Gazete Vatan Logo
GaziantepGaziantep'te evin bahçesini kazdı, 45 metrede buldu! Jandarma el koydu

Gaziantep'te evin bahçesini kazdı, 45 metrede buldu! Jandarma el koydu

Gaziantep'te evin bahçesini kazdı, 45 metrede buldu! Jandarma el koydu

Gaziantep'in Araban ilçesinde evinin bahçesini kazan şahıs, 45 metrede buldu. Tam o sırada jandarma suçüstü yaparak malzemelere el koydu.

Haberin Devamı

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı, Araban ilçesi Hisar Mahallesi'nde kaçak kazı yapıldığı yönünde gelen bir ihbar üzerine harekete geçti. Ş.N. isimli şahsın ev ve eklentilerinde yapılan adli arama sonucu, su bulmak amacıyla izinsiz şekilde derin kazılar yaptığı belirlendi.

Kuyular Tespit Edildi

Yapılan kontrollerde, derinlikleri 15 metre ile 45 metre arasında değişen iki adet kuyu kazıldığı tespit edildi. Kazılarda kullanılan çeşitli malzemelere el konulurken, şahıs hakkında idari işlem başlatıldı.

Gaziantepte evin bahçesini kazdı, 45 metrede buldu Jandarma el koydu

Denetimler Sürecek

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı, kaçak kazılara ve benzeri yasa dışı faaliyetlere karşı denetimlerini aralıksız sürdürdüklerini belirterek, halkın huzuru ve güvenliği için 7 gün 24 saat görev başında olduklarının altını çizdi.