Lüks Site

Lüks Site

Son dakika lüks site haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan lüks site ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını lüks site haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lüks Site

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lüks site gelişmeleri de dahil olmak üzere 332 lüks site haberi bulunmuştur. Tüm lüks site haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'da lüks sitedeki kafeye silahlı saldırı! 6 İsveçli gözaltına alındı
İstanbul'da lüks sitedeki kafeye silahlı saldırı! 6 İsveçli gözaltına alındı İstanbul Sarıyer'de site içerisindeki kafeye motosikletli iki kişi tarafından ateş açıldı. Açılan ateşe silahlı karşılık veren İsveç uyruklu 6 kişi ile kaçtıkları aracın şoförü gözaltına alındı. İsveç uyruklu şüphelilerin evlerinde ve araçlarında yapılan aramada 2 adet ruhsatsız tabanca, çok sayıda mermi, havalı tüfek ve tabancalar ile bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildiği öğrenildi.
15.09.2023 Yaşam
Beşiktaş Belediyesi'ndeki rüşvet soruşturmasıyla ilgili detaylar ortaya çıktı
Beşiktaş Belediyesi'ndeki rüşvet soruşturmasıyla ilgili detaylar ortaya çıktı Beşiktaş Belediyesi eski Başkanı Murat Hazinedar, eski Başkan Yardımcısı Hüseyin Avni Sipahi ve Çetin Kırışgil'in tutuklandığı rüşvet operasyonunun detayları ortaya çıktı. Soruşturmayı yürüten savcılık, 14 ayrı rüşvet eylemi tespit etti. Ruhsat için başvuranlardan, belediyenin Beltaş Vakfı'na bağış adı altında para yatırmalarının istendiği, yatırmayanların ruhsat başvurularının ise sonuçsuz bırakıldığı iddia edildi.
16.12.2022 Gündem
Sarıyer'de lüks sitede komşuların park yeri anlaşmazlığı! Görüntüleri izleyince hayatının şokunu yaşadı
Sarıyer'de lüks sitede komşuların park yeri anlaşmazlığı! Görüntüleri izleyince hayatının şokunu yaşadı Sarıyer'de lüks sitede iki komşu villanın sahipleri arasında otopark yeri konusunda anlaşmazlık çıktı. Hülya Hancı Gürtunca, kendilerine ait otopark alanındaki araçlarına bilerek zarar verdiğini iddia ettiği komşusu Mustafa Y.'den şikayetçi oldu. Gürtunca'nın delil olarak sunduğu görüntülerde aracının komşusu tarafından çekici ile götürülmesi yer aldı. Mustafa Y. ise suçlamalarla ilgili açıklama yapmak istemedi.
5.10.2022 Yaşam
Tuzla'da ceza iddialarıyla gündeme gelen lüks sitenin müdürü konuştu!
Tuzla'da ceza iddialarıyla gündeme gelen lüks sitenin müdürü konuştu! İstanbul Tuzla'da, site sakinlerine uygulandığı iddia edilen ilginç cezalarla gündeme gelen lüks sitenin Müdürü Yusuf Erbasan, "Biz Site Yaşam İçtüzüğü'ne göre tespitler yaptık, tespit ettiklerimize de önce uyarı yaptık ardından ikazda bulunduk. Bu ikazlara uymayanlara para cezası gibi yaptırımlar uyguladık" dedi. Site sakinlerinin basına konuşması nedeniyle 2 bin lira ceza kesildiği yönündeki iddiaları da yalanlayan Yusuf Erbasan, "Hiçbir şekilde öyle bir ceza kesilmedi. Öyle bir uygulamamız da yok" diye konuştu.
10.04.2021 Gündem
Tuzla'daki lüks sitenin yönetiminden bu kez de 'basınla konuştunuz' cezası!
Tuzla'daki lüks sitenin yönetiminden bu kez de 'basınla konuştunuz' cezası! İstanbul Tuzla'da geçtiğimiz haftalarda kat maliklerine uygulanan ilginç cezalarla gündeme gelen lüks sitenin yönetimi iddiaya göre, bu kez de sitede oturanlara basınla konuştukları için 2 bin lira ceza kesti.
8.04.2021 Gündem
Sahte psikiyatrdan telefon vurgunu!
Sahte psikiyatrdan telefon vurgunu! İstanbul'da 500 daireden oluşan lüks bir siteye 8 ay önce taşınan Engin Gürkan Yıkıcı, çevredekilere kendisini psikiyatr olarak tanıttı ve cep telefonu bayileri olduğunu söyledi. Komşularına “Size uygun fiyata telefon getirebilirim” diyen Yıkıcı, yeni telefon alma hayali kuran yüzlerce kişiyi 5 milyon liralık borç yükü altında bırakarak sırra kadem bastı.
28.09.2020 Yaşam
FETÖ'cü Zekeriya Öz'ün kaldığı iddia edilen villa görüntülendi
FETÖ'cü Zekeriya Öz'ün kaldığı iddia edilen villa görüntülendi 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Türkiye'den kaçan FETÖ'cü firari eski savcı Zekeriya Öz'ün Almanya'nın Speyer kentindeki Ren Nehri yanındaki kaldığı ileri sürülen lüks villa görüntülendi.
31.05.2020 Gündem
Lüks site hayali kâbusa döndü
Lüks site hayali kâbusa döndü İstanbul Pendik'deki lüks sitede havuz, yürüme alanları, spor salonu var. Ancak site sakinlerinin yüzü bir türlü gülmüyor. Çünkü bu sitede, su, doğalgaz ve elektrik yok.
21.11.2018 Yaşam
Çocuğunun gözü önünde vuruldu
Çocuğunun gözü önünde vuruldu İstanbul Küçükçekmece'de lüks site önünde bir kadın camdan bakan çocuklarının gözü önünde kocası tarafından vuruldu. Yaralanan kadın hastaneye kaldırılırken olayın şüphelisi koca ise olay yerinden kaçtı.
10.10.2018 Yaşam
İstanbul'da yangın, çok sayıda itfaiye sevk edildi
İstanbul'da yangın, çok sayıda itfaiye sevk edildi Sarıyer Ayazağa'da lüks site inşaatının strafor deposunda yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ekiplerin yangına müdahalesi sürüyor.
21.05.2018 Yaşam
Lüks siteye şafak baskını
Lüks siteye şafak baskını İstanbul'da sabah 05:00 sıralarında Arnavutköy'de lüks siteye polis baskın düzenledi.
21.04.2017 Yaşam
Fuat Uğur: 14 Nisan'da uyanık olmak gerek!
Fuat Uğur: 14 Nisan'da uyanık olmak gerek! Türkiye Gazetesi Yazarı Fuat Uğur, bugünkü köşe yazısında dikkat çeken ifadelere yer verdi. Fuat Uğur, yaklaşan referandum öncesi FETÖ'nün yeni bir hazırlık içinde olduğunu iddia etti. Uğur 14 Nisan'ı işaret ederek " çok uyanık olmak gerek. En kritik yerlerden ani tahliyeler gelebilir aman dikkat!" diyerek uyarıyor ve ekliyor "Cezaevlerinin müdürleri, koruma infaz memurları ve diğer tüm yetkililer aralarındaki muhtemel kripto FETÖ'cülere karşı teyakkuzda olmalı."
29.09.2021 Gündem
FETÖ'nün 'kasa sorumlusu' yakalandı
FETÖ'nün 'kasa sorumlusu' yakalandı Van'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda 15 zanlı gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da lüks siteye DAEŞ operasyonu
İstanbul'da lüks siteye DAEŞ operasyonu İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri terör örgütü DAEŞ’e yönelik Başakşehir’de bulunan lüks bir siteye operasyon düzenledi
29.09.2021 Gündem
Pendik'te lüks siteye şafak baskını
Pendik'te lüks siteye şafak baskını İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sabah saatlerinde çeşitli adreslere operasyon düzenledi...
29.09.2021 Gündem
İlişki sırasında ereksiyon olamayınca cinsel organını kesti
İlişki sırasında ereksiyon olamayınca cinsel organını kesti ADANA’da üniversite öğrencisi 24 yaşındaki K...
20.06.2016 Yaşam
Koçsa Yapı Siesta 445 bin liraya
Koçsa Yapı Siesta 445 bin liraya Koçsa Siesta, 3+1 ve 4+1 dairelerden oluşuyor.
14.03.2016 Arşiv
Sinan Akçıl ve Ebru Şallı'dan sürpriz karar
Sinan Akçıl ve Ebru Şallı'dan sürpriz karar Sinan Akçıl, ‘Kutsal Kadın’ın çatısı altına girdi! Bir süre önce Acarkent’te kirada oturduğu evi boşaltan Akçıl, “Kutsal Kadın” dediği sevgilisi Ebru Şallı’nın evine taşındı...
31.10.2015 Magazin
Tecavüz için kusura bakma!
Tecavüz için kusura bakma! İstanbul’da lüks site ile metro arasında minibüs şoförlüğü yapan Erdem K. bıçak zoruyla 16 yaşındaki Diana R.’ye tecavüz etti. Genç kız sapığın giderken ‘kusura bakma, hoşçakal’ dediğini söyledi.
15.08.2015 Yaşam
İbre yukarıyı gösteriyor
İbre yukarıyı gösteriyor İzmir yazlık konut piyasasında ibre yukarıyı gösteriyor.
27.07.2015 Arşiv
Nur Yerlitaş'ın 10 milyonluk malikanesi!
Nur Yerlitaş'ın 10 milyonluk malikanesi! 'İşte Benim Stilim' adlı yarışma programından sonra sosyal medyada fenomen olan modacı Nur Yerlitaş'ın sarayları aratmayan görkemli malikanesi görenleri şaşırtıyor.
10.07.2015 Magazin
Özel harekattan kaçtı! Havuz başında yakalandı
Özel harekattan kaçtı! Havuz başında yakalandı İSTANBUL Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından sabah saatlerinde düzenlenen operasyon kapsamında, lüks bir siteye baskın yapıldı...
17.06.2015 Yaşam
CHP'ye yeni kale mi doğuyor?
CHP'ye yeni kale mi doğuyor? Sarıyer'de son yıllarda AKP belli oranda güç kaybederken, CHP yükselişte...
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da lüks siteyi domuzlar bastı
İstanbul'da lüks siteyi domuzlar bastı Sarıyer’de bulunan lüks bir siteyi domuz sürüsü bastı...
26.02.2015 Yaşam
İzmir konut yatırımında gözde ilçe
İzmir konut yatırımında gözde ilçe İzmir’in konut yatırımında yeni gözdesi gelişmeye ve değerlenmeye devam eden kenti
17.12.2014 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Lüks Site ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lüks site haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.