Gazete Vatan Logo
Magazin Eşim çalışsın sahneyi bırakırım

Eşim çalışsın sahneyi bırakırım

Serdar Ortaç, Kıbrıs sahnesinde MS hastalığından dolayı şarkılarını oturarak söyledi ve dansçılarından yardım aldı. Serdar Ortaç, “Chloe çalışsın sahneyi bırakırım” dedi.

Eşim çalışsın sahneyi bırakırım

Serdar Ortaç önceki gece Kıbrıs Nuh’un Gemisi Deluxe&Spa Hotel’de sahne aldı. Ortaç, MS hastalığı nedeniyle bazı şarkılarını sandalyede oturarak söyledi ve ayağa kalktığında dansçılarından destek aldı. Ortaç, eşi Chloe Loughnan’ın MS hastalığı nedeniyle sahneleri bırakmasını istediğini belirtip ekledi, “Chloe artık hiç çalışmamı istemiyor. ‘Sahnelere artık çıkma, otur müziğini yap’ diyor.” Eşi Chloe’nin çalışması halinde sahneleri bırakabileceğini söyleyen Ortaç, “Çalışsın, ben oturayım. Bırakırım sahneleri, hiç umurumda olmaz. Şarkı yazarım, veririm okurlar. Onunla gurur duyarım. O ‘çalışacağım’ desin yarın bırakırım sahneleri” dedi.

"Ne yaptın kızım sen"

Serdar Ortaç, model eşi Chloe’yi Bodrum’da giydiği cesur bikini sonrası uyardığı iddialarına şu yanıtı verdi: “Genç kız giyinmek istedi ve giydi. Onu öyle görünce ‘Ne yaptın kızım sen’ dedim. Bana kalsa giyinmesin ama ne diyeyim. Chloe’de haberlerden sonra ‘Türkiye’de böyle bikini giymeyeceğim’ dedi.”