Gazete Vatan Logo
Magazin Üç Kız Kardeş'te Somer, Türkan'ın duygularıyla oynuyor!

Üç Kız Kardeş'te Somer, Türkan'ın duygularıyla oynuyor!

Kanal D'nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş, 20 Aralık Salı akşamı izleyiciler ile buluştu. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş'in son bölümünde Mine'ye Kiraz'ı verenin Türkan olduğunu öğrenen Somer, Türkan'a karşı büyük öfke duymaya başladı. İşte Üç Kız Kardeş'in yeni bölümüyle ilgili merak edilenler...

Üç Kız Kardeş'te Somer, Türkan'ın duygularıyla oynuyor!

Evliliğini kurtarmak için çabalayan Türkan, büyük sınavlardan geçiyor.

TÜRKAN KENDİNİ AÇIKLAYAMADI

Türkan ile Nesrin'in konuşmasını duyan Somer, Türkan'dan daha da şüphelenmeye başladı. Bütün parçalar yerine oturunca Somer odaya çıkıp Türkan'ın çantasını kurcalardı ve Mine'nin kaldığı otelin kartını buldu. O sırada Türkan'ın odaya girmesiyle büyük yüzleşme başladı. Sinirden çılgına dönen Somer, Türkan'ın söylediği hiçbir şeyi dinlemedi ve ömür boyu Türkan'dan çocuk yapmamak için yemin etti. Kiraz'ın kendi çocukluğu gibi bir çocukluk geçirmesine izin vermeyeceğini söyleyen Somer, öfkeyle odadan çıktı.

Somer'in ardından odaya giren Rüçhan, Türkan'a öyle bir göz dağı verdi ki! Bu tutumuna devam ederse Somer'in bir Kiraz'da başka bir kadından yapacağını söyleyen Rüçhan, Türkan'ı düzelmesi için uyardı.

Mine'nin nerede kaldığını öğrenen Somer, Mine'nin yanına gitti. Mine ise kısa süre önce odasını boşaltıp, oteli terk etti.

FATİH, DÖNÜŞ'E MUHTAÇ KALDI

Sadık'ın verdiği doku örneği, Fatih'in Almanya'daki kızına uymayınca Fatih ne yapacağını şaşırdı. Duygusunu paylaşmak için Sadık'ın yanına giden Fatih, durumu Nesrin'e de anlattı. Nesrin ise Fatih'in kızının durumuna üzülmekten daha çok Dönüş'ün yaşayacaklarına üzüldü. Ertesi gün Fatih'in yanına giden Nesrin ve Sadık, bu işe Dönüş'ü karışmadan nasıl bir çözüm bulacaklarını düşünmeye başladı.

Haberin Devamı

ÖZER AŞKINI İTİRAF EDİYOR

Sevilay'ın evine giden Özer, Sevilay'a açık çek verip Ayvalık'ı terk etmesini istedi. Bunun mümkün olmayacağını söyleyen Sevilay, Mustafa'yı ikna edemeyeceğini söyledi. Özer ile Sevilay konu hakkında tartışırken Özer kendini tutamayıp Sevilay'a olan aşkını itiraf etti. Bu aşktan dolayı Sevilay'ın gitmesini istedi.

TÜRKAN SOMER'İN PEŞİNDE

Bütün gece boyunca Somer eve gelmeyince Türkan Somer'den hesap sormaya çalıştı. Somer'in sert tavrını gören Türkan, cevap alamadığı için daha da sinirlendi. Somer'in bütün gece Mine'nin yanında olduğunu düşünen Türkan, daha da kuruntu yapmamak için Selçuk'un yanına gitti. Selçuk'tan doğruları öğrenmeye çalışan Türkan Somer'e yakalandı. Somer ise Türkan'ı odasına çıkartıp artık yeni Somer'e alışmasını söyledi.

Haberin Devamı

RÜÇHAN MİNE'DEN ÇOCUĞU ALMAK İÇİN PLAN YAPIYOR

Kiraz'ın velayet davasını kazanan Mine, Kiraz'a bakmakta zorluk çekmeye başladı. Kiraz'ın hasta olmasıyla birlikte Rüçhan ve Somer, Kiraz için daha da endişelenmeye başladı. Bir bahane bulup Mine'yi buluşmaya ikna eden Rüçhan, Mine geldiğinde Kiraz'ı görmeyince çok şaşırdı. Kiraz'ı oda da tek bırakan Mine, Rüçhan'ı daha da tedirgin etti. Kiraz'ı kaçırmak için Rüçhan Mine'nin peşine adam taktı. Mine'nin bindiği taksi şoförü ise takip edildiklerini anlayınca Mine'ye söyledi. Somer'i arayan Mine, adamlarını çekmesi gerektiğini, yoksa Kiraz'ın oda da tek başına kalmaya devam edeceğini söyledi. Kiraz'ın başına bir şey gelmesinden korkan Somer, adamlarını geri çekti.

SOMER VE MUSTAFA YUMRUK YUMRUĞA

Sevilay'ın yanına gelip şehri terk etmesi için Özer'in çek verdiğini öğrenen Mustafa, soluğu Kormanların evinde aldı. Öfkesinden çılgına dönen Mustafa, evin önünde bağırarak Özer'i çağırdı. Özer, Mustafa'nın yanına gidip sakinleştirmeye çalıştı. Durumu gören Somer, babasını korumak için Mustafa'ya yumruk attı. Mustafa ve Somer birbirlerini girince Özer ayırmaya çalıştı. Güvenliklerin gelmesiyle kavga bitti. Herkesin dağıldı sırada Sevilay geldi. Mustafa'yı alıp tam eve gidecekken Sadık Türkan'ı eve getirdi. Sevilay'ı gördüğüne şaşıran Türkan, Sevilay'ın oğlunun Mustafa olduğunu görünce daha da şaşırdı.

Haberin Devamı

SOMER, TÜRKAN'IN DUYGULARIYLA OYNUYOR

Somer oda da üstünü değiştirirken Türkan odaya girdi ve o da üzerini değiştirmeye başladı. Günlerdir araları açık olan Somer ve Türkan yan yana gelince konuşmaya başladı. Başlarda gayet güzel giden konuşma, Somer'in bir adım atmasıyla neredeyse öpüşmeye dönecekti. Türkan tam kendini Somer'e bırakacakken Somer bir anda kendini geri çekti. Somer'in bu yaptığına dayanamayan Türkan, Somer'in geçmişte yaşattıklarını ve çocukluğunda aldığı yaraları Somer'in yüzüne vurdu.

RÜÇHAN EVİ DAĞITIYOR

Haberin Devamı

Türkan'ın Somer'e söylediği her şeyi duyan Rüçhan, Somer'in eşyalarını alıp evi terk ettiğini görünce çılgına döndü. Tam Türkan'a el kaldırdığı sırada Özer, Rüçhan'ı durdurdu.

Hırsını alamayan Rüçhan sofrayı dağıttı. Özer'e dönüp öfkesini kusan Rüçhan, tüm bu olanların geçmişte yaşananlardan dolayı olduğunu söyledi.

 

YENİ YILA GİRERKEN HERKESİN GÖNLÜ PARAMPARÇA

Yeni yılda Somer yanında olmayınca Türkan annesinin evine gitti. Halasının ve annesinin mutlu evliliğine bakan Türkan, Somer ile hayallere daldı.

Yılbaşı günü Özer ile tek kalan Rüçhan, güzel bir sofra hazırlattı. Sofrayı gören Özer, Türkan'ı sordu. Somer evi terk edince soluğu annesinde aldığını söyleyen Rüçhan, sözlerine devam ettikçe Özer sinirlendi ve evden gitti.

Yalnız kalan Özer soluğu Sadık'ın evinde aldı. Türkan'a Somer'in yerini söyleyen Özer, Türkan'ı yolcu ederken Sevilay'ı görünce şok oldu.

Hep birlikte sofraya oturdukları sırada ise Rüçhan Özer'i yalnız bırakmamak için Nesrin'lere geldi.

ÜÇ KIZ KARDEŞ 32. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.