Gazete Vatan Logo
Magazin Zeynep Ece Akengin Kimdir?

Zeynep Ece Akengin Kimdir?

Mehmet Ali Erbil'e olan aşkını Instagram'dan yaptığı açıklamayla itiraf eden Zeynep Ece Akengin hakkındaki bilinmeyenler büyük şaşkınlık yarattı! Mehmet Ali Erbil'in sunduğu Star'da yayınlanan Çarkıfelek'in yeni hostesi Zeynep Akengin'in aşk itirafı üzerine bu güzelin kim olduğu merak konusu oldu.

Zeynep Ece Akengin Kimdir?

Bir dönem Show Tv'de yayınlanan Bu Tarz Benim yarışmasında yarışmacı olarak yer almıştır. Güzel manken İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses'le yaşadığı aşk ile de gündeme gelmişti. İdo Tatlıses, sevgilisiyle çektirdiği fotoğrafı Facebook'ta paylaşarak aşkını duyurmuştu. Zeynep Ece AKengin ise sol göğsüne İbrahim, bileğine de sonsuzluk işaretiyle birlikte E ve İ harflerini yazdırdırdığı dövmesini gösteren bir pozunu Facebook sayfasından paylaşmıştı.

Şimdilerde ise Çarkıfek'in yeni hostesi olarak ekranlarda yer almaktadır. Yeni hostesi Zeynep Ece Akengin'in gönlünü çalmayı başaran Mehmet Ali Erbil sosyal medya hesabından, Ünlü güzel ile mutlu bir aşk yaşadığını duyurdu. Zeynep Ece Ekengin ise Mehmet Ali Erbil ile yaşadığı aşk haberleri üzerine Instagram'dan şu açıklamayı yaptı:

"Aslı olmayan haberler için sessiz kalmayacağım. Bir açıklama yapayım ki herkes rahat etsin. Hayatımdaki tek adam Mehmet Ali Erbil'dir ve öyle olmaya da devam edecektir."

Aşk ilanı şöyle devam etti: "Tanıdığım için zerre pişmanlık duymadığım, aksine tanıdığıma her gün şükrettiğim, sevmekten mutlu olduğum tek kişi olduğun, mutluluktan gözlerimin içini güldürdüğün için teşekkür ederim. Doğum günümü sevdiğim adam ve ailesiyle kutladım. Belki de hayatımın en mutlu yaş gününü geçirdim."

Haberin Devamı