Karsu

Karsu

Son dakika karsu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan karsu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını karsu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Karsu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan karsu gelişmeleri de dahil olmak üzere 126 karsu haberi bulunmuştur. Tüm karsu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sandık Kokusu dizisinin konusu nedir, Sandık Kokusu hikayesi gerçek mi yoksa uyarlama mı? İşte Özge Özpirinçci’nin yeni dizisi Sandık Kokusu dizinin detayları
Sandık Kokusu dizisinin konusu nedir, Sandık Kokusu hikayesi gerçek mi yoksa uyarlama mı? İşte Özge Özpirinçci’nin yeni dizisi Sandık Kokusu dizinin detayları Sandık Kokusu Show TV’de başladı. Çarşamba günleri ekranlara gelecek ve başrollerini Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili'nin paylaştığı diziye dair ayrıntılar merak ediliyor.
6.12.2023 Televizyon
Karsu: Acılarla yüzleşmeden onları hafifletemeyiz
Karsu: Acılarla yüzleşmeden onları hafifletemeyiz 6 Şubat depremlerinde Hatay'da 17 akrabasını yitiren ünlü şarkıcı Karsu Dönmez yaşadığı acıyı ve sonrasını anlattı.Karsu, 'Bu olay bize saniyelerimizin bile aslında ne kadar kıymetli olduğunu bir kez daha gösterdi' diyor.
6.08.2023 Magazin
Karsu düğün tarihini erteledi! İşte sebebi
Karsu düğün tarihini erteledi! İşte sebebi Hatay'ın Karsu köyünden Hollanda'ya göç eden bir ailenin kızı olan ünlü şarkıcı Karsu, yeteneği ve sempatikliğiyle tanınıyor. Geçtiğimiz sene sevgilisinden evlenme teklifi alarak mutluluğa “Evet” diyen şarkıcı bu sene nikah masasına oturmayı planlıyordu. Önceki akşam Kıbrıs’ta konser veren Karsu, evlilik planını ertelediğini duyurdu.
31.07.2023 Magazin
Şarkıcı Karsu'dan acı haber! Enkazdan kurtarılmıştı
Şarkıcı Karsu'dan acı haber! Enkazdan kurtarılmıştı Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerde çok sayıda yakınını kaybeden ünlü şarkıcı Karsu Dönmez'in enkazdan kurtarılan nenesi hayatını kaybetti.
26.03.2023 Magazin
Bakan Kurum: İstanbul’un seyreltilmesi için 5 yıla ihtiyaç var
Bakan Kurum: İstanbul’un seyreltilmesi için 5 yıla ihtiyaç var Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 'asrın felaketi' olarak adlandırılan deprem felaketinin yaşandığı 11 ilde başlatılan kalıcı konut yapım seferberliği ile birlikte son gelişmeleri katıldığı bir televizyon programında açıkladı.
9.03.2023 Ekonomi
Bakan Çavuşoğlu'ndan Karsu yorumu: Paylaşımları, milyonlarca insanı derinden etkiledi
Bakan Çavuşoğlu'ndan Karsu yorumu: Paylaşımları, milyonlarca insanı derinden etkiledi Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Birliği üyesi ülkelerin misyon şefleriyle buluşmasında Hollanda'da yaşayan ve depremde 10 akrabasını kaybeden caz sanatçısı Karsu ile ilgili açıklamalarda bulundu.
9.03.2023 Gündem
Karsu yıkılan evi paylaştı: Halamın evindeki duvardan düşmeyen tek fotoğraf
Karsu yıkılan evi paylaştı: Halamın evindeki duvardan düşmeyen tek fotoğraf Ünlü şarkıcı Karsu, Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerde ailesinden halalarını, kuzenlerini ve kuzenlerinin çocuklarını kaybetti. Ailesinden toplamda 10 kişiyi kaybeden Karsu Dönmez, halasının yıkılan evinden bir fotoğraf paylaştı.
5.03.2023 Magazin
Karsu kimdir? Depremde 10 akrabasını kaybeden Karsu kaç yaşında, nereli? Karsu isminin anlamı nedir, Hatay’da köyün adı mı?
Karsu kimdir? Depremde 10 akrabasını kaybeden Karsu kaç yaşında, nereli? Karsu isminin anlamı nedir, Hatay’da köyün adı mı? Kahramanmaraş merkezli depremlerde 10 akrabasını kaybeden Karsu Dönmez, Hollanda’da bir yardım konseri düzenledi. Konserde 88 milyon TL bağış toplandı. Peki, Karsu kimdir, nereli, kaç yaşında? Karsu isminin anlamı ne, Hatay Karsu köyü nerede?
18.02.2023 Gündem
Karsu Hollanda'daki yardım gecesinde söylediği şarkıyla herkesi ağlattı!
Karsu Hollanda'daki yardım gecesinde söylediği şarkıyla herkesi ağlattı! 6 Şubat'ta merkez üssü Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler 10 ilimizde ağır yıkımlara neden oldu. Depremlerde akrabalarını kaybeden şarkıcı Karsu, Türkiye ve Suriye'deki depremzedelere yardım amacıyla düzenlenen ulusal eylem gününde hem bağış topladı hem de şarkı söyledi.
18.02.2023 Magazin
Ece Erken: Herkes neden köylere yerleşiyor şimdi çok iyi anlıyorum
Ece Erken: Herkes neden köylere yerleşiyor şimdi çok iyi anlıyorum Geçtiğimiz yıl Yeşilköy'de sahibi olduğu balık restoranında uğradığı silahlı saldırı sonucu eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu kaybeden Ece Erken, tüm Türkiye'yi yasa boğan depremin ardından bir paylaşım yaparak, "Herkes neden köylere yerleşiyor, daha iyi anlıyorum" diye yazdı.
18.02.2023 Magazin
Üniversiteler ne zaman açılacak? YÖK Başkanı duyurdu
Üniversiteler ne zaman açılacak? YÖK Başkanı duyurdu YÖK Başkanı Erol Özvar, 2022-2023 bahar dönemine ilişkin açıklama yaptı. Özvar, "2022-2023 döneminin uzaktan eğitimle devam edilmesine karar verilmişti. Bahar dönemi ile sınırlı olmakla ilgili bazı kararlar alındı. Alınan kararlar Nisan ayı ile tekrar değerlendirilecek. Hibrit eğitim sistemi değerlendirilecek" dedi. Özvar ayrıca, "Bahar dönemi 20 Şubat'ta uzaktan eğitimle başlatılabilir" ifadelerini kullandı.
17.02.2023 Eğitim
Oğuzhan Uğur'un acı günü!
Oğuzhan Uğur'un acı günü! Kahramanmaraş'taki 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki deprem diğer çevre illeri de derinden etkiledi. Deprem bölgesindekilerin yardımına koşan isimlerden biri de Oğuzhan Uğur oldu. Sosyal medya hesabından aktif olarak paylaşım yapan Oğuzhan Uğur şimdi ise depremde arkadaşının vefat ettiğini duyurdu.
17.02.2023 Magazin
Karsu Hollanda'daki yardım gecesinde söylediği şarkıyla herkesi ağlattı!
Karsu Hollanda'daki yardım gecesinde söylediği şarkıyla herkesi ağlattı! 6 Şubat'ta merkez üssü Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler 10 ilimizde ağır yıkımlara neden oldu. Depremlerde akrabalarını kaybeden şarkıcı Karsu, Türkiye ve Suriye'deki depremzedelere yardım amacıyla düzenlenen ulusal eylem gününde hem bağış topladı hem de şarkı söyledi.
17.02.2023 Vatan TV
Dünyadan Türkiye'ye dev destek! Hollanda televizyonları canlı yayınladı gözyaşları sel oldu
Dünyadan Türkiye'ye dev destek! Hollanda televizyonları canlı yayınladı gözyaşları sel oldu Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler tüm yurdu acı ve kedere boğdu. Bu acı döneminde dünya Türkiye'ye destek olmak için harekete geçti. Hollanda'da tüm televizyonların canlı yayına geçtiği yardım gecesinde 90 milyon euro toplandı, Hatay'da 16 yakınını kaybeden Türk müzisyen Karsu Dönmez'in söylediği Neşet Ertaş türküsü ekran başındakileri gözyaşlarına boğdu.
16.02.2023 Dünya
Tuğba Özay'dan şoke eden iddia!
Tuğba Özay'dan şoke eden iddia! Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem 10 ilde yıkıma neden oldu. Hem yardım süreci hem de arama-kurtarma çalışmaları hız kesmeden sürüyor. Depremlerden sonra afet bölgesine giden eski manken Tuğba Özay şoke eden bir iddiayı ortaya attı.
13.02.2023 Magazin
Karsu acısını canlı yayında anlattı! 'Ne olur bizi unutma'
Karsu acısını canlı yayında anlattı! 'Ne olur bizi unutma' 1990 yılında Hatay'ın Karsu köyünden Hollanda'ya göç eden bir ailenin kızı olan ünlü şarkıcı Karsu, 7.7 ve 7.6'lık iki şiddetli depremin ardından büyük acı yaşadı. Daha önce Hatay'da enkaz altında kalan halası, nenesi ve kuzenleri için ağlayarak yardım isteyen Karsu, halasını kaybetmişti. Nenesine kavuşmanın sevincini yaşayamadan art arda yeni haberler alan ünlü şarkıcı, bir kez daha yıkıldı.
13.02.2023 Magazin
Sanatçı Karsu'dan bir iyi bir kötü haber geldi!
Sanatçı Karsu'dan bir iyi bir kötü haber geldi! 7.7 ve 7.6 şiddetinde meydana gelen, 10 ilimizde yıkıcı etkiye sahip iki deprem ülke genelinde büyük üzüntüye neden oldu. Deprem bölgesinde arama kurtarma çalışmaları devam ederken müzisyen Karsu Dönmez paylaştığı videoda Hatay'da enkaz altında kalan halası, nenesi ve kuzenleri için ağlayarak yardım istemişti. Ninesi'nin bulunduğunu duyuran Karsu kötü haberi de takipçileriyle paylaştı.
11.02.2023 Magazin
Mahsun Kırmızıgül: Sarsılıyorum, kahroluyorum!
Mahsun Kırmızıgül: Sarsılıyorum, kahroluyorum! Şarkıcı ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül, 10 ilimizde yıkıma neden olan 7.7 ve 7.6'lık depremlerin ardından afet bölgesine gitti. Yakın arkadaşı ve meslektaşı Haluk Levent'in başkanı olduğu Ahbap Derneği ile koordineli şekilde çalıştıklarını açıklayan Kırmızıgül, "Sarsılıyorum, kahroluyorum" dedi.
11.02.2023 Magazin
Zuhal Topal'dan acı haber! Depremde dayısı, kuzeni ve arkadaşını kaybetti
Zuhal Topal'dan acı haber! Depremde dayısı, kuzeni ve arkadaşını kaybetti Sunucu Zuhal Topal, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilimizde yıkıma neden olan büyük depremlerde dayısı, kuzeni ve yakın arkadaşını kaybetti. Yaşadığı acıyı sosyal medyada paylaşan Topal, "Dualarım ülkem için. Hepimizin başı sağ olsun. Bu acının tarifi yok" dedi.
10.02.2023 Magazin
Bülent Ersoy'dan deprem bölgesine büyük yardım!
Bülent Ersoy'dan deprem bölgesine büyük yardım! Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki depremin bilançosu ağırlaşırken, ünlü isimlerden yardım ve destek mesajları gelmeye devam ediyor.
10.02.2023 Magazin
Alper Kul sahte yardım çağrılarına isyan etti!
Alper Kul sahte yardım çağrılarına isyan etti! Kahramanmaraş depreminde arama kurtarma çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, ölü sayısı git gide artıyor. Alper Kul, deprem sonrası afet bölgesi Kahramanmaraş'a giderek, SAR Arama Kurtarma ekibiyle kurtarma ve yardım çalışmalarına katılan oyuncu Alper Kul, gelen yanıltıcı yardım çağrılarına isyan etti.
9.02.2023 Magazin
Gamze Özçelik: Deprem bölgesine çok yakınım, durumlar çok üzücü
Gamze Özçelik: Deprem bölgesine çok yakınım, durumlar çok üzücü 'Umuda Koşanlar Derneği'nin kurucusu ve eski oyuncu Gamze Özçelik, Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık depremlerden sonra dernek gönüllüleriyle birlikte yardımda gittiklerini paylaştı. Antakya'daki kurtarma çalışmalarına destek verdiklerini söyleyen Özçelik, "Dua bekliyoruz" dedi.
9.02.2023 Magazin
Sanatçı Karsu ninesine kavuştu! Fotoğrafı herkesi duygulandırdı
Sanatçı Karsu ninesine kavuştu! Fotoğrafı herkesi duygulandırdı 7.7 ve 7.6 şiddetinde meydana gelen, 10 ilimizde yıkıcı etkiye sahip iki deprem ülke genelinde büyük üzüntüye neden oldu. Deprem bölgesinde arama kurtarma çalışmaları devam ederken müzisyen Karsu Dönmez paylaştığı videoda Hatay'da enkaz altında kalan halası, nenesi ve kuzenleri için ağlayarak yardım istemişti. Ninesi'nin bulunduğunu duyuran Karsu'nun yayınladığı fotoğraf herkesi duygulandırdı.
8.02.2023 Magazin
Karsu, sevgilisinden evlilik teklifi aldı! Sosyal medyadan paylaştı
Karsu, sevgilisinden evlilik teklifi aldı! Sosyal medyadan paylaştı Mustafa Sandal'ın 'Jest Oldu' şarkısıyla adını geniş kitlelere duyuran müzisyen Karsu Dönmez uzun zamandır aşk yaşadığı Mike Schrama'dan evlilik teklifi aldı. Güzel şarkıcı teklifi 'Evet, dedim' notuyla sosyal medya hesabından paylaştı.
7.10.2022 Magazin
İki aile arasında bıçaklı kavga! 5'i ağır, 6 yaralı
İki aile arasında bıçaklı kavga! 5'i ağır, 6 yaralı Diyarbakır'ın Silvan ilçesi iki ailenin bireyleri arasında çıkan kavgada, 5’i ağır, 6 kişi bıçakla yaralandı.
30.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Karsu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki karsu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.