Zekeriya Öz

Zekeriya Öz

Son dakika zekeriya öz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan zekeriya öz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını zekeriya öz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zekeriya Öz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zekeriya öz gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.267 zekeriya öz haberi bulunmuştur. Tüm zekeriya öz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Atılacak en doğru adım ateşkesin sağlanması
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Atılacak en doğru adım ateşkesin sağlanması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Berlin’de Almanya Başbakanı Olaf Scholz ve Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier ile görüştü. Erdoğan Almanya ziyareti sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayarak gündeme dair önemli mesajlar verdi.
18.11.2023 Gündem
Türk Escobar Örfi Çetinkaya! Lüks villadaki hayatı deşifre oldu, işte yanındaki silahın sırrı
Türk Escobar Örfi Çetinkaya! Lüks villadaki hayatı deşifre oldu, işte yanındaki silahın sırrı Adı yıllardır hep uyuşturucuyla anılan ve ‘Türk Escobar’ diye bahsedilen 74 yaşındaki Örfi Çetinkaya’nın hikâyesi İstanbul Sarıyer’de gizlendiği villada son buldu. Uyuşturucu baronu Örfi Çetinkaya’nın lüks villadaki hayatı deşifre oldu. Hiç yanından ayırmadığı ve tekerlekli sandalyesinde sakladığı silahın da sırrı ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
14.04.2023 Gündem
Hrant Dink suikastının perde arkası! 16 yıl önce bugün ne oldu?
Hrant Dink suikastının perde arkası! 16 yıl önce bugün ne oldu? 19 Ocak 2007'de silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybeden Hrant Dink için her yıl olduğu gibi bu yıl da saat 15.00'te, suikaste uğradığı Agos Gazetesi'nin eski merkezinin bulunduğu Sebat Apartmanı önünde anma töreni düzenlenecek. İşte dakika dakika o gün yaşananlar...
19.01.2023 Gündem
Bakan Soylu'dan Alman Bakan'a tepki: Kobani'ye iki bomba düştü diye dünya ayağa kalktı
Bakan Soylu'dan Alman Bakan'a tepki: Kobani'ye iki bomba düştü diye dünya ayağa kalktı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Almanya İçişleri Bakanı Nancy Faeser ile ortak basın toplantısı düzenledi. Soylu, toplantıda Alman mevkidaşına çok sert sözlerle tepki gösterdi. Soylu, "Bugün genç bir öğretmenimiz ve çocuğumuz defnediliyor. İstiklal Caddesi'nde masum insanlarımız katledildi. Onlara kimse orantılı güç uygulamadı. Kobani'ye iki bomba düştü diye dünya ayağa kalktı. Almanya veya dünyanın herhangi bir yerine terör saldırısı olduğunda ne düşünülüyorsa aynısı düşünülmeli" dedi.
22.11.2022 Gündem
'Futbolda Şike' kumpası davasında son soruşturmanın açılması kararı
'Futbolda Şike' kumpası davasında son soruşturmanın açılması kararı Bakırköy 1. Ağır Ceza Mahkemesi, Fenerbahçe Eski Başkanı Aziz Yıldırım'ın suç duyurusu üzerine, FETÖ'nün "futbolda şike" kumpasında ismi geçen 38 eski savcı ve hakim hakkında son soruşturmanın açılmasına karar verdi.
8.08.2022 Gündem
FETÖ'cü savcılar Zekeriya Öz ve Celal Kara'yı kaçıran isim belli oldu! Makam aracı ile yurt dışına çıkarmış
FETÖ'cü savcılar Zekeriya Öz ve Celal Kara'yı kaçıran isim belli oldu! Makam aracı ile yurt dışına çıkarmış Firari FETÖ üyesi savcılar Zekeriya Öz ve Celal Kara’yı yurtdışına kaçıran ismin kimliği belli oldu. Kaçışı ayarlayan ismin FETÖ bağlantısı nedeniyle ihraç edilen ve hakkında soruşturma başlatılan eski bir kaymakam olduğu ortaya çıktı.
19.07.2022 Gündem
Ufuk Özen Alibeyoğlu kimdir? FETÖ'cü Zekeriya Öz ve Celal Kara'yı yurtdışına Ufuk Özen Alibeyoğlu kaçırdı?
Ufuk Özen Alibeyoğlu kimdir? FETÖ'cü Zekeriya Öz ve Celal Kara'yı yurtdışına Ufuk Özen Alibeyoğlu kaçırdı? Firari FETÖ üyesi savcılar Zekeriya Öz ve Celal Kara’nın yurtdışına kaçışını FETÖ’den tutuklanan Ardeşen Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu’nun sağladığı ortaya çıktı. Söz konusu gelişmenin ardından Ufuk Özen Alibeyoğlu kimdir? sorusuna yanıt aranmaya başlandı.
19.07.2022 Gündem
Urfi Çetinkaya kimdir, nereli, nerede? Uyuşturucu kaçakçısı Urfi Çetinkaya öldü mü, yaşıyor mu?
Urfi Çetinkaya kimdir, nereli, nerede? Uyuşturucu kaçakçısı Urfi Çetinkaya öldü mü, yaşıyor mu? İçişleri Bakanı Soylu, "Bir baron daha içeride. Epeydir peşindeydik. Urfi Çetinkaya’nın kardeşi şu anda gözaltında" dedi. Soylu tarafından yapılan açıklamanın ardından Urfi Çetinkaya hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Urfi Çetinkaya kimdir, nereli, nerede? Uyuşturucu kaçakçısı Urfi Çetinkaya öldü mü, yaşıyor mu?
18.05.2022 Gündem
Bakan Soylu'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na Hrant Dink suikastı yanıtı!
Bakan Soylu'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na Hrant Dink suikastı yanıtı! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Açıkça soruyoruz, Hrant Dink Cinayetinden FETÖ’yü kurtarma görevini Kılıçdaroğlu’na kim vermiştir?" ifadelerini kullandı.
19.04.2022 Siyaset
Çok sayıda terör örgütü üyesinin mal varlıkları donduruldu! Aralarında Adil Öksüz, Emre Uslu, Zekeriya Öz de var
Çok sayıda terör örgütü üyesinin mal varlıkları donduruldu! Aralarında Adil Öksüz, Emre Uslu, Zekeriya Öz de var Resmi Gazete'de yayımlanan kararla FETÖ/PDY terör örgütü üyesi 454, PKK/KCK terör örgütü üyesi 108, dini istismar eden terör örgütlerine üye 119, sol terör örgütlerine üye 89 kişinin ve bir vakfın mal varlıkları donduruldu. Mal varlığına el konulanlar arasında firari FETÖ/PDY üyesi Adil Öksüz, Emre Uslu, Tuncay Opçin, Cevheri Güven, Zekeriya Öz, Tarık Toros ve Abdülkerim Balcı da yer alıyor.
23.12.2021 Gündem
FETÖ'nün ‘futbolda şike’ kumpasında flaş gelişme
FETÖ'nün ‘futbolda şike’ kumpasında flaş gelişme Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ "futbolda şike" kumpasında yer aldıkları gerekçesiyle aralarında Fikret Seçen, Mehmet Berk ve Zekeriya Öz'ün de bulunduğu 38 eski savcı ve hakim hakkında iddianame düzenlendi.
5.11.2021 Gündem
Hrant Dink cinayeti davasının gerekçeli kararı açıklandı
Hrant Dink cinayeti davasının gerekçeli kararı açıklandı Hrant Dink'in öldürülmesine ilişkin 76 sanığın yargılandığı davayla ilgili gerekçeli karar açıklandı. Kararda, "FETÖ, cinayeti tasarlayıp adım adım yürürlüğe koyup gerçekleştirdi" denildi. FETÖ elebaşı Gülen dahil 11 firari sanığın mal varlıklarına el konulmasına karar verildi.
14.07.2021 Gündem
Hrant Dink davasında firari 13 sanığın mal varlıklarına el konulmasına karar verildi
Hrant Dink davasında firari 13 sanığın mal varlıklarına el konulmasına karar verildi Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in öldürülmesine ilişkin davadan dosyası ayrılan FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, eski savcı Zekeriya Öz ve gazetecilerin de aralarında bulunduğu 13 firari sanığın yargılandığı davada, 12 sanık hakkında 15 gün içerisinde mahkemeye gelmezlerse kaçak sayılmalarına ve mallarına el konmasına karar verildi.
24.06.2021 Gündem
Hrant Dink suikastı davasında ‘baron’lara ceza
Hrant Dink suikastı davasında ‘baron’lara ceza Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink suikastıyla ilgili ‘kamu görevlileri’ davasında kararını açıklayan mahkeme, cinayetin FETÖ’nün talimatlarıyla işlendiğine kanaat getirdi. Cinayetin ‘baron’larından eski istihbaratçılar Ramazan Akyürek ve Ali Fuat Yılmazer ağırlaştırılmış müebbet hapse çarptırıldı. Diğer ‘baron’lar FETÖ elebaşı Gülen ve Zekeriya Öz’le birlikte 13 firarinin dosyalarını ayıran mahkeme, ‘piyon’lar tetikçi Ogün Samast ile Tuncay Uzundal, Zeynel Abidin Yavuz, Erhan Tuncel, Yasin Hayal, Ersin Yolcu, Ahmet İskender hakkında FETÖ üyesi olmaktan suç duyurusu yaptı.
27.03.2021 Gündem
Hrant Dink davasında flaş gelişme! Karar açıklandı
Hrant Dink davasında flaş gelişme! Karar açıklandı FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, eski savcı Zekeriya Öz, Ekrem Dumanlı, Adem Yavuz Arslan'ın da bulunduğu 13 firari sanığın dosyasının ayrılmasina karar verildi.
26.03.2021 Gündem
Hrant Dink kimdir? Hrant Dink 14. yılında anılıyor! Hrant Dink’in ölümü ve dava süreci…
Hrant Dink kimdir? Hrant Dink 14. yılında anılıyor! Hrant Dink’in ölümü ve dava süreci… Gazeteci Hrant Dink, 14 yıl önce bugün yayın yönetmeni olduğu Agos gazetesinin önünde Ogün Samast tarafından öldürüldü. Anma etkinliği bu yıl pandemi nedeniyle çevrimiçi yapılacak. Hrant Dink kimdir?
19.01.2021 Gündem
Adnan Oktar davasında flaş gelişme: Çıplak fotoğraflar var
Adnan Oktar davasında flaş gelişme: Çıplak fotoğraflar var Adnan Oktar Organize Silahlı Suç Örgütü davasının karara bağlanmasının ardından şikayetçi avukatları basın açıklaması yaptı. Avukat Eser Çömlekçioğlu, örgütün hala sosyal medyada faaliyet gösterdiğini dile getirerek Instagram ve Twitter yöneticileri hakkında suç duyurusunda bulunduklarını duyurdu. Avukat Çömlekçioğlu, amaçlarının sosyal medyaların kapanması değil, Türkiye'de ofis açmaları ve Türk kanunlarını tanımaları gerektiğini vurguladı. Davada şikayetçi olarak yer alan Özkan Memati ise “Bir sanığın 320 sahte hesabı kontrol ettiği ortaya çıktı. Bunların nasıl etkileri olduğunu hayal bile edemezsiniz. Sabah ve akşam olmak üzere 'trend topic' yapıyorlar. Bunun maddi gücü olması gerekiyor. Bu hesapların içinde şikayetçinin çıplak resimleri var" dedi.
16.01.2021 Gündem
Hrant Dink davasında 2 tutuklama!
Hrant Dink davasında 2 tutuklama! Dink davasında son dakika gelişmesi... Hrant Dink cinayetine ilişkin davada eski Trabzon Jandarma İstihbarat Şube Müdürlüğü görevlileri astsubay Volkan Şahin ve uzman çavuş Veysal Şahin’in tutuklamalarına karar verildi. Bu sanıkların cinayeti daha önceden bildiklerine dair dosya kapsamında delillerin bulunması ve savcılık mütalaasında istenilen ceza durumu tutuklama kararına gerekçe gösterildi.
6.01.2021 Gündem
17-25 Aralık darbe girişiminin detayları ortaya çıktı!
17-25 Aralık darbe girişiminin detayları ortaya çıktı! 15 Temmuz hain darbe girişiminin kilometre taşlarından olan 17-25 Aralık operasyonların detayları ortaya çıktı. Hakan Şükür detayı ise dikkat çekti.
18.12.2020 Gündem
Ergenekon operasyonuna zemin hazırlandı! Ercan Gün...
Ergenekon operasyonuna zemin hazırlandı! Ercan Gün... Dink cinayetine ilişkin davada, savcılık tarafından hazırlanan esas hakkındaki mütalaada, eski FOX TV Haber Müdürü tutuklu sanık Ercan Gün'ün, cinayetin faili Ogün Samast'ın gözaltına alındığı gün elinde Türk bayrağı verilerek çekilen görüntülerini 1 Şubat 2007'de yayınlayarak cinayetin arkasında ulusalcılar olduğu algısı yaratarak Ergenekon operasyonlarına zemin oluşturduğu vurgulandı. Mütalaada, ByLock kullanıcısı olduğu belirlenen Ercan Gün'ün, FETÖ'nün amaçları doğrultusunda Ogün Samast'ın Samsun İl Emniyet Müdürlüğü TEM Şube Müdürlüğünde çekilen görüntülerini yayınlayarak FETÖ'nün cinayet üzerindeki amacını gerçekleştirmeye çalıştığı kaydedildi.
15.12.2020 Gündem
CHP lideri Kılıçdaroğlu: Demek ki bizim bir eksiğimiz var
CHP lideri Kılıçdaroğlu: Demek ki bizim bir eksiğimiz var CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Arkadaşlarım gittiler, bütün illerde OSB'lerde üreticiler ile görüştüler. Yüzde 90'ının CHP'nin önerilerinden haberi yok. Demek ki bizim bir eksiğimiz var, demek ki biz bir şeyi yapamıyoruz. Bu bağlamda hepimize görev düşüyor" dedi.
10.11.2020 Siyaset
"Futbolda şike" davasında flaş gelişme! Aziz Yıldırım beraat etti...
"Futbolda şike" davasında flaş gelişme! Aziz Yıldırım beraat etti... "Futbolda Sözde Şike" davasında sanıklar Aziz Yıldırım, İlhan Yüksel Ekşioğlu, Abdullah Başak ve Ahmet Çelebi "şike" ve "teşvik primi" suçlarından beraat etti. Sanık Selim Kımıl'a ise "tehdit" suçundan 1 yıl 4 ay hapis cezası verildi.
6.11.2020 Galatasaray
Enver Altaylı’dan ‘FETÖ'nün gayrimeşru işler imamına’ Kozinoğlu’nun durdurulması mesajı
Enver Altaylı’dan ‘FETÖ'nün gayrimeşru işler imamına’ Kozinoğlu’nun durdurulması mesajı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgüt yöneticisi olmak ve casusluk suçlarından hakkında açılan davada yargılaması süren tutuklu sanık eski MİT’çi Enver Altaylı’nın iddianamesinde Kaşif Kozinoğlu ile ilgili ayrıntı dikkat çekti. Altaylı’nın, örgütün, yurt dışındaki okullarının kapatılmasında etkin rolü nedeniyle hedef tahtasına koyduğu MİT görevlisi Kaşif Kozinoğlu’nun durdurulması için FETÖ/PDY’nin ‘gayrimeşru işler imamı’ Dilaver Azim’e mesaj gönderdiği ortaya çıktı.
29.10.2020 Gündem
Kırmızı bültenle aranan firari eski hakim Menekşe Uyar yakalandı
Kırmızı bültenle aranan firari eski hakim Menekşe Uyar yakalandı Yargıtay'da görülen "FETÖ kumpası" davası kapsamında hakkında kırmızı bülten çıkarılan firari eski hakim Menekşe Uyar, Ankara'da yakalandı.
10.07.2020 Gündem
Zekeriya Öz’ün izi böyle bulundu
Zekeriya Öz’ün izi böyle bulundu Kumpas mağduru emekli Astsubay Erdem Kılıç, FETÖ’cü savcı Hikmet Usta’yı Almanya Düsseldorf yakınlarındaki Wuppertal’da bulduktan sonra peşini hiç bırakmadı. Günler boyu ve yüzlerce kilometre süren takip, Erdem Kılıç’ı Hollanda’nın Rotterdam kentinde, kayıplara karıştığı 10 Ağustos 2015’ten beri kimsenin görmediği FETÖ’cü savcı Zekeriya Öz’e götürdü.
2.07.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Zekeriya Öz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zekeriya öz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.