Gazete Vatan Logo
Magazin Sanatçı Karsu ninesine kavuştu! Fotoğrafı herkesi duygulandırdı

Sanatçı Karsu ninesine kavuştu! Fotoğrafı herkesi duygulandırdı

7.7 ve 7.6 şiddetinde meydana gelen, 10 ilimizde yıkıcı etkiye sahip iki deprem ülke genelinde büyük üzüntüye neden oldu. Deprem bölgesinde arama kurtarma çalışmaları devam ederken müzisyen Karsu Dönmez paylaştığı videoda Hatay'da enkaz altında kalan halası, nenesi ve kuzenleri için ağlayarak yardım istemişti. Ninesi'nin bulunduğunu duyuran Karsu'nun yayınladığı fotoğraf herkesi duygulandırdı.

Sanatçı Karsu ninesine kavuştu! Fotoğrafı herkesi duygulandırdı

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen, 10 ilimizi etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklüklerindeki iki depremde bilanço her geçen dakika ağırlaşıyor. Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Şanlıurfa, Adıyaman, Gaziantep, Malatya ve Hatay'da binlerce binanın yıkılmasına neden olan depremde arama kurtarma çalışmaları aralıksız devam ediyor. Ekipler, enkaz altında kalan vatandaşları çıkarmak için büyük çaba sarf ediyor.

"BİZDE ÇOK KAYIP VAR"

Hataylı olan, yaşamını Hollanda'da sürdüren Karsu da depremde enkaz altında kalan akrabalarına ulaşmaya çalışıyor.

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

KARSU (@karsudonmez)'in paylaştığı bir gönderi

Ünlü şarkıcı, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda enkaz altında kalan akrabaları için gözyaşları içinde yardım istedi.

Ben de bir mesaj yollamak istedim herkese. Çok yazıyorsunuz. Bizde çok kayıp var. Halam yok, nenem, yok, kuzenlerim... Sağ olun hep soruyorsunuz. Burada yapacağımızı yapıyoruz, Hollanda'ya yardım gönderilmesi için yalvarıyoruz. Allah herkesin yardımcısı olsun.

"NENEM BULUNDU"

Karsu, bu videodan üç saat sonra yaptığı yeni paylaşımda ise "Nenem bulundu! Allah'ım çok şükür. Dualarım sizinle" mesajını yazdı. Nenesinin şarkıcıyı yanağından öptüğü ve el ele tutuştuğu kareler sosyal medyada gündem oldu.

“TÜRKLER PROJE BAŞLATTI”

Yardım yüklenen bir TIR’ın önünden çektiği videoyu da takipçileriyle paylaşan Karsu, “Yeniden Hollanda'ya geldim. Hollandalı Türkler burada çok güzel bir proje başlattılar. Yorganlar, bebek bezi, ne lazımsa Türkiye’ye TIR’la yollayacaklar ve TIR hemen hemen dolu” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı