Zehirli Ayakkabı

Zehirli Ayakkabı

Son dakika zehirli ayakkabı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan zehirli ayakkabı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını zehirli ayakkabı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zehirli Ayakkabı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zehirli ayakkabı gelişmeleri de dahil olmak üzere 49 zehirli ayakkabı haberi bulunmuştur. Tüm zehirli ayakkabı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dikkat! Çocuğunuzun ayakkabısı zehirli olabilir!
Dikkat! Çocuğunuzun ayakkabısı zehirli olabilir! İtalya Milano'da yapılan bir operasyonda, zararlı atıkları yasa dışı yollarla işleyen ve ham maddelerini Türkiye, Meksika ve Kanada gibi ülkelere gönderen çete gözaltına alındı. Çocuk ayakkabısı yapımında kullanılan zehir, piyasa fiyatının üçte birine satılıyor.
30.07.2018 Dünya
Zehirli ayakkabı alarmı! Türkiye'ye de satmışlar
Zehirli ayakkabı alarmı! Türkiye'ye de satmışlar İtalya Milano’da yapılan bir operasyonda, zararlı atıkları yasadışı yollarla işleyen ve ham maddelerini Türkiye, Meksika ve Kanada gibi ülkelere gönderen çete gözaltına alındı. Çocuk ayakkabısı yapımında kullanılan zehir, piyasa fiyatının üçte birine satılıyor.
30.07.2018 Gündem
Sosyete pazarlarında büyük tehlike
Sosyete pazarlarında büyük tehlike Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, sosyete pazarlarını yakın takibe aldı...
2.05.2015 Ekonomi
AROW iflas ertelemeye başvurdu
AROW iflas ertelemeye başvurdu Zehirli ayakkabı iddialarıyla Türkiye gündemine oturan ünlü ayakkabı markası Arow, mali açıdan zor günler geçiriyor.
6.03.2015 Ekonomi
Zehirli ayakkabı hastanelik etti
Zehirli ayakkabı hastanelik etti Gümrük Bakanı Nurettin Canikli’nin bir süre önce “İmha edilmesi gereken 33 bin çift var” dediği ayakkabılardan satın alan Esra Turan, 1,5 saat sonra hastanelik oldu. Ayakları yanık ve iltihaplı yara olan Esra’ya 5 gün iş göremez raporu verildi
24.01.2015 Yaşam
Çakma deriye etiket önlemi
Çakma deriye etiket önlemi Zehirli ayakkabı olayından sonra piyasadaki ayakkabı denetimlerini artıran Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, artık ayakkabıların hem kimyasal denetimini hem de etiket denetimini birlikte gerçekleştirecek.
22.01.2015 Yaşam
O ayakkabıları piyasadan toplamak için ilan verdiler
O ayakkabıları piyasadan toplamak için ilan verdiler Tehlikeli kimyasal madde ihtiva eden ve imha edilmesi gereken o firmanın ayakkabılar için harekete geçildi. Firma ilan verdi, o ayakkabılar geri çağrılıyor
20.12.2014 Ekonomi
Zehirli tişört alarmı!
Zehirli tişört alarmı! Antalya’da tişört ithal eden bir firmanın ürünlerinde, kansere neden olduğu belirtilen ‘aromatik amin’ maddesi tespit edildi
29.09.2021 Gündem
Cep telefonu ve tablet kılıfları zehirli mi?
Cep telefonu ve tablet kılıfları zehirli mi? Türkiye'deki zehirli ayakkabı skandalının yankıları devam ederken benzer bir uyarı da cep telefonu ve tablet kılıfları için geldi. Cep telefonu ve tablet kılıfları zehirli mi? İşte o ayrıntılar...
8.12.2014 Bilim ve Teknoloji
En büyük tehlike işporta saatte!
En büyük tehlike işporta saatte! ‘Zehirli ayakkabı’dan sonra Afrikalı göçmenlerin sattıkları saatlerde sağlık açısından çok risk oluşturan metaller bulundu. İstanbul Saatçiler Odası Başkanı Güngörür, “Saatlerimiz doğrudan vücudumuza temas ediyor” dedi.
29.09.2021 Gündem
Türk malı da zehirli çıktı!
Türk malı da zehirli çıktı! Bakanlık Çin'den zehirli ayakkabı getiren Arow mağazalarında yaptığı denetimde 12 model daha tespit etti. Firma yetkilileri bu 12 modelin Çin malı değil, Türk malı olduğunu söyledi
29.09.2021 Gündem
Zehirli ayakkabıya 266 bin lira ceza!
Zehirli ayakkabıya 266 bin lira ceza! GÜMRÜK ve Ticaret Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği, 19 bin 920 çift, 9 model ayakkabı cinsi eşyanın imha edilmeyerek yasa dışı olarak iç piyasaya sürüldüğünü hatırlatarak bu ayakkabılardan 2368 çiftin mühürlenerek satışlarının durdurulduğunu, 1947 çiftinin başka bir antrepoda olduğunu tespit etti...
29.09.2021 Gündem
İşte zehirli ayakkabı satan o marka!
İşte zehirli ayakkabı satan o marka! GÜMRÜK ve Ticaret Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği, 19 bin 920 çift, 9 model ayakkabı cinsi eşyanın imha edilmeyerek yasadışı olarak iç piyasaya sürüldüğünü hatırlatarak bu ayakkabılardan 2368 çiftin mühürlenerek satışlarının durdurulduğunu, 1947 çiftinin başka bir antrepoda olduğunu tespit etti. Numunesi alınan 15 model ayakkabıdan 12 tanesinin test sonuçları uygunsuz, 3 tanesinin sonuçları uygun çıktığı açıklandı. Firmaya ise 266 bin 490 TL idari para cezası uygulandığı belirtildi.
5.12.2014 Ekonomi
Bartın'da zehirli ayakkabı alarmı!
Bartın'da zehirli ayakkabı alarmı! Bartın'da faaliyet gösteren mağaza, bir tüketicinin şikayeti üzerine kanserojen ihtiva ettiğinden şüphelenilen ayakkabıları, firmaya iadeye ve sattığı ürünleri geri almaya başladı.
30.11.2014 Yaşam
Zehirli ayakkabıdan sonra Çin balı
Zehirli ayakkabıdan sonra Çin balı Zehirli ayakkabı skandalından sonra şimdi de 'Çin balı' krizi çıktı
29.09.2021 Gündem
Zehirli ayakkabı nedir? Bu ayakkabılar neden zehirli?
Zehirli ayakkabı nedir? Bu ayakkabılar neden zehirli? Zehirli ayakkabı gündeme bomba gibi düştü. Ayakkabı üretiminde kullanılan zehirli bir madde nedeniyle kısa zamanda yaralara yol açan bu ayakkabılar nasıl bir anda fark edildi? Çin'den gelen ayakkabılarda kanserojen madde belirlendi. İmhaya götürülen kutuların içindeki ayakkabıların değiştirildiği ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
Zehirli ayakkabı soruşturmasında sıcak gelişme!
Zehirli ayakkabı soruşturmasında sıcak gelişme! Yapılan açıklamada müfettişlerin çalışmalara başladığı belirtildi.
29.09.2021 Gündem
Zehirli ayakkabı bu hale getirdi!
Zehirli ayakkabı bu hale getirdi! Çin'den gelen 25 bin ayakkabıda kanserojen maddelere rastlanmasının ardından bu ayakkabıların imhaya götürülürken değiştirildiği ortaya çıkmıştı.
27.11.2014 Haber
Savcılık zehirli ayakkabılarla ilgili soruşturma başlattı
Savcılık zehirli ayakkabılarla ilgili soruşturma başlattı Sağlığa zararlı olduğu gerekçesiyle imhasına karar verildikten sonra piyasaya sürüldüğü öğrenilen ayakkabıların gümrükten nasıl çıkarıldığına ilişkin savcılığın soruşturma yürüttüğü öğrenildi.
29.09.2021 Gündem
Bakan vahim iddiayı doğruladı!
Bakan vahim iddiayı doğruladı! Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, sağlığa zararlı olduğu gerekçesiyle imhasına karar verilen ancak piyasaya sürülen ayakkabılara ilişkin, "Maalesef, iç piyasada satılmış görünüyor. Markalar var ama ismini vererek uyarıda bulunmamız doğru olmayabilir" dedi.
25.11.2014 Ekonomi
25 bin ‘zehirli’ ayakkabı kayıp
25 bin ‘zehirli’ ayakkabı kayıp Kanserojen maddeye rastlanan 25 bin 510 çift ayakkabının imhaya götürülürken değiştirildiği ortaya çıktı
29.09.2021 Gündem
Yılan ve akrep uyarısı! Gün yüzüne çıktılar: 'Acil yardım isteyin'
Yılan ve akrep uyarısı! Gün yüzüne çıktılar: 'Acil yardım isteyin' Doğada, bağda, bahçede ve üretim yapılan sera ve camekanlarda yılan ve akrepler gün yüzüne çıktı. Gazipaşa Devlet Hastanesi, yılan ve akrep ısırma ve sokmalarına karşı vatandaşları uyardı.
26.04.2023 Sağlık
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim mesajı: Anketlerde açık ara öndeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim mesajı: Anketlerde açık ara öndeyiz Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldığı yayında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "20 Nisan'da Karadeniz gazı devreye girecek. Karadeniz gazının ateşini Filyos'ta yakacağız. Sonra da Türkiye yerli gazını kullanmaya başlayacak." dedi. Erdoğan, "Listelerde sürpriz isimlerimiz de olacak. Yazar, çizer ve entellektüel isimler var. Kabine ve üst yönetimini de çalışmaya başladık" diye konuştu.
5.04.2023 Gündem
Yakalamak için kıyasıya yarıştılar, çok zehirli! Timsah derisi gibi...
Yakalamak için kıyasıya yarıştılar, çok zehirli! Timsah derisi gibi... Antalya'da sabah saatlerinde başlayan balon balığı avlama yarışması sona erdi. Yarışmaya online başvuran 86 kişiden 60'ı en ağır balon balığını avlamak için oltalarını denize attı. Dereceye girenlerin belirlenmesi için Olbia Meydanı'na kurulan standa ise 3 yarışmacı tuttuğu balıklarla başvurdu. Balıklar arasında en zehirli balon balığı türü olan benekli, cüce, altın balon balığı yer aldı.
26.12.2021 Gündem
Aralık ayı mesajları! Aralık ayı ile ilgili şiirler, güzel-kısa, resimli sözler!
Aralık ayı mesajları! Aralık ayı ile ilgili şiirler, güzel-kısa, resimli sözler! Kış mevsimi başladı. Bugün 1 Aralık ve kış mevsiminin ilk günü. Kış mevsimine hoş geldin demek için  Whatsap, Facebook, Instagram, Twitter'da paylaşmalık sözler, mesajları ve şiirler ilk sıradaki yerini aldı. Biz de aralık ayı mesajları ile aralık ayı ile ilgili şiirleri ve güzel-kısa, resimli sözleri bir araya getirdik.
30.11.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Zehirli Ayakkabı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zehirli ayakkabı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.