Gazete Vatan Logo
Magazin Kurtlar Vadisi Pusu 274. bölümde Polat Gölge buluşması-izle

Kurtlar Vadisi Pusu 274. bölümde Polat Gölge buluşması-izle

Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 274. bölümde heyecan doruktaydı. Dün akşam ekrana gelen Kurtlar Vadisi Pusu 274. bölümü nefesleri kesti. Aksiyon ve gerilim sahnelerinin bir saniye bile eksik olmadığı Kurtlar Vadisi Pusu 274. bölüm ve tüm detayları haberimizde...

Kurtlar Vadisi Pusu 274. bölümde Polat Gölge buluşması-izle

Nefes kesen sahneleri ile gündemeden düşmeyen Kurtlar Vadisi Pusu 274. son bölüm ile ekrana geldi. Dün akşam ekrana gelen son bölümde Cahit ve Polat kendini bir oyun'un içinde buldu.

KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KURTLAT VADİSİ PUSU 274. BÖLÜM ÖZETİ

Canlı bomba tuzağını Zeynep’in yardımıyla boşa çıkaran Polat Alemdar, Gölge’ye terzi üzerinden ulaşmaya çalışırken, Cahit’le birlikte düştüğü pusudan Erhan’ın yardımıyla son anda kurtuluyor. Polat ve Cahit uzun uğraşlar sonucunda amaçlarına ulaşıyor ve Gölge’ nin izini sonunda buluyor. Ancak ikiliyi büyük bir sürpriz bekliyor.

KGT’deki bütün adamlarını Gölge’nin saldırısı sonucu kaybeden Polat Alemdar, Hocaya da danışarak KGT’yi yeniden yapılandırmak için harekete geçiyor.

Geçtiğimiz haftanın finalinde gerçek annesinin Zeynep olduğunu öğrenen Yusuf ise, kendi gerçeğinin peşine düşüyor. Doğum kayıtlarının peşine düşen Yusuf bir kez daha Zeynep'in karşısına çıkarken, bu karşılaşma Zeynep'in Yusuf hakkında aklının karışmasına neden oluyor.

Haberin Devamı

Şedid’i kendi çıkarları için kullanan John Smith ise Avrupa’daki saf Müslüman gençleri devşirmek için kirli planlarını uygulamaya koyuyor.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

BOMBA PATLADI MI?
Geçtiğimiz haftanın finalinde Gölge’nin Polat Alemdar’a kurduğu canlı bomba tuzağına tanık olmuş; Zeynep’in, Polat’ı tuzaktan kurtarmak için yaptığı hamleyi heyecanla izlemiştik. Şimdi herkesin merak ettiği soru şu… Polat Alemdar, basın toplantısına canlı bomba sokup içeride bulunan herkesi havaya uçurmaya karar veren Gölge’nin kirli planını boşa çıkarmak için nasıl bir yöntem kullanacak?
Gölge ise Polat Alemdar’a yardım eden Zeynep’e olan öfkesini onu ölümle tehdit ederek gösteriyor… Böylece aynı amaç için mücadele eden ikilinin arası Polat nedeniyle açılıyor…
PUSAT İŞ BAŞINDA
Hapisten çıktıktan sonra ekibe katılan Pusat, Altay’ın oğlunu Safiye ve Elif’in İsviçre’de yaşadığı eve götürerek güvene alıyor. Oğlunun güvende olduğunu öğrenen Profesör Altay ise medyanın önünde Türkiye’nin yeraltı zenginlikleriyle ilgili elde ettiği bütün bilgileri anlatıyor…
FİNALDEKİ BÜYÜK SÜRPRİZ
İzleyicileri finalde çok büyük bir sürpriz beklerken, Yusuf kendisiyle ilgili önemli bir gerçeği öğreniyor.

Haberin Devamı