Gazete Vatan Logo

Hayat Bazen Tatlıdır 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Hayat Bazen Tatlıdır 4. bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Heyecanlı olaylarıyla izleyicileri ekran başına kilitleyen Hayat Bazen Tatlıdır dizisinin 5. bölüm fragmanı merak edilir oldu.

Hayat Bazen Tatlıdır 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Hayat Bazen Tatlıdır 4. bölümüyle dün akşam yayınlandı. Hayat Bazen Tatlıdır'ın 5. bölümü ise şimdiden merak edilir oldu. Peki yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Hayat Bazen Tatlıdır'ın 5. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı, yayınlandığında haberimizde olacak.

Pazar akşamları ekrana gelen Hayat Bazen Tatlıdır dizisinin başrollerinde Birce Akalay, Kanbolat Görekm Arslan, Ufuk Özkan, Simay Barlas, Deniz Can Aktaş ve Anılş Tetik yer alıyor. Hayat Bazen Tatlıdır 4. bölü ile 6 Kasım Pazar saat 20:00'da Star TV ekrnaında izleyenleri ile buluştu.

HAYAT BAZEN TATLIDIR SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HAYAT BAZEN TATLIDIR 5. BÖLÜM FRAGMANI

Yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz sayfamızda olacaktır.

Gözde ve Burak arasındaki sıcaklıktan tedirgin olan Koray, Sevda’ya işbirliği teklif eder. Bu işbirliği en çok Hayat Hoca’ya zarar verecektir.

Hiç hak etmediği bir ithamla karşılaşan Hayat’ı düştüğü durumdan kim kurtaracak? Hayat Hoca’nın kurtulması Burak’ı nasıl bir çıkmazın içine sürükleyecek?

Onur okula dönmenin sevincini yaşayacakken kendini karmaşık olayların içinde bulacak.

Haberin Devamı

Öte yandan Gedikpaşa Lisesi kantinine konulan kahve makinası para basıp Şerif ve Dilli Kaşarlıyı zengin edebilecek mi? Yoksa Loçkolar’ın planları okul idaresinin ayağına mı dolanacak? Cerrah ve Hayat arasındaki sert rüzgarlar yerini tatlı esintilere bırakacak mı?