Gazete Vatan Logo
Magazin Gamze Özçelik: Deprem bölgesine çok yakınım, durumlar çok üzücü

Gamze Özçelik: Deprem bölgesine çok yakınım, durumlar çok üzücü

'Umuda Koşanlar Derneği'nin kurucusu ve eski oyuncu Gamze Özçelik, Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık depremlerden sonra dernek gönüllüleriyle birlikte yardımda gittiklerini paylaştı. Antakya'daki kurtarma çalışmalarına destek verdiklerini söyleyen Özçelik, "Dua bekliyoruz" dedi.

Gamze Özçelik: Deprem bölgesine çok yakınım, durumlar çok üzücü

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 6 Şubat Pazartesi günü saat 04.17'de 7.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yıkıcı deprem 10 ilde etkili oldu. Bölgeden gelen haberler ve fotoğraflar felaketin boyutunu gözler önüne serdi.

TÜM TÜRKİYE TEK YÜREK

Binlerce binanın yıkımına, çok sayıda vatandaşın ölümüne ve yaralanmasına neden olan depreme dair yardım mesajları sosyal medyada paylaşılırken, ünlü isimler de bölgeye yardım için kolları sıvadı.

"SÖYLEYECEK SÖZ BULAMIYORUM"

'Umuda Koşanlar Derneği'nin kurucusu ve eski oyuncu Gamze Özçelik, "Çok üzgünüz... Söyleyecek söz bulamıyorum. Allah zor durumdaki tüm canların ve yardım ulaştırmaya çalışan ekiplerin yar ve yardımcısı olsun" diyerek, şu açıklamayı yaptı:

Saha ekiplerimiz AFAD, belediyeler ve valiliklerle koordine hareket etmek üzere depremin etkilediği bölgelere doğru yola çıktı. Tamamen ihtiyaçlar doğrultusunda yardım ulaştırmak üzere harekete geçeceğiz.

"SICAK YEMEK DAĞITIMI OLACAK"

Özçelik, sonrasında yaptığı başka bir paylaşımda ise "Ekiplerimiz şu anda Antakya'da arama kurtarma çalışmalarına destek veriyor. Birçok arkadaşımız ve gönüllümüz de yollarda, bölgelere dağılıyor. Akşam aş evimizin sıcak yemek dağıtımı olacak nasipse. Bölgeye battaniye, hijyen paketi, gıda desteği iletiliyor" dedi ve şöyle devam etti:

Haberin Devamı

Ben de bölgeye çok yakınım. Lojistik ekibimiz ve sahadaki görevlilerle düzenli iletişimdeyiz. Görsel paylaşmaya inanın zorlanıyoruz. Durumlar çok üzücü. Dua bekleriz...