Gazete Vatan Logo
Magazin Boğaz'da ikinci kez Serdar Ortaç izdihamı yaşandı!

Boğaz'da ikinci kez Serdar Ortaç izdihamı yaşandı!

Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production organizasyonuyla Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, dün akşam ikinci kez Serdar Ortaç’ı ağırladı. Kuruçeşme dinleyicisiyle birlikte yağmura aldırış etmeyen pop müziğin ünlü ismi, eğlenceye ve dansa doydu. 2014 yılında nikâh masasına oturduğu İrlandalı model Chloe Loughnan'dan 2019'da tek celsede boşanan sanatçının, evlilşkle ilgili sözleri dikkat çekti.

Boğaz'da ikinci kez Serdar Ortaç izdihamı yaşandı!

Kuruçeşme Açıkhava sahnesine 15 gün arayla ikinci kez adım atan Serdar Ortaç yine izdiham yarattı. Biletleri satışa çıkar çıkmaz tükenen konserinde sevenleri salonu bir kez daha tıklım tıklım doldurdu.

'Gıybet' şarkısıyla konserine başlayan ünlü popçu, yıllardır dillerden düşmeyen hit’lerini müzikseverlerle hep birlikte söyledi.

 

"EVLİLİK AKIL HASTASI İŞİ"

Konser sırasında hayranları ile sohbet etmeyi ihmal etmeyen Ortaç, “Evlilik akıl hastası işi, deliliktir” sözlerinin ardından ‘İki Deli’ şarkısını tüm evli dinleyicilerine ithafen söyledi.

YAĞMURLU HAVAYI ŞARKILARIYLA ISITTI

Her konserinde olduğu gibi şarkıları ve enerjisi ile hayran bırakan Serdar Ortaç ve Kuruçeşme Açıkhava sahnesi eğlenmek isteyen binlerce müzikseverin yine vazgeçilmezi oldu.

 

Yaklaşık 2.5 saat kaldığı sahnede kalan ünlü popçu, yağmurlu havayı şarkılarıyla ısıtırken, oyun havalarına da yer verdiği repertuvarıyla hayranlarını yerine oturmadı. Sahnede dansçıların da şovuyla görsel bir şölenin yaşandığı gecede müzikseverler eğlenceye doydu.

Haberin Devamı

Serdar Ortaç, yoğun istek üzerine 15 Haziran’da tekrar Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’nde olacak.