Gazete Vatan Logo
Magazin Chloe Loughnan tatil pozuyla sosyal medyayı salladı!

Chloe Loughnan tatil pozuyla sosyal medyayı salladı!

Serdar Ortaç'la olaylı bir boşanma geçiren ve 'nafaka' haberleriyle magazin gündeminde kalan Chloe Loughnan, şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Güzelliği ve fit hali ile dikkat çeken İrlandalı modelin tatil pozlarına beğeni yağdı.

Chloe Loughnan tatil pozuyla sosyal medyayı salladı!

Serdar Ortaç, geçtiğimiz kasım ayında Ankara konserinde çok konuşulan açıklamalara imza atmıştı. Sahneye iki dansçısıyla çıkan ünlü şarkıcı, beş yıl evli kaldığı eski eşini gece boyunca dilinden düşürmemişti.

"SEKİZ SENE SONRA BENİ ŞUTLADI!"

Sekiz sene sonra şutladı beni. Evliliği beceremedim. Mutluluğu buldum da şikayet mi ettim? Annem 'Sarışınlardan uzak dur, sarışınlara bulaşma' demişti, dinlemedim. Eşim sarışındı, sevgilim sarışındı.

"ASIL İŞİM MODELLİK"

Temmuz 2022'de Nişantaşı'nda görüntülenen Loughnan, sunuculuk da yapmasına karşın mesleğini bırakmadığını belirterek, "Benim asıl işim modellik, mankenliği bırakmadım, daha çok Amerika ve ülkem İrlanda'da iş yapıyorum ama teklif gelirse burada da podyuma çıkarım. Şimdi bir çekimim var, ona yetişmem gerekiyor" demişti.

"TÜRK VATANDAŞLIĞINA BAŞVURMAYI PLANLIYORUM"

Türkiye'ye döndüğü için mutlu olduğunu belirten İrlandalı model, "Türk vatandaşı olmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna şu karşılığı vermişti:

Türkiye'yi çok özlemiştim. Koronavirüs pandemisi yüzünden ülkeme dönmüştüm, burası benim ikinci evim gibi, bırakmak istemem burayı. Aslında Türk vatandaşlığına başvurmayı planlıyorum, birkaç yıl burada olmadığım için gelemedim diye yapamadım ama bu kez olacak. İsterim tabii. 11 yıl önce gelmiştim buraya, artık burası benim evim gibi. İşlerim için başka ülkelere de gitmek zorundayım, Amerika'da ve İrlanda'da ajanslara bağlıyım, bir yerde kalmıyorum. Bir gün bir yerde kalacağım, inşallah orası Türkiye olacak.

Haberin Devamı

"SU BEBEĞİ"

Chloe Loughnan, son olarak yaklaşık 180 bin takipçisinin bulunduğu Insatgram hesabından yayınladığı tatil pozlarıyla beğeni topladı. 30 yaşındaki güzel, havuz kenarındaki bikinili karelerine, "Su bebeği" mesajını yazdı.

 

"MELEKLER GİBİSİN"

Formda görüntüsü ile adından söz ettirmeyi başaran Chloe'ye takipçileri; "Çok güzelsin", "Harikasın", "Melekler gibisin" şeklinde övgü dolu yorumlarda bulundu.