Zula

Zula

Son dakika zula haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan zula ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını zula haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zula

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zula gelişmeleri de dahil olmak üzere 175 zula haberi bulunmuştur. Tüm zula haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sevgilisi cehennemi yaşattı! Üzerine yastık koyarak 7 kurşun sıktı: Arkadaşını vurdu, kuzu kuzu bekledim sıramı
Sevgilisi cehennemi yaşattı! Üzerine yastık koyarak 7 kurşun sıktı: Arkadaşını vurdu, kuzu kuzu bekledim sıramı Dehşete düşüren olay Bursa'da yaşandı. Sevgilisi ile ilişkisi olduğunu iddia ettiği Recep Özaslan'ı (47) 3 kurşunla öldürüp, cesedini önce çarşafa, ardından streç filme sarıp, bantlayan İlyas Sarıkaya'nın (49), yaralı haldeyken pansuman yapıp, 21 gün boyunca cinsel saldırıda bulunduğu sevgilisi F.O.'yu (43), silah sesi duyulmasın diye üzerine yastık koyarak 7 kurşunla vurduğu ortaya çıktı. Olay yeri incelemesinde üzerinde kurşun delikleri olan yastık bulunurken, Sarıkaya ile aynı binada oturan Enis Aydemir'in emniyette verdiği ifadede, eve girdiğinde kurşun deliklerinin olduğu yastığı gördüğünü söylediği öğrenildi.
18.12.2023 Gündem
Uyuşturucu baronu bazadan çıktı! Kritik isim böyle yakalandı
Uyuşturucu baronu bazadan çıktı! Kritik isim böyle yakalandı Afganistan-İran-Türkiye üçgeninde hareket eden uyuşturucu karteline yönelik Ankara merkezli 52 ilde operasyon yapıldı. Örgütün kritik isimlerinden biri olan Abdulselim Ertürk ise saklandığı yatak bazasında yakalandı.
4.05.2023 Gündem
İzmir'de eğlence mekanlarına "Günbatımı Operasyonu"
İzmir'de eğlence mekanlarına "Günbatımı Operasyonu" İzmir'de çeşitli yöntemlerle özellikle kente gelen yerli ve yabancı turistlerin banka hesaplarını ele geçiren, bu yolla yaklaşık 1 milyon lira haksız kazanç elde ettiği belirlenen ve liderliğini H.A.'nın yaptığı suç örgütüne, İzmir polisi tarafından "Günbatımı Operasyonu" gerçekleştirildi. Eğlence mekanları ve evler olmak üzere 37 adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonda 24 şüpheli gözaltına alındı.
28.03.2023 Gündem
Zehir tacirlerinin inanılmaz yöntemi böyle deşifre oldu
Zehir tacirlerinin inanılmaz yöntemi böyle deşifre oldu Bulgaristan Interpol’ü Türkiye’ye hemen haber verdi, Çetenin Kocaeli güzergahını kullanarak uyuşturucu sevkiyatı yapma hayalleri suya düştü. Operasyonun detayları ise şoke etti.
14.01.2023 Gündem
81 ile ölüm kargosu! Polis özel mekanizmalı zulaları ele geçirdi
81 ile ölüm kargosu! Polis özel mekanizmalı zulaları ele geçirdi Bursa'da, yılbaşı için 81 ildeki eğlence merkezlerine kargo ile gönderilmek üzere hazırlanan 3 bin litre etil alkol ile 400 şişe sahte içki, düzenlenen operasyonla ele geçirildi. 5 kişinin gözaltına alındığı ve sahte içkilerin özel mekanizmalı zulalarda ele geçirildiği operasyon, polis kamerası ile görüntülendi.
28.12.2022 Yaşam
İstanbul’da akıl almaz torbacı düzeneği kamerada: Zuladan kokain fışkırdı
İstanbul’da akıl almaz torbacı düzeneği kamerada: Zuladan kokain fışkırdı Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Gayrettepe’de durdurdukları bir araçta klima konsoluna bağlanmış ve arka rezidans ile stop lambası butonuyla açılan özel düzeneği ortaya çıkarttı. Torbacının zulasını inceleyen polis çok miktarda kokain ve para ele geçirirken, gözaltına alınan şahıs tutuklandı.
9.10.2022 Yaşam
'Gökbey' operasyonunda 2 milyon adet captagon ele geçirildi
'Gökbey' operasyonunda 2 milyon adet captagon ele geçirildi Mersin'de bir tırda yapılan aramada 310 kilogram halinde poşetlenmiş 2 milyon adet captagon uyuşturucu hap ele geçirilirken, 4 şüpheli gözaltına alındı. Tırın yakıt deposuna yapılan özel bölmeye saklanan captagonlar tek tek bulunduğu yerden çıkarılırken, 'Gökbey' ismi verilen film gibi operasyon anı ise kameralara saniye saniye yansıdı.
13.08.2022 Gündem
Defne Joy Foster kimdir? Defne Joy Foster nasıl öldü?
Defne Joy Foster kimdir? Defne Joy Foster nasıl öldü? Bir dönemin en çok izlenen dizilerinden Sihirli Annem dizisinde Eda karakterine hayat veren Defne Joy Foster sosyal medyadea gündem oldu. Oyuncu, sunucu ve eski DJ’lerden olan Defne Joy Foster’ın 2011 yılında hayatını kaybetmişti. Peki, Defne Joy Foster kimdir? Defne Joy Foster nasıl öldü? Defne Joy Foster ne zaman vefat etti? İşte detaylar…
17.07.2022 Ünlüler Dünyası
Bağcılar'da zula evine operasyon
Bağcılar'da zula evine operasyon Bağcılar'da uyuşturucu maddelerin saklandığı, 'zula evi' olarak adlandırılan adrese baskın yapan polis, 2 şüpheliyi gözaltına aldı. Evde yapılan aramalarda, 925 gram marihuana, 4,5 gram kokain, 4 gram ağırlığında 12 ekstazi hap ele geçirildi.
5.06.2022 Yaşam
Ankara'da suç örgütüne operasyon: 10 gözaltı
Ankara'da suç örgütüne operasyon: 10 gözaltı Ankara'da, uyuşturucu madde ile silah ticareti yaptığı belirlenen ve kendilerine 'Kurular' adını veren suç örgütüne yönelik operasyonda, 10 şüpheli gözaltına alındı.
10.05.2022 Yaşam
Polis memuru Hakkari'de 52.5 kilo patlayıcı ile yakalandı
Polis memuru Hakkari'de 52.5 kilo patlayıcı ile yakalandı Sürücülüğünü İstanbul ilinde aktif olarak görev yapmakta olan polis memurunun yaptığı araç Hakkari Yüksekova ilçesi çıkışında durduruldu. Araçta yapılan aramalarda stepne havuzunun alt kısmına yapılmış zula içerisine gizlenmiş vaziyette 133 parça halinde 52 kilo 500 gram patlayıcı madde ele geçirildi.
21.03.2022 Gündem
'Sinyal' geldi 76 ilde aynı anda başladı! Dev operasyon...
'Sinyal' geldi 76 ilde aynı anda başladı! Dev operasyon... Yurt dışından temin ettikleri cep telefonlarını yasa dışı yollar ile ülkemize getirerek haksız kazanç elde edenlere yönelik İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Daire Başkanlığı koordinesinde operasyon gerçekleştirildi. Operasyon kapsamında 70 kişi gözaltına alındı.
2.11.2021 Yaşam
Zula sistem gereksinimleri nelerdir?
Zula sistem gereksinimleri nelerdir? Aksiyon FPS türü bilgisayar oyunlarından olan Zula aynı zamanda Türk yapımı oyunlar arasında yer alıyor. Bol heyecan ve aksiyon oyun türü arayan kişiler Zula oyununu tercih etmektedir. Zula oyunu diğer FPS oyun türlerine oranla çok daha az bütçeli sistem gereksinimlerine ihtiyaç duymakta ve 2GB RAM yeterli olmaktadır.
16.02.2022 Bilim ve Teknoloji
Beylikdüzü'nde lüks araçta uyuşturucu satıyorlardı! Yakalandılar
Beylikdüzü'nde lüks araçta uyuşturucu satıyorlardı! Yakalandılar Beylikdüzü'nde lüks araçta uyuşturucu sattıkları tespit edilen 2 şüpheli yakalandı. Tutuklanan şüphelilerin, evde sakladıkları 5 kilo 193 gram skunk ve 6 bin 250 adet ecstacy hap ele geçirildi.
7.06.2021 Gündem
Yerli oyunlar dünya ortalamasının üzerinde beğeni kazandı
Yerli oyunlar dünya ortalamasının üzerinde beğeni kazandı Yerli oyun yayıncılarının geliştirdiği mobil oyunlar, 5 üzerinden ortalama 3,94 beğeni puanıyla genel ortalamanın (3,76) üzerinde performans sergiledi.
29.03.2021 Bilim ve Teknoloji
Dilencinin topladığı paralar, ekmek arasından çıktı
Dilencinin topladığı paralar, ekmek arasından çıktı SİVAS'ta, zabıta ekiplerinin düzenlediği operasyonda, dilencilik yapan 4 kişi yakalandı. Dilencilerden birinin, topladığı paraları somun ekmeklerin arasına gizlediği görüldü.
19.03.2021 Yaşam
Fintek firması 2. TESFED Türkiye Kupasına isim sponsoru oldu
Fintek firması 2. TESFED Türkiye Kupasına isim sponsoru oldu Bitexen Teknolojinin ana sponsor olduğu 2. TESFED Türkiye Kupası için geri sayım başladı.Türkiye E-Spor Federasyonu (TESFED) tarafından düzenlenen turnuvanın heyecanlı ve rekabet dolu karşılaşmalarıyla sporseverlere espor şöleni yaşatacağını duyurdu. Türkiyenin her yerinden 16 yaş ve üzeri tüm esporcuların katılımına açık olacak Bitexen TESFED Türkiye Kupasına başvuruların ise 25 Eylülde başlayacağı bildirildi.
22.09.2020 Bilim ve Teknoloji
Oyunlara olan ilgi 'normalleşme' sürecinde değişti
Oyunlara olan ilgi 'normalleşme' sürecinde değişti Oyunseverlerin Haziran ayı boyunca gerçekleştirdiği alışverişlerden derlenen verilere göre, COVID-19 sonrası “normalleşme” döneminde oyunlara gösterilen ilgi, evde kalınan salgın dönemine göre düşüş gösterdi.
30.07.2020 Bilim ve Teknoloji
Acun Ilıcalı'nın spor tarzı
Acun Ilıcalı'nın spor tarzı TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, önceki akşam Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi.
24.07.2020 Magazin
Zehir parasıyla milyonluk yatırım!
Zehir parasıyla milyonluk yatırım! Cumhuriyet tarihinin en büyük uyuşturucu operasyonlarından, “Bataklık Operasyonu” sonucu gözaltına alınan örgütün elebaşlarından Çetin Gören’in, Türkiye’deki akrabalarına 40 milyon euro’ya yakın para yollayıp lüks evler aldırdığı ortaya çıktı.
3.07.2020 Gündem
Türkiye'de kadınların espora ilgisi katlanarak artıyor
Türkiye'de kadınların espora ilgisi katlanarak artıyor Türkiye E-Spor Federasyonu (TESFED) Başkanı Alper Afşin Özdemir, esporun, genç kuşak erkekler kadar kadınlardan da büyük ilgi gördüğünü belirterek, "Türkiye'de 32 milyon oyuncu bulunurken, espor farkındalığı olanların sayısı 12 milyona varıyor. Oyuncu kitlesinin yüzde 56'sı erkek, yüzde 44'ü ise kadınlardan oluşuyor. Esporcu lisansı alarak profesyonel esporcu olan kadınların sayısı ise 2019 yılında 29 iken, bu sayı sadece bir yıl içinde 5 kat artarak 2020'de 159'a yükseldi." dedi.
18.06.2020 Bilim ve Teknoloji
Küresel e-spor pazarının büyüklüğü 1,8 milyar dolara ulaşacak
Küresel e-spor pazarının büyüklüğü 1,8 milyar dolara ulaşacak Oyunder Kurucu Başkanı Tansu Kendirli, “Türkiye'de 4 milyon gencin e-spora ilgi duyduğunu ve takip ettiğini söyleyebiliriz” dedi.
30.01.2020 Bilim ve Teknoloji
Türk dizileri oyun sektörüne ilham oluyor
Türk dizileri oyun sektörüne ilham oluyor Türk oyun geliştirme şirketi InGame Group'un Üst Yöneticisi Gözalan, "Türk dizi ve filmleriyle birlikte MENA bölgesi, Türk kültürüne aşina oldu ve buna bağlı olarak bu bölgeden oyunlarımıza hatırı sayılır bir ilgi oluştu." dedi.
23.12.2019 Bilim ve Teknoloji
Türkiye, Battle Royale tarzı oyunları sevdi
Türkiye, Battle Royale tarzı oyunları sevdi Milyonlarca kayıtlı kullanıcısı ile çevrimiçi ve çevrimdışı PC, konsol ve mobil oyunlarda “oyuncuyu esas alan” bir dijital platform olan Oyunfor, 2019 yılı için Türkiye’deki oyun dünyasıyla ilgili istatistiklerini paylaştı.
13.12.2019 Bilim ve Teknoloji
Vişnelik Müzik Festivali başlıyor
Vişnelik Müzik Festivali başlıyor ODTÜ Vişnelik Çim Amfi olarak bilinen ODTÜ MD Vişnelik, 11, 12, 13 Ekim’de Vişnelik Müzik Festivali’ne ev sahipliği yapacak. Atlantis Yapım organizasyonuyla farklı müzik türlerinin yıldız isimleri üç gün boyunca Ankara izleyicisi ile buluşacak.
23.09.2019 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Zula ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zula haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.