Gazete Vatan Logo
Magazin 'Dönence' bir kardeş hikayesinden çok daha fazlası!

'Dönence' bir kardeş hikayesinden çok daha fazlası!

Kanal D’nin, yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın üstlendiği, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin yaptığı merakla beklenen yeni dizisi 'Dönence' ekrana gelmek için gün sayıyor.

'Dönence' bir kardeş hikayesinden çok daha fazlası!

Çekimlerinin İzmir Foça’da devam ettiği Dönence’nin başrollerinde Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu yer alıyor. İzleyiciye birçok duyguyu bir arada yaşatacak olan dizide kardeşlik hikayesi de ele alınacak. Caner Topçu ve Doğa Karakaş’ın Özgür ve Rüzgar kardeşler olarak izleyici karşısına çıkacağı dizide hikayeleri herkesi derinden etkileyecek.

CANNES ÖDÜLLÜ DİZİ

Dönence, Cannes'dan ödülle dönen “Exceptional” isimli dizinin uyarlaması… İsrail formatlı, orijinal adı “Exceptional” olan dizi farkındalık yaratan senaryosu ile Fransa'da 2022 MIPCOM Cannes Diversify TV Ödülü’ne layık görüldü.

'Dönence’nin yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli otururken, senaryosunu ise Nuray Uslu kaleme alıyor. Caner Topçu ve Sümeyye Aydoğan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunda ise Emre Kınay, Didem İnselel, Ogün Kaptanoğlu, Ülkü Hilal Çiftçi, Doğa Karakaş, Atakan Hoşgören, Nazlı Çetin, Can Kızıltuğ, Şebnem Doğruer, Mesut Yılmaz, Edanur Gülbudak, Muammer Tali, Alara Bozbey, Ahmet Varlı, Arda Uysal, Berfin Ant gibi başarılı isimler yer alıyor.

Haberin Devamı