Zeynep Ece Akengin

Zeynep Ece Akengin

Son dakika Zeynep Ece Akengin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Zeynep Ece Akengin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Zeynep Ece Akengin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zeynep Ece Akengin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zeynep ece akengin gelişmeleri de dahil olmak üzere 13 zeynep ece akengin haberi bulunmuştur. Tüm zeynep ece akengin haberleri aşağıda listelenmiştir.
İşle aşkı karıştırmam!
İşle aşkı karıştırmam! Mehmet Ali Erbil, Ankara Atlantis AVM’nin 4...
29.08.2015 Magazin
Ayrılık sebebi belli oldu
Ayrılık sebebi belli oldu Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ile adı aşk dedikodularına karışan Zeynep Ece Akengin’in sosyal medyadan yaptığı ilanı aşk Erbil’in başına iş açtı Akengin, Instagram sayfasında,"Sevdiğim tek erkek Mehmet Ali Erbil bana yaşattığın bu güzel duygular için teşekkür ederim" yazmıştı...
25.08.2015 Magazin
İşte yeni sevgilisi!
İşte yeni sevgilisi! Havuz pozu paylaşıp...
20.08.2015 Magazin
Erbil'den jet yalanlama!
Erbil'den jet yalanlama! Çarkıfelek'te hosteslik yapan Zeynep Ece Akengin, önceki gün Instagram’da, “Hayatımdaki tek adam Mehmet Ali Erbil” yazdı...
14.08.2015 Magazin
Zeynep Ece Akengin Kimdir?
Zeynep Ece Akengin Kimdir? Mehmet Ali Erbil'e olan aşkını Instagram'dan yaptığı açıklamayla itiraf eden Zeynep Ece Akengin hakkındaki bilinmeyenler büyük şaşkınlık yarattı! Mehmet Ali Erbil'in sunduğu Star'da yayınlanan Çarkıfelek'in yeni hostesi Zeynep Akengin'in aşk itirafı üzerine bu güzelin kim olduğu merak konusu oldu.
12.08.2015 Magazin
Aşkını sosyal medyadan itiraf etti
Aşkını sosyal medyadan itiraf etti İdo Tatlıses'in eski sevgilisi Zeynep Ece Akengin, çapkınlık haberleriyle gündemden düşmeyen ünlü şovmene olan aşkını sosyal medyadan duyurdu.
12.08.2015 Magazin
Mali İdo'nun eski sevgilisiyle birlikte
Mali İdo'nun eski sevgilisiyle birlikte Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, Çarkıfelek'in hostesi Zeynep Ece Akengin ile aşk yaşıyor. Güzel manken İdo Tatlıses'le yaşadığı kısa süreli ilişkiyle tanınmıştı.
29.07.2015 Magazin
Ünlü çocuğu musun derdin var!
Ünlü çocuğu musun derdin var! Onlar ünlü sanatçıların çocuğu olarak dünyaya geldiler, neredeyse kameralar karşısında büyüdüler. Onların gündem yaratmak için herhangi bir şey üretmelerine gerek yok. Sadece soyadları sayesinde her daim insanların ilgi odağındalar
25.04.2015 Arşiv
İdo eski sevgilisine geri döndü!
İdo eski sevgilisine geri döndü! İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses, iki kez ayrılık yaşadığı güzel sevgilisi Zeynep Ece Akengin'le yeniden bir araya geldi...
15.11.2014 Magazin
İdo'dan Sevgililer Günü pozu
İdo'dan Sevgililer Günü pozu Aşkları doludizgin devam ediyor
24.02.2014 Magazin
Şoke eden tweet!
Şoke eden tweet! Sevgisinden ayrıldı bu mesajı yazdı
4.03.2013 Magazin
İdo bakın ne yaptı!
İdo bakın ne yaptı! Rihanna'nın o şarkısını bir de DJ'likte iddialı olan İdo Tatlıses'ten dinleyin
31.01.2013 Magazin
İşte İdo'nun yeni sevgilisi
İşte İdo'nun yeni sevgilisi İdo yeni aşkını sosyal paylaşım sitesinden herkese ilan etti.
28.01.2013 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Zeynep Ece Akengin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zeynep ece akengin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.