Gazete Vatan Logo

Özel harekattan kaçtı! Havuz başında yakalandı

İSTANBUL Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından sabah saatlerinde düzenlenen operasyon kapsamında, lüks bir siteye baskın yapıldı. Özel harekat polisinin de destek verdiği baskın sırasında kaçmaya çalışan bir şüpheli havuz başında yakalanarak gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sabah erken saatlerde birçok adrese eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. Operasyon kapsamında, Halkalı’da bulunan lüks bir sitenin giriş katındaki daireye özel harekat polisleri tarafından baskın düzenlendi. Bu sırada diğer polisler de site çevresinde güvenlik önlemi aldı.

KAÇMAYA ÇALIŞAN ŞÜPHELİ HAVUZ BAŞINDA YAKALANDI

Özel harekat polisleri daireye girdiği sırada, evde bulunan bir şüpheli arka taraftaki balkondan kaçmaya çalıştı. Şüpheli, çevrede tedbir alan polisler tarafından havuz başında kıskıvrak yakalandı. Kelepçe takılan şüpheli polis aracına götürüldüğü sırada, evde olduğu öğrenilen bir kadın da şüphelinin yanına gelerek ne olup bittiğini anlamaya çalıştı. Polislerle konuşan kadın daha sonra eve girdi. Organize polisi de, şüphelinin evinde arama yaptı.

Haberin Devamı

Gözaltına alınan kişi, sorgulanmak üzere Vatan Caddesi’ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.