Çarkıfelek

Çarkıfelek

Son dakika çarkıfelek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çarkıfelek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çarkıfelek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çarkıfelek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çarkıfelek gelişmeleri de dahil olmak üzere 293 çarkıfelek haberi bulunmuştur. Tüm çarkıfelek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çarkıfelek sunucusu Duygu Çakmak kimdir? Çarkıfelek sunucusu Duygu Çakmak nereli?
Çarkıfelek sunucusu Duygu Çakmak kimdir? Çarkıfelek sunucusu Duygu Çakmak nereli? Çarkıfelek Yeni Hostesi Duygu Çakmak Kimdir Nerelidir Kaç Yaşındadır? Cem Davran ile birlikte Çarkıfelek'i sunan Duygu Çakmak'ın hayatı...
24.02.2024 Magazin
Mehmet Ali Erbil isyan etti: 'Sürekli algı yapılıyor'
Mehmet Ali Erbil isyan etti: 'Sürekli algı yapılıyor' Sunucu Mehmet Ali Erbil geçtiğimiz gün katıldığı bir programda cinsel içerikli yorumlar yapması sebebiyle büyük tepki toplamıştı. Erbil, basın mensuplarıyla dertleşti.
16.08.2023 Magazin
Mehmet Ali Erbil, Cihangir'de! 'Ben de halktan sayılırım'
Mehmet Ali Erbil, Cihangir'de! 'Ben de halktan sayılırım' "Televizyon için yarışma programına başlayacağım" açıklamasıyla dikkat çeken Mehmet Ali Erbil, Cihangir'de objektiflere yansıdı. "Bugün halk günüymüş" sözleriyle espri yapan şovmen, yoğun temposundan bahsetti ve sevenlerine "Sürprizim var" diyerek müjde verdi.
28.06.2023 Magazin
Sınavlara girecek öğrenciler için aileleri alıyor! Hafıza güçlendiren bitkilere yoğun talep
Sınavlara girecek öğrenciler için aileleri alıyor! Hafıza güçlendiren bitkilere yoğun talep Eskişehir’de aktar Metin Ağılönü, sınav döneminin yaklaşmasından dolayı ailelerin sınava girecek çocuklarının hafızalarını güçlendirmeye yönelik bazı şifalı bitkilere yoğun talep gösterdiğini söyledi.
1.06.2023 Yaşam
Mehmet Ali Erbil eski günlerine döndü!
Mehmet Ali Erbil eski günlerine döndü! Sağlığına kavuştuktan sonra her söylediği ve yaptığıyla olay yaratan, özel hayatıyla da magazin gündeminden düşmeyen Mehmet Ali Erbil, önceki akşam Karaköy'de görüntülendi. İş insanı arkadaşının doğum gününe katılan şovmen, yanındaki güzellerle eski günlerini hatırlattı.
17.05.2023 Magazin
Mehmet Ali Erbil'den şaşırtan Aleyna Tilki açıklaması!
Mehmet Ali Erbil'den şaşırtan Aleyna Tilki açıklaması! Geçtiğimiz aylarda manken Çağla Şıkel hakkında söyledikleriyle çok konuşulan şovmen Mehmet Ali Erbil, tepki çeken bir açıklamaya daha imza attı. Geçtiğimiz akşam iftar sonrası görüntülenen ünlü isim, dizilerdeki öpüşme sahneleriyle ilgili soruya verdiği 'Aleyna Tiki' cevabıyla eleştiri oklarının hedefi oldu.
13.04.2023 Magazin
Turizm sektörünü bıraktı, çiftçiliğe başladı! Hedefi Avrupa'ya açılmak
Turizm sektörünü bıraktı, çiftçiliğe başladı! Hedefi Avrupa'ya açılmak Uzun yıllar turizmcilik yapan üretici Anıl Aksema, ülkemizde "çarkıfelek", "aşk meyvesi" ve "tutku meyvesi" adıyla bilinen passiflora (passion fruit) isimli meyveyi İzmir’de üretmeye başladı. Türkiye’nin ithal ettiği meyveyi 3 bin metrekare alanda kurduğu serada yetiştiren Aksema, "Hedefimiz, hem İzmir’den iç pazara en uygun fiyatla ürün verebilmek hem de Avrupa’ya en taze ve en aromatik meyveyi yedirebilmek" dedi
8.03.2023 Ekonomi
Çağla Şıkel, Mehmet Ali Erbil sorusuna yanıt vermedi!
Çağla Şıkel, Mehmet Ali Erbil sorusuna yanıt vermedi! Çağla Şıkel ve avukat sevgilisi Nail Gönenli, önceki gün Etiler’deki Beca adlı mekândaydı.
3.02.2023 Magazin
Mehmet Ali Erbil, Çağla Şıkel'den özür diledi! "Yaşadığım onca hastalığıma ver Çağla'm"
Mehmet Ali Erbil, Çağla Şıkel'den özür diledi! "Yaşadığım onca hastalığıma ver Çağla'm" Mehmet Ali Erbil, bir dönem Çarkıfelek'te birlikte çalıştığı ünlü sunucu hakkında olay yaratacak açıklamalarda bulundu. Çağla Şıkel'in vefasızlıkla suçlayan ve 'Stelyo Pipis ile sevgili olup hosteslik yaptı. Kulisimden çıkmazdı...' diyen Mehmet Ali Erbil geri adım atıp mankenden özür diledi.
2.02.2023 Magazin
Mehmet Ali Erbil: Gencim, bekarım, param var, şöhretim var!
Mehmet Ali Erbil: Gencim, bekarım, param var, şöhretim var! Sağlığına kavuştuktan sonra adeta her adımı olay olan, özel hayatıyla ilgili magazin gündeminden düşmeyen Mehmet Ali Erbil, önceki akşam sunucu Ece Erken ile yılbaşı yemeği yedi. Basın mensuplarıyla bir araya gelen ikili, dikkat çeken açıklamalarda bulunurken; ünlü şovmen bu kez de 'yeni aşk' sorusuna verdiği cevapla adından söz ettirmeyi başardı.
26.12.2022 Magazin
Mehmet Ali Erbil sitem etti: Sizin yüzünüzden TikTok'tan para alamıyorum!
Mehmet Ali Erbil sitem etti: Sizin yüzünüzden TikTok'tan para alamıyorum! Mehmet Ali Erbil, TikTok videolarıyla çok konuşuluyor. Canlı yayın açıp, takipçilerinden hediyeler isteyen, "Bu Onur hâlâ araba yollamadı. Bu kadar cimri mi?" şeklindeki sözleri gündem olan şovmen, hakkındaki eleştirilere "Ben 50 yıldır böyleyim kardeşim, bilmiyor musunuz yani! Beni böyle sevdiniz" yanıtını vermişti. Son olarak bir ödül töreninin sunuculuğunu yapan Erbil, sosyal medya platformuyla ilgili soru üzerine "Ne göz varmış sizde" diyerek, sitemde bulundu.
27.11.2022 Magazin
Yeliz Yeşilmen kimdir, kaç yaşında? Yeliz Yeşilmen’in biyografisi!
Yeliz Yeşilmen kimdir, kaç yaşında? Yeliz Yeşilmen’in biyografisi! Çarkıfelek, Aşkım Aşkım ve Çarli İş Başında yapımları ile adını duyuran, çıkardığı albümlerle çokça konuşulan Yeliz Yeşilmen, 2010 yılında iş insanı Ali Uğur Akbaş ile evliliğinin ardından sahnelere bir süre ara vermişti. Önceki günlerde ise bir mekanda sahne alan ve o anları sosyal medya hesabından paylaşan Yeşilmen, sosyal medyada eleştirilerin hedefinde olmuştu. Yeliz Yeşilmen katıldığı televizyon programları ile gündeme geldi. Peki, Yeliz Yeşilmen kimdir, kaç yaşında? Yeliz Yeşilmen boşandı mı? İşte Yeliz Yeşilmen’in biyografisi!
17.11.2022 Magazin
Mehmet Ali Erbil tuzağa düştü!
Mehmet Ali Erbil tuzağa düştü! Geçtiğimiz günlerde TikTok’a hızlı bir giriş yaparak garip hareketleriyle sosyal medyada gündem olan Mehmet Ali Erbil, tuzağa düştü. Sahte bir hesap üzerinden troll'enen Mehmet Ali Erbil, canlı yayında ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo ile konuştuğuna inandı. Ünlü sunucu, kendisine gelen tüm uyarılara rağmen sohbetini sürdürdü.
3.11.2022 Magazin
Çarkıfelek'in hostesi Emel Özkızıltaş estetikle bambaşka biri oldu!
Çarkıfelek'in hostesi Emel Özkızıltaş estetikle bambaşka biri oldu! 'İşte Benim Stilim' ve 'Çarkıfelek' programlarıyla adını duyuran Emel Özkızıltaş, estetik operasyonlar geçirmesinin ardından bambaşka biri oldu. Özkızıltaş'ın son hali, takipçilerinin hoşuna gitmedi.
10.10.2022 Magazin
Gaziosmanpaşa'da iş hanına sanal kumar baskını
Gaziosmanpaşa'da iş hanına sanal kumar baskını Gaziosmanpaşa'da iş hanına yapılan baskında sanal kumar oynadığı tespit edilen 30 şüpheliye toplam 54 bin 570 lira para cezası kesildi.
11.09.2022 Yaşam
Doya Doya Moda Banu kimdir, kaç yaşında, nereli? Banu Teker nerede oynadı, daha önce hangi programlara katıldı?
Doya Doya Moda Banu kimdir, kaç yaşında, nereli? Banu Teker nerede oynadı, daha önce hangi programlara katıldı? TV8’in sevilen yarışma programı Doya Doya Moda'da yeni sezona başladı. İddialı yarışmacılar ve jüri üyeleriyle Doya Doya Moda, hafta içi her gün saat 16.00'da seyircisiyle buluşuyor. Doya Doya Moda'da yarışmacıların da merak edilen isimlerden biri de Banu Teker oldu. Doya Doya Moda yeni sezon yarışmacılarından Banu Teker kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi programlara katıldı, hangi dizilerde oynadı.
29.07.2022 Televizyon
İhracatı 7 milyon dolara ulaştı! Ülkeler sıraya girdi, yüzde 225...
İhracatı 7 milyon dolara ulaştı! Ülkeler sıraya girdi, yüzde 225... Türkiye, tropikal meyve ihracatını 2021 yılında yüzde 85 artırarak 13 milyon dolara çıkarırken, 2022 yılının ilk yarısında ise 7 milyon 857 bin dolarlık tropikal meyve ihracatı gerçekleştirildi.
24.07.2022 Ekonomi
Özlem Yıldız oğlunu paylaştı! 'Ay boya bak delireceğim'
Özlem Yıldız oğlunu paylaştı! 'Ay boya bak delireceğim' Özlem Yıldız Sinan Serter ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Demir ile poz verdi. Özlem Yıldız'ın oğluyla pozunu gören ünlü isimler kendilerini tutamadı. Oğlunu gözlerden uzak büyüten sunucu Özlem Yıldız'ın pozuna Demet Akalın "Ay boya bak delireceğim" dedi.
12.04.2022 Magazin
Mehmet Ali Erbil’den 'Çarkıfelek' müjdesi!
Mehmet Ali Erbil’den 'Çarkıfelek' müjdesi! Yakalandığı hastalık sebebiyle uzun süre ekranlardan uzak olan Mehmet Ali Erbil’den sevindirici haber geldi. Başarılı sunucu, önümüzdeki aylarda Çarkıfelek programı ile tekrar ekranlara döneceğini müjdeledi.
11.04.2022 Magazin
Çarkıfelek ne zaman başlayacak 2022? Mehmet Ali Erbil duyurdu!
Çarkıfelek ne zaman başlayacak 2022? Mehmet Ali Erbil duyurdu! Kaçış sendromu hastalığı nedeniyle ekranlardan uzaklaşan Mehmet Ali Erbil'in önümüzdeki aylarda Çarkıfelek programı ile tekrar ekranlara döneceği açıklandı. Peki, Çarkıfelek ne zaman başlayacak 2022?
11.04.2022 Televizyon
Cinsel gücü artırıyor, tam bir ağrı kesici! Bağışıklığı güçlendiriyor, kalsiyum ve vitamin deposu...
Cinsel gücü artırıyor, tam bir ağrı kesici! Bağışıklığı güçlendiriyor, kalsiyum ve vitamin deposu... Ağrı kesici özelliği bulunuyor, C vitamini, B1 vitamini, B2 vitamini, B5 vitamini, kalsiyum, fosfor ve protein bakımından oldukça zengin. Sakinleştirici etkisi gösteriyor, menopoz döneminde yaşanan sıkıntılara karşı fayda sağlıyor. Kemikleri güçlendiriyor, demir gereksinimini büyük oranda karşılıyor. Lif bakımından zengin, cinsel gücü artırıcı özelliği bulunuyor. Stres, anksiyete ve depresyon gibi psikolojik sorunlara faydalı, mutluluk hissini artırıyor. Antioksidan görevi görüyor, kilo vermeye yardımcı oluyor. Göz sağlığını koruyor, bağışıklığı güçlendiriyor ve kolesterol ve trigliseritleri düşürmeye yardımcı oluyor.
10.03.2022 Sağlık
Kilo fiyatı 200 lira! Üniversite okuyan genç paraya para demiyor
Kilo fiyatı 200 lira! Üniversite okuyan genç paraya para demiyor Kilosu 200 liradan satılıyor, bir fidan 10 yıl ürün veriyor. Mersin’de üniversite öğrencisi gencin örtü altında yetiştirerek ilk hasadını yaptığı Türkiye’de çarkıfelek veya aşk meyvesi olarak bilinen passifloranın kilogram fiyatı 100 ile 120 TL arasında satılıyor. Bir fidanın 10 yıl ürün verdiği, bir dönümde ilk yılda 300 kilogram, beşinci yıldan sonra 2 tondan fazla ürün alınabildiği kaydedildi.
22.02.2022 Ekonomi
Gelinim Mutfakta yeni sunucusu kim 13 Aralık 2021? Emel Özkızıltaş Gelinim Mutfakta’nın bu haftaki sunucusu mu?
Gelinim Mutfakta yeni sunucusu kim 13 Aralık 2021? Emel Özkızıltaş Gelinim Mutfakta’nın bu haftaki sunucusu mu? Gelinim Mutfakta'nın yeni sunucusu merak ediliyor. Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan yemek programının sunucusu belli oldu. Pek, Gelinim Mutfakta yeni sunucusu kim 13 Aralık 2021? Emel Özkızıltaş Gelinim Mutfakta’nın bu haftaki sunucusu mu? Emel Özkızıltaş kimdir, kaç yaşında, nereli?
13.12.2021 Televizyon
Mehmet Ali Erbil ve Yasmin Erbil'den sürpriz proje
Mehmet Ali Erbil ve Yasmin Erbil'den sürpriz proje Kaçış sendromu hastalığı nedeniyle uzun süredir ekranlardan uzak kalan Mehmet Ali Erbil, yeni bir yarışma programı ile seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.
30.05.2021 Magazin
Mehmet Ali Erbil ekranlara dönüş için tarih verdi!
Mehmet Ali Erbil ekranlara dönüş için tarih verdi! 17 günlük tam kapanmanın bitmesiyle Tarabya'ya giden Mehmet Ali Erbil, oğlu Ali Sadi, kızı Sezin ve torunu Elisa ile sahilde güzel havanın keyfini çıkarırken objektiflere yansıdı.
19.05.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Çarkıfelek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çarkıfelek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.