Gazete Vatan Logo

Arka Sokaklar'da 14 Şubat Sevgililer Günü!

Ezgi ve Cemal'in "En büyük aşklar, nefretle başlar" deyimini gerçeğe çeviren aşklarının en güzel anları sizlerle!

Arka Sokaklar'da 14 Şubat Sevgililer Günü!

Ezgi ve Cemal, ekibe ilk katıldıklarında tartışmalı bir karşılaşma yaşamışlardı. Cemal, dikkatsizce Ezgi'ye çarpmış ve elindeki fincanda bulunan kahveyi onun üzerine dökmüştü. Ekip içinde birlikte çalışacaklarından habersiz aralarında sert bir ağız dalaşı yaşanmıştı. Daha sonrasında ise Ezgi, Cemal'e çarparak onun elindeki kahveyi üzerine dökmüştü. Tartışmaları ekibin diline düşmüş ve aşıkların daha sonra birbirlerine sırılsıklam aşık olacaklarını öngörmüşlerdi. Cemal'in, Ezgi'nin apartmanına taşınması da kaderin güzel oyunlarından biri olmuştu. İki aşık yavaş yavaş gönüllerini birbirlerine kaptırmış ve acısıyla, tatlısıyla sevdalarını yaşamaya başlamıştı.

İşte, "Ezgi&Cemal Aşkı"nın doğuşu ve netleştiği o romantik anlar film şeridi misali sizlerle!

Hızlı çapkınlardan Engin'in başını döndüren ve bekarlığını evliliğe vardıran Başak'ın aşk yolundaki zor, bir o kadar da romantik anları sizlerle!

Hüsnü, sonunda kendisine değerli bir mücevher buldu: Esra!

Ufak bir kaza nelere kadir. Hüsnü, scooter ile yollarda fink atarken Esra karşısına çıkar. Ufak bir dokunuş gözlerdeki aşk kıvılcımlarını başlatır. Esra, yolda fark edemediği Hüsnü'ye çarpınca aralarında doğacak o naif aşka da çarpmış olur. Hüsnü ise, bu kadar içten iltifat edeni nadir görmüştür. İçindeki aşk duyguları kıpır kıpır olmaya başlar. Tüm engellere rağmen -Zeliş :) - aşkını savunur ve güzel bir ilişkinin girdabına kapılır.

Haberin Devamı

İşte, aşk adamı Hüsnü'nün gönlünü kaptırdığı sultanı Esra ile olan romantik anları!