Şebeke suyundan zehirlenme iddiası: 150 kişi hastaneye başvurdu
Şebeke suyundan zehirlenme iddiası: 150 kişi hastaneye başvurdu Amasya’nın Taşova ilçesinde şebeke suyundan içen 150 kişinin bulantı, kusma ve ishal şikayetleriyle hastaneye başvurduğu bildirildi. Taşova Belediyesi 'şebeke suyu içilmemesi' uyarısında bulundu.
5.09.2023 Yaşam
Sıcaklıkların yükselmesiyle vakalar arttı: Uzmanlardan uyarı geldi
Sıcaklıkların yükselmesiyle vakalar arttı: Uzmanlardan uyarı geldi Yaz aylarında havaların ısınmasıyla beraber en çok karşılaşılan vakalardan biri de gıda zehirlenmesidir. Uygun ortamlarda saklanmayan besinlerin sıcak havanın da etkisiyle bakteri üretmesi ishal, bulantı, kusma, şiddetli karın ağrısı gibi semptomlarla kendini gösterir.
30.07.2023 Sağlık
Bolu'da bu kez de Kındıra köyünden anne-oğul zehirlenme şüphesiyle hastaneye başvurdu
Bolu'da bu kez de Kındıra köyünden anne-oğul zehirlenme şüphesiyle hastaneye başvurdu Bolu merkeze bağlı Kındıra köyünde, yaylada hayvancılıkla uğraşan anne ve oğlu zehirlenme şüphesiyle hastaneye başvurdu. Kanlı ishal, kusma ve karın ağrısı şikayetleri görülen anne Ankara'ya sevk edilirken, oğlunun tedavisi ise Bolu'da sürüyor. Geçen aylarda Yuva köyünde yaşanan zehirlenme vakasında 1 kişi ölmüş, 148 kişi hastaneye kaldırılmıştı.
28.09.2022 Gündem