Serdar Ortaç Kimdir

Serdar Ortaç Kimdir

Son dakika Serdar Ortaç kimdir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Serdar Ortaç kimdir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Serdar Ortaç kimdir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Serdar Ortaç Kimdir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan serdar ortaç kimdir gelişmeleri de dahil olmak üzere 52 serdar ortaç kimdir haberi bulunmuştur. Tüm serdar ortaç kimdir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan evleniyor! Tektaşını paylaşarak yanıt verdi...
Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan evleniyor! Tektaşını paylaşarak yanıt verdi... Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç 2019 yılında Chloe Loughnan'dan anlaşmalı olarak boşandı, Ortaç'tan 700 bin TL nafaka alan Loughnan yeniden evleniyor. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda tektaşını gösteren Loughnan'ın yeninden evleneceğini görenler, "Serdar kurtulacak" ifadelerini kullandı.
29.08.2023 Magazin
Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan'dan şoke eden açıklamalar!
Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan'dan şoke eden açıklamalar! Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç'ın kadınlara dair sözleri büyük tepki çekmişti. Eski eşi Chloe Loughnan'a da sert sözler söyleyen Ortaç'a yanıt geldi. Loughnan'ın açıklamaları herkesi çok şaşırttı.
28.08.2023 Magazin
Serdar Ortaç bu kez de hüngür hüngür ağladı! Hayranları endişelendi
Serdar Ortaç bu kez de hüngür hüngür ağladı! Hayranları endişelendi Sosyal medya platformlarında açtığı canlı yayınlarda gündeme gelen şarkıcı Serdar Ortaç, önceki gün arabada giderken şarkı söyledi. 'Ferhat' şarkısını açıp ağladığı anlarla gündeme gelen Ortaç, hayranlarını üzdü.
14.08.2023 Magazin
Serdar Ortaç'ın kadınlar için söylediği sözler tepki çekti!
Serdar Ortaç'ın kadınlar için söylediği sözler tepki çekti! Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç'ın kadınlara dair sözleri büyük tepki çekti. Ortaç eski eşiyle de ilgili konuştu.
11.08.2023 Magazin
İşte Serdar Ortaç'ın yeni işi!
İşte Serdar Ortaç'ın yeni işi! Serdar Ortaç, atçılık sporuyla ilgilenmeye karar verdi...
20.03.2017 Magazin
Serdar Ortaç şimdide bu hastalığa yakalandı
Serdar Ortaç şimdide bu hastalığa yakalandı Serdar Ortaç hastalıklardan kurtulamıyor. MS hastalığıyla mücadele eden Serdar Ortaç, MS'den sonra klostrofobi hastalığıyla mücadele ediyor.
29.09.2014 Arşiv
Serdar bombaladı
Serdar bombaladı Ünlü sanatçı, Haiti için düzenlenen yardım gecesine katılmamasını eleştirenlere çok sert cevap verdi.
15.03.2010 Magazin
Şimdiki kızlar çok değişmiş!
Şimdiki kızlar çok değişmiş! Serdar Ortaç'ın annesi oğlunun evlenememesinden yakındı
20.10.2009 Magazin
Aşkları Facebook'ta çıktı
Aşkları Facebook'ta çıktı Polat-Ortaç ilişkisi, seksi şarkıcının facebook'a koyduğu fotoğraflarla ortaya çıktı
15.10.2009 Magazin
Bütün fantezilerim bitti
Bütün fantezilerim bitti 'Son beş senede hayatımdan kıskançlığı, huzursuzluğu ve pişmanlığı tamamen çıkardım'
1.08.2009 Magazin
Babamın zoruyla simit sattım
Babamın zoruyla simit sattım Şuan kariyerinin doruğunda olan ünlü besteci ve şarkıcıdan samimi itiraflar
23.07.2009 Magazin
Kız arıyor
Kız arıyor Şarkıcı Serdar Ortaç, Litvanyalı sevgilisi Elina için ilginç bir açıklama yaptı.
20.07.2009 Magazin
Ağlatan şarkı
Ağlatan şarkı Türkçe Olimpiyatları'nın bu yılki süprizi jüri üyesi Serdar Ortaç...
28.05.2009 Magazin
Kızılcık Şerbeti Gonca kimdir? Özlem Leman Davran nereli, kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı?
Kızılcık Şerbeti Gonca kimdir? Özlem Leman Davran nereli, kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı? Cuma akşamlarının en çok izlenen yapımlarından biri olan Kızılcık Şerbeti’ne yeni oyuncu dahil oldu. 10 Kasım Cuma günü ekrana gelecek yeni bölüme Gonca karakteriyle Özlem Leman Davran seyirci karşısına çıktı. Ömer’in Kıvılcım’dan uzak durmasını sağlayacak Gonca karakteri merak konusu oldu. Peki, Kızılcık Şerbeti Gonca Özlem Leman Davran kimdir? İşe Özlem Leman Davran hakkında merak edilenler…
10.11.2023 Televizyon
Serdar Ortaç göbeğinden zeytin yemişti: İlknur Soydaş'ın son hali şaşırttı
Serdar Ortaç göbeğinden zeytin yemişti: İlknur Soydaş'ın son hali şaşırttı 'Karabiberim' şarkısının klibinde Serdar Ortaç'ın göbeğinden zeytin yediği esmer güzel İlknur Soydaş'ın şimdiki hallerini görenler gözlerine inanamıyor. Soydaş yıllara meydan okuyor.
4.09.2023 Magazin
Chloe Loughnan'dan eski eşi Serdar Ortaç'ın sözlerine tepki: 'Türkçem cevap vermeye yetmiyor'
Chloe Loughnan'dan eski eşi Serdar Ortaç'ın sözlerine tepki: 'Türkçem cevap vermeye yetmiyor' Son olarak Instagram hesabından ağlayarak bir videosunu paylaşan ve gündem olan Serdar Ortaç, son yaptığı açıklamada eski eşi Chloe Loughnan'ı hedef alarak; sert ifadeler kullanmıştı.
16.08.2023 Magazin
Tan Taşçı kaza mı yaptı, sağlık durumu nasıl? Şarkıcı Tan Taşçı kimdir, nereli, kaç yaşında?
Tan Taşçı kaza mı yaptı, sağlık durumu nasıl? Şarkıcı Tan Taşçı kimdir, nereli, kaç yaşında? Burdur'un Bucak ilçesinde tırla çarpışan cipteki şarkıcı Tan Taşçı, menajeri ve yanlarındaki bir kişi yaralandı. Hastanede tedavi altına alınan Taşçı ile yanındaki iki kişinin hayati tehlikelerinin bulunmadığı aktarıldı.
10.08.2023 Magazin
Hülya Şenkul kimdir, kaç yaşındaydı? Hülya Şenkul’un biyografisi!
Hülya Şenkul kimdir, kaç yaşındaydı? Hülya Şenkul’un biyografisi! Ünlü şarkıların söz yazarı Hülya Şenkul hayatını kaybetti. Bülent Ersoy’dan Muazzez Abacı’ya, Sibel Can’dan Ebru Gündeş’e kadar şarkıları yorumlanan Hülya Şenkul, Serdar Ortaç’a yazdığı Zakkum Çiçekleri şarkısı ile tanınıyordu. Hülya Şenkul hastanede tedavi görüyordu. Peki, Hülya Şenkul kimdir, kaç yaşındaydı? Hülya Şenkul öldü mü, neden öldü? Hülya Şenkul hasta mıydı? Hülya Şenkul’un biyografisi!
24.11.2022 Magazin
Hadise O Ses Türkiye’den ayrıldı mı, neden? O ses Türkiye’de Hadise yerine kim geçti, belli mi?
Hadise O Ses Türkiye’den ayrıldı mı, neden? O ses Türkiye’de Hadise yerine kim geçti, belli mi? O Ses Türkiye'de Ebru Gündeş ile arası bozulan Hadise'nin O Ses Türkiye'den ayrılacağı ortaya çıkmıştı. Hadise'nin 'O Ses Türkiye'de olmayacağının açıklanmasından sonra yerine kimin geleceği merak konusuydu. O ses Türkiye’de Hadise yerine kim geçti, belli mi?
24.05.2021 Gündem
Simge Sağın kimdir?
Simge Sağın kimdir? Simge Sağın'ın hayatına dair bilgiler merak ediliyor ve gündemde sıkça araştırılıyor. Güzelliği ve sesiyle büyüleyen başarılı şarkıcı Simge Sağın hakkında merak edilen tüm bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.
28.09.2018 Gündem
'Tükendim' diyerek duyurdu...
'Tükendim' diyerek duyurdu... Ünlü şarkıcı Simge Sağın, yaklaşık dört senedir birlikte olduğu erkek arkadaşı Ozan Bayraşa ile ilişkilerini tükendiklerini için sonlandırdığını açıkladı.
23.07.2018 Magazin
Yaşar Gaga kimdir?
Yaşar Gaga kimdir? Yaşar Gaga kimdir? Sorusunun yanıtı gündemde çok fazla aranıyor. Sağlık durumu kötü olan ve hastanede tedavi altına alınan Yaşar Gaga hayatını kaybetti. Peki Yaşar Gaga'nın hastalığı neydi? İşte tüm bilgiler...
7.03.2018 Gündem
Yaşar Gaga hayatını kaybetti!
Yaşar Gaga hayatını kaybetti! Sezen Aksu'nun menajeri Yaşar Gaga yaşamını yitirdi.
7.03.2018 Magazin
Menajer Yaşar Gaga yaşam mücadelesi veriyor
Menajer Yaşar Gaga yaşam mücadelesi veriyor Sezen Aksu'nun menajeri Yaşar Gaga 29 gündür yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.
6.03.2018 Magazin
Yaşar Gaga yoğun bakımda
Yaşar Gaga yoğun bakımda Şarkıcı ve menajer Yaşar Gaga, kalp yetmezliği nedeniyle Çapa Tıp Fakültesi'nde yoğun bakımda tedavi görüyor.
21.02.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Serdar Ortaç Kimdir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki serdar ortaç kimdir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.