Serdar Ortaç Eşi

Serdar Ortaç Eşi

Son dakika Serdar Ortaç eşi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Serdar Ortaç eşi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Serdar Ortaç eşi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Serdar Ortaç Eşi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan serdar ortaç eşi gelişmeleri de dahil olmak üzere 340 serdar ortaç eşi haberi bulunmuştur. Tüm serdar ortaç eşi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Serdar Ortaç: Yalan, yalan, yalan!
Serdar Ortaç: Yalan, yalan, yalan! Serdar Ortaç eşi Chloe Loughnan Ortaç'ın kürtaj yaptırdığı ve boşanacakları yönünde çıkan haberleri sosyal medya hesabı üzerinden sert bir dille yalanladı.
20.03.2019 Magazin
Serdar Ortaç'ın kardeşi yoğun bakımdaydı: Teşhis konuldu!
Serdar Ortaç'ın kardeşi yoğun bakımdaydı: Teşhis konuldu! Serdar Ortaç, geçtiğimiz günlerde yoğun bakıma alınan kardeşi hakkında açıklamalarda bulundu.
4.01.2019 Magazin
Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan'dan romantik poz
Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan'dan romantik poz Serdar Ortaç, eşi Chloe Loughnan ile çekildiği romantik bir pozu Instagram hesabından 'aşk kazanacak' notuyla paylaştı.
19.12.2018 Magazin
Chloe Loughnan Ortaç kaza geçirdi!
Chloe Loughnan Ortaç kaza geçirdi! Serdar Ortaç'ın eşi Chloe Loughnan Ortaç, Amerika'da elektrikli motosikletle kaza geçirdi
16.10.2018 Magazin
Chloe görmesin!
Chloe görmesin! Serdar Ortaç eşi Chloe Loughnan’ın kendisine koyduğu “Dansçı kızlara sarılma” yasağını deldi.
23.08.2018 Magazin
Serdar Ortaç: Artık öküz oldum
Serdar Ortaç: Artık öküz oldum Serdar Ortaç önceki gün Çeşme’de bir plajda konser verdi.
20.08.2018 Magazin
Ortaç'tan şok sözler! "Elin gavuru ile..."
Ortaç'tan şok sözler! "Elin gavuru ile..." Geçtiğimiz gün Bodrum'da sahne alan Serdar Ortaç, eşi Chloe Loughnan ile ilişkileri hakkında "Babam evlenirsen eşinle arkadaş olma demişti ama ben babamı dinlemedim" dedi.
29.07.2018 Magazin
Serdar Ortaç ve eşi Chloe, Çeşme'de
Serdar Ortaç ve eşi Chloe, Çeşme'de ŞARKICI Serdar Ortaç, eşi Chloe ve ünlü oyuncu Celil Nalçakan, bir kripto paranın tanıtımı için İzmir'in Çeşme ilçesinde düzenlenen programa katıldı. Ortaç, muhabirlere eşinin kick boks yaptığını belirterek "koydu mu oturtur" diyerek takıldı.
26.07.2018 Magazin
Chloe isyan etti: Serdar hiç...
Chloe isyan etti: Serdar hiç... Serdar Ortaç, eşi Chloe Loughnan ile önceki akşam Bebek’teki bir spor salonundan çıkarken görüntülendi.
16.06.2018 Magazin
Hem zenginim hem yakışıklı
Hem zenginim hem yakışıklı Serdar Ortaç, Kıbrıs Nuh’ın Gemisi Otel’deki konseri öncesi soruları yanıtladı.
21.05.2018 Magazin
'Param bitti' deyip aldatılma iddiasına noktayı koydu
'Param bitti' deyip aldatılma iddiasına noktayı koydu Serdar Ortaç, eşi Chloe Loughnan ile "Yakışıklı değilim, param da bitti. Yanımda kaldığına göre beni seviyor." dedi.
9.05.2018 Magazin
Bakkala gitse haberim olur
Bakkala gitse haberim olur Serdar Ortaç ve eşi Chloe Loughnan, önceki akşam İstinye Park’taydı.
3.05.2018 Magazin
‘Sorun yok’  pozu
‘Sorun yok’ pozu Serdar Ortaç, iş için Amerika-Miami’ye giden eşi Chloe’ye sonunda kavuştu.
1.05.2018 Magazin
Serdar'dan 'Arap şeyhi' isyanı
Serdar'dan 'Arap şeyhi' isyanı Önceki gün İstinyePark AVM'de görüntülenen Serdar Ortaç, eşi Chloe Loughnan'ın, Miami'de bir Arap şeyhinin oğlu ile yemek yediği iddialarıyla ilgili sorulara cevap vermedi.
17.04.2018 Magazin
Karım yamuk yapmaz
Karım yamuk yapmaz Serdar Ortaç, eşi Chloe Loughnan’ın iş için gittiği Miami’de Arap şeyhlerinden birinin oğluyla yakınlaştığı iddiasına yanıt verdi: “Kadınıma güveniyorum”
13.04.2018 Magazin
Serdar Ortaç, o iddialara cevap verdi
Serdar Ortaç, o iddialara cevap verdi Ünlü popçu Serdar Ortaç, eşi Chloe Loughnan'ın iş için gittiği Miami'de Arap şeyhlerinden birinin oğluyla birlikte olduğu iddiaları hakkında açıklama yaptı.
13.04.2018 Magazin
Serdar Ortaç'ın kızdıracak iddia! Eşi, arap şeyhinin oğluyla mı beraber?
Serdar Ortaç'ın kızdıracak iddia! Eşi, arap şeyhinin oğluyla mı beraber? Ünlü popçu Serdar Ortaç'ın eşi Chloe Loughnan'ın iş için gittiği Miami'de Arap şeyhlerinden birinin oğluyla birlikte olduğu iddiası gündeme bomba gibi düştü.
11.04.2018 Magazin
Eşim duracağı yeri bilir
Eşim duracağı yeri bilir SERDAR Ortaç, önceki gece Tarabya’da bir balıkçıda iş toplantısı yaptı.
9.04.2018 Magazin
Serdar seni kıskanmıyor mu?
Serdar seni kıskanmıyor mu? SERDAR Ortaç’ın eşi, İrlandalı model Chloe Lounghnan (26), bağlı olduğu ajansın katalog çekimi için geçen ay Amerika’ya gitmişti.
5.04.2018 Magazin
Chloe, Serdar Ortaç'ın yakın arkadaşının evine yerleşmiş!
Chloe, Serdar Ortaç'ın yakın arkadaşının evine yerleşmiş! Şu sıralar Miami'den yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren Serdar Ortaç'ın manken eşi Chloe Loughnan'ın, ünlü popçunun yakın arkadaşının yanında kaldığı ortaya çıktı.
28.03.2018 Magazin
Aşkım  pozumuzu değiştirelim
Aşkım pozumuzu değiştirelim Serdar Ortaç, eşi Chloe ile İstinyePark’taydı.
22.02.2018 Magazin
Serdar Ortaç'ın eşi Chole'nin sırrı ortaya çıktı!
Serdar Ortaç'ın eşi Chole'nin sırrı ortaya çıktı! Serdar Ortaç'ın 26 yaşındaki eşi Chole Louhnan, aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından nasıl spor yaptığıyla ilgili videolar paylaştı.
1.02.2018 Magazin
Serdar Ortaç'ın annesi ağızları açık bıraktı!
Serdar Ortaç'ın annesi ağızları açık bıraktı! Serdar Ortaç, İnstagram hesabından annesinin şarkı söylerken çektiği bir videoyu paylaştı. Nesrin Ortaç'ın şarkı performansı çok beğenildi.
18.12.2017 Magazin
'Dıştan iyiyim; ama içeriden yanıyorum'
'Dıştan iyiyim; ama içeriden yanıyorum' Serdar Ortaç, yeni albümü 'Cımbız' ve İrlandalı model Chloe Loughnan ile olan evliliği hakkında konuştu.
7.11.2017 Magazin
Chloe'den Serdar Ortaç itirafı: Bana yetiyor...
Chloe'den Serdar Ortaç itirafı: Bana yetiyor... Son dönemlerde boşanacakları yönünde çıkan dedikoduları yalanlayan Chloe Loughnan, "Bazen ben ona yetişmeye çalışıyorum. Serdar bana her konuda yetiyor." dedi.
28.10.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Serdar Ortaç Eşi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki serdar ortaç eşi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.