Gamze Özçelik Kimdir

Gamze Özçelik Kimdir

Gamze Özçelik (d. 26 Ağustos 1982, İstanbul), Türk oyuncu, sunucu ve model. Maltepe Anadolu Lisesi ve Bilgi Üniversitesi'nde eğitimini tamamladıktan sonra, 1999'da Elite Model Look Ipek güzeli, 2000'de Miss Turkey 2. güzeli seçilmiş ama bir hayır defilesi dışında podyuma çıkmamış, oyunculuğa ağırlık vermiştir. Popstar isimli yarışma programında sunuculuk yapmıştır. 'Seni Seviyorum' isimli tiyatro oyununda oynadı. Arka Sokaklar isimli polisiye dizide Uğur Pektaş'ın canlandırdığı Murat Ateş karakterinin eşi Zeynep Akyüz Ateş karakteriyle yıldızı parladı. Buzda Dans, Popstar, Türkstar, Ben Buradan Atlarım gibi yarışma programlarının ve birçok özel gecenin sunuculuğunu üstlendi. Son olarak Mehmetçik Kut'ül Amare dizisinde Elizabeth karakterini canlandırdı. 19 Haziran 2008 tarihinde ünlü oyuncu Uğur Pektaş ile Büyükada'da evlendi. Bu evlilikten Murathan Pektaş isminde bir oğlu dünya'ya geldi. Çift 2011 yılında boşandı. Anne tarafından Selanik göçmeni, baba tarafından ise Bayburtludur. Oyunculuğa ara vererek "Umuda Koşanlar" adlı yardım derneğini kurdu.

Gamze Özçelik Kimdir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gamze özçelik kimdir gelişmeleri de dahil olmak üzere 347 gamze özçelik kimdir haberi bulunmuştur. Tüm gamze özçelik kimdir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gamze Özçelik’ten Gazzelilere sıcak yemek yardımı!
Gamze Özçelik’ten Gazzelilere sıcak yemek yardımı! Umuda Koşanlar Derneği ile yardımlarına hız kesmeden devam eden Gamze Özçelik, İsrail'in saldırıları altında kalan Gazzeliler için de harekete geçti. Özçelik Umuda Koşanlar Derneği üzerinden Gazzeli masum insanlara sıcak yemek yardımında bulundu.
20.10.2023 Magazin
Nusret Gökçe'den AFAD'a büyük bağış! 'Birlik ve beraberlik zamanı'
Nusret Gökçe'den AFAD'a büyük bağış! 'Birlik ve beraberlik zamanı' Kahramanmaraş'ta aynı gün meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler sonrası ünlü isimler, depremzedelere yardım götürmek için canla başla çalışıyor. 'Tuz serpme' hareketiyle dünya çapında ün yakalayan Nusret Gökçe de, afet bölgesine götürdüğü yemek yardımlarının yanı sıra AFAD'a bağış yaptığını paylaştı.
17.02.2023 Magazin
Gamze Özçelik ve ekibi Hatay’da konteyner kent kuruyor!
Gamze Özçelik ve ekibi Hatay’da konteyner kent kuruyor! Kurucusu olduğu Umuda Koşanlar Derneği ile afet bölgesinde bulunan eski oyuncu Gamze Özçelik ve ekibi Hatay'da konteyner kent kurma çalışmalarını başlattı.
16.02.2023 Magazin
Ünlü isimler tek yürek oldu! 'Güneşi ve huzuru özledik'
Ünlü isimler tek yürek oldu! 'Güneşi ve huzuru özledik' 10 ili etkileyen, merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7'lik depremin ardından ünlü sanatçılar ilk günden canını dişine takarak çalışıyor. Depremzedeler için ihtiyaçları karşılamaya çalışırken, bir yandan da listeler paylaşıyorlar.
16.02.2023 Magazin
Gamze Özçelik minik bebeği paylaştı! 'Ümit etmekten vazgeçme'
Gamze Özçelik minik bebeği paylaştı! 'Ümit etmekten vazgeçme' Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki şiddetli depremler 10 ilde büyük yıkıma yol açtı. Kurucusu olduğu Umuda Koşanlar Derneği ile afet bölgesinde bulunan eski oyuncu Gamze Özçelik, depremzedelere çorba dağıttı. Enkazdan çıkarılan minik bir bebeği de paylaşan Özçelik, "Ümit etmekten vazgeçme" dedi.
10.02.2023 Magazin
Gamze Özçelik: Deprem bölgesine çok yakınım, durumlar çok üzücü
Gamze Özçelik: Deprem bölgesine çok yakınım, durumlar çok üzücü 'Umuda Koşanlar Derneği'nin kurucusu ve eski oyuncu Gamze Özçelik, Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık depremlerden sonra dernek gönüllüleriyle birlikte yardımda gittiklerini paylaştı. Antakya'daki kurtarma çalışmalarına destek verdiklerini söyleyen Özçelik, "Dua bekliyoruz" dedi.
9.02.2023 Magazin
Nusret Gökçe deprem bölgesine hareket eden TIR'ı paylaştı! 'İşte o gün, bugün'
Nusret Gökçe deprem bölgesine hareket eden TIR'ı paylaştı! 'İşte o gün, bugün' Kahramanmaraş'ta aynı gün meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler sonrası ünlü isimler, depremzedelere yardım götürmek için kolları sıvadı. 'Tuz serpme' hareketiyle dünya çapında ün yakalayan Nusret Gökçe de, içerisi yiyecek ve giyecek yardımıyla dolu bir TIR ile deprem bölgesine destek oldu.
8.02.2023 Magazin
Ebru Yaşar afet bölgesine 3 TIR yardım gönderdi!
Ebru Yaşar afet bölgesine 3 TIR yardım gönderdi! Şarkıcı Ebru Yaşar, deprem nedeniyle hem sosyal medya sayfasından birlik ve beraberlik çağrısı yaptı, hem de örnek bir davranış sergiledi. Yaşar'ın hazırlattığı 3 TIR acil ihtiyaç yardımı, depremzedelere dağıtılması için Kahramanmaraş, Hatay ve Diyarbakır'da AFAD ekiplerine teslim edildi.
8.02.2023 Magazin
Gamze Özçelik'in kardeşi görenleri şaşırtıyor! Benzerlikleri gündem oldu
Gamze Özçelik'in kardeşi görenleri şaşırtıyor! Benzerlikleri gündem oldu 39 yaşındaki bir çocuk annesi Gamze Özçelik kardeşiyle sosyal medya gündeminde. Ekranlardan elini eteğini çekerek kendisini hayır işleri yapmaya adayan ve binlerce insanın umuduna ışık olan Gamze Özçelik'in özel hayatı hayranları tarafından merak ediliyor. 4 kız kardeş olan Gamze Özçelik'in kardeşi Meltem Özçelik, Instagram paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.
30.07.2022 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan sanatçılarla bir araya geldi! 'Bunu sizlerle birlikte başaracağız'
Cumhurbaşkanı Erdoğan sanatçılarla bir araya geldi! 'Bunu sizlerle birlikte başaracağız' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe Sarayı’nda sanatçılarla iftar programında açıklamalarda bulundu. Büyük ve güçlü Türkiye'nin inşasında en hayati görevlerden birinin sanatçılara düştüğünü belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan "Kültür ve sanatla taçlandırılmamış bir kalkınma hamlesi sadece taştan, betondan, demirden, camdan, metalden ibaret kalır. Halbuki biz sadece kuru kuruya bir kalkınma hamlesi değil, bir medeniyet ihyası peşindeyiz. Bunu da inşallah sizlerle birlikte başaracağız." dedi.
16.04.2022 Siyaset
Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik'in kocası bakın kim çıktı! Duyan inanamadı...
Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik'in kocası bakın kim çıktı! Duyan inanamadı... Kadrosunda Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Selma Ergeç ve Enis Arıkan gibi isimlerin yer aldığı Camdaki Kız dizisi seyirciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Camdaki Kız dizisinde Nalan karakterini canlandıran güzel oyuncu Burcu Biricik'in eşi bakın kim çıktı...
11.03.2022 Magazin
Survivor Mert Öcal'ın aşk üçgeni! İhanet ve...
Survivor Mert Öcal'ın aşk üçgeni! İhanet ve... Survivor All Stardaki Mert Öcal'ın aşk hayatı yarışmaya damga vuruyor. Öcal, uğruna yarışmayı bırakmayı teklif ettiği Sude ile konuşulurken eski sevgilisi de ünlü bir güzel çıktı. Ünlüler takımından Mert Öcal’ın, adaya gelmeden önce geçen senenin yarışmacılarından Makbule Şakalakoğlu ile sevgili olduğu biliniyordu. İşte Mert Öcal'ın aşk üçgeni...
3.02.2022 Magazin
Haluk Levent ve Gamze Özçelik Manavgat için bir araya geldi!
Haluk Levent ve Gamze Özçelik Manavgat için bir araya geldi! Manavgat orman yangını sonrası bölgeye yardım götüren Haluk Levent ve Gamze Özçelik buluştu. Bölgeden gelen yardımların dağıtımı için ikili sosyal medyadan paylaşım yaptı.
3.08.2021 Magazin
'Ayağa kalkma sebebim'
'Ayağa kalkma sebebim' Kurucusu olduğu Umuda Koşanlar Derneği’yle başta Afrika ülkeleri olmak üzere birçok bölgeye yardım organizasyonları yapan Gamze Özçelik, paylaştığı fotoğraflarla takipçilerinin takdirini kazandı.
1.06.2021 Magazin
Gamze Özçelik'ten Şeyma Subaşı'na gönderme!
Gamze Özçelik'ten Şeyma Subaşı'na gönderme! Gamze Özçelik, Şeyma Subaşı'nın sevgilisinin kendisi için uçak kiralayıp, "En iyisini hak ediyorum" açıklamasına Afrika'daki çocuklar üzerinden tepki gösterdi.
21.04.2021 Magazin
Gamze Özçelik'i duygulandıran ziyaret
Gamze Özçelik'i duygulandıran ziyaret Yıllar önce oyunculuğu bırakan ve ekranlara veda eden Gamze Özçelik, kurucusu olduğu Umuda Koşanlar Derneği'nin Gana'da yaptırdığı oyun parkını ziyaret etti.
19.03.2021 Magazin
Cep telefonuna indirilen uygulamalar can yakabilir!
Cep telefonuna indirilen uygulamalar can yakabilir! Kişisel Verileri Koruma Uzmanı Av. Gamze Özçelik, cep telefonuna indirilen uygulamalara verilen izinlerin cep telefonuna indirilmeden önce mutlaka kontrol edilmesi gerektiğini söyledi. Kişisel verileri güvenilir olmayan şirketlere karşı korumanın çok önemli olduğuna vurgu yapan Özçelik, WhatsApp’ın yeni gizlilik politikasının toplumda yeni bir farkındalık oluşturduğuna dikkat çekerek, “WhatsApp’ın gizlilik güncellemesini ertelemesi doğru değil. Bu karardan tamamen vazgeçmeliler” dedi.
27.01.2021 Bilim ve Teknoloji
Geçmişten bugüne Survivor şampiyonları
Geçmişten bugüne Survivor şampiyonları 10 yıldır aralıksız süren Survivor ilk yayınlandığı günden bu yana izleyiciyi ekranlara bağladı. Yarışmacıları, olayları, aşkları, ödüleri ve fenomenleri ile gündemde kalmayı başardı. Survivor takipçileri de geçmişten bugüne Survivor şampiyonlarını merak ediyor. İşte yıl yıl Survivor şampiyonları...
15.07.2020 Gündem
Gamze Özçelik’e 'Sınırsız İyilik Ödülü'
Gamze Özçelik’e 'Sınırsız İyilik Ödülü' Bu yıl ilki gerçekleştirilen tematik film festivali ‘Uluslararası Göç Filmleri Festivali‘artırılmış gerçeklikle’ düzenlenen yeni nesil açılış töreniyle başladı.
15.06.2020 Magazin
İki kişi hayatını kaybetmişti... AVM yangınında skandal!
İki kişi hayatını kaybetmişti... AVM yangınında skandal! Amasya'nın Merzifon ilçesinde, Derya Kuşbudu (42) ile Çağlayan Yağmur Köse'nin (27) hayatını kaybettiği, 4 kişinin de yoğun dumandan etkilendiği yangınla ilgili detaylar ortaya çıktı. Daha önce özel tıp merkezinden alışveriş merkezine dönüştürülen 5 katlı binanın yangın merdiveninin, dış cephe malzemesiyle kapatıldığı ortaya çıktı. Geçici olarak ziyaretçi girişine kapatılan AVM'deki yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışmalar sürdürülüyor. Dumandan etkilenip, hastaneye kaldırılan 4 kişinin de tedavilerine devam edildiği belirtildi.
9.01.2020 Yaşam
Uğur Pektaş kimdir? Nerelidir? Gamze Özçelik ile hâlâ evli mi?
Uğur Pektaş kimdir? Nerelidir? Gamze Özçelik ile hâlâ evli mi? Survivor Türkiye yarışmasından birinci olduktan sonra çeşitli TV dizilerinde rol almaya başlayan Uğur Pektaş, asıl ününü Arka Sokaklar dizi ile yakaladı. Acun Ilıca'nın bu seneki Survivor da Pektaş'ın katılacağını açıklamasından sonra arama motorlarında Uğur Pektaş araması yükseldi. Peki, Uğur Pektaş kimdir?
8.11.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Gamze Özçelik Kimdir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gamze özçelik kimdir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.