Demet Akalın'dan olay Serenay Sarıkaya yorumu
.

Demet Akalın, önceki gün Nişantaşı'ndaki bir estetik kliniği çıkışı objektiflere takıldı. Ünlü şarkıcı, Maldivler tatilinde paylaştığı fotoğraflarını beğenmediği Serenay Sarıkaya'ya bu kez iltifatlar yağdırdı.

Demet Akalın, Dubai tatiliyle ilgili olarak "Tatil güzeldi işimizin gücümüzün başına döndük" ifadesini kullanırken; eşi Okan Kurt'un "Biz Hira ila havuza girerken Demet Hanım alışverişine baktı" sözleriyle araya girmesi şarkıcıyı kahkahalara boğdu.

Nişantaşı'nda klinik çıkışı objektiflere yansıyan 48 yaşındaki şarkıcı, "Biraz yorgunum. Serum falan değil, botoks yaptırdım" diye konuştu.

"TÜRKİYE'DE TEK"
Akalın, geçtiğimiz günlerde Maldivler tatilindeki fotoğraflarını beğenmediği Serenay Sarıkaya'ya bu defa "Serenay insan mı? Serenay insan değil, çok beğeniyorum onu, bence ilah yani. Türkiye'de tek" sözleriyle iltifatta bulundu.

Demet Akalın, "Ece Erken sosyal medya hesabından Alişan'la barışmanızla ilgili açıklamalarda bulundu" şeklindeki hatırlatma üzerine, bu sırada yakınlardaki bir mağazadaki oyuncak ayıları gösterip "Alişan deyince şunu alasım geldi" diyerek espri yaptı.

"KİM ÇEKİYOR BUNLARI?"
Demet Akalın, Serenay Sarıkaya'nın hayranlarının övgüler yağdırdığı fotoğraflarına ilginç bir yorum yapmıştı. Şarkıcı, "Kim çekiyor bunları? İnanılmaz ışık vardır orada telefonu değiştir baby" demişti.

'Yanımdaki insanı çok sormuşsunuz. Linki yana bırakıyorum' diyen Serenay Sarıkaya isesosyal medyada annesiyle olan fotoğraflarını paylaşmıştı.

Kaynak: Milliyet



