Zenginler

Zenginler

Son dakika zenginler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan zenginler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını zenginler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zenginler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zenginler gelişmeleri de dahil olmak üzere 654 zenginler haberi bulunmuştur. Tüm zenginler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Osmanlı’daki geleneği mahalle muhtarı yaşattı!
Osmanlı’daki geleneği mahalle muhtarı yaşattı! Osmanlı’da ramazan ayında zenginlerin esnafı dolaşarak, ‘zimem defteri’ denilen borç defterinin bir kısmını ya da tamamını satın alması geleneğini yaşatarak, bayram öncesi, mahalle bakkalının veresiye defterindeki borçlarını ödeyen Bursa'nın Osmangazi ilçesine bağlı Dikkaldırım ve Hüdavendigar mahallelerinin eski muhtarı İsmail Yetim, Trabzon’daki fındık bahçesinin geliri ile arife günü 15 kişinin, 14 bin 250 liralık bakkal borcunu ödediğini söyledi.
10.04.2024 Gündem
Dünyanın en zengin insanları oldular! Ne hisse, ne miras: İşte inanılmaz servet sahibi isimler
Dünyanın en zengin insanları oldular! Ne hisse, ne miras: İşte inanılmaz servet sahibi isimler Dünyanın en zengin insanlarının çoğu ya aileden ya da kalan miras sayesinde büyük bir servete sahip oldular. Ancak küçük bir milyarder topluluğu var ki bu iki gruba da girmiyorlar. Bazı kişiler, bir şirketin sadece çalışanı olarak servet edinebiliyor. Üstelik bu kişilerin şirkette bir ortaklığı da bulunmuyor. Bunların başında Microsoft'ta 1980'de işe giren ve şirketin 2000-2014 yılları arasında CEO'su olan Steve Balmer ve Apple CEO'su Tim Cook geliyor.
12.02.2024 Ekonomi
İsim Fiil Nedir, Nasıl Bulunur? İsim Fiil Örnekleri Nelerdir?
İsim Fiil Nedir, Nasıl Bulunur? İsim Fiil Örnekleri Nelerdir? Türkçe dilinde kelimeler farklı ekler getirerek farklı anlamlar ve ifadeler ortaya çıkmaktadır. Bu bahsedilen ek getirilen kelimelerin başında sıfat, fiil ve isim gelmektedir. Bu sıfat, fiil ve isimlere getirilen eklerden dolayı fiilimsi ortaya çıkmaktadır. Fiilimsilerin tek başlarına bir anlamı yoktur. Fakat cümle de kullanıldığı zaman anlamı olan kelimelerdir.
30.01.2024 Gündem
Jeffrey Epstein kimdir? Milyarder Jeffrey Epstein'in davasında kimlerin adı geçiyor? İşte Jeffrey Epstein listesi
Jeffrey Epstein kimdir? Milyarder Jeffrey Epstein'in davasında kimlerin adı geçiyor? İşte Jeffrey Epstein listesi ABD'de kız çocuklarına yönelik cinsel istismar ağı oluşturmaktan suçlanan ve yargılanmayı beklerken hapishanede intihar eden Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein'in davasıyla bağlantılı kişilerin isimleri açıklandı. Söz konusu gelişmenin ardından Jeffrey Epstein kimdir, sorusunun yanıtı sorgulanırken Jeffrey Epstein listesi için aramalar da arttı. Peki, Jeffrey Epstein olayı nedir? İşte Jeffrey Epstein listesi
4.01.2024 Gündem
Dünyanın en zengin aileleri belli oldu! Birinci sıradan giriş yaptı
Dünyanın en zengin aileleri belli oldu! Birinci sıradan giriş yaptı Abu Dhabili Nahyan Hanedanı ilk kez Bloomberg'in yıllık zenginler sıralamasına girdi. Böylece Nahyan Ailesi, Walmart'ın sahiplerini geride bıraktı. Sıralamadaki yeri herkesi şaşırttı.
8.12.2023 Ekonomi
Bolu'dan Ankara'ya 'Değişim' yürüyüşü yapan Tanju Özcan: Ekrem İmamoğlu ivmesini kaybediyor
Bolu'dan Ankara'ya 'Değişim' yürüyüşü yapan Tanju Özcan: Ekrem İmamoğlu ivmesini kaybediyor Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CNN Türk'te canlı yayında açıklamalarda bulundu. Özcan, CHP Genel Merkezi önüne koltuk fırlattığı anlarla ilişkin, "11 tane seçim kaybetmiş koltuktan kalkmıyor. İlla koltuk diyorlarsa alın size koltuk diye koltuk attım. Orada koltuk vazgeçilmez bir şey değil demek istedim. Sembolik bir şeydi." ifadelerini kullanırken, Ekrem İmamoğlu'nun değişim çıkışı ile ilgili ise "Bence Ekrem Bey geç kalıyor. Ben Ekrem Bey'i nasıl destekleyebilirim? Ekrem Bey değişim olmalı diyor ama değişim genel başkandan başlamalı demiyor. Ekrem Bey birçok insandan daha önde. Her geçen gün bu ivmesini kaybediyor." diye konuştu. Özcan, 'İstifa edecek misiniz?' sorusuna ise, "İstifa etmeyeceğim, bu tarihe geçsin. Beni atsınlar. Gerekçeli kararda ne yazacak merak ediyorum." yanıtını verdi.
14.07.2023 Gündem
Tuğba Ekinci 'Çalıştığımız yere fakirler gelmesin' demişti: 'Yanlış anladılar'
Tuğba Ekinci 'Çalıştığımız yere fakirler gelmesin' demişti: 'Yanlış anladılar' Şarkıcı Tuğba Ekinci, son dönemde sahne fiyatlarına zam yapan meslektaşlarına hak verdiğini belirtip, "Çalıştığımız yerlere fakirleri beklemiyoruz. Zenginler siz gelin" sözleriyle sosyal medyada gündem olmuştu. Büyük tepki çeken Ekinci'den yeni bir açıklama geldi.
24.06.2023 Magazin
FORBES 2023 Milyarderler Listesi! Türkiye’nin en zenginleri kim? FORBES milyarderler listesi ile Türkiye FORBES en zenginler listesi 2023!
FORBES 2023 Milyarderler Listesi! Türkiye’nin en zenginleri kim? FORBES milyarderler listesi ile Türkiye FORBES en zenginler listesi 2023! Milyarderler Listesi’nde bu yıl Türkiye’den 26 isim var. 5.1 milyar dolar servetiyle listeye 516. sırada giren Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, Türkiye’nin en zengin iş insanı oldu. Peki, Türkiye’nin en zenginleri kim? FORBES milyarderler listesinde kimler var? İşte FORBES 2023 Milyarderler Listesi ile Türkiye FORBES en zenginler listesi 2023…
5.04.2023 Ekonomi
‘75 bin TL maaşlı’ yöneticisi olan lüks sitenin sakinleri: Zenginiz ama ‘keriz’ değiliz
‘75 bin TL maaşlı’ yöneticisi olan lüks sitenin sakinleri: Zenginiz ama ‘keriz’ değiliz İstanbul’daki lüks bir sitenin müdürünün maaşının 75 bin TL’yi bulması sosyal medyada yankı buldu. Site sakinlerinin itirazına rağmen yönetim zammı onayladı. Böylece aidatlar da 7 bin TL’ye ulaştı.
4.02.2023 Gündem
İngiltere'nin yeni Başbakanı Rishi Sunak oldu! Tarihe geçti, işte hayatı ve detaylar
İngiltere'nin yeni Başbakanı Rishi Sunak oldu! Tarihe geçti, işte hayatı ve detaylar İngiltere'de Liz Truss'ın istifasının ardından tüm dünyanın merakla beklediği yeni başbakan belli oldu. Böylece ülkede Muhafazakar Parti liderlik yarışının düğümü de çözüldü. Buna göre İngiltere'nin yeni Başbakanı Rishi Sunak oldu. Hint asıllı olmasıyla ülke tarihine geçen Sunak'ın serveti de dudak uçuklattı. Peki, İngiltere'de başbakanlık koltuğuna oturan Rishi Sunak kimdir? İşte eski Başbakan Boris Johnson'ın da adının geçtiği liderlik yarışına ilişkin tüm detaylar...
24.10.2022 Dünya
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov: ABD öncülüğündeki kolektif batı Rusya'yı savaş alanında yenmeye çalışıyor
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov: ABD öncülüğündeki kolektif batı Rusya'yı savaş alanında yenmeye çalışıyor Birleşmiş Milletler (BM) 77. Genel Kurulu için ABD’de bulunan Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, "ABD öncülüğündeki kolektif batı Rusya'yı savaş alanında yenmeye çalışıyor" ifadelerini kullanarak, “ABD ve müttefikleri, jeopolitik hedefleri uğruna Ukrayna'yı feda etmeye hazır” dedi.
21.09.2022 Dünya
Servetini bir yıl içinde 60.9 milyar dolar artırdı, dünyanın en zenginlerine rakip oldu! İşte tarihinin gelmiş geçmiş en zengin insanları
Servetini bir yıl içinde 60.9 milyar dolar artırdı, dünyanın en zenginlerine rakip oldu! İşte tarihinin gelmiş geçmiş en zengin insanları Dünyanın en zengin insanları arasına bu sene yeni bir isim daha katıldı. Hintli milyarder işinsanı Gautam Adani, bu yıl içinde servetini 60.9 milyar dolar artırarak Bloomberg’ün hazırladığı dünyanın en zengin isimleri listesinde Elon Musk ve Jeff Bezos'un ardından üçüncü sıraya yerleşti. Bernard Arnault, Bill Gates, Warren Buffet, Larry Page, Steve Ballmer gibi işinsanları servetleriyle en zenginler listesinde sürekli yer alırken tarih boyunca ortaya çıkmış zenginlerin yanında isimleri bile geçmiyor. İşte dünyanın ve tarihin en zengin insanları ve sahip oldukları mal varlıkları...
31.08.2022 Ekonomi
Biden, 280 milyar dolarlık Çip ve Bilim Yasasını imzaladı
Biden, 280 milyar dolarlık Çip ve Bilim Yasasını imzaladı ABD Başkanı Joe Biden, çip üretimi için daha önce ABD Kongresi tarafından onaylanan 280 milyar dolarlık Çip ve Bilim Yasası'nı imzaladı.
9.08.2022 Dünya
Forbes 2022 en zenginler listesi! Forbes listesinde hangi Türkler var, en zengin Türkler kim?
Forbes 2022 en zenginler listesi! Forbes listesinde hangi Türkler var, en zengin Türkler kim? ABD merkezli Forbes Ekonomi Dergisi, 2022 yılında dünyanın en zengin iş insanlarının listesini açıkladı. Dünyanın en zenginleri listesine 236 yeni milyarder girerken, 329 milyarder de liste dışı kaldı. Peki, Forbes listesinde hangi Türkler var, en zengin Türkler kim? İşte Forbes 2022 en zenginler listesi…
2.07.2022 Ekonomi
Putin'e büyük şok! Sırtını döndüler, Rus milyonerler ülkeyi terk ediyor
Putin'e büyük şok! Sırtını döndüler, Rus milyonerler ülkeyi terk ediyor Ukrayna savaşının başlaması ile yaptırımların etkisini göstermeye başladığı Rusya'dan bu yıl büyük bir 'zengin göçü' bekleniyor. Henley global raporuna göre 15 bin zenginin ülkeyi terk edeceği konuşulurken, söz konusu haber Batı medyasında 'Zenginler Putin rejimine yüz çeviriyor' başlığı ile duyuruldu.
14.06.2022 Dünya
Ünlü milyarderin eşi Anne-Elisabeth Falkevik Hagen'e ne oldu? 4 yıllık sırda flaş gelişme...
Ünlü milyarderin eşi Anne-Elisabeth Falkevik Hagen'e ne oldu? 4 yıllık sırda flaş gelişme... Ülkenin ünlü ve en zengin iş insanlarından biri olan Tom Hagen'ın eşi Anne-Elisabeth Falkevik Hagen, 2018 yılının Ekim ayında kayboldu. Önce kaçırılma zannedilen olay ilerleyen zamanda açığa çıkan ayrıntılarla bambaşka bir boyuta ulaştı. Son olarak geçtiğimiz hafta Norveç basınında yer alan flaş detaylar ise herkese pes dedirtecek cinsten...
11.06.2022 Dünya
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Kurban, toplumunun farklı kesimleri arasında sevgi ve saygıyı güçlendirir
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Kurban, toplumunun farklı kesimleri arasında sevgi ve saygıyı güçlendirir Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, "Kurban, yardımlaşma ve paylaşma ile toplumsal huzuru ve güveni pekiştirmektedir. Toplumun farklı kesimleri arasında sevgi ve saygı duygularını güçlendirir. Tıpkı zekat gibi, sadaka gibi, yardımlaşma gibi, dayanışma gibi. İnfakın en önemli unsurlarından birisidir" dedi
3.06.2022 Gündem
Dünyanın en zengin ülkeleri belli oldu! 2022 yılı rakamları açıklandı işte en zengin 20 ülke...
Dünyanın en zengin ülkeleri belli oldu! 2022 yılı rakamları açıklandı işte en zengin 20 ülke... Dünyanın en zengin ülkeleri bir çok kritere göre belirleniyor. Yayınlanan listede ise 2022 verilerini paylaşan ülkeler arasında GDP(Gayri safi yurt içi hasıla) rakamları baz alınmıştır.
30.05.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar: Ukrayna'daki savaş Türkiye'nin önemini ortaya koydu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar: Ukrayna'daki savaş Türkiye'nin önemini ortaya koydu! Cumhurbaşkanı Erdoğan, büyükelçilerle iftar programında konuştu. NATO ve AB'ye mesaj veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Mesnetsiz iddiaların aksine Ukrayna bağlamındaki son gelişmeler NATO içinde Türkiye'nin önemini açıkça ortaya koymuştur. " dedi. Ukrayna - Rusya savaşında İstanbul sürecine vurgu yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İki komşumuz arasında önce ateşkesin ardından da kalıcı barışın tesisi, insanlık adına yapılan en hayırlı işlerden biri olacaktır. Diyalog yoluyla barışçı bir çözüm bulunacağına gönülden inanıyorum." açıklamasında bulundu.
18.04.2022 Siyaset
En zengin Türk kim? En zengin 10 Türk belli oldu! İşte Forbes’e göre dünyanın en zengin Türkleri listesi!
En zengin Türk kim? En zengin 10 Türk belli oldu! İşte Forbes’e göre dünyanın en zengin Türkleri listesi! En zengin 10 Türk belli oldu. ABD merkezli Forbes dergisi, 2022 yılı dünyanın en zenginleri listesini yayımladı. Dünyada zirvede 219 milyar dolarlık servetiyle Tesla'nın kurucusu Elon Musk yer alırken, Forbes dergisine göre, Türkiye’de dolar milyarderi sayısı ise 27’den 24’e geriledi. En zengin Türk listesinin başında ise Murat Ülker var. Peki, En zengin 10 Türk kim, dünyanın en zengin Türkleri kimler oldu? İşte en zengin 10 Türk…
8.04.2022 Dünya
Dünyanın en zenginleri belli oldu! Forbes duyurdu, o isimler de milyarderler listesine eklendi...
Dünyanın en zenginleri belli oldu! Forbes duyurdu, o isimler de milyarderler listesine eklendi... Forbes, her yıl düzenli olarak yayımladığı Milyarderler Listesi'ni güncelledi. Piyasalardan alınan verileri kapsayan bu liste, dünyada milyarderlerin sayısını ve en zengin isimleri ortaya koydu. 329 milyarder listeden çıkarken, 236 yeni milyarder geldi. Liste, son 12 ayda milyarderlerin sayısının azaldığını gösterdi. Milyarderler listesinde dikkat çeken isimler de bulunuyor. İşte detaylar...
6.04.2022 Ekonomi
Jada Smith kimdir? Will Smith’in eşi Jada Smith’in hastalığı ne, kanser mi?
Jada Smith kimdir? Will Smith’in eşi Jada Smith’in hastalığı ne, kanser mi? Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından 1929'dan bu yana verilen Oscar Ödülleri, bu yıl 94. kez sahiplerini buldu. Ödül töreni pandemi öncesinde olduğu bu yıl geniş bir katılımla düzenlendi. Törene, ünlü oyuncu Will Smith'in sunucu Chris Rock'a tokat atması damga vurdu. Will Smith'in eşi Jada Pinkett Smith kimdir, Jada Smith’in hastalığı ne? Jada Pinkett Smith kanser mi?
29.03.2022 Televizyon
Rusya - Ukrayna cephe hattında ‘Efsane’ yıkıldı! Zelenski’den kritik Donbas bölgesi açıklaması...
Rusya - Ukrayna cephe hattında ‘Efsane’ yıkıldı! Zelenski’den kritik Donbas bölgesi açıklaması... Rus ordusunun Ukrayna topraklarına girmesiyle başlayan savaşta 16. güne girildi. Rus birlikleri başkent Kiev’in yakınlarına kadar sokuldu. Bir taraftan da müzakereler devam ediyor. Ukrayna Cumhurbaşkanı Zelenski’nin Donbas bölgesi için yaptığı bir açıklama ise bu iki soruyu doğurdu.
11.03.2022 Dünya
Savaşa hayır sözleri ve mesajları! Rusya Ukrayna savaşına karşı barış ile ilgili sözler ve savaş karşıtı sözler: Yurtta Sulh Cihan da Sulh!
Savaşa hayır sözleri ve mesajları! Rusya Ukrayna savaşına karşı barış ile ilgili sözler ve savaş karşıtı sözler: Yurtta Sulh Cihan da Sulh! Rusya - Ukrayna krizi savaşa döndü. Rusya Devlet Başkanı Putin, 24 Şubat tarihinde Ukrayna'nın doğusundaki Donbas'a özel askeri operasyon başlattıklarını duyurdu. Rus güçleri doğuda Donbas, kuzeyde Belarus ve güneyde Kırım'dan Ukrayna'ya girdi. Ukrayna lideri Zelenski ülkede genel seferberlik ilan etti. Zelenski ayrıca bugünkü saldırılarda 137 kişinin yaşamını yitirdiğini, 300'den fazla kişinin yaralandığını açıkladı. Savaşın vahameti her geçen saat ağırlaşırken savaş karşıtı sözlerle tepkilerini dile getirmek isteyenler “Savaşa hayır sözleri ve barış mesajları” paylaşıyor. İşte savaşa hayır ve barış sözleri…
25.02.2022 Gündem
Oligark ne demek? Oligark’in anlamı ne? Yaptırımların uygulandığı üç Rus oligark kimdir?
Oligark ne demek? Oligark’in anlamı ne? Yaptırımların uygulandığı üç Rus oligark kimdir? Rusya-Ukrayna krizine ilişkin gelişmeler gelmeye devam ediyor. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in açıklamaları sonrası gelen yaptırım kararları takip ediliyor. Avrupa Birliği (AB), İngiltere, Japonya ve ABD, Rusya'ya yönelik bir dizi yaptırım kararı aldı. ABD Başkanı Joe Biden, Rusya'nın iki büyük finans kuruluşuna yaptırım uygulanacağını ve Rus hükümetinin Batı finansmanına erişiminin engelleneceğini, ayrıca, Putin'e yakın kişiler ile aile üyelerine de yaptırım getirileceğini bildirdi. Bunların içinde Rus ooligarklar da bulunuyor. Peki, Oligark ne demek? Oligark’in anlamı ne? İngiltere'nin yaptırım açıkladığı üç Rus oligark kimdir? İşte detaylar…
23.02.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Zenginler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zenginler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.