Zeliş

Zeliş

Son dakika zeliş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan zeliş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını zeliş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zeliş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zeliş gelişmeleri de dahil olmak üzere 116 zeliş haberi bulunmuştur. Tüm zeliş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yüsra Geyik bikinili poz verdi, yorum yağmuruna tutuldu! Zayıflığı dikkat çekti: "Kemiklerin sayılıyor"
Yüsra Geyik bikinili poz verdi, yorum yağmuruna tutuldu! Zayıflığı dikkat çekti: "Kemiklerin sayılıyor" Uzun yıllar Arka Sokaklar’da canlandırdığı Zeliş karakteriyle hafızalara kazınan Yüsra Geyik reyting rekortmeni Aile dizisinde Serenay Sarıkaya’nın kardeşini canlandırıyor. Sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı fotoğraflar sık sık gündeme gelen oyuncu son olarak bikinili pozlarını peş peşe paylaştı. Ünlü ismin tatil pozlarına beğeni yağarken, zayıflığı dikkat çekti.
19.08.2023 Magazin
Vermem Seni Ellere dizisi hangi yaylada çekiliyor? Vermem Seni Ellere hangi il, ilçede çekiliyor?
Vermem Seni Ellere dizisi hangi yaylada çekiliyor? Vermem Seni Ellere hangi il, ilçede çekiliyor? Vermem Seni Ellere dizisi nerede çekiliyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. ATV'de yayınlanan ve başrollerinde Emre Bey, Buse Meral, Bülent Alkış'ın yer aldığı dizide Zeliş ve Mehmet'in aşk hikayesi ön plana çıkacak. Dizinin çekim yerleri de araştırılmaya başlandı. Peki Vermem Seni Ellere hangi il, ilçede çekiliyor? İşte detaylar...
9.07.2023 Televizyon
Vermem Seni Ellere Zeliş'i kim oynuyor? Buse Meral kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?
Vermem Seni Ellere Zeliş'i kim oynuyor? Buse Meral kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? Vermem Seni Ellere Zeliş kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. ATV'de yayınlanan Vermem Seni Ellere dizisinde Zeliş karakterini Buse Meral canlandırıyor. Seyirci, "Buse Meral kimdir, hangi dizilerde rol aldı?" sorgusuna başladı. İşte Buse Meral hakkında bilgiler...
18.06.2023 Televizyon
Vermem Seni Ellere bu akşam başlıyor! Vermem Seni Ellere konusu ne, uyarlama mı? İşte Vermem Seni Ellere oyuncuları
Vermem Seni Ellere bu akşam başlıyor! Vermem Seni Ellere konusu ne, uyarlama mı? İşte Vermem Seni Ellere oyuncuları Vermem Seni Ellere dizisi ilk tanıtımı yayınlandı. ATV'de yayınlanan ve başrollerinde Emre Bey, Buse Meral, Bülent Alkış'ın rol aldığı Vermem Seni Ellere dizisi oyuncuları ve güçlü hikayesiyle yaz döneminde ekrana gelecek. Zeliş ve Mehmet'in hikayesine odaklanan dizi AKN Film yapımcılığında gerçekleştiriliyor. Ali Balcı'nın yönetmenliğini yaptığı Vermem Seni Ellere dizisi konusu nedir? Vermem Seni Ellere oyuncuları kimler? İşte detaylar...
18.06.2023 Televizyon
Yüsra Geyik cesur tarzıyla dikkat çekti!
Yüsra Geyik cesur tarzıyla dikkat çekti! Aile dizisinde Yağmur karakterini canlandıran Yüsra Geyik ünlü bir marka için kamera karşısına geçti. Marka için iddialı pozları veren Geyik sütyensiz tarzıyla yine adından söz ettirdi. Yüsra Geyik geçtiğimiz günlerde Bozkır dizisi için üstsüz pozlar vererek gündeme gelmişti.
24.04.2023 Magazin
Bücür Cadı'nın Zeliş'i Merve Erdoğan kızına kavuştu! 'İyi ki geldin'
Bücür Cadı'nın Zeliş'i Merve Erdoğan kızına kavuştu! 'İyi ki geldin' 90'lı yılların çocuk oyuncusu, Bücür Cadı dizisinin Zeliş'i Merve Erdoğan anne oldu. Kızıyla ilk fotoğrafını sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı.
10.09.2022 Magazin
'Bücür Cadı'nın Zeliş'i Merve Erdoğan'ın bebeğinin cinsiyeti belli oldu!
'Bücür Cadı'nın Zeliş'i Merve Erdoğan'ın bebeğinin cinsiyeti belli oldu! Bir döneme damgasını vuran 'Bücür Cadı' dizisinde canlandırdığı 'Zeliş' karakteriyle tanınan Merve Erdoğan, anne olacağını duyurmuştu. Oyuncu, şimdi de bebeğinin cinsiyetini açıkladı
5.05.2022 Magazin
Yüsra Geyik paylaşmalara doyamadı! Tarzıyla dikkat çekti...
Yüsra Geyik paylaşmalara doyamadı! Tarzıyla dikkat çekti... Arka Sokaklar dizisinde Zeliş karakteriyle tanıdığımız, en son Kanal D ekranlarında Camdaki Kız dizinde Meliha karakteriyle adından söz ettiren Yüsra Geyik, tarzıyla dikkat çekti. Geçtiğimiz günlerde İzzet Yıldızhan'a göndermeli paylaşımda bulunan ünlü isim, İstanbul'da düzenlenen Oscar In Istanbul törenine katıldı.
29.03.2022 Magazin
Yüsra Geyik, İzzet Yıldızhan'a sosyal medyadan atıfta bulundu!
Yüsra Geyik, İzzet Yıldızhan'a sosyal medyadan atıfta bulundu! 'Arka Sokaklar' dizisinde 15 yıl botunca 'Zeliş' karakterine hayat veren Yüsra Geyik, geçtiğimiz haziran ayında diziden ayrılmıştı. Şimdilerde Instagram sayfasından yaptığı paylaşımlarla gündeme gelen Yüsra Geyik, son paylaşımıyla İzzet Yıldızhan'a göndermede bulundu.
18.03.2022 Magazin
"Bücür Cadı" dizisinin Zeliş’i Merve Erdoğan'dan güzel haber!
"Bücür Cadı" dizisinin Zeliş’i Merve Erdoğan'dan güzel haber! Merve Erdoğan, "Bücür Cadı" dizisinin Zeliş’i olarak tanındı. Oyuncu, ardından "Arka Sıradakiler" ile televizyon izleyicisinin hafızasına kazındı. Şimdilerde 3,5 aylık hamile Erdoğan, hamilelik haberinin gelmesiyle tüm dizi görüşmelerini durdurduğunu söyledi.
13.03.2022 Magazin
Arka Sokaklar'ın Tekin'i ve Zeliş'i bir araya geldi! Sosyal medya sallandı...
Arka Sokaklar'ın Tekin'i ve Zeliş'i bir araya geldi! Sosyal medya sallandı... Arka Sokaklar dizisinin çocuk oyuncuları olarak tanınan Onur Bay ve Yüsra Geyik adeta dizide büyüdü. Arka Sokaklar'da Tekin ve Zeliş rollerine hayat veren Onur Bay ve Yüsra Geyik'in beraber verdikleri pozlar sevenlerinden beğeni aldı.
17.01.2022 Magazin
Arka Sokaklar’ın Zeliş’i Yüsra Geyik’ten derin göğüs dekolteli poz
Arka Sokaklar’ın Zeliş’i Yüsra Geyik’ten derin göğüs dekolteli poz Arka Sokaklar dizisindeki Zeliş karakteriyle hafızalara kazınan Yüsra Geyik, geçtiğimiz sezon finaliyle birlikte yapımdan ayrılarak herkesi çok şaşırtmıştı. Genç oyuncu, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.
9.10.2021 Magazin
Arka Sokaklar 593. bölüm 2. fragmanı yayında!
Arka Sokaklar 593. bölüm 2. fragmanı yayında! Ekip, Savcı Faruk’un rehin alınmasının şokunu yaşıyor!
7.06.2021 Televizyon
Yüsra Geyik Arka Sokaklar dizinden ayrılıyor mu? Yüsra Geyik Arka Sokaklar'dan ayrıldı mı?
Yüsra Geyik Arka Sokaklar dizinden ayrılıyor mu? Yüsra Geyik Arka Sokaklar'dan ayrıldı mı? Yüsra Geyik diziden ayrılıyor mu? Kanal D ekranlarının uzun soluklu dizisinde yaprak dökümü yaşanıyor. Arka Sokaklar'da 15 yıldan bu yana kadroda yer alan Onur Bay'ın ayrılmasının ardından Yüsra Geyik'in de projeye veda edeceği öğrenildi.
4.06.2021 Gündem
Arka Sokaklar 591. bölüm 2. fragmanı yayında!
Arka Sokaklar 591. bölüm 2. fragmanı yayında! Ezgi ve Cemal çapraz ateşin ortasında savunmasız kalıyorlar!
26.05.2021 Televizyon
Arka Sokaklar 586. bölüm fragmanı
Arka Sokaklar 586. bölüm fragmanı Arka Sokaklar 586. Bölüm Fragmanı yayında! Ekip, Giray'ı vuran Zeliş'i kurtarmaya çalışıyor.
10.04.2021 Televizyon
Arka Sokaklar 584. Bölüm Fragmanı
Arka Sokaklar 584. Bölüm Fragmanı Arka Sokaklar 584. Bölüm Fragmanı yayında! Hüsnü ve ekip arkadaşları Zeliş'in başına gelenlerden dolayı perişanlar!
27.03.2021 Televizyon
Merve Oflaz koronavirüse yakalandı
Merve Oflaz koronavirüse yakalandı Ünlü oyuncu Merve Oflaz'ın da koronavirüs testi pozitif çıktı.
24.03.2021 Magazin
Arka Sokaklar'da 14 Şubat Sevgililer Günü!
Arka Sokaklar'da 14 Şubat Sevgililer Günü! Ezgi ve Cemal'in "En büyük aşklar, nefretle başlar" deyimini gerçeğe çeviren aşklarının en güzel anları sizlerle!
12.02.2021 Televizyon
Arka Sokaklar 576. bölüm fragmanı
Arka Sokaklar 576. bölüm fragmanı Arka Sokaklar 576. Bölüm fragmanı yayında!
30.01.2021 Televizyon
'Maraşlı' bu akşam başlıyor
'Maraşlı' bu akşam başlıyor TIMS&B Productions imzalı, yönetmeliğini Ahmet Sarıgün'ün yaptığı, senaryosunu Ethem Özışık'ın kaleme aldığı 'Maraşlı' bu akşam saat 20.00'de atv ekranında olacak.
11.01.2021 Televizyon
Maraşlı ne zaman? Maraşlı dizisi oyuncuları kim?
Maraşlı ne zaman? Maraşlı dizisi oyuncuları kim? Burak Deniz ve Alina Boz'un barollerini paylaştığı Maraşlı dizisinden ilk fragman geldi. Maraşlı gözü pek, cesur, adaleti kendi bildiği yollarla sağlamaya çalışan Maraşlı'nın hem aşkın hem de büyük sırların peşinde soluksuz bir serüvene sürüklenmesini konu alıyor. Peki, Maraşlı dizisi ne zaman başlıyor? Maraşlı oyuncuları kim? İşte Maraşlı dizisi konusu ve oyuncu kadro
3.01.2021 Gündem
Yüsra Geyik, Survivor Mert ile dalga geçti!
Yüsra Geyik, Survivor Mert ile dalga geçti! Arka Sokaklar'daki Zeliş rolüyle ünlenen Yüsra Geyik, Survivor Mert Öcal'ın Instagram paylaşımına yaptığı yorumla olay yarattı. Güzel oyuncu Öcal'ın paylaşımıyla dalga geçti.
27.12.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Zeliş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zeliş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.