Yüsra Geyik

Yüsra Geyik

Son dakika Yüsra Geyik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yüsra Geyik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yüsra Geyik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yüsra Geyik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yüsra geyik gelişmeleri de dahil olmak üzere 63 yüsra geyik haberi bulunmuştur. Tüm yüsra geyik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Taş Kağıt Makas'ın Rüya'sı ilk kez konuştu: Oyun yeni başlıyor
Taş Kağıt Makas'ın Rüya'sı ilk kez konuştu: Oyun yeni başlıyor Kanal D’nin iddialı dizisi “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” ile ekrana dönen ünlü oyuncu Yüsra Geyik, hayat verdiği “Rüya Emirkıran” karakteri ve dizideki rol arkadaşı “Umut” ile ilgili ilk kez konuştu. Geyik, “İkisi arasındaki ilişkiyi çok yüzeyde görüyorum. Çünkü Rüya, bir hukukçu olarak Umut’u beğeniyor ve iletişim halindeler. Ama henüz çok iç gıdıklayacak bir yerde değiller.” dedi.
16.04.2024 Magazin
Taş Kâğıt Makas'ın Rüya’sı Yüsra Geyik: Başarı tesadüf değil
Taş Kâğıt Makas'ın Rüya’sı Yüsra Geyik: Başarı tesadüf değil Kanal D’nin sevilen dizisi “Taş Kâğıt Makas: Hayatın Oyunu”nun Rüya’sı Yüsra Geyik, önceki gün Akmerkez’de objektife takıldı.
27.03.2024 Magazin
Taş Kağıt Makas'ın Rüya'sı Yüsra Geyik oldu
Taş Kağıt Makas'ın Rüya'sı Yüsra Geyik oldu Kanal D’nin yeni dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nun kadrosu genişliyor. Hikayesi kadar kadrosuyla da dikkatleri üzerine çeken diziye, dördüncü bölümünden itibaren güzel oyuncu Yüsra Geyik dahil olacak.
11.03.2024 Magazin
Yüsra Geyik bikinili poz verdi, yorum yağmuruna tutuldu! Zayıflığı dikkat çekti: "Kemiklerin sayılıyor"
Yüsra Geyik bikinili poz verdi, yorum yağmuruna tutuldu! Zayıflığı dikkat çekti: "Kemiklerin sayılıyor" Uzun yıllar Arka Sokaklar’da canlandırdığı Zeliş karakteriyle hafızalara kazınan Yüsra Geyik reyting rekortmeni Aile dizisinde Serenay Sarıkaya’nın kardeşini canlandırıyor. Sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı fotoğraflar sık sık gündeme gelen oyuncu son olarak bikinili pozlarını peş peşe paylaştı. Ünlü ismin tatil pozlarına beğeni yağarken, zayıflığı dikkat çekti.
19.08.2023 Magazin
Ünlü isimlerin tatil keyfi! Bikinisiyle gövde gösterisi yaptı
Ünlü isimlerin tatil keyfi! Bikinisiyle gövde gösterisi yaptı Magazin gündeminin tanınan simaları yaz tatillerine devam ediyor. Merve Boluğur, Burcu Esmersoy ve Yüsra Geyik gibi isimler Bodrum'da deniz, kum ve güneşin tadını doyasıya çıkarırken; Zeynep Bastık ve Aslı Bekiroğlu rotalarını Çeşme'ye çevirdi.
9.07.2023 Magazin
Yüsra Geyik cesur tarzıyla dikkat çekti!
Yüsra Geyik cesur tarzıyla dikkat çekti! Aile dizisinde Yağmur karakterini canlandıran Yüsra Geyik ünlü bir marka için kamera karşısına geçti. Marka için iddialı pozları veren Geyik sütyensiz tarzıyla yine adından söz ettirdi. Yüsra Geyik geçtiğimiz günlerde Bozkır dizisi için üstsüz pozlar vererek gündeme gelmişti.
24.04.2023 Magazin
Aile 7. bölüm 2. fragmanı Aslan Devin'i yerin dibine soktu: Ben terapi adamı değilim!
Aile 7. bölüm 2. fragmanı Aslan Devin'i yerin dibine soktu: Ben terapi adamı değilim! Aile 7 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Show tv'de yayınlanan ve başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Yüsra Geyik ve Levent Ülgen'in yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Aslan, Devin'i yerin dibine soktu. "Ben terapi adamı değilim" diyen Aslan'a Devin, "Seviyorum seni ulan var mı" diyerek rest çekti. İkilinin tartışması öpüşerek sonuçlandı. Öte yandan Devin'in kardeşi Yağmur'un fotoğrafları eline geçen Hülya Soykan, Devin'e, "Kardeşinin escort olduğundan haberin var mı" dedi.
14.04.2023 Televizyon
Aile dizisi ilk hatayı yaptı! Devin ve Yağmur arasındaki sır gözden kaçmadı!
Aile dizisi ilk hatayı yaptı! Devin ve Yağmur arasındaki sır gözden kaçmadı! Aile dizisi ilk bölümüyle ekrana geldi. Show Tv'de ekrana gelen dizinin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nejat İşler yer alıyor. İlk bölümüyle sosyal medyada da çok konuşulan dizinde gözden kaçan bir detay var.
9.03.2023 Televizyon
Aile dizisi kaç bölüm sürecek? Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya hayranlarına kötü haber!
Aile dizisi kaç bölüm sürecek? Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya hayranlarına kötü haber! Aile dizisi bu akşam başlıyor. Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başrollerinde olduğu Aile dizisi oyuncuları arasında Nejat İşler, Levent Ülgen, Canan Ergüder, Yüsra Geyik ve Ecem Simge Yurdatapan yer alıyor. Ancak Aile dizisiyle ilgili gelen son haber Kıvanç ve Serenay hayranlarını adeta depresyona sokacak cinsten.
7.03.2023 Televizyon
Aleyna Tilki: En kalbimden yanınızdayım
Aleyna Tilki: En kalbimden yanınızdayım Kahramanmaraş'ta merkezli meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler sonrası enkaz altında kalanları sosyal medya hesaplarından paylaşarak yardım çağrısında bulunan şarkıcı Aleyna Tilki, depremzede çocukları ziyaret etmiş ve oyuncak bağışı toplamak için kolları sıvamıştı. Geçtiğimiz günlerde tekrar Hatay'a giden Aleyna Tilki, bir takipçisinin mesajına verdiği cevapla dikkat çekti.
6.03.2023 Magazin
Yüsra Geyik ilham kaynağını açıkladı!
Yüsra Geyik ilham kaynağını açıkladı! Son olarak Camdaki Kız'da rol alan Yüsra Geyik kendini korumak için boks dersleri aldığını söyledi. Oyuncu “Hocam çok yetenekli olduğumu söylüyor ama biraz kilo almam şart. Bir kadın olarak bileğimin güçlenmesi maalesef bana iyi geliyor. Kendimizi korumayı her şekilde öğrenmek zorundayız" dedi. Ünlü oyuncu hayatında ilham kaynağı olarak gördüğü kişiyi de açıkladı.
6.03.2023 Magazin
Garip Bülbül Neşet Ertaş filmi neden yayınlanmıyor? Neşet Ertaş filmi kaldırıldı mı? Mahkeme kararını verdi!
Garip Bülbül Neşet Ertaş filmi neden yayınlanmıyor? Neşet Ertaş filmi kaldırıldı mı? Mahkeme kararını verdi! Halk ozanı Neşet Ertaş’ın hayatını anlatan Garip Bülbül Neşet Ertaş filmi ile ilgili İstanbul Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi’nce ihtiyati tedbir kararı verildi. Garip Bülbül adlı filminin yayınlanmasına günler kala mahkeme tedbir kararı koydu. Yayınlanmasına yasak getirilen Garip Bülbül Neşet Ertaş filmi ile ilgili detaylar araştırılıyor. Peki, Garip Bülbül Neşet Ertaş filmi neden yayınlanmıyor? Neşet Ertaş filmi kaldırıldı mı? Garip Bülbül Neşet Ertaş filmi ne zaman sinemalarda olacak? İşte detaylar…
15.12.2022 Magazin
Mustafa Uslu: Neşet Ertaş'ı incitecek bir şey yapmadık
Mustafa Uslu: Neşet Ertaş'ı incitecek bir şey yapmadık Mesane kanseri nedeniyle tedavi gördüğü hastanede 25 Eylül 2012'de vefat eden Türk Halk Müziği'nin usta isimlerinden Neşet Ertaş'ın hayatını konu alan 'Garip Bülbül Neşet Ertaş' filminin basın toplantısı, önceki gün yapıldı. Toplantıya yapımcı Mustafa Uslu, yönetmenler Ömer Faruk Sorak, Berker Berki, oyuncular Zara, Melisa Aslı Pamuk, Yüsra Geyik ve filmin senaristi katıldı. Uslu, filmin 'kişilik haklarını ihlal ettiği' iddiasıyla mahkemeye taşınmasını ve sanatçının ailesinin iddialarına cevap verdi.
13.12.2022 Magazin
Rabia Soytürk'ten 'Sefo' açıklaması!
Rabia Soytürk'ten 'Sefo' açıklaması! Oyuncu Rabia Soytürk, geçtiğimiz günlerde rapçi Sefo ile Emirgan'da objektiflere takılmıştı. Bir mekanda yemek yedikten sonra araçlarıyla çıkmaz sokağa giren ikili, görüntü alınmasına engel olamamış ve haklarında aşk iddiaları ortaya atılmıştı. Önceki gece Galataport'ta düzenlenen bir partiye katılan Rabia Soytürk, çıkışta 'Sefo' ile ilgili yöneltilen soruyu yanıtladı.
7.10.2022 Magazin
Yüsra Geyik formunu koruyor! Boks karelerini paylaştı
Yüsra Geyik formunu koruyor! Boks karelerini paylaştı Son olarak 'Camdaki Kız' dizisinde ekranlarda olan Yüsra Geyik formunu koruyor. Geçen sene boksa başladığını söyleyen ve o zamandan beri haftada 3 kere antrenman yapan ünlü oyuncu çalışmasından kareleri sosyal medyadan paylaştı.
20.09.2022 Magazin
Yüsra Geyik'ten 'Arka Sokaklar' açıklaması! 'Ayrı bir evren gibi'
Yüsra Geyik'ten 'Arka Sokaklar' açıklaması! 'Ayrı bir evren gibi' ‘Arka Sokaklar’ diziyle milyonlarca kişi tarafından tanınan Yüsra Geyik, son olarak bir dergi için kamera karşısına geçti. Birbirinden cesur pozlar veren Yüsra Geyik, bir dönem rol aldığı Arka Sokaklar ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu.
1.07.2022 Magazin
Fulya Zenginer bebeğinin yüzünü ilk kez gösterdi!
Fulya Zenginer bebeğinin yüzünü ilk kez gösterdi! Bir süredir ekranlardan uzak olan Fulya Zenginer, geçtiğimiz hafta oğlu Milan'ı kucağına aldı. Grafik sanatçısı eşi Kuntay Tarık Evren ile Milan adını verdikleri bebeğiyle fotoğraflarını yayınlayan ve oğlunun yüzünü tam olarak ilk kez gösteren oyuncu, takipçilerine "Kime benziyor?" diye sordu.
30.05.2022 Magazin
Yüsra Geyik'ten, Hadise'nin sözlerine kahkahalı gönderme! 'Büyük konuşmak istemiyorum'
Yüsra Geyik'ten, Hadise'nin sözlerine kahkahalı gönderme! 'Büyük konuşmak istemiyorum' 'Camdaki Kız' dizisinde 'Meliha' karakterine hayat veren Yüsra Geyik, Cihangir'de bir mekandan çıkarken görüntülendi. Aşk hayatıyla ilgili soruları yanıtlayan ünlü oyuncu, Hadise'nin "Asla aşığım demeyeceğim, asla sevgilimle fotoğrafımı paylaşmayacağım" sözlerine atıfta bulundu.
1.05.2022 Magazin
Rıza Kocaoğlu sevgilisi Selin Işık'ın köpeğini gezdirirken utandı: 'Beni böyle çekmeyin!'
Rıza Kocaoğlu sevgilisi Selin Işık'ın köpeğini gezdirirken utandı: 'Beni böyle çekmeyin!' Final yapan 'Çukur' dizisindeki 'Aliço' karakteriyle adından söz ettiren Rıza Kocaoğlu, rol arkadaşı Hazal Subaşı'dan ayrıldıktan sonra önce Yüsra Geyik, ardından yönetmen Burcu Alptekin ile aşk yaşadığı haberleriyle gündeme gelmişti. Son olarak Selin Işık ile yeni bir aşka yelken açan oyuncu, sevgilisinin köpeğini gezdirirken görüntülenince "Beni böyle çekmeyin" dedi.
30.04.2022 Magazin
Rıza Kocaoğlu'nun, yeni sevgilisi Selin Işık'la romantik anları!
Rıza Kocaoğlu'nun, yeni sevgilisi Selin Işık'la romantik anları! Final yapan 'Çukur' dizisindeki 'Aliço' karakteriyle adından söz ettiren Rıza Kocaoğlu, rol arkadaşı Hazal Subaşı'dan ayrıldıktan sonra önce Yüsra Geyik, ardından yönetmen Burcu Alptekin ile aşk yaşadığı haberleriyle gündeme gelmişti. "Yok öyle bir şey" diyerek iddiaları yalanlayan ünlü oyuncu, aynı zamanda meslektaş olduğu yeni sevgilisi Selin Işık ile Cihangir'de objektiflere yakalandı.
9.04.2022 Magazin
Yüsra Geyik köpeğini bebek arabasında gezdirdi
Yüsra Geyik köpeğini bebek arabasında gezdirdi Son olarak Kanal D'nin sevilen dizisi 'Camdaki Kız'da rol alan Yüsra Geyik, geçtiğimiz gün alışveriş merkezinde objektiflere takıldı.
5.04.2022 Magazin
Yüsra Geyik paylaşmalara doyamadı! Tarzıyla dikkat çekti...
Yüsra Geyik paylaşmalara doyamadı! Tarzıyla dikkat çekti... Arka Sokaklar dizisinde Zeliş karakteriyle tanıdığımız, en son Kanal D ekranlarında Camdaki Kız dizinde Meliha karakteriyle adından söz ettiren Yüsra Geyik, tarzıyla dikkat çekti. Geçtiğimiz günlerde İzzet Yıldızhan'a göndermeli paylaşımda bulunan ünlü isim, İstanbul'da düzenlenen Oscar In Istanbul törenine katıldı.
29.03.2022 Magazin
Jessica May Türk vatandaşı oldu
Jessica May Türk vatandaşı oldu Brezilyalı oyuncu Jessica May Türk vatandaşı oldu. Güzel haberi sosyal medyadan duyuran May, "Ve resmi olarak Türk vatandaşı oldum" mesajını paylaştı.
18.03.2022 Magazin
Yüsra Geyik, İzzet Yıldızhan'a sosyal medyadan atıfta bulundu!
Yüsra Geyik, İzzet Yıldızhan'a sosyal medyadan atıfta bulundu! 'Arka Sokaklar' dizisinde 15 yıl botunca 'Zeliş' karakterine hayat veren Yüsra Geyik, geçtiğimiz haziran ayında diziden ayrılmıştı. Şimdilerde Instagram sayfasından yaptığı paylaşımlarla gündeme gelen Yüsra Geyik, son paylaşımıyla İzzet Yıldızhan'a göndermede bulundu.
18.03.2022 Magazin
Yüsra Geyik, İzzet Yıldızhan'a göndermede bulundu!
Yüsra Geyik, İzzet Yıldızhan'a göndermede bulundu! Son olarak 'Camdaki Kız' dizisinde 'Meliha' karakterine hayat veren Yüsra Geyik, Instagram hesabından takipçilerinin sorularını yanıtladı. Güzel oyuncu, "Açık giyinmek sana çok yakışıyor" yorumuna İzzet Yıldızhan'ı da dahil ederek yanıt verdi.
17.03.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yüsra Geyik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yüsra geyik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.