır. Ancak FSI motor Türkiye’ de beklendiği kadar destek bulamamaktadır. Nedeni ise FSI motorun LPG desteği bulunmamasıdır.
3.06.2023 Gündem
Mpı Motor Nedir, Ne İşe Yarar? Mpı Motor Özellikleri Nelerdir?
Mpı Motor Nedir, Ne İşe Yarar? Mpı Motor Özellikleri Nelerdir? Çok noktadan yakıt enjeksiyonuna sahip olan motorlar MPI motor olarak ifade edilmektedir. Bu sistem özellikle motorların çok daha güçlü bir performans göstermesi noktasında etkin bir senkronize sağlar. Araçların emme manifolduna bağlı 4 yakıt enjektörü bulunur. ECU’dan gelen yakıt sinyallerine bağlı olarak yakıtı emme manifolduna göndermektedir.
2.06.2023 Gündem
Araba satışında büyük oyun! 300 bin lira fiyat farkı koyuyorlar
Araba satışında büyük oyun! 300 bin lira fiyat farkı koyuyorlar Yeni yılla birlikte ilan sitelerine konulan ikinci el görünümlü sıfır araçların sayısı arttı. Bayilerde bulunamayan birçok sıfır otomobil ‘1001 kilometre’ bilgisi ile ederinin 200-300 bin TL üzerine ilan sitelerinde yer buldu. Şahısların yılda 3 adet olan ikinci el satış limitinin 1 Ocak’ta yenilendiğini hatırlatan uzmanlar, söz konusu artışta bu işi ticaret haline getiren kişilerin etkili olduğunu vurguladı. Galerilerin de şahıslar üzerinden satış yaptığı iddialar arasında.
23.01.2023 Ekonomi
Takvim Gazetesi Carrefoursa Akbank çekiliş sonuçları 2022! 3000 TL Carrefoursa çekiliş sonuçları açıklandı mı? Asil ve yedek liste Takvim gazetesi çekiliş sonuçları sorgulama!
Takvim Gazetesi Carrefoursa Akbank çekiliş sonuçları 2022! 3000 TL Carrefoursa çekiliş sonuçları açıklandı mı? Asil ve yedek liste Takvim gazetesi çekiliş sonuçları sorgulama! Takvim Gazetesi 15 Aralık çekiliş sonuçları açıklanma tarihi sorgulaması başladı. 3.000 TL değerinde CarrefourSA çekilişi sonuçları merak ediliyor. Juzdan’a giriş yaparak 1 çekiliş hakkı 30 Kasım’a kadar her gün giriş yaparak toplamda 31 adet daha çekiliş hakkı ile elde edilen çekilişin sonuçları hakkında yapılan araştırmalar arttı. Peki, Takvim Gazetesi Carrefoursa çekiliş sonuçları açıklandı mı, Carrefoursa çekiliş sonuçları nasıl sorgulanır? 15 Aralık Takvim Gazetesi Carrefoursa çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak, asil liste belli oldu mu?
16.12.2022 Ekonomi
Matrah güncelleme 90’ın üzeri modelde fiyatı düşürecek
Matrah güncelleme 90’ın üzeri modelde fiyatı düşürecek Otomobil satışlarında matrah düzenlemesi Resmi Gazete yayınlandı. 90 üzerinde modelin fiyatı gerileyecek
25.11.2022 Otomobil
Araçlarda ÖTV matrahı! Araç fiyatları ne olacak, artacak mı, ne kadar düşecek? ÖTV matrah düzenlemesi nedir?
Araçlarda ÖTV matrahı! Araç fiyatları ne olacak, artacak mı, ne kadar düşecek? ÖTV matrah düzenlemesi nedir? ÖTV matrah düzenlemesi yapıldı. 13 Ocak 2022 tarihinde yapılan matrah düzenlemesi yeniden güncellendi. Düzenlemeyle bazı otomobillerin fiyatları 100 bin liraya yakın düşüşler yaşadı. Satış fiyatı 594 bin 723 liranın altında olan otomobillerde matrah değişmiş oldu. Peki, Araç fiyatları ne olacak, artacak mı, ne kadar düşecek? İşte Araç matrah düzenlemesi…
24.11.2022 Ekonomi
Toyota fiyat listesi! Otomobil ÖTV matrah düzenlemesiyle araç fiyatları ve ÖTV matrahları
Toyota fiyat listesi! Otomobil ÖTV matrah düzenlemesiyle araç fiyatları ve ÖTV matrahları Otomobillerde ÖTV matrahlarının belirlenmesinde değişikliğe gidildi. Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren değişikliğe göre, matrah alt limiti 120 bin liradan 184 bin liraya yükseltildi. Peki, Toyota fiyat listesi belli oldu mu, Otomobil ÖTV matrah düzenlemesiyle araç fiyatları ne oldu?
24.11.2022 Ekonomi
Sıfır araba ve ikinci el araba alacaklara kötü haber! Yeni zam dalgası! Böylesi görülmedi kriz...
Sıfır araba ve ikinci el araba alacaklara kötü haber! Yeni zam dalgası! Böylesi görülmedi kriz... Sıfır araba ve ikinci el araba fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Sıfır araba ve ikinci el araba fiyatlarına zam geliyor. Araba fiyatlarını arttıran en büyük sebep tedarik krizi olarak görülüyor. Bunun yanında Ukrayna ve Rusya arasındaki kriz ve nikel bulma sorunu fiyatları tırmandırıyor. Araba fiyatlarında zam dalgası başladı. Markalar yüzde 5 zamlı fiyatlarını peş peşe açıkladı. Önümüzdeki ay itibarıyla da yeni zamların geleceği ifade ediliyor. Sıfır araba fiyatlarındaki artış ikinci el araba fiyatlarını da olumsuz etkiliyor. Piyasasının uzun süredir durgun olan ikinci el araba pazarı yeni zam dalgasıyla hareketlenecek. İşte sıfır araba ve ikinci el araba fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm gelişmeler...
28.03.2022 Ekonomi
Sıfır araba fiyatları ne kadar oldu? İşte Mart ayının en ucuz araba fiyatları 2022!
Sıfır araba fiyatları ne kadar oldu? İşte Mart ayının en ucuz araba fiyatları 2022! Türkiye'de 2022 yılında satılan en ucuz sıfır otomobiller araç satın almak isteyenlerin araştırdığı konuların başında geliyor. Sıfır otomobil sahibi olmak isteyenlerin güncel fiyatları merak ediyor. 2022 yılı Mart ayında sıfır araçlara gelen 50 bin TL'lere varan zamlar ikinci el piyasasında da artışa neden oldu. Galerilerde araç fiyat listeleri de güncellendi. En uygun fiyatlı 2022 model otomobiller pek çok kişinin gündeminde. Peki, Sıfır araba fiyatları ne oldu? En ucuz sıfır araba fiyatlarında son durum ne? İşte marka marka sıfır araba fiyatları ve en ucuzundan en pahalısına güncel En ucuz araba fiyatları…
21.03.2022 Ekonomi
Araba alacaklara güzel haber! ÖTV'siz satılıyor
Araba alacaklara güzel haber! ÖTV'siz satılıyor Araba almak isteyenleri ilgilendiren son dakika gelişmesi! ÖTV indiriminden yararlanıp araba almak isteyenlere büyük fırsat. Araba fiyatlarındaki yükseliş devam ederken engelli vatandaşlara sağlanan kolaylıkla birlikte onlarca model mevcut fiyatından çok daha ucuza alınabiliyor. ÖTV'siz olarak engelli bireylerin alabileceği araçlarda bayi satış fiyatı sınırı 2022 yılı için 450 bin 500 lira oldu. Otomobil fiyatları 2021 yılının gelmesiyle birlikte yine artış yaşadı. Yeni modellerin satışa çıkmasına paralel olarak fiyatlarda yüzde 10-15 aralığında yükseliş gerçekleşti.
25.01.2022 Ekonomi
Yeni ÖTV düzenlemesi 2022 neler getiriyor? Yeni ÖTV düzenlemesiyle 2. el araçlarda indirim olacak mı? ÖTV indirimi olan araçlar 2022!
Yeni ÖTV düzenlemesi 2022 neler getiriyor? Yeni ÖTV düzenlemesiyle 2. el araçlarda indirim olacak mı? ÖTV indirimi olan araçlar 2022! Otomotivde ÖTV düzenlemesini içeren Cumhurbaşkanı kararı Resmi Gazetede yayımlandı. 2022 yılında sıfır araç alımında uygulanacak matrah limitleri değiştirildi. 1600 silindire kadar olan araçlarda vergi dilimi Cumhurbaşkanı Kararı ile 3'ten 5'e çıkarıldı. Peki, Yeni ÖTV düzenlemesi 2022 neler getiriyor? Yeni ÖTV düzenlemesiyle 2. el araçlarda indirim olacak mı? ÖTV indirimi olan araçlar 2022!
17.01.2022 Ekonomi
ÖTV vergi matrahı! ÖTV düzenlemesi 2022 araç fiyatları ne oldu?
ÖTV vergi matrahı! ÖTV düzenlemesi 2022 araç fiyatları ne oldu? ÖTV düzenlemesi 2022 araç fiyatları merak ediliyor. 2022 yılında sıfır araç alımında uygulanacak matrah limitleri değiştirildi. 1600 silindire kadar olan araçlarda vergi dilimi 3'ten 5'e çıkarıldı. İşte ÖTV düzenlemesi sonrası 2022 araç fiyatları...
13.01.2022 Gündem
Hyundai fiyat listesi 2022! ÖTV indirimi sonrası araç fiyatları 2022 ne kadar oldu, ÖTV indirimi 2022 hangi araçlar için geçerli?
Hyundai fiyat listesi 2022! ÖTV indirimi sonrası araç fiyatları 2022 ne kadar oldu, ÖTV indirimi 2022 hangi araçlar için geçerli? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan karara göre, Motor 1600 santimetre küp (cm3) geçmeyenler için yüzde 45, 50, 80 şeklinde üç farklı dilimde uygulanan Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) oranlarına ara kademeler eklendi. ÖTV matrahı 120 bin lirayı aşmayan otomobiller yüzde 45'lik vergi oranı diliminde yer alacak. Peki, ÖTV indirimi 2022 hangi araçlar için geçerli? ÖTV sonrası Hyundai fiyat listesi 2022 nedir?
13.01.2022 Ekonomi
Milli Piyango çekiliş sonuçları 2022 sorgulama ekranı! MP bilet sonuçları tam liste ile yılbaşı çekilişi sonuçları 2022!
Milli Piyango çekiliş sonuçları 2022 sorgulama ekranı! MP bilet sonuçları tam liste ile yılbaşı çekilişi sonuçları 2022! Milli Piyango sonucu sorgulama süreci devam ediyor. Büyük ikramiyenin çıktığı rakamlar belli oldu. Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi 31 Aralık gecesi tamamlandı ve sonuçlar resmi sitede yayınlandı. Sonuçların belli olmasıyla Milli Piyango 2022 yılbaşı çekilişi sorgulama ekranı yoğun bir şekilde ziyaret ediliyor. İşte yılbaşı çekiliş sonuçları sorgulama ekranı ve milli piyango kazanan numaralar sıralı ve liste…
1.01.2022 Gündem
En ucuz sıfır araba ne kadar? 2021 yılında satılan en ucuz sıfır otomobiller listesi!
En ucuz sıfır araba ne kadar? 2021 yılında satılan en ucuz sıfır otomobiller listesi! Araç sahibi olmak isteyenler, 2021’in sonuna yaklaşırken güncel araba fiyatlarını araştırmaya başladı. Yeni yılla birlikte otomobillerde fiyat artışı beklentisi nedeniyle pek çok kişi 2022 öncesinde araç fiyatlarını merak ediyor. Otomobil firmalarından da 2022 yılı için özel araç satış kampanyaları gelmeye başladı. Peki, En ucuz sıfır araba ne kadar? Araba fiyatları düştü mü, yükseldi mi? İşte 2021 yılında satılan en ucuz sıfır otomobiller listesi!
2.12.2021 Ekonomi
Yeni Polo'nun fiyatı açıklandı!
Yeni Polo'nun fiyatı açıklandı! Bugüne kadar 20 milyondan fazla satış adedine ulaşan Polo, altıncı jenerasyonun makyajlı versiyonuyla satışa çıkıyor.
24.09.2021 Otomobil
Yerli Hyundai SUV 201.9 bin TL’den geldi!
Yerli Hyundai SUV 201.9 bin TL’den geldi! Hyundai Assan İzmit Fabrikası’nda üretimi başlayan üçüncü model olan BAYON yollara çıktı. Aracın yerlilik oranı yüzde 60'ın üzerinde bulunuyor.
5.07.2021 Otomobil
Hyundai Elantra 231.5 bin TL’den yola çıktı!
Hyundai Elantra 231.5 bin TL’den yola çıktı! Hyundai Assan, 2021 model atağına yeni Elantra modeliyle başladı. İlk kez 1990 yılında tanıtılan otomobil 30 yılda 15 milyon adetten fazla sattı.
16.04.2021 Otomobil
En ucuz sıfır arabalar belli oldu! Faizler düştü, kampanya...
En ucuz sıfır arabalar belli oldu! Faizler düştü, kampanya... Araba sahibi olmak isteyen herkesi ilgilendiriyor. Piyasadaki en ucuz arabalar belli oldu. Toyota, Citroen, Renault, Dacia, Ford, Hyundai, Skoda, Peugeot, Kia, Nissan, Opel ve Volkswagen... Tek tek açıklandı. Fiyatları düşük sıfır arabalarda kampanyalar ise devam ediyor. Faiz indirimleri ile birlikte vade imkanı da bulunuyor. Sıfır araba almak isteyenler için 2021 yılının en ucuz araba modelleri ve geçerli olan kampanyalar...
11.04.2021 Otomobil
Araba alımında taksit nasıl olacak? Araç fiyatları yükselir mi? Otomobil taksit düzenlemesi ve güncel araba fiyatları!
Araba alımında taksit nasıl olacak? Araç fiyatları yükselir mi? Otomobil taksit düzenlemesi ve güncel araba fiyatları! Ticaret Bakanlığı resmen duyurdu. Resmi Gazete'de yayımlandı ve devreye girdi. Araba alacaklar için büyük fırsat. Düzenleme büyük avantaj sağlıyor. Ticaret Bakanlığı araba alımında taksit düzenlemesini hayata geçirdi. Ticaret Bakanlığı tarafından hazırlanan “Perakende Ticarette Uygulanacak İlke ve Kurallar Hakkında Yönetmelik’te Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik” kapsamında otomobil alımlarında taksit düzenlemesinde değişikliğe gitti. Araçlara taksit 60 aya çıkarıldı. Peki, Araba alımında taksit nasıl olacak? Araçlara taksit kaç ay olacak? Araba fiyatları yükselir mi? İşte Otomobil taksit düzenlemesi detayları...
17.03.2021 Ekonomi
2021 Yılbaşı MPİ Milli Piyango sonuçları ve bilet sorgulama: Milli Piyango sonuçları nasıl öğrenilir?
2021 Yılbaşı MPİ Milli Piyango sonuçları ve bilet sorgulama: Milli Piyango sonuçları nasıl öğrenilir? Milli Piyango sonuçları nasıl öğrenilir? Yeni yıla artık saatler kaldı. Milyonlarca kişi 100 milyonluk büyük ikramiyenin hayalini kurarken geri sayıma başladı. 31 Aralık 2020 Perşembe günü noter huzurunda gerçekleştirilecek Milli Piyango sonuçları MPİ’nin kendi sitesinden sorgulanabilecek. İşte 2021 Yılbaşı MPİ Milli Piyango sonuçları ve bilet sorgulama ekranı…
30.12.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mpi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mpi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.