Gamze Özçelik aldığı haberle perişan oldu! Sosyal medyadan duyurdu: Gazze'de ekmek dağıtıyordu
Gazze'de kurduğu fırınla ekmek dağıtan Gamze Özçelik aldığı haberle perişan oldu. Vahşetin ortasında umuda koşan, elinden geleni yapmaya çalışan Gamze Özçelik Umuda Koşanlar Derneği ile savaşın ortasında ekmek dağıtarak hayatlara dokunuyordu. Ancak gelen son haber yürekleri dağladı.

Gamze Özçelik, Umuda Koşanlar Derneği olarak kurdukları fırınla Gazze'de her gün zor şartlarda ekmek dağıtıyordu.

Ancak fırın önceki gün bombalandı.

Dünyada birçok ünlü bu zulme sessiz kalırken Gamze Özçelik, Gazzeli vatandaşlar için mücadele ediyor.Özçelik, Umuda Koşanlar Derneği olarak kurdukları fırınla her gün zor şartlarda ekmek dağıtıyor. Ancak geçtiğimiz gün Gamze Özçelik, aldığı haberle perişan oldu.

Özçelik ve derneğinin hayatta kalmaya çalışan sivillere umut olmak için kurduğu ve her gün taze ekmek dağıttığı fırın bombalandı.

Özçelik "İsrail'in saldırıları sonucunda ekmek fırınlarımızdan birinin bombalandığını, fırın çalışanlarından 3 kardeşimizin şehit düştüğünü üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız."

"Gazze'de şehit düşen tüm kardeşlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyoruz. Üzgünüz; bir o kadar da çaresiz. Elimizden geleni yapmaya devam etsek de daha fazlasını yapamadığımız için mahcubuz" dedi.
