Chloe Loughnan

Chloe Loughnan

Son dakika Chloe loughnan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Chloe loughnan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Chloe loughnan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Chloe Loughnan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan chloe loughnan gelişmeleri de dahil olmak üzere 333 chloe loughnan haberi bulunmuştur. Tüm chloe loughnan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Serdar Ortaç Tarkan'dan özür diledi
Serdar Ortaç Tarkan'dan özür diledi TikTok’ta açtığı canlı yayında şoke edici ifadeler kullanan Serdar Ortaç, o sırada alkollü olduğunu söyledi. Konuştuklarını hatırlamadığını dile getiren şarkıcı, küfür ettiği Tarkan’dan da özür diledi.
16.02.2024 Magazin
Serdar Ortaç'tan kumar itirafı! “Her şeyin en lüksünü yaşadım”
Serdar Ortaç'tan kumar itirafı! “Her şeyin en lüksünü yaşadım” Son günlerde yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Serdar Ortaç, son olarak Alişan'ın konuğu oldu. Kumar oynamasıyla bilinen Ortaç programda "Çok kumar oynamam beni mahvetti" itirafında bulundu. Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan bir süre önce "Serdar, takılarımı satıp, kumar oynuyordu" demişti.
5.01.2024 Magazin
Atiye'den karnı burnunda poz! Sadece günler kaldı
Atiye'den karnı burnunda poz! Sadece günler kaldı 2018 yılında prodüktör ve müzik yönetmeni Erol Sebebci ile nikâh masasına oturan Atiye, ikinci kez anne olmaya hazırlanıyor. "Normal doğum yapacağım" diyen 34 yaşındaki şarkıcı, bebeğinin cinsiyetini ve adını açıkladı.
29.08.2023 Magazin
Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan evleniyor! Tektaşını paylaşarak yanıt verdi...
Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan evleniyor! Tektaşını paylaşarak yanıt verdi... Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç 2019 yılında Chloe Loughnan'dan anlaşmalı olarak boşandı, Ortaç'tan 700 bin TL nafaka alan Loughnan yeniden evleniyor. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda tektaşını gösteren Loughnan'ın yeninden evleneceğini görenler, "Serdar kurtulacak" ifadelerini kullandı.
29.08.2023 Magazin
Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan'dan şoke eden açıklamalar!
Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan'dan şoke eden açıklamalar! Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç'ın kadınlara dair sözleri büyük tepki çekmişti. Eski eşi Chloe Loughnan'a da sert sözler söyleyen Ortaç'a yanıt geldi. Loughnan'ın açıklamaları herkesi çok şaşırttı.
28.08.2023 Magazin
Chloe Loughnan'dan eski eşi Serdar Ortaç'ın sözlerine tepki: 'Türkçem cevap vermeye yetmiyor'
Chloe Loughnan'dan eski eşi Serdar Ortaç'ın sözlerine tepki: 'Türkçem cevap vermeye yetmiyor' Son olarak Instagram hesabından ağlayarak bir videosunu paylaşan ve gündem olan Serdar Ortaç, son yaptığı açıklamada eski eşi Chloe Loughnan'ı hedef alarak; sert ifadeler kullanmıştı.
16.08.2023 Magazin
Serdar Ortaç bu kez de hüngür hüngür ağladı! Hayranları endişelendi
Serdar Ortaç bu kez de hüngür hüngür ağladı! Hayranları endişelendi Sosyal medya platformlarında açtığı canlı yayınlarda gündeme gelen şarkıcı Serdar Ortaç, önceki gün arabada giderken şarkı söyledi. 'Ferhat' şarkısını açıp ağladığı anlarla gündeme gelen Ortaç, hayranlarını üzdü.
14.08.2023 Magazin
Serdar Ortaç'ın kadınlar için söylediği sözler tepki çekti!
Serdar Ortaç'ın kadınlar için söylediği sözler tepki çekti! Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç'ın kadınlara dair sözleri büyük tepki çekti. Ortaç eski eşiyle de ilgili konuştu.
11.08.2023 Magazin
Serdar Ortaç'a güzel haber! Chloe Loughnan evleniyor
Serdar Ortaç'a güzel haber! Chloe Loughnan evleniyor İrlandalı model Chloe Loughnan, 2019 yılında Serdar Ortaç'la 5 yıllık evliliğini tek celsede bitirdikten sonra aldığı 700 bin TL'lik nafaka ile gündeme gelmişti. Ortaç, "Cebime giren her kuruş eski hanıma gidiyor" diyerek isyan etmişti. Loughnan, bir süredir birlikte olduğu sevgilisinden evlenme teklifi aldı.
25.06.2023 Magazin
Yaz güneşi Kanal D ile daha da güzel parlıyor
Yaz güneşi Kanal D ile daha da güzel parlıyor Birbirinden kaliteli dizileri, eğlence, magazin ve haber programlarıyla her daim izleyicinin beğenisini kazanan Kanal D, bu yaz da yine izleyicinin tercihi olacak.
24.06.2023 Televizyon
Boğaz'da ikinci kez Serdar Ortaç izdihamı yaşandı!
Boğaz'da ikinci kez Serdar Ortaç izdihamı yaşandı! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production organizasyonuyla Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, dün akşam ikinci kez Serdar Ortaç’ı ağırladı. Kuruçeşme dinleyicisiyle birlikte yağmura aldırış etmeyen pop müziğin ünlü ismi, eğlenceye ve dansa doydu. 2014 yılında nikâh masasına oturduğu İrlandalı model Chloe Loughnan'dan 2019'da tek celsede boşanan sanatçının, evlilşkle ilgili sözleri dikkat çekti.
5.06.2023 Magazin
Şeyma Subaşı ile Chloe'nun arası bozuldu!
Şeyma Subaşı ile Chloe'nun arası bozuldu! Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan, bir gece kulübünde Mohammed Alsaloussi ile birlikte eğlenmişti. Şeyma ile Chloe sıkı dostlardı. Bu dostluk bozuldu. Chloe Loughnan ile Şeyma Subaşı artık görüşmüyor. İşte küslüğün perde arkası...
23.04.2023 Magazin
Chloe Loughnan tatil pozuyla sosyal medyayı salladı!
Chloe Loughnan tatil pozuyla sosyal medyayı salladı! Serdar Ortaç'la olaylı bir boşanma geçiren ve 'nafaka' haberleriyle magazin gündeminde kalan Chloe Loughnan, şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Güzelliği ve fit hali ile dikkat çeken İrlandalı modelin tatil pozlarına beğeni yağdı.
20.02.2023 Magazin
"Chloe ile yaptığı evlilik yanlış bir evlilikti"
"Chloe ile yaptığı evlilik yanlış bir evlilikti" Pop müziğin en başarılı isimlerinden Serdar Ortaç, yıllardır MS hastalığı ile mücadele ediyor. Ünlü şarkıcının, sağlık durumu ve maddi çöküş yaşadığına dair açıklamalarıyla yürek burktu. Serdar Ortaç hakkında "En büyük pişmanlığı Chloe Loughnan mı?" sorusu da akıllara gelirken, 'Söylemezsem Olmaz'da dikkat çeken yorumlar yapıldı.
13.01.2023 Magazin
Hazar Ergüçlü ile Onur Ünlü ayrıldı! 5 yıllık aşk bitti
Hazar Ergüçlü ile Onur Ünlü ayrıldı! 5 yıllık aşk bitti Oyuncu Hazar Ergüçlü ile yönetmen Onur Ünlü’nün 5 yıllık aşkı bitti. İkilinin ilişkisinin fikir ayrılıkları yüzünden bittiği konuşuluyor.
13.12.2022 Magazin
Serdar Ortaç: Çok pişman oldum
Serdar Ortaç: Çok pişman oldum İrlandalı model Chloe Loughnan ile 2014-2019 yılları arasında evli kalan, meslektaşı Seçil Gür'le birlikteliği Haziran 2021'de sona eren Serdar Ortaç, son dönemde 'nafaka' ve 'borç' haberleriyle konuşuluyordu. Pop müziğin başarılı ismi, Ataşehir konserinde kendisini dinlemeye gelen sevenlerine evlilik tavsiyeleri verirken, bir kez daha açıklamalarıyla magazin gündemine geldi.
14.10.2022 Magazin
Serdar Ortaç'tan aldatılma sorusuna şoke eden yanıt!
Serdar Ortaç'tan aldatılma sorusuna şoke eden yanıt! İlişkileriyle magazin gündeminden düşmeyen Serdar Ortaç, önceki gün 'Doğu Demirkol ile Alelade Show' programına konuk oldu. 2014 yılında dünyaevine girdiği İrlandalı model Chloe Loughnan'dan 2019'da boşanan 52 yaşındaki popçu, 'Hiç aldatıldın mı?' sorusuna şaşırtan bir yanıt verdi.
26.09.2022 Magazin
Chloe Loughnan sevgilisiyle iskelede romantik anlar yaşadı!
Chloe Loughnan sevgilisiyle iskelede romantik anlar yaşadı! Chloe Loughnan, yeni sevgilisi Fergus Hennessy ile Bodrum’da tatil yapıyor. Chloe sevgilisi Fergus ile iskelede romantik anlar yaşadı.
26.08.2022 Magazin
"Magazin D Pazar" Chloe Loughnan sunumu ile ekrana geliyor!
"Magazin D Pazar" Chloe Loughnan sunumu ile ekrana geliyor! Yazın tüm heyecanı yine Magazin D’de yaşanacak. Chloe Loughnan’ın sunumuyla “Magazin D Pazar” canlı yayınla Kanal D’de ekrana geliyor.
12.08.2022 Televizyon
Magazin D, her hafta sonu canlı yayınla Kanal D’de!
Magazin D, her hafta sonu canlı yayınla Kanal D’de! Kanal D’nin, sunuculuğunu Chloe Loughnan’ın üstlendiği, magazin basınına yön veren programı Magazin D, her cumartesi ve pazar canlı yayınla ekrana geliyor.
4.08.2022 Televizyon
Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan'ı parasızlık Türkiye'ye döndürdü! Ayda 40 bin TL...
Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan'ı parasızlık Türkiye'ye döndürdü! Ayda 40 bin TL... Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye döndü. Türk vatandaşı olmak istediğini söyleyen modelin parası bittiği için Türkiye'ye döndüğü iddia ediliyor. Ayağının tozuyla anlaşma yapan Chloe Loughnan tek bir işten ayda 40 bin TL kazanıyor.
1.08.2022 Magazin
Serdar Ortaç hakkında itirafta bulunan Chloe Loughnan'dan evlilik itirafı! Yeni sevgilisi Andy O'Connell ile...
Serdar Ortaç hakkında itirafta bulunan Chloe Loughnan'dan evlilik itirafı! Yeni sevgilisi Andy O'Connell ile... Şarkıcı Serdar Ortaç’ın eski eşi, İrlandalı model Chloe Loughnan, çocukluk arkadaşı ve hemşehrisi olan yeni sevgilisi Andy O'Connell ile önceki gün Nişantaşı'ndaydı. Alışveriş yapan Chloe, AVM çıkışında futbolcu aşkı ile objektiflere mutluluk pozu verdi. Kanal D'de her hafta sonu ekranlara gelen 'Magazin D' programını sunmaya başlayan model, "Evlilik düşünceniz var mı?" sorusunu cevapladı.
27.07.2022 Magazin
Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan kararını verdi! 11 yıl sonra...
Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan kararını verdi! 11 yıl sonra... Kanal D'de her hafta sonu ekranlara gelen 'Magazin D' programını sunmaya başlayan model Chloe Loughnan, önceki gün kendisi gibi İrlandalı olan yeni sevgilisi ile Akaretler'deki bir kafedeydi. Sevgilisinin kimliğini açıklamaktan kaçınan Serdar Ortaç'ın eski eşi, Türkiye'ye döndüğü için mutlu olduğunu ve Türk vatandaşı olmak için girişimlere başlayacağını açıkladı.
22.07.2022 Magazin
Magazin D, Chloe Loughnan sunumu ile ekrana geliyor!
Magazin D, Chloe Loughnan sunumu ile ekrana geliyor! Kanal D’nin, her hafta sonu ekrana gelen ve çok izlenen magazin programı Magazin D, Chloe Loughnan’ın sunumu ile ekrana geliyor.  
9.07.2022 Televizyon
Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan aşka geldi! Sevgilisiyle dudak dudağa...
Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan aşka geldi! Sevgilisiyle dudak dudağa... Serdar Ortaç ile 5 yıl evli kalan ve 2018 yılında boşanan İrlandalı model Chloe Loughnan yeni aşkıyla öpüştüğü anları paylaşınca olay oldu.
26.06.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Chloe Loughnan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki chloe loughnan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.